Allah tamamina erdirsin
1 Fatiha
3 Ihlas hediyem olsun
NİŞANLANDIK BİZ ( MCANURTEN )
(56 mesaj) (40 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hapinizden allah razı olsun hepinizi kardeşim gibi seviyorum darısı bekar olanlara sevip de kavuşamayanlara
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin ...
Allah iki cihanda yar ve yardımcınız olsun. Sizi birbirinizden hiç ayırmasın rabbim sonsuza dek mutlu mesut olun inşaallah ...18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM TAMAMINI ERDİRSİN.
BİZLERE DE HAYIRLISINDAN VERSİN :)
hayırlı olur inşallah
rabbim bir ömür boyu mutlu mesut anlayışlı herkese örenek bir çift olarak yaşamanızı nasip etsin18 yıl önce gönderildi # -
Allah hayat boyu sizi ayırmasın,eviniz muhabbet,bereket,sağlık,mutluluk,çocuk dolsun...
HAYIRLI OLSUN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN....
Allah mesut bahtiyar etsin,, tamamına erdirsin,, hayırlı bir yuva kılsın yuvanızı,, her zaman birbirinizi dinleyebilme gücü versin,, rızkınızı bol bol versin,, güven ve huzur üzere bir ömür nasib etsin...
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
başkalarının mutluluğundan pay çıkaran kişi"" aslında en mutlu kişidir""demiş Geothe.
bende şimdi sizin adınıza çok mutlu hissettim kendimi.
RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN ÇOK HAYIRLI YUVANIZ OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HAYIRLI EYLESİN KARDEŞİM....
HAYIRLI VE HUZURLU BİR YUVA NASİP ETSİN..SİZİN İÇİN 100 BESMELE ÇEKECEĞİM....
SELAM VE DUA İLE.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN ALLAH MESUT BAHTİYAR EYLESİN.
rabbim yuvanızı kurmayı ve yuvanızda islam huzuru esintilerinin esmesini nasip eylesin
rabbim sizleri dünya da ve ahirette mutlu eşler arasında eylesin insallah
rabbim yuvanızı şenlendiren güzel yetiştirilmiş ömür boyu sizi güldürecek hayırlı evlatlar nasib eylesin
AMİN AMİN BİNLERLE AMİN18 yıl önce gönderildi # -
bende geldim:))) arkadaşlar tattlılarını hepiniz için yedim.antep baklavası:))
o kadar heyecanlı ve mutlulardıki anlatamam...herşey çok güzel olacak inşallah..
rabbim bize hayal ettiğimiz güzel günleri gösterecek inşallah..tekrar hayırlı olsun canlarım benim..18 yıl önce gönderildi # -
allah hepinizden razı olsun sağolun kardeşlerim bu güzel temenliler için yüreğinize sağlık , allahım sizleride hep iyilerle karşılaştırsın... cenabı hak yar ve yardımcınız olsun daima AMİN AMİN AMİN ....
teşekkür canım bacım sonunda oldu işte allahım nurtenimle beni layık gördü çok şükür...
SÖZVERDİK BİR KERE RABBİM ÖMÜR VERİRSE NİKAHINIZDA İNŞAALLAH ORADAYIM.SİZLERİ HERZAMANKİ GİBİ YÜCE MEVLAMA AMANET EDİYORUM
ALLAH RAZI OLSUN...SEN SÖZÜNÜ YEMEZSİN ABİ GELİRSİN TABİKİ BİZDE BEKLERİZ SENİ
*CİHAN ABİCİMM HEMŞERİ OLUYORUZ SONUNDA BAK.. M.CAN BENİ ADANA YA ALIYO :)
*MAHZUN ABİM ZATEN ADANA YA YAKINSIN.NE BÜYÜK BİR ŞEREFTİR BANA.NİKAH ŞAHİTİM OLMANIZ.ALLAH RAZI OLSUN.
*TUBİĞİM ÇİFTE DÜĞÜN YAPACAZ İNŞALLAH
VE DİĞER TÜM DUA DOSTLARIM.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.DİLİNİZDEN DÖKÜLEN DUALAR YOLDAŞIMIZ OLSUN. AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
HAYIRLI UGURLU OLSUN KARDEŞLERİM.ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZA.EVLİLİGİNİZ DAİM OLSUN .RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN SİZLERE.
allah razı olsun cümlemize hayırlı yar nasib eylesin amin amin amin...
Hayırlı olsun.
Allah devamını getirsin.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
ALLAH DEVAMINI GETİRSİN.18 yıl önce gönderildi # -
rabbım birlikte sabah namazına kalkmayı nasip etsin amin
AMİİİNN .. YÜZLERCE KEZ AMİN...
ALLAH HAYIRLI KILSIN İNŞALLAH. BİZLEREDE DUA ET OLURMU? BENDE AİLEMDEN DOLAYI SEVDİĞİM İNSANA KAVUŞAMIYORUM. DARISI BİZİM GİBİ OLANLARIN BAŞINA. ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN DAA BİZLERE DE O GÜNÜ GÖSTERSİN İNŞALLAH.
inşallah bende bir gün ruh ikizime raslarım kardeşim allah tamanı erdirsin darısı bizim başımıza amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.