ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.AMİN AMİN AMİN
ALLAH'IM SEN BANA YARDIM ET..:(kardelensu)
(53 mesaj) (34 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM YARDIMCIN OLSUN RABBİM SEVDİĞİNİ SENİN İÇİN HAYIRLI KILSIN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
Bana dua edin, kabul edeyim." (Mü'min; 60) Bunu okuyarak susuyorum..
ablacım sana şunu söylemek istiyorum hergece saat 2 yada 3 gibi kalk güzel bir abdest al ve içten gele gele allaha yalvar inan bana rabbim içten gelen duayı geri çevirmez rabbim inşallah senin gönlüne göre verir tez vakite inşallah
kardelensu :(( üzülme dönüp dönüp senin yazını ve sana edilen duaları okuyorum inşallah mutlu olacaksın
Gönül dostlarım tek söylemek istediğim dualarınıza ihtiyacım olduğu.Bir mucize bekliyorum sabırla...
allah sevenlerin yardımcısı olsun.hiç bi acı sonsuza dek sürmez.inşallah tez zamanda feraha çıkarsın.amin
SON VİRAJLAR ...
RABBİM GÖNLÜNDEKİ İNSANI HAYIRLIYA ÇEVİREREK SANA NASİB ETSİN SENİN HAKKINDA HAYIRLI OLMAYACAKSA UNUTTURUP HAYIRLI BİR İNSAN ÇIKARSIN..RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER
SANA GÜÇ VE SABIR VERSİN YARDIMCIN OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Gönül dostlarım öncelikle hepinize hayırlı kandiller diliyorum.Bu güzel gecede edilen bütün duaların kabul olması dileklerimle.Bana yazılarıyla,tavsiye ve dualarıyla destek olan,olmayan herkese sonsuz teşekkürler.Bu gece de dualarınızda beni de anarsanız çok mutlu olurum.Her ne derdiniz,sıkıntınız varsa Allah en sevdiği kulunun hatrına bu gece dualarımızı kabul etsin ve feraha çıkalım.
Dualarımdasınız...Sevgiler...18 yıl önce gönderildi # -
Suskunluğum sabrıma çare değil...Kalbim için için yanarken sana,akarken gözyaşlarım sessizce sana..Sen kim bilir hangi âlemlerdesin sevgili...hangi âlemlerdesin canımın içi...:(
ARKADAŞIM DERTLERİMİZ AYNI NEREDEYSE SANA 1 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM.
dostlarım inşallah Allah size gönlünüzdeki dileklerinizi en kısa zamanda verir.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
Dualarimiz dertlerimize derman olsun.Allah a siginmaktan baska caremiz yok.
Bende ayni durumdayim : Bir kullun kan aglatiyor. Allahim senin tarafindan bize gelen yardimci bir kuvvet gönder.Muradimiza erdir ! Allah yardimcin olsun. Dualarimizi kabul eylesin.18 yıl önce gönderildi # -
Bak sana ilaçlar getirdimmm kardelensucum...Ama sende bana dua et bende fenayım.
SIKINTI SIRASINDA OKUNACAK DUAPeygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) sıkıntı ve meşakkat olduğunda şu zikri yapardı:
"Halim, Kerim olan Allah'tan başka ilah yoktur. Ben azametli Arş'ın Rabbı olan Allah'ı tesbih(noksanlıklardan tenzih) ederim. Ben yedi göğü Rabbı ve güzel Arş'ın Rabbı olan Allah'ı tesbih ederim."
(Buhari, Müslim, Tirmizi, Nesai, İbni Mace, hd: 3883)SIKINTILARA KARŞI OKUNACAK DUA
Esirgeyen ve bağışlayan. Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım. Bütün mahlûkatın kalplerini bana doğru çevir. Ey Cebrail, bütün ruhani , ulvi ve sufli tabakasının Rahman ve Rahim olan Allah'ın hakkı için onlara ,işittir ve itaat ettir. Rauf ve Atuf hakkı hürmetine, Melik hakkı hürmetine, arşı ala hakkı hürmetine duamızı kabul et ve bütün yaratılmışların kalplerini bana çevir.
BİR DİLEĞİ OLANIN OKUYACAĞI DUA
(Namazdan Sonra Okunur)
Kullarını bağışlayan ve onlara cömert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah, bütün eksikliklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbı olan Allah'adır. Ya Rabbi; senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden beni koru. Bütün iyiliklere de beni yönelt. Bağışlanmamış günahımı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbım�!KAYNAK:http://www.nihathatipoglu.com/site/ddnh/nh/blm/ozeldualar/Yâ MUCİB(Duaları kabul eden demektir) dualarımı kabul et,
VEDUD ismi ise, "Çok seven ve çok sevilen. İyi kullarını seven, onları rahmet ve rızasına erdiren; sevilmeye ve dostluğu kazanılmaya biricik lâyık olan" demektir. İşte yukarıda verdiğimiz örnekte olduğu gibi SEVDİĞİNE KAVUŞMAK İSTEYENLER; EŞİ , kardeşi , ana-babsı , arkadaşı gibi çok sevdiği kişilerle ile arasındaki muhabbeti incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerle azalanlar; Allah'ın sevgisini kazanmak isteyenler dualarında ve diğer zamanlarda zikir olarak "Yâ VEDUD, yâ VEDUD, yâ VEDUD..." şeklinde bu ifadeyi sık sık tekrarlamalıdırlar.Allah yardımcımız olsun,bütün müslüman kardeşlerimizle beraber.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM....3 FATİHA OKUDUM SIKINTILARINDAN KURTULMAN İÇİN...
Mezza senin için ve herkes için
3 ayetel kürsi
3 hz.yunus
1 ismi azam okuyacağım kabul edin.18 yıl önce gönderildi # -
Hergün bu siteye baktıkça..
Yetim kalan yavruları okuduğumda,
Yuvasının dağılma eşiğinde olanları okuduğumda,
Hastalıkla mücadele edenleri,şifa bekleyenleri okuduğumda,
Sevgisine kavuşup beklediğini bulamayanları okuduğumda...
Anladım ki gönül dostları benim acım büyütülmemeli..
Ha bu demek olmuyor ki üzülmüyorum,fazlasıyla üzülüp,ağlıyor,yine de istemeye devam ediyorum.Biliyorum ki ve inanıyorum ki dualarım ve dualarınız kabul olacak..
Sevdiğim artık bana gelsin,o da sevsin beni tek dileğim bu..Sevgide kalın..18 yıl önce gönderildi # -
rabbım ısterse olur kardesım sevdığın kısının senı sevmesı olun elınde mı rabbım ısterse olur sen de bizlerde dua ediyoruz rabbım inşaallah aranızda kı sevgıyı yenıden başlatır amin
bence olanları kabullenip allahtan ona kavuşmak yerine onu unutturmasını dilemelisin.allah inşallah onu bukadar çok sevmenin karşılığını sana verir.çünkü allah seni ondan daha fazla seviyor.bunu sakın unutma.allah inşallah onu unutturacak sana değer verebilecek insanı karşına çıkartır.
BUDA GEÇER YA HUU :))))
İÇİMDEN SADECE BU GELDİ
HAYIRLISIYSA İNŞALLAH OLSUN.ALLAH(C.C.)HER ŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.ALLAHA(C.C.)EMANET OL.ALLAH(C.C.)SABIR VERSİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.