ablalarim, abilerim...yarin babam gelicek eve annemle konusucaklar.lutfen dua edin kavga etmesinler lutfen duanizi eksik etmeyin:(RABBIM razi olsun
Gozyaslarimin dinmesi icin lutfen dua:(
(38 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH. BENİMDE BABAM 8 SENE ÖNCE VEFAT ETTİ VE BENİM ANNEMLE BABAM AYRI OLDUĞU İÇİN ÖLÜMÜNÜ BİLE 1AY SONRA DUYDUM. SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM. ALLAH YENGENİDE ISLAH EYLESİN. BOLBOL ALLAHA DUA ET. ALLAHIM AÇILAN ELLERİ HİÇBİR ZAMAN BOŞ ÇEVİRMEZ. 100 İHLASTA BENDEN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH. ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.
18 yıl önce gönderildi # -
yıldız kardeşim seni çok ii anlıyorum sorunlu bi aile içinde olmak cidden çok zor. Allah yardımcın oolsun. senin için 7 ayetel kürsi okuyorum allah kabul etsin. Allah hakknızda hayırlısı neyse onu versin. yengeni de Allah ıslah etsin, ölüm korkusu versin içine.çünkü ölümü düşünen bi insan iftira atmaz, korkar.Allah yardımcınız olsun
Rabbim razi olsun hepinizden.Dualariniz beni inanin cok rahatlatiyor.Esin ablacim basiniz saolsun cok ama cok uzuldum.Muazzez ablacim sizde saolun!Iyiki sizin gibi guzel insanlar hala var bu dunyada...
rabbim yar ve yardımcınız olsun.annenin feraha ermesi ve babanla barışmaları için dua edicem.yengeninde yaptığı günahın farkına varmasını ve pişman olmasını dilerim.amin.
dualariniza daha cok ihtiyacim var bu aralar. annem bugun fenalasti ve ben napicagimi sasirdim, evde artik sadece annem ve ben variz.babam yeniden evlenicem filan diyor,cok uzuluyorum.lutfen dua dostlarim ve dua ablalarim dualarinizi eksik etmeyin.RABBIM hepinizden razi olsun!
RABBİM YARDIM ETSİN
allahyardımcınız olsun inşallah herşey düzelir babanında aklı başına gelir böyle şeyler yapmaz inşallah.Allah size aile huzuru versin kardeşim.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.