slm elacım bu duayı paylaştığın için tşk ederrim özel günlerde ne olacak onuda cvplarsan çok iyi olcak
kısmet için dua
(73 mesaj) (39 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
slm ela özel günlerde nasıl olduğunu abdestli abdestsiz yada yapılmıyormu?
açıklarsan seviniriz.....18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar ben ela'dan cevap alamadım! bunu başkasına sordum esma hüsna duası olduğu için özel günde'de abdest alarak çekiliyormuş bunu yapmaya devam edebilirsiniz.çevrenizde din kültürü fazla olana yada hoca'ya sorabilirsiniz.
asyanur allah razı olsun senden bunu faydasını gören oldumu cuma süresinde...18 yıl önce gönderildi # -
esracım sen cuma günü 19 kere cuma suresinmi okuyosun yoksa ya gaffar celilinimi çekiosun...18miydi 19 mu cuma suresi ? hangisini yapmalıyım acaba ?? kararsızım
18 yıl önce gönderildi # -
CUMA SURESİ:helalınden evlenmek isteyen 18 defa okursa nasibi açılır diye de duymuştum.Ama ben dualarda sayı konusunu bir hocaya surduğumda niyet ve samimiyetin önemli olduğunu söylemişti.Duaları kabul eden rabbim kimi bir okur kabul olur kimi bin okur ama diledeği şekilde olmaz.Yalnız bu duası kabul olmaz anlamında değil arkadaşlar sakın yanlış anlamayın.
"Eger kulum, bana ellerini kaldirir da dua ederse, ben o elleri bos olarak geri çevirmekten hayâ ederim." buyuran rabbim bütün duaları kabul eder muhakkak.Allahü teâlâ, duanızı kabul eder. Dua ettim, hâlâ duam kabul olmadı diye acele etmeyiniz! Allah’tan çok isteyiniz! Çünkü kerem sahibinden istiyorsunuz. [Buhari]
heavens;99 gün abdestli bi şekilde 1281 defa YA GAFFAR ismi celilini çekiyosunuz.bunu ela'dan öğrendim.
cuma süreside ayrı o'da 18 defa okunuyor18 yıl önce gönderildi # -
çok saol... demekki muayen günlerdede normal abdest alcaz.. teşekkürler esra ve zeynep...
bende basladım arkadaslar bakalım ıns ela kardesımız gıbı bıtmetden duamıza cvp gelır ıns heysey gonlunuzce olsun bu arada dualrımda dua dostlrımıda unutmuyorummm
evet Allah herkesin gönlüne göre hayırlı olanından versin..
ARKADAŞLAR YA GAFFAR İSMİ CELİLİNE BENDE BAŞLADIM VE SONUNDA DUA EDERKEN HEPİNİZİ SÖYLÜYORUM SONRA KENDİMİ SÖYLÜYORUM.BİRDE CUMA SURESİ 18 AMA TEK SAYILAR SÜNNET OLDUĞU İÇİN 19 TANE OKUNMASI DAHA EFDAL DUAMIZDA SÜNNETEDE UYARSAK DAHA SEVAP OLUR İNŞALLAH RABBİM TÜM DUA DOSTLARIM İÇİN HAYIRLI EŞLER NASİP EYLE VE KENDİM İÇİN...AMİN
s.a arkadaşlar ( cuma günü sela ve ezan arasında 7 kere cuma suresi oku)3 cuma hayırlı niyetini soyle en kısa zamanda hayırlı bir kısmet çıkacaktır allah yardımcımız olsun rabbim guzellikleri nasip etsin
ama şöyle birşey varki allah yazmadıysa çıksada olmuyorzamanı ve saati var rabbim herşeyi daha ii bilendir bu garip kuluda dualarınızda unutmayın s.a
BENDE TALİBİZ BAYANLAR DUALARINIZA BENİDE UNUTMAYIN NOLUR ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN AMİN..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.