abiccim
bana dua ettin
değilmi
bu günde edermisin neolursun ınutma 1 yasin okuyorum
ziya karnca
(74 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
FATİH ABİM:))))) ALLAH RAZI OLSUN ABİCİM NE MURADIN VARSA VERSİN YARAMAZINLA GÜZEL Bİ HAYAT VERSİN RABBİM:)
ZİYA KARDEŞİM BENİDE EKLEYEBİLİRMİSİN ??
BEN ANTEPTEYİM URFAYA GELMEYİ ÇOK İSTİYORUM AMA KISMET OLMUYOR Bİ TÜRLÜ18 yıl önce gönderildi # -
inanırmısın antep burnumda tütüyo ben gelicem ama çok feci şekilde özledim antebi belki kötü bi vesile oldu ama annemi sanko ya götürecegim tubik
18 yıl önce gönderildi # -
banadaa duaa edinnn.lütfennnnnnnnnnn
ya geçmiş olsun allahım acil şifalar versin
Allah razı olsun yok ya çok önemli bir şey degil biraz kulagı ağır işitiyormuş da o yüzden beni sanko ya götür dedi çok nazlı bende kıramıyorum
zehramm bu isimlemi dua edicem sana söylenişi zor da o yüzden ismini yaz istersen dua ederim sana
abim bana da duaettiniz inş.değil mi?nolur adımı anın,selam söyleyin Allah razı olsun sizden.
siz merak etmeyin valla 1 hafta daha buralardayım bi turkcell bayisi açılmış destek amaçlı burdayım isteyen olursa yaz sın yeter hepinize dua ediyorum inşallah
Allah razı olsun abim.her daim sıkıntılarımı yazmaya utanıyorum artık siz nolur ekleyin yeter.hem kalbi sıkıntıları derseniz kalbimde sizlerde dua dostlarım ve tüm islam alemi de var...en çok eşimle mutluluğum ve 2 cihan afiyetim için,annem babam ailem için istiyorum duaları..eşimle beni ayırmaya çalışıyorlar abi
heryerde kem göz var
ayağımızı kaydırmak için ellerinden geleni yapıyor düşman edindiler beni
sebep ne biliyormusunuz sadece kıskançlık,üniv. mezunu olmam,eşimin bana ilgisi vs..
üzerimde çok kötü şeyler var,ve eşimle aramı etkiliyor nolur,bazen yazmayım susayım artık diyorum...ama boğuldum artık boğuldum18 yıl önce gönderildi # -
ziya kardeim Allah razı olsun Allah da seni sibeline kavuştursun senden ricam ben nişanlıyım biliyrosun ama nişanlım onur bana inanıp güvenmediği için (ben osmaniyede o antalya da) evlenmiyor benimle içine vesvese geliyor sürekli hiç bi sorunyokken birden içime yine kötü şeyler geldi diyip kavga ediyor benimle onurun içindeki vesvesnin çıkıp düğünümüz olması için dua eder misin çok dardayım dün gece de dedi kendini parçalasan yine evlenmem dedi ne ayrılıyor ne evlenyor.
yayaya şaşaşa sedef sedef çok yaşa sibel de canımı ye ne emredersen et İnşallah Allahım İnşallah burda ziyaret edenler buranın taşını alıyorlar bi inanışa göre valla adresinizi bilseydim gönderirdim ne dua ettigimi de mektup halinde yazar yollardım Saliha sana gelince çok akılcı davran akıllı insanlardan akıl al urfada böyle bi ablamızın sorunu vardı valla sonunda kocasıyla beraber haca gittiler
:):) estafirullah emir değil kardeşine sadece yardım edersen sevinirim
Allah razı olsun not alabilirsin unutma ne olur adı onur kalbinden vesvese çıksın gelmesin bi daha.
sonrada teker teker düğn haberleri verelim sen ben sühayla ve diğerleri:)inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
dua sonucunda mı hacca gittiler abi? ben aklımı yitirdim,çok fazla sağlık problemim oldu,hala da var..akıl alıyorum aldıkça daha mutsuz oluyorum,eşimin ailesinden özellikle çok dertliyim.napacağımı şaşırdım.kadınlar isterse herşeyi yapar diyorlar ama
bana Allah beceri kabiliyeti vermemiş.18 yıl önce gönderildi # -
üzülme saliha bana da vermemiş ben de becerip ağırlığımı koyamıyorum.bambaşka biri oldum çıktım.
nebilim kız evi nazlıdır derler sedef,ne nazımız oldu ne niyazımız..biliyormusun bazen kendimi yetim gibi hissediyorum ailem beni çok ezdirdi diye düşünüp hep onlara kızıyorum.akraba olduğumuz için seslerini çıkartmadı ailem..zaten herkes siz peygamber devrinden mi kaldınız diyor..müslüman ne ezer ne ezilir ama ben..af rabbim af..çok isyankar oldum,günahkar oldum.hata mı yaptım diyorum bazen seviyorum ama aile kötü diyorum,yada eşim beni koruyamıyor ezdiriyor diyorum,içime vesvese geliyor,neden evlendim bunumu hakettim diyorum...
yani çok kötüyüm çok...18 yıl önce gönderildi # -
dua ve akıl sayesinde huyum kurusun bu durumlarda kafam çok feci çalışıyor akıl vermek isterdim ama duayla yetinicez inşallah hayırlı olur taş göndereyim istersen sonuç almayan yok
sevmek yetmiyor sedef,yetseydi bana yeterdi deli gibi severken sevilirken...neden evliyim insanlar mutluluğumuza aile hayatımıza karışıyor ve ben onlarla aynı evde yaşıyorum sadece dairem yatarken ayrı.Rabbim kurtarsın en kısa zamanda,ayrılalım desem eşime ailesini istemiyorum diye düşünüyor,ailesi olduğu için göremiyor sorunları
o zaman abi hem duanızdan hem aklınızdan faydalanalım.taşa gelince Rabbim istedikten sonra taşsızda verir dermanı.batıl olmaz mı taş.bilmiyorumki diyorum ya aklımı yitirdim artık
Valla banada öyle geliyor ama anlamadım giden boş dönmüyor ki özellikle o taş konusu acayip bi rivayeti var tam bilmiyorum onu araştırıp sana söylerim inşallah gerçekten şaşırtıcı bi durum gerçekten gidenim 32 dişi görünüyor kısa sürede
araştırın bakalım abi,bu arada öğütlerinize açığım..
bu sitede olmaz heralde nasıl olacak o iş msn de yasak paylaşmak nasıl ulaşabilirim ki + o taştan istersen gönderebilirim
haklısın bende hep bunu sorguladım saliha gerçekten sevse böyle olmazdı diye beni sevmese neden benden ayrılmıyor o zaman diyorum demek ki sevgi yetmiyor.şu içindeki vesvese çıksa çok mutlu olabiliriz.
herkesin başka başka sorunu var işte ne olacak bilmiyorum tek dayanağım güvendiğim tek şey DUA...
Allah yüzümüzü güldürür inşallah.
bana da yardım eder misin ziya kardeşim akıl fikir ver benim kafam durdu sen erkeksin hem cinsinin ne hissedip düşündüğünü bilirsin.taş konusu gerçek midir ki taşı yanımızda mı taşıyacaz ne yapılıyor muşki
batıl olmadığını bilseydim isterdim taştan ama medet beklemek gibi olduğu için istemiyorum abi.duaedin,konu başlıklarında zaten dua istedikçe öğüt verirsiniz o zaman.selametle kalın abi 3 ihlas okuyorum size ben çıkcam şimdi mesai 17:00 benim.aeo.
BAK BİZİM Bİ ARKADAŞ VARDI ÇOÇUK EVDE KALMIŞTI ANNESİ GÖTÜRDÜ ORAYA ONU TAŞI YANINDA TAŞIDI TABİ DUA LAZIM OLMAZ SA OLMAZ ÇOCUK Bİ AYA KALMAZ URFANIN ENGÜZEL KIZIYLA EVLENDİ KORKAN VARDI GEÇTİ HASTA OLAN İYİLEŞTİ AİLEVİ SORUNLAR DÜZELDİ V.S.
ziya abi beni unutmadın inşallh ne olursun bnada dua et
taş almak doğrumudur acaba?doğruysa senden bu taşı nasıl temin edeceğiz.
GÖNDERİRİM İSTERSENİZ BENİM İÇİN SORUN OLMAZ
SEDEF ABLACIM BENCE İNSAN BİRŞEY YAPACAKSA O ŞEYE İNANMALI BİZİM BURDA BİR HİKAYE ANLATIRLAR BURDA ÇOK ALİM BÜYÜK BİR ZAT YAŞARMIŞ BİR GÜN HRİSTİYAN BİRİSİ ADAMA GELMİŞ ÇOCUĞUM OLMUYOR DEMİŞ GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI DEMİŞ BANA BİR DUA YAZSAN YÜZERİMDE TAŞISAM BELKİ ÇOCUĞUM OLUR DEMİŞ ADAMDA PEK BİRŞEY YAZMAK İSTEMEMİŞ KALKMIŞ BİR BEZİN İÇİNE 3 ZEYTİN KOYMUŞ VE KAPATMIŞ ADAMA VERMİŞ ADAMDA O KADAR İNAMIŞ Kİ HEP ÜZERİNDE TAŞIRMIŞ ARDINDAN ADAMIN ÜÇÜZ ÇOCUĞU OLDU. BENCE İNSAN BİRŞEY YAPACAKSAN HERŞEYDEN ÖNCE İNANMAALI
çok ilginç bi hikayeymiş:)
taş taşıyalım mı yani süheylacım.ziya şu an nerdeydin18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.