darısı tüm bekarların başına inşallah,banada rabbim tamamını erdirsin inşaşaalh hayırlısıyla.inanarak denemenizi tavsiye ederim
kısmet için dua
(73 mesaj) (39 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ELA KARDES BEN NİŞANLIYIM ŞUAN VE BAZI DURUMLAR VAR TERS GİDİYOR ONUN İÇİNDE YAPILIRMI?
18 yıl önce gönderildi # -
mesela sende urumunun hayırlı bi şekilde düzelmesini isteyebilirsin,dediğim gibi niyet sana kalmış
ALLAH RAZI OLSUN YAPICAM İNSALLAH.VE ALLAHIN İZNİYLE ÇOK MUTLU Bİ YUVANOLUR SENİNDE KARDESİM
inşallah sende istediklerine kavuşursun allahın izniyle ve unutmaki hayırlı bir şekilde
amin öyle hayırlı bişeyki hiç şüphem yok Allahın izniyle. sağolasın insallah Allah benim içinde bunu engüzel şekliyle kabuleder. Allah bozmasın Allah tamamına erdirsin
amin ALLAH RAZI OLSUN
ela kardeş tespit duan dikkatimi çekti.daha detaylı anlatırmısın bana rica etsem.
99 gün demişsin her akşam kaç tane olmasın lazım.ne kadar zamanda bitmesi lazım.
daha detaylı anlatırmısın bende evlilik için tutucam sagolasın
ben simdi gördüm burayı çok geç kalmışım bişey anlamadım daha detaylı anlatırsanız sevinirim.
ne yapılıyor ??
duamı??
tesbihmi??
oruçmu tutuluyor??18 yıl önce gönderildi # -
konuyu buldum okudum.
mazeret günde ne olacak bırakılıyormu yoksa devam ediliyormu????
allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
bende onu merak ettim .yatsıdan sonra çekilebilir.1281 defa sanırım.
amiiiin.cümlemize
arkadslar tesbihi bende nalamadım.nasılmıs.
sa ben mesajı yenı gördüm kardeşler tesbihi detaylı bi şekilde bana anlatırmısınız allaha razı olsun.banada çok dua edin bugünlerde bir kısmet var ama ben çok karasızım.eğer dinim yaşayışım ailem işimin akıbeti hakkında hayırlı ise olsun değilse olmasın dua edinnnnnnnnn. İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah.Amin.
Aminnnnnnnnnnnnn Allahim hayirli olani ver hayirsiz olaylar icin kabullenip anlayabilmemiz icin gecen sürede bize yardimci ol......cok zor bu aciyi yasamak...kullanilmislik hissi cok zor Rabbim ...sen duy sesismizi....bize kuvvet ihsan eyle yüregimizi senin sevginle doldur..Bu aciya dayanma sabri ver..Tefekkürden ve yolundan ayirma Rabbim..sen ne istersen hakkimizda hayirlisi olsun.Rabbim daha fazla imansiz ve kötü kalpli kullarina bir oyuncak gibi kullandirma beni...Rabbim ...ölüm acisi gibi icim yaniyor....sabir ver Rabbim ......ALLAHIM,ALLAHIM,ALLAHIM...seni cok seviyorum sende bizi sev..bize safaat et.Amin.
ela kardes ben bugün basladım ama.1 seferdemi 1281 defa cekilecek.ara ara olurmu.
bende allahın izniyle bugün başlıcam.
evranur bir seferde çekip bitirmen daha iyi olur bir saatini bile almaz zannedersem.
rabbim yeni yılda herkesin gönlünün muradını versin amin18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
zez kardes neden böyle yazdın ama yanıs anlamadıysam aynı dertten müzdripiz o acıyı bende tattım.Allahın izniyle şimdilerde daha iyiyim.hayırlı değilmiş olmams dedim.Rabbime sığındım.
evranur ...eger bu aciyi tattiysan beni cok iyi anladin demektir güzel kardesim...insallahh bende ani vakti gelince senin gibi sükre duracagimdir..su an yüregim beni cok zorluyor...canim cok aciyor..yüregim icime kaniyor..ama Yaradana ve dualara ve dua dostlarina burdaki meleklerime sigindim...baska kimsem yok.
ervanur birkerede 1281 defa yagaffar tespihini çekiyosun,99 gün sürekli çekmen gerekiyor.15dakikanı felan alırzaten.aravermeden
kabullenmesi zor anlıyorum bende senn içiçn dua edicem.
evranur, mazeret günde ne olacak onu anlıymadım.yoksa bırakıp bir hafta sonramı başlıcaz bu sorun cevabı gelmedi???bilenin yazmasını istiyorum.
bu duayı ela biliyor esra 99 gün sürekli diyor.muayyen gününüdede sanırım ama yanlıs bilgi vermiyim.eladan bi cvp gelir kısa süre içinde.
Kardeşim bol bol dua ettim şimdi sanada ALLAH tüm dileklerini muradlarını hayırlısıyla versin.amin
selamun aleykum dostlar tüm bekar kardeşler için hayırlısını diliyorum.RABBİM en hayırlısını versin inşallahhhhh banada dua edin RABBİM en doğru kararı vermeyi nasip etsin inşallah amin cümlemize...
ela kardeş özel günlerdede çekilirmi tesbih ALLAH RAZI OLSUN DOSTLAR CUMA GECESİ CUMA SURESİNİ OKUYUN 19 DEFA İNŞALLAH KISMETİN AÇILMASI VE EN HAYIRLISI İÇİN RABBİMMMMMMMMMM hayırlısını ver inşallahhh
Amin Allah razı olsun.
allah hepimize hayırlı insanlar nasip etsin.beklicez ne yapalım vardır bir saati vakti.
allah beklerken sabır selamet versin.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.