Dostlarım sedef kardeşimiz zor günler geçiriyor.Sıkıntısı ÇOK BÜYÜK YÜREĞİ ÇOK ACIYOR BİZE HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA İHTİYACI VAR HEP BİRLİKTE ONA DUA EDEMİYİZ YÜREĞİNE SU SERPERMİYİZ RABBİMDEN ONUN GÖNLÜNÜ SEVİNDİRMESİNİ İSTERMİYİZ YA RABBİ SEDEFİMİZİN SIKINTISINI AL ONU SEVİNDİR LÜTFEN YARDIM ET ONA
KORKTUĞUNDAN EMİN KIL ONU BU BELİRSİZLİKTEN HAYIRLISIYLA FERAHA ÇIKAR YARABBİ AMİN
BEN SEDEFİ ÇOK SEVİYORUM SİZDE SEVİYOSUNUZ BİLİYORUM ALLAH RIZASI İÇİN BUYRUN SEDEFİN YÜREĞİNDEN TUTALIM
İÇİNİZDEN NE GELİR SE BUYRUN
SEDEF İÇİN DUA EDERMİYİZ DOSTLARIM (NURCAN)
(77 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
300 YA MUKADDİM OKUYORUM SEDEFİM İÇİN YARDIM ET ALLAHIM ALLAHIM YARDIM ET LÜTFEN YARDIM ET AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
YARDIM ET YARABBİ
ALLAHIM ALAHIM..SEN SEDEFİ BU BELİRSİZLİKTEN KURTAR..HAKKINA HAYIRLI DEİLSE HERŞEY OLDUĞU YERDE KALSIN..BİR ÖMÜR ÜZÜLMESİN ALLAHIM..YA HERŞEY ÇOK GÜZEL OLSUN ALLAHIM DEĞİŞSİN YADA SEDEFİME BAZI ŞEYLERİ GÖRMEYİ NASİB EYLE..
BENDE ONU ÇOK SEVİYORUM.ACISI BENİM ACIM..İNŞALLH DÜZELECEK HERŞEY..BİR HAYIR VAR BELKİ AMA BİZLER GÖREMİYORUZDUR..SEN HERŞEYİ BİLENSİN ALLAHIM Bİ AN ÖNCE DOĞRU YOL NEYSE HAYIRLISI NEYSE ONU GÖSTER SEDEFİME ALLAHIM.
AMİN.AMİN.AMİN TUBİKCİM KABUL EYLE YARABBİ
La havle ve la kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadir. Bunlarin en hafifi sıkıntıdır”
101 adet okuyorum inşallah
selam ve dua ile
AMİN. KARDEŞLERİM AMİN.OKUDUĞUM 300 YA MUKADDİM VE OKUNACAK DİĞER DUALARI SEN KABUL EYLE YARABBİM.ALLAHIM HAKKINA HAYIRLI NEYSE SEN ONU VER DOĞRU YOLU GÖSTER.AMİN.
AMİN.MEHMET ALLAH RAZI OLSUN
AMİN.ESİNCİM ALLAH RAZI OLSUN KABUL EYLE YARABBİ SEN SAR YARALARINI YARDIM ET ALLAHIM
SENİ ÇOK SEVİYORUM SEDEF.
SANA AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.
ALLAHIM SENİ HİÇ ÜZMESİN HİÇ.
İNŞALLAH HER ŞEY DÜZELİR GÖNLÜNCE OLURDA HUZURA KAVUŞURSUN.18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİME AYETEL KÜRSİ OKUYORUM .
ALLAH YARDIMCIN OLSUN EMİ KARDEŞİM.18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşime noldu ?rabbim yardımcın olsun bitanem hersey senin o güzel yüreğine göre olsun ... gözün akacak her damla yaş mutluluk için aksın canım benim senin için dua edicem anım
Ayy canlarım ya.çok teşekkür ederim. Nurcan,tuğba,mehmet,esin, elif, fatih ve derya bende sizleri çok seviyorum hepinizden Allah razı olsun.
Nurcan canım vallahi mahçup oluyorum sizlere.
Dost böyle bir şeymiş demekki.
Bende hepinize tek tek ayetel kürsi okuyorum.18 yıl önce gönderildi # -
hoş geldin ay yüzlüm
Hoşbulduk canım benim.
sedefffff
seni çok özledim.18 yıl önce gönderildi # -
:)Bende seni çok özledimmm.
:)))
3 ihlas 1 fatiha okuyorum kardeşimin sıkıntısı tez zamanda sona ersin..
Allahım Sedef kardeşimin netür sıkıntısı varsa gider SENİN her şeye gücün yeter ey yüceler yücesi.
101 tane lahavle velakuvvete illabillahül aliyyül azim duası okuyorum kardeşim için
birde bugün okuduğum 11 tane Ayetel kürs-i yi onun adına bağışlıyorum
Rabbim herzaman yanında olsun sedef kardeşim benim.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Allah kabul etsin saliha ve gülşen abla sizinde tüm sıkıntılarınız feraha çevrilsin inşallah.ikinizede 1er ayetel kürsi okuyorum
canım benim ben çıkıyorum birazdan esinin konuyu sana emanet ediyorum
tamam bende ona başladım zaten canım.
10 adet ihlaas okudum allah yardımcıno olsun güzel haberlerini alırım inşallah hoşgeldin bu arada
Amin inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız canım benim
hoşbulduk sana mail atıcam şimdi.18 yıl önce gönderildi # -
gönlünden geçenler hayırlısıyla senin olsun şeker allaha emanet ol..akşam görüşürüz...
tamam canım hepimiz için her şeyin hayırlısı olur inşallah okudukça dualarımı yazıcam allh yardımcımız olsun
Yarabbim sedef kardeşimizin her ne sıkıntısı varsa gider. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
7 AYETEL KÜRSİ hediyem rabbim gönlüne ferahlık versin18 yıl önce gönderildi # -
SEDEFF CANIM BENİM GÜZEL GÖZLÜ ARKADAŞIM RABBİM SENİ DARDA KOYMASIN RABBİM HER DAİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN SENİ ÇOK SEVİYORUM BİTANEMM:)
65 YUNUS DUASI
100 YA MUKADDİM
100 YA ALLAH
100 YA RAHMAN
100 YA RAHİM
100 YA VEDUD
100 BESMELE
40 YA ZÜL CELALİ VEL İKRAM
80 SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ
100 LA İLAHE İLALLAH
20 HASBİYALLAHU LA İLAHE...
VE SAYISIZ İHLAS FATİHA AYETEL KÜRSİ
RABBİM RAMAZAN AYININ HÜRMETİNE OKUDUĞUM VE OKUYACAĞIM DUALARIN HÜRMETİNE NE MURADIN VARSA TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN İNŞALLAH RABBİM NE SIKINTIN VARSA KOLAYLIKLA ATLATMAN İÇİN SANA GÜÇ VE SABIR VERSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
100 ADET
LAİLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİYN
OKUYORUM
ALLAH SELAMETE ERDİRSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.