Bismi Hu... amin, ecmain!
SEDEF İÇİN DUA EDERMİYİZ DOSTLARIM (NURCAN)
(77 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Bütün dua dostlarımdan razı ol Allahım sen onlara sıkıntı verme ve dilekleirni gerçekleştir.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
SEDEF??NERDESİN
:)
bırak tubik!
CANIM ARKADAŞIM SABRET, BENİM İÇİM ÇOK RAHAT SENİN ADINA, AZ KALDI FERAHA ÇIKMAYA AZ KALDI DUAYI BIRAKMA ASLA ONLAR SENİ KURTARICAK SIKINTILARINDAN BİLİYOSUN DEĞİLMİ
Amin Allah razı senden inşallah hepimizin kurtuluşu yakındır.
BABAANNEMDEN 1.000 İHLAS..YOLU AYDINLANSIN..HAYIRLAR YOLUNA SERİLSİN..O GÜZEL GÖNLÜ EN İYİLERİ YAŞASIN DİYE..
AY YÜZLÜM
Allah razı olsun elleirnden öp babannemim çok teşekkür ederim Allah ona sağlık afiyet versin inşalalh.
canım rabbim her daim yardımcın olsun
SEDEFCİĞİM SANA İÇTEN YÜREKTEN TA GÖNÜLDEN 21 HZ YUNUS DUASI OKUYORUM.NASIL O DUA YUNUS AS MIN KURTULMASINA VESİLE OLDUYSA SENİNDE SELAMETE ÇIKMAN İÇİN VESİLE OLSUN İNŞALLAH. AMİN.
ALLAHIM SEN SEDEF KARDEŞİME ONUR'UN ŞANIN İZZETİN EN GÜZELİ İÇİNDE OLARAK YAŞAMAYI NASİP EYLE AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun ne güzel yazmışsın Allah da sana siboşeyi nasip etsin inşallah.
amin amin amin
hatice ablam ve deryacım Allah sizlerden de razıolsun gönlünüdekileri versin Allahımsize
: ) ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM AMİN AMİN AMİN : )
SEDEFİMM CANIM BENİMM..HEP İSTEİDĞİM KIZ KARDEŞİMSİN ACIN BENİM ACIM..RABBİM SANA BU GÜZEL GÜNLERDE YA ONUNLA YA ONSUZ AMA ÇOK ÇOK ÇOK GÜZEL BİR HAYATIN BAŞLANGICINI NASİB ETSİN..TIPKI O PIRIL PIRIL YÜZÜN GİBİ..SEN BENİM CANIMSIN..HEPSİ GEÇECEK İNŞALLAHH.ÇOK ŞEY VAR AMA ANLATAMIYORUM SENİ ÇOKKKKKKKKK SEVİYORUM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.