mrb abicim urfada oturduğunuzu söylediniz belki haddimi aşacam kusuruma bakmayın sizden birşey istiyorum buarlar çok sıkıntıdayım benim için eyyüp peygamber yada hz ibrahim türbesine gidip dua edebilirmisiniz 5 yasin okudum çok oluyorum belki ama çok zor durumdayım
ziya karnca
(74 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KARDEŞİM EMİR SULTAN HAZRETLERİNE GÖTÜREBİLİRİM .
18 yıl önce gönderildi # -
çok sağol abicim allah senden razı olsun 5 yasin okudum benim için dua edermisin çok sıkıntım var
TAMAM PEKİ . KENDİSİNE SELAMINI VE DUALARINI İLETECEĞİM . SENİN İÇİNDE DUA EDECEĞİM. ZİYA DOSTUMDA GİDERSE ONUDA BOŞ GÖNDERME EMİ. ALLAHA EMANET OL .
fatih abii ben:)))
ADAŞIMLA TUĞBA KARDEŞİMİDE UNUTMAM . BU AKŞAM GENE GİDECEĞİM İNŞAALLAH .
Bende emirsultan hazretlerine gideceğim gene bu akşam.Dualarım seninledir.Allah yardımcın olsun.
oy abim oyyyy allah razı olsun ben sana dileklerimi maıl olarak atarım:)))
emir sultana 20 fatiha hediye ediyorum rabbim kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
arkaşlarlar bende 3 fatiha 3 ihlas okudum benim içinde dua edermisiniz.
allah sizden razı olsun sıla ablacım fatih abicim allah gönlünüzdn geçenleri tez vakite versin
fatih kardeşim bizide unutma
1 fatiha hediyem18 yıl önce gönderildi # -
fatih abi benim içinde orada dua et nolur
kardeşlerim benideunutmayın allaha amanet olun
11 ihlas 1 fatiha da benim hediyem.18 yıl önce gönderildi # -
BEN BU ZİYARETE GEÇ KALDIM SANIRIM AMA OLSUN BENDEN BURDAKİLERE 11 İHLAS SELAMETLE ALLAH KABUL ETSİN
hanzade merhaba siteye anca girebildim çok özür dilerim ben burdayım ne dersen benim başımın üstünde yerin var her zaman şuan H.z EYÜP PEYGAMBER makamına çok yakınım şanslısın yani H.z Eyubun yanında Bir diger peygamber H.z Elyasa ve H.z Eyubun hanımı H.z Rahimenin türbeside var
Muradımız odur ki Rabbim güzel yüreginizi hiç üzmesin
ziya abiciğim ve fatih abiciğim nolur beni de dualarınıza ekleyin benden de selam götürün.3 ihlas 1 fatiha okuyorum hemen..
tamam istanbul lu kardeşim saliha sende istanbul uma selam söyle gelecegim çok özledim onu
beni de eklermisniz düğünümün olması için.Allah razı olsun.
sen bana dua okudun degilmi sedef ashabı bedir duasını müjdeli haberi veremedim sana hala senide ekledim dualarıam kandie iyi bak
çoktan okumuştum kardeşim inşallah verirsin o haberi bizlere inşallah.
allah razı olsun sende dualarımdasın.18 yıl önce gönderildi # -
abicim beni de ekleyebilirmisin..?40 ihlas 40 fatiha okuyorum bende..gonlumdekilere kavusabilmem icin..allah razi olsun
benim doğum yerimde izmir hemşeriyiz eklemesem olur mu hiç sen merak etme inşallah güzel düşün.
TUĞBA VE HANZADE BEN YAZDIKTAN SONRA ÇIKMIŞTIM . SADECE SİZİN DUALARINIZI İLETEBİLDİM . DİĞER DOSTLAIMINKİNİDE BİR İKİ GÜN İÇİNDE İLETİRİM . ALLAH KABUL ETSİN .
ziya abcicim dün giramedim allah razı olsun senden duaların çok sağol fatih abim allah senden de bin kere razı olsun allah ne muradınız varsa versin aminn
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH RAZI OLSUN AMİN AMİN AMİN 3' ER DEFA SÖYLEDİM RABBİM NE MURADIMIZ VARSA VERSİN
inşallah abicim allah razi olsun..
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH RAZI OLSUN AMİN AMİN AMİN 3' ER DEFA SÖYLEDİM RABBİM NE MURADIMIZ VARSA VERSİN
bana da ettin mi kardeşim
evet ettim sedefcim bu gecede orda kalacagım işim dolayısıyla şanslısınız yani inşallah varsa söyle
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.