100 adet sübhanallahi vebihamdihi okudum canıma rabbim yardımcısı olsun inşallah,
SEDEF İÇİN DUA EDERMİYİZ DOSTLARIM (NURCAN)
(77 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah Sedef kardeşimizin dertlerine deva ver.
Amin...
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SEDEFİ MURADINA EREN KULLARINDAN EYLE GÜZEL YÜREKLİ KARDEŞİME YARDIM ET ALLAHIM
AMİN AMİN AMİN
Rabbim yar ve yardımcısı olsun..
1 Fatiha 1 ihlas 1 Ayetel kürsi okudum dertlerine dermen olsun inşaAllah amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah hepinizden razı olsun belki bu gece kadir gecesidir bu önümüzdeki muhtemel günleri değerlendirip hepiniz içn dua edeceğim inşallah.
evet bende aynı düşüncedeyim..bu gün Kadir gecesi olabilir..
Dualarda buluşmak duasıyla...
Rabbim dularını kabul etsin sedefcim..
herşey gönlünce olsun..18 yıl önce gönderildi # -
Amin canım inşallah cümlemizin duaları kabul olunur.
101 ya vedud okuyum o kalpsizin yüreğine yumuşaklık versin diye..
sanada 101 ya muhyi..onun bezdirdiği hayatına daha sıkı bağlan diye..
rabbim ramazan ayı hürmetine sedef arkadaşımızın ne sıkıntısı varsa ferağa çevir
3 fatiha
rabbim sevindirsin seni18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun canım
Sedefim tüm gün dualarımdasın Rabbim tez zamanda seni sevindirsin. Sıkıntıların müjdelerle yok olsun inşallah. Amin amin amin
Amin Amin Amin...
inşallah bütün dua dostlarımızın müjdelerini duyarız...18 yıl önce gönderildi # -
Yarabbim sedef kardeşimizin her ne sıkıntısı varsa gider. İki cihanda yar ve yardımcısı ol.
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN. GÖNLÜNÜN MURADINI TEZ VAKİTTE VERSİN İNŞ....
Sedefçiğim,Allah gönlünü ferahlandırsın,sıkıntını gidersin,her daim,mutlu,huzurlu ve sağlıklı kılsın seni inşallah.Amin.
YÜREĞİNİ FERAH TUT CANIM.SU AKAR VE MUTLAKA YOLUNU BULUR.
100 YA VEDUT YÜREĞİN İÇİN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun hepinizden çok çok teşekkür ederim bu ezanlar hürmetine Rabbim sizin dualarınızı kabul etsin sıkıntılarınızı feraha çevirsin inşallah...
11 ihlas rabbim sıkıntısını gidersin amin.
AYETEL KÜRSİ OKUYORUM KARDEŞİME ALLAH YARDIMCISI OLSUN ALLAHIM KALBİNE FERAHLIK VERSİN
Allah razı olsun sizlerden dualarımız kabul olsun.
AYETEL KÜRSİ OKUDUM SEDEF KARDEŞİME.RABBİM TEZ ZAMNADA FERAHLIKLAR VERSİN İNŞALLAH...
Allah razı olsun abla Allah ne muradın varsa versin inşallah.
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM.RABBİM CÜMLEMİZİN MURATLARINI VERSİN İNŞALLAH.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.ALLAHA EMANET OL.
11 ihlas okudum sedefimiz için.
CANIM ABLAM RABBİM İNŞALLAH O GÜZEL TEMİZ YÜREĞİNE GÖRE VERSİN RABBİM HER NE DİLİYORSAN HAYIRLI KILIP TEZ VAKİTE VERSİN SANA ŞUAN BURDA YAĞMUR YAĞIYOR ALLAH RAHMET KAPILARI AÇIK İNŞALLAHHHH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİNNNNNNNNNNNNNNN
CUMA GÜNÜ HAYIRLARA VESİLE OLUR OLUR İNŞALLAH SEDEFİM..SENİN İÇİN
CANIM KARDEŞİM İNŞALLAH MÜBAREK CUMA GÜNÜ HAYIRLARA VESİLE OLSUN ALLAH KALBİNE SERİNLİK VERSİN DUALARIM SENİNLE CANIM.
rabbim bütün sıkıntılarını feraha çıkarsın amin
Rum Suresi
21. Kaynaş(ıp huzura kavuş)manız için size kendi (cinsi)nizden zevceler yaratması ve aranıza sevgi ve merhamet koyması O'nun (kudretinin) delillerindendir. Şüphesiz ki, bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır.
Bismi Hu! Rabbim, aşkınla merhametinle esirge ve koru...
sevdiğin kadardır ömrün…
sevgin kadardır…
sevdiğin kadar olmak! vasfı yüce olanı sevmek ya da sevdiğine büyük değerler yükleyerek sevmek …insan, sevdiğine benzemeye çalışır, sevdiğiyle hemhâl olmayı diler her haliyle. insan sevdiğiyle âyineleşmeyi diler; ayrılık olmasın ister vasıflarında. bilir ki vasıflardaki uzaklık, mekanın uzaklığını getirir; bedenler aynı alemdeyken ruhlar kendi vasfını tamamlayanı arar. ruhun vasfı yücedir; bundandır ki ruh her dem mükemmel’i, ekmel olan’ı arar sevdiğinde, nazar kıldığında…ruh bir olan’ı arar aslında, asl’ına rucû ederim diye…
ruh, birlikte olduğuyla bir’e ulaşıp iki alemde berr’i yaşamayı diler.
bunun için sevda yolunda geçen ömür yücedir; sevmekteki gayenin yüceliği kadar. bunun için sevmek, sevdiğine ve sevgine merhamet etmek el-vedûd’ün delillerindendir! Sevgili'ye delil olan her şeyin ardındaki giz de, Sevgili'nin latifliğidir!
şahit ol yüreğim, Sevgili'nin delillerinde sana duhanın müjdesi var!
şahit ol yüreğim, Sevgili'nin delillerinde sana inşirahın müjdesi var!
şahit ol yüreğim, Sevgili'nin latifliği her halin zor görünen boyutunda; ödediğin bedellerin içinde..
şahit ol yüreğim, adımlarıma; yürüme gayretime!
bir ince niyâz şimdilerde sol tarafımdan; şahidim sevgine… sen Bana yönel!!!…
Allah razı olsun Suzidilara, Allah kalbindeki dileğini muradını sana versin inşallah en kısa zamanda. o kadar çabuk olsun ki muradın ne oldu ne bitti anlayamadım çok mutluyum diyesin.Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.