BABAM ÇOK HASTA ARKADAŞLAR GÜNDEN GÜNE GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE ERİYİP GİDİYOR BU DA BİZE ÇOK ACI VERİYOR ÖZELLİKLEDE BANA ARTIK YEDİĞİM İÇTİĞİMDEN BİLE BİŞEY ANLAMIYORUM HERAN ELİM TELEFONDA SANKİ KÖTÜ HABERİNİ ALACAKMIŞIM GİBİ KORKUYORUM ODA FARKINDA ZATEN ÖLÜMÜNÜ BEKLEYEN HASTALAR GİBİ ARTIK :((( BEN BABAMI KAYBETMEKTEN ÇOK KORKUYORUM HİÇ BERABER YAŞAMADIK SANKİ DOYAMADIM BABAMA (ANNEMEDE ÖYLE) YAVRUM DEYİP SARILMADI BİR GÜN BİZLERE O SEVGİSİNİ HEP YÜREĞİNDE TAŞIDI
BİLİYORUM BELKİ ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK AMA BİRAZ SAĞLIKLI OLMASINI İSTİYORUM HER AYAĞA KALKIŞINDA DÜŞÜYOR DÜN YİNE DÜŞMÜŞ EVİN İÇİNDE KAFASI OMUZU KOLU HEP YARA İÇİNDE ALLAHIM BU ACIYA DAYANACAK GÜÇ VER BU ŞEKİLDE GÖRMEK GERÇEKTEN ZOR
ANNEMLE BABAM YALNIZ VE İKİSİDE YAŞLI BEN HERZAMAN YANLARINDA OLAMIYORUM VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM
RABBİMDEN TEK İSTEİM SAĞLIKLI HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN ELE AYAĞA DÜŞÜRMESİN
SİZDENDE RİCAM BABAM İÇİN ŞİFA NİYETİNE DUA EDERMİSİNİZ
BABAMI KAYBETMEKTEN ÇOK KORKUYORUM Zelal
(72 mesaj) (44 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
selamun aleykum guzel kardesım Rabbım babana acıl sıfalar nasıp eder ınsallah
babanız ıcın dua edecegım18 yıl önce gönderildi # -
Seni çok iyi anlıyorum kardeşim.Benimde babam şu an hastanede.Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.Baban için, benim babam için ve tüm babaların şifası için 100 şafi..
Allahım tez zamanda şifalarını versin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
değerli dostum,allah babanızın ve annenizin gücü kuvveti,selameti olsun inşallah.onları ihtiyarlığın afetlerinden emin kılsın.sağlık ve şifa versin.amin.
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim şifalar versin,rabbim elden ,ayaktan düşürmesin,rabbim imanla yaşamayı nasib etsin,son nefeste hepimize imanlı ölmeyi nasib etsin,ya şafi,ya şafi,ya şafi
Allah hepinizden razı olsun Rabbim tüm hasta olanlara şifa versin
kadirbaba bu güzel duanız için sonsuz teşekkürler Rabbim sizinde gönlünüzden geçeni versin
ayse ve sema kardeşlerim sizde çok sağolun Rabbim herkesin duasını kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
sağol mahzun kardeşim Allah razı olsun
Allah şifa versin inşallak iyileşir baban ne olur güçlü ol sende hep onun üzerine dua oku 1 ayetel kürsi babana hediyem şifa niyetine.
sedef Allah sendende razı olsun canım kardeşim hep güçlü olmaya çalıştım içime ata ata artık bunalıma giriyorum geceleri uykuya zor bela dalıyorum bundan 4 ay önce benim doğum günüm olan günde tlf geldi babam komaya girmşti eve gittiğimde babam yerde kendinden habersiz yatıyordu ben öldüğünü sanmıştım çok kötü bi andı
işte o günden beri o görüntü babamın o hali gözümün önünden gitmiyor geceleri uyurken gözümü kapatınca hep gözümün önüne geliyor bi ambulans sesi duysam yine babama bişey oldu sanıyorum anlayacağın çok kötü bir durumdayım Allahım kalbime ferahlık versin18 yıl önce gönderildi # -
haklısın çok haklısın etkilenmişsin inşallah geçer bu sıkıntılı günler.
Allah sana babanla sağlıklı mutlu huzurlu günler nasip etsin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
inş.canım inş.
rabbim kimseyi darda zorda sıkıntıda koymasın amin18 yıl önce gönderildi # -
Rabb-i rahim kimseye muhtaç etmesin inşaallah ,sağlıklı uzun ömürler versin annenize babanıza . amin amin amin ...
Allah sabrınızı ve gücünüzü arttırsın kardeşim,,anne- babanıza afiyet nasib etsin,, size de anne-babanızın hayır duasını alabilmeyi....
YA ALLAH YA RAHMAN YA ALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
gelen msjlarınızı okuyunca ve dualarınızı hissedince huzur buluyorum rabbim sizlernde yardımcısı olsun
rabbim güç kuvvet sağlık versin insallah insallah babanla istediğin sevgi ortamını yaşarsın
ALLAH SIFA VERSIN...BEN SIZI ANLAYORUM CUNKU BEN BABAMI HIC GORMEDIM SIZIN DOGUM GUNUNUZDE BABANIZ KOMADA BENIM DOGUM GUNUMDE DOGDUGUM GUN OLMUS SIZI ANLIYABILIYORUM HEMDE COK BABASIZLIK YETIMLIK COK ACI ALLAH SIZEDE SABIR VERSIN INSALLAH IYILESIR SIZDE BABANIZLA IYI VAKIT GECIRIRSINIZ VE DOYA DOYA SARILIRSINIZ INSALLAH BENDE OTEKI TARAFTA YAPABILIRIM BUNU ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN TEKRARDAN EN BUYUK DUAM SIZE OLSUN SELAM ILE :(
Allah şifa versin,2 selevat,1 ayetel kürsi okudum ve dua ederken sanada dua edicem kardeş.İnşallah Allah dualarımızı kabul eder.
Rabbim şafi sıfatıyla tecelli etsin, sizlere ve babanıza güç versin inşaALLAH...
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Yarabbim kardeşimizin babasına acil şifalar ver. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
sevgili kardeşim allah babana şifa versin tez zamanda sağlına kavuşsun inşallah amin
hakkında hayırlısı tecelli etsin babanın kardeşim ya şafi ya şafi
rabbim size ailenize sabır versin hasta babanızada şifa versinnnn18 yıl önce gönderildi # -
Hz.Allah insaallah sifa verir kardesim.Babamizi basimizdan eksik etmesin,benim babam kotu huylu olmasina ragmen gece eve gelmeden gozlerimi kapatamazdim.daha yeni yeni sevmeye baslamistim babami bunda da gurbet ayirdi...simdi ne anam var nede babam...
Allah herkese saglik versin.........18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞAFİ İSMİYLE BABANIZI KUŞATSIN İNŞALLAH
ZELAL KARDEŞİM RABBİM BABACIĞINA ŞİFA VERSİN...3 FATİHA OKUDUM ŞİFA NİYETİNE...RABBİM DUALARINIZI KABUL EYLESİN...
Hatice-behnan-eslemiti-deathlyon-muzaffer-sudemeral-gozyasi-mezza-armagan-ddostt
kardeşlerim hepnizden Allah razı olsun inş. Rabbim hepimizin dularını kabul eder
bu gece bu gün hatrına kimseyi darda koymasın rabbim tüm hastalara şifa dertlilere deva versin,amin
hepimizin berat kandili mübarek olsun18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim Allah babana ve tüm hasta olanlara,tüm annelera,babalara,kardeşlere,yeğenlere acil şifalar versin,Rabbim acınızı gidersin...inan öyle içten yaptımki bu duayı yüreğim titredi..
salihaa canım kardeşim yüreğine diline sağlık
inş. rabbim bu mübarek günde seninde yüreğinden geçen dileklerini kabul eder
amin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ACİL ŞİFA VERSİN.
Allah razı olsun meral ablacım
RABBİM HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİZ TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN.BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.