amin amin allah kabul etsin inş çok güzel bir dua nasip oldu bana allah hepimizin muratlarını versin
ELHAMDÜLLİLAHİ RABBİL ALEMİN ESSALATÜ VESSELAMÜ ALA RESULİNA MUHAMMEDİN VE ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN
YA RABBİİ SANA YALVARIYORUM BENDEN SONRA GELECEK DUA DOSTUM İÇİN SEVGİLİ PEYGAMBERİM HZ.MUHAMMED.(S.A.V)İ ARAYA KOYARAK SENDEN İSTİYORUM EY ÇOK SEVDİĞİM PEYGAMBERİM MUHAMMED ALEYHİSSELAM!SENİ VESİLE EDEREK RABBİME YALVARIYORUM VE DUA DOSTUMUN KALBİNDEN GEÇENLERİ ONUN ADINA SENDEN İSTİYORUM SENİN HATIRIN İÇİN KABUL ETMESİNİ İSTİYORUM.YA RABBİİ!BU YÜCE PEYGAMBERİ BİZE ŞEFAATÇİ EYLE ONUN HÜRMETİNE TÜM DUA DOSTLARIMIN VE BENİM DUALARIMI KABUL EYLE AMİN AMİN AMİN
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİYİNA MUHAMMED
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allahım sen benden sonra yazacak olana yazmıs olanlara ve tum ınanakların gunahlarını af eyle sen bızı koru ahırette ve dunyada hayırlar nasıp eyle .Gonlumuzdekı muratları hayırlı bır sekılde nasıp eyle yok senden baska yalvaracagımız yok senden baska buyuk guz ve adalet.Sen merhametını rahmetını ve affını bızden esırgeme.Amin
18 yıl önce gönderildi # -
Allahım okuduğum bir ayetel kürsinin hatırına benden sonra gelene gönlünden hayırlkı geçen neyse onu ver...
ona benim yaşadığım mutluluklardan daha büyüğünü yaşat ama benim acılarımı ne ona nede başkasına yaşatma..
bilmeden yaşadığım anlamadan sustuğum yoklulardan onu uzak kıl..
sen onu senin aşkına kavuştur başka bişi istemem amin..
ALLAHIM SENDEN AF VE AFİYET DİLERİM,DERTLERA DEVASIN,ÇARESİZİN ÇARESİSİN,ALLAHIM
Hz İmam Ali Zeyn'ül-Abidin'in Günahlarının Bağışlanması ve Kusurlarının Affedilmesi İçin Yalvardığı Zaman Okuduğu Dua
Allah’ım,
ey rahmetinden günahkârların medet umduğu;
ey darda kalanların ihsanını anmaya sığındığı;
ey korkusundan hatalıların şiddetle ağladığı;
ey kimsesi olmayan garibin munisi;
ey her gamlı tasalının ferahlığı;
ey yardımsız bırakılmış yalnızların imdadı;
ey dışlanmış muhtaçların destekçisi!
Sen, rahmeti ve ilmiyle her şeyi kuşatansın.
Sen, her yaratığa nimetlerinden bir pay ayıransın.
Sen, affı cezalandırmasından üstün olansın.
Sen, rahmeti gazabının önünde koşansın.
Sen, ihsanı, eli boş geri çevirmesinden çok olansın.
Sen, rahmetinin genişliğine bütün yaratıkların sığdığı Zât-ı Kibriya’sın.
Sen, ihsanda bulunduğundan karşılık beklemeyensin.
Sen, kendisine karşı geleni cezalandırmakta aşırı gitmeyensin.Ben ise, ey Rabbim, “Çağrına icabet ettim, emrine boyun eğdim” diyen, dua etmekle görevlendirdiğin kulunum.
(Zelilliğimin ifadesi olarak) Önünde yerlere kapanmış, hatalarından dolayı sırtında ağır bir yük taşıyan, ömrünü günahlarda tüketen, karşı gelinecek biri olmadığın halde cahilliğiyle sana karşı gelen bir zavallıyım.
Şimdi sen, ey Rabbim, sana yalvarıp yakarana acıyacak mısın ki, ben de çokça yalvarıp yakarayım?
Veya sen, (korkundan) ağlayanı bağışlayacak mısın ki, ben de hemen ağlayayım?
Ya da sen, zelilce yüzünü toprağa sürenin hatalarını affedecek misin?
Yahut sen, sana güvenerek fakirliğinden sana yakınanı zenginleştirecek misin?İlahi, senden başka ihsanda bulunacak birini tanımayanın ümidini boşa çıkarma.
Senden başka ihtiyacını giderecek birini bilmeyeni yardımsız bırakma.
İlahi, Hazreti Muhammed ve âline salat eyle ve sana gelmişken benden yüz çevirme.
Senden dilemişken beni yoksun bırakma.
Dikilip önünde durmuşken alnıma vurarak beni geri çevirme.
Sen, kendini merhametle vasıflandırmışsın.
O halde, Hazreti Muhammed ve âline salat eyle ve bana merhamet et.
Sen, kendini affedicilikle adlandırmışsın. O halde beni affet.İlahi, korkundan akan gözyaşlarımı, haşyetinden çarpan kalbimi ve heybetinden titreyen bedenimi görüyorsun.
Yaptıklarımdan dolayı senden utanç duymaktayım.
Bu yüzden sana yalvarırken sesim kısık, seni çağırırken dilim tutuktur.Ey İlahım, hamd sana mahsustur. Nice ayıbımı örtüp beni rüsvay etmedin. Nice günahlarımı gizleyip beni teşhir etmedin. Nice çirkin işler işledim, ama sen onların üzerindeki perdeyi açmadın; onların çirkinlik ve rezillik gerdanlığını boynuma takmadın; ayıplarımı arayan komşularıma ve bana verdiğin nimetleri kıskananlara onları bildirmedin. Ancak bunca lütuf ve şefkatine rağmen yine de ben bildiğin kötü işlerime devam ettim! O halde ey Rabbim, rüşdü konusunda kim benden daha cahil olabilir ki?! Nasibi hususunda kim benden daha gafil olabilir ki?! Bana verdiğin rızkları, beni sakındırdığın günahlara harcadığım zaman kim nefsini ıslah etmeye benden daha uzak?! Senin davetinle şeytanın daveti arasında kalıp da şeytanı tanımakta kör olmadığım, ondan bildiğimi unutmadığım halde, senin davetinin sonunun cennet, onun davetinin sonunun cehennem olduğunu bilerek onun davetine uyduğum zaman benden daha çok batıla dalan, kötülüğe girişen kim olabilir?! Pâk ve münezzehsin sen. Kendi aleyhime tanıklık ettiğim hususlar, açığa vurduğum gizlilikler ne kadar ilginç! Ancak benim böyle olmama rağmen senin bana karşı böyle yumuşak olman, beni hemen cezalandırmaman daha da ilginç! Ne var ki bu, benim senin katındaki değerimden değil; gazabını gerektiren günahlardan vazgeçmem, aşağılayıcı kötü huylarımdan sıyrılmam için senin bana tanıdığın bir fırsat ve bana ihsan ettiğin bir lütuftur. Bir de beni affetmek, beni cezalandırmaktan daha sevimlidir sana.
Benim ise ey Rabbim, günahlarım o kadar çok, eserlerim o kadar çirkin, fiillerim o kadar kötü, batıla dalışım o kadar pervasızca, itaatin hususunda o kadar bilinçsiz, azap vaadinin karşısında o kadar umursamazım ki, ayıplarımı saymaktan, günahlarımı söylemekten bile âcizim.
Ancak günahkârların durumunu düzeltecek şefkatine göz dikerek, hatalıların boynunu masiyet köleliğinden kurtaracak rahmetini ümit ederek bu sözlerle kendimi kınamaktayım.
Allah’ım, işte boynum; günahların kölesi olmuş! O halde, Hazreti Muhammed ve âline salat eyle ve (günahlarımı) affederek beni bu kölelikten kurtar! Ve işte sırtım; hataların ağırlığı altında ezilmiş! O halde, Hazreti Muhammed ve âline salat eyle ve lütf-u kereminle yükümü hafiflet!
İlahi, eğer gözkapaklarım dökülene kadar sana yalvarıp ağlasam; sesim tıkanana kadar feryat etsem; ayaklarım şişene kadar sana ibadet etmeye dursam; belkemiğim yerinden ayrılana kadar sana rüku etsem; gözlerim çanaklarından çıkana kadar sana secde etsem; ömrüm boyu yerin toprağını yesem; hayatımın sonuna kadar kül suyu içsem; bu arada dilim tutulana kadar seni ansam ve utancımdan başımı göğe doğru kaldırmasam; bütün bunlarla, tek bir günahımın bile affını hakketmiş olmam. Eğer mağfiretini hakkettiğim zaman beni bağışlıyorsan, affına layık görüldüğüm zaman beni affediyorsan, bu kesinlikle hakkederek kazandığım, layık olarak hakkettiğim bir şey değildir. Çünkü ben, sana ilk karşı gelişimde zaten cehennemi hakketmiştim. Onun için eğer beni cezalandırsan, katiyen bana zulmetmiş olmazsın. Ama yine de sen, ey Rabbim, rahmetinle beni kuşatıp günahlarımı açığa vurarak beni rüsvay etmiyorsun; kereminle bana fırsat tanıyıp beni hemen cezalandırmıyorsun ve lütfunla bana yumuşak davranıp nimetlerini elimden almıyor, ihsanını bulandırmıyorsun. O halde (ey Rabbim), uzun bir süredir ağlayıp sızlamama, çaresizliğimin had safhaya ulaşmasına ve durumumun vahametine bakarak bana acı!
Allah’ım, Hazreti Muhammed ve âline salat eyle ve beni günahlardan koru; itaatine muvaffak kıl; (sana doğru) güzel bir dönüşü bana nasip eyle; tövbeyle beni temizle; özel korumanla beni destekle; sağlıkla işlerimi düzene koy; mağfiretinin tadını bana tattır; beni affının özgürü, rahmetinin azatlısı kıl; benim için gazabından güvencede olduğumu yaz; ahiretten önce dünyada bunun müjdesini bana ver; bu müjdenin alametini, belirtisini bana tanıt, bildir. Hiç kuşku yok, bunlar, senin geniş rahmetini daraltamaz; sonsuz kudretini aşamaz; hilmine galip gelemez ve ayetlerinin kılavuzluk ettiği bol bağışlarını zorlayamaz. Çünkü sen, hiç kuşkusuz, dilediğini yapar; irade ettiğini hükmedersin. Sen her şeye kadirsin.
Amin. Bu duayı okuyup amin diyen her kulun günahlarını bağışlasın, cennetine alsın.Amin
İmam Ali (Zeyn'ül-Abidin) bin Hüseyin bin Ali (ve Fatıma) bin Resulullah'ın Sahife-i Seccadiye isimli dua kitabından
" Bir de kardeşin kardeşine gıyabında ettiği duâ."
Ya Rabb, ihsanı bol lütfu pek geniş Yüce Allahım. Benden sonra yazacak olan kardeşimin var olduğu sıkıntıları en hayırlı bir şekilde kaldır. Bu kardeşimizin muradını tez vakitte ver Rabbim. AMİN AMİN AMİN
Amin Amin Amin Allahım benden sonnra yazacak din kardesımın ve oncekı yaznalrın gonlunde ne varsa hayırlsyla ver yarabıım onalar mutlu saglıklı hayılrlı sevdıklerıyle senın yolunda uzun bır omur nasıp eyle.Kazadan beladan peygamber efendımızın yuzu suyu hurmetıne koru.Senın yolundan cıkartma sasırmıslarla karsılastırma kalbıne ıyılık ıman guzlellık ver hayırlı ask dolu bol kazanclı bır evlıklık nasıp eyel uzuntu gostertme.amin
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim benden önce sonra yazan ve tüm dua dostlarımın hakkında hayırlı olanı nasip et. Dünyada da ahirettede tüm güzellikleri nasip et. Rızandan yolundan ayırma. İki cihanda yüzlerini güldür. Hasbihallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
amin sudemarall Allah razı olsun rabbim dert keder sıkıntı bırakmasın hersey gönlünce olsun insallah
ALLAHIM BENDEN SONRA GELECEK DUA KARDESİMİZİN SIKINTILARINI GİDER
muhakkakki Allahu tealanın yüz rahmeti vardır.onlardan biri sebebiyle mahlukat birbirlerine rahmet eder.doksandokuzu ise kıyamet günü için alıkoyulmuştur(hadis_i şerif)
Allahım sonsuz merhametinle merhamet dua kardeşime. amin
Bu güzel duaya Amin Allahım. Güleysa kardeşimize sonsuz rahmetini esirgeme inşallah. Güleysa başlattığın dualar için Allah senden razı olsun. Ecrini hem bu dünyada hem öbür dünyada görürsün inşallah. Amin
Benden sonra gelen kardeşimlerimin her ne sıkıntısı varsa kalplerinden kaldır Ya Rabbi. Haklarında hayırlı muradlar kısmetler ver ya Rabbi. Her iki dünyada af ve afiyet içinde olsunlar inşallah.
amin amin amin.
ben tekrar dua almak istedim.duan tam benim istediğim gibi rabbim inşaallah nasip eder.allah razı olsunbenden sonra tekrar dua isteyen kardeşimin kalbinde her ne isteği varsa rabbim tez vakitte versin amin.
AMIN INSALLAH YUCE MEVLAM HERKESE GONLUNE GORE VERIR.VE IKI CIHAN MUTLULUGUNU TATTIRIR.
Benden önceki Necim kardeşim için de benden sonraki yazacak olan kardeşim için de 1'er kenz-ül Arş duası okuyup birazdan dua edeceğim inşallah. Rabbim gönüllerinin hayırlı muradını versin diye.Sıkıntılarını gidersin, yüreklerini ferahlatsın, ilim, irfan ve rızık yolunda onların önüne çıkabilecek her bir engeli kaldırsın, diye.Rabbim bu kardeşlerimin kalplerin, onun en beğeneceği şekilde, tertemiz eylesin inşallah... Bilgisayarı kapattıktan sonra birazdan dua edeceğim ..Hep kardeşlik dolu güzel günlere inşallah...
Amin.Amin.Amin.Rabbim razı olsun .Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşimin her iki cihanda işlerini hayr eyle.Arafatta hazır olan ,zemmzemi şerife doyan,o mübarek topraklarda alnı secdeye varan kullarından eyle Ya Rabbim.Amin.
Benim güzel kardeşim. Güzel duana inşallah nail olurum.Rabbim senden ve bu duayı başlatan kardeşimden razı ve hoşnut olsun.
BENDE Bİ SONRAKİ KARDEŞİM İÇİN DUA EDİYORUM.
--YA RABBİ kardeşimin bütün maddi ve manevi sıkıntısını gider. Dünyada ve ahirette ona huzur ver. Ve iki cihanda aziz eyle..Ya Rabbi kardeşimi Efendimizin şefatine nail eyle...AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
Benden önce ve benden sonra dua etmis ve edecek olan kardeslerim icin........Allah ettigmiz dualari kabul etsin insallah...yolundan ayirmasin ..ne olursa olsun ....Bize ALLAH yeter demeyi nasip etsin....
Ey Yardim Ve Kurtuluş Isteyenlerin Imdadina Yetişen!
Bizi Hidayete çikar....
Bilgimiz Ve Servetimiz Bizim Için Iftihar Sebebi Olacak Bir şey Değildir....
Ya Rabbi!
Ikraminla Ve Lutfunla Hidayet Ettiğin Bir Kalbi Saptirma.
Taktir Kalemin Yazdigi Belalari Bizden çevir..
Ey Affetmeyi Seven Allah'im!
Bizi Affet.
Ey Eski Karanlik Dertlerimizin Tabibi!
Isyan Derdimizede çare Sun.
Ey Ayiplari örten!
üstümüzdeki Koruma Perdeni Kaldirip Bizi Rezil Etme.
Imtihan Zamaninda Bize,guvenlik Ve Bağislanma Bahşeyle.Allah'im!hepimizde Nefsimizi Kurtar Diye Feryat Ediyoruz..
Bu Feryada Cevap Vermeyecek Ve Bizi Kendine Yakarttirmayacak Olursan,şeytandan Farkimiz Kalmaz
çünkü Oda Kerim Olan Dergahindan Kovulmustu....
Ey Bahşisinin En Azi Cihan Mulku Olan Allah'im!
Ben Ne Soyleyeyim?zira Sen,gizli Her şeyi, Bilirsin............
Allahim sana yakariyoruz hepimizi kucakla.....duakardeslerimi,sevdiklerimizi,ailelerimizi,kimsesizleri ,caresizleri,sana asik bizleri kucakla Rabbim.18 yıl önce gönderildi # -
Sağolasın Rabianur kardeşim.Rabbim Razı olduğu kullarından eylesin seni. inşallah... bu güzel duaları kaçırmamak için bir kez daha yazıyorum. Rabbim! benden önceki Rami kardeşimin ettği duayı sen kabul eyle cümlemiz için...Kendisine ve benden sonraki yazacak kardeşime de sonsuz hazınelerinden güzel nimetler ver. Helalinden bol rızıklar ver.ver ki o da, o bolluğu, senin rızkı az kullarına vermekle çoğaltsın, daha da bereketlendirsin ve onları da rızıklandırsın, senin izninle.. Senin hazinelerin sonsuzdur. Onları habibin hürmetine "hac"ca nail kıl. ilminle şereflendir, gönüllerinden geçen hayırlı muratlarını ver.
1'er Kenz- ül Arş Duası...
Rabbim! Şu ana kadar yapılan, katında hayırlı olan cümle dualarımızı senin en sevgili kulun ve kulların hürmetine kabul et. Amin!18 yıl önce gönderildi # -
AMIN ALLAHUMMA AMIN.YUCE MEVLAM GUNAHSIZ VE HAYIRLI OLAN DUALRIMIZI KABUL EDER INSALLAH.ALLAH'IM BIZLERI BU CATI ALTINDA TOPLAYIP BIRLESTIRDIGIN VEDE BIZLERI BU SAYFA SAYESINDE TEK YUREK YAPTIGIN ICIN SANA SONSUZ HAMDUS-SENALAR OLSUN.SONSUZ HAMDLER VE SONSUZ SUKURLER OLSUN.VE BUTUN DUA DOSTLARIMIN ADINA PEYGAMBERIMIZ(S.A.A)VE ONUN PAK OLAN EHLIBEYTINE VEDE BUTUN PEYGAMBERLERIMIZE DUA DOSTLARIMIN ADINA BUTUN
SALATUS-SELAM GONDERENLERIN GONDERDIGI SALATUS-SELAM KADARINCA SALATUS-SELAM GONDER.(AMIN)18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN !ALLAH RAZI OLSUN!
RABBİM KABUL ET DUALARIMIZI...
ŞU AN EZAN OKUNUYOR...
EZANLAR HÜRMETİNE KABUL ET YARAB!
SAYISIZ SALAT VE SELAMLAR OLSUN YÜCE PEYGAMBERİMİZE Kİ SEN BİZLERİ ONA ÜMMET KILDIN. RABBİM ! BİZ SENDEN SONSUZ KERE RAZIYIZ.
SEN DE BİZLERDEN RAZI OLUR MUSUN??
RAZI OLMAN İÇİN BİZE LAZIM GELEN GÜZELLİKLERİ KALPLERİMİZE VERİR MİSİN??
sEN BİZLERE BUNLARI VER YARAB
BİZE EN LAZIM OLANLARI VER!
BİZE TERTEMİZ GÖNÜLLER VER,
BİZLERE SANA GİDEN NURLU YOLLARI VER!
CÜMLE DUA DOSTLARIMA VER...
BU BAHÇEDEKİ cÜMLE SENİ ANAN DİLLERE, SENİ ANAN KALPLERE VER,
BU ACİZ AMA SENİ HAKKIYLA SEVMEYİ ÇOK İSTEYEN ÇARESİZ GÖNÜLLERE VER.
AMİN!!!18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.RABBİM ,BENDE BUNDAN SONRAKİ KARDEŞİM,BURADAKİ TÜM KADREŞLERİM VE BURADAKİ DUALARA ULAŞAMAMIŞ GÖNLÜ DARDA , ÇARESİZLİK İÇİNDE KALMIŞ DERTLİ ,KEDERLİ TÜM KARDEŞLERİMİZ İÇİN , BUGÜNE KADAR BURADA YAPILMIŞ OLAN TÜM DUALARI DUAMA EKLEYİYORUM ,SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZ (S.A.V.) VE TÜM SANA YAKIN KULLARIN , MELEKLERİN VE GÜZEL İSİMLERİN HÜRMETİNE, KARDEŞLERİMİZİN GÖNÜLLERİNDEKİ TÜM İSTEKLERİNİ HAYIRLISI İLE KABUL ET ,KORKTUKLARINDAN EMİN ET , İKİ CİHAN SAADETİ VER.SENİN SONSUZ MERHAMETİN VARKEN KİMSENİN MERHAMETİNE MUHTAC ETME BİZLERİ YA ALLAH , YA RAHMAN , YA RAHİM AMİNNNN.
amin amin amin binlerle amin inşallah
EYYY YÜCELER YÜCESİ
EYY MERHAMET SAHİBİ
KARDEŞİMİ NURUNLA DOLDUR
YOLUNU HER DAİM AYDINLAT
İHLASVE TAKVADA ÖRNEK İNSANLARDAN EYEL
DÜNYADA TÜM GÜZEL NİMETLERİ TADDIR
AHİRETTE EFENDİMİZ VE TÜM SEVDİĞİN KULLARLA BERABER EYLE
KAVSER HAVUZUNDAN KANAKANA İÇMEYİ NASİB EYLE
HESABSIZ CENNETİNE ALIP CEMALİNİ GÖRENLERDEN EYLE
SIRAT KÖPRÜSÜNDEN KOŞARAK DEĞİL UÇARAK DEĞİL IŞIK HIZIYLA GEÇMESİNİ NASİB EYLE
VE BU DUAMDAN TÜM SİTE HALKINI VE KURUCULARINIDA NASİBDAR EYLE
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİİİNN İNŞALLAH
SELAMETLE
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
alemlerin ve benim rabbim olan yüce allahım sen yeryüzünde seni sevgiyle anan biz aciz kullarını tüm hata ve yanlışlarımızla bağışla ve gözet,rabbim sen haksızlığa ve zulme uğrayan dindaşlarımıza yardım et onları koru ve gözet ,elbette biz layık olduklarımızı yaşamaktayız ve buna rağmen senin esirgeyen ,bağışlayan sonsuz merhametine sığınıyoruz,rabbim dünyanın dört bir bucağında yaşayan ve seni anan kullarını gafletten,acze düşmekten,muhannete muhtaç olmaktan kurtar....
AMİN.AMİN.AMİN
Benden sonraki dostumu Rabbim affet,bağışla.Onun dünyasını ve ahiretini bağışla.Senin herşeye gücün yeter.amin.
AMİN AMİN AMİN. Allahım kardeşlerimin dualarını hayırlar içinde kabul buyur. Onları kapından boş çevirme Ya Rabbi. Benden sonra gelen kardeşime dünyada ve ahirette iyilikler ver. Dünya fitnelerinden koru. Hep iyilerle yoldaş eyle YA RABBİM. Amin.
Amin Amin!!!
Alemlerin Rabii, Rahman ve Rahim olan yüce Allahim: "Bana dua edin, duanizi kabul edeyim", buyurdun. Bende huzuruna geldin ve ellerimi yanliz sana actim .
Izzetin, celalin, sanin azametin hürmetine beni ve bütün günahkar kullarini af eyle.
Bilerek yada bilmeyerek isledigimiz bütün günahlari af eyle. Bizlerden rahmetini esirgeme, bize eksiksiz kusursuz bir iman nasip eyle.Benden sonraki kardesimin her ne dilegi varsa, kabul eyle, ona dünya ve ahirette güzellikler nasip eyle.Günahlarini bagisla Allahim.
Ya Rabbi, sen dualarimizi geri cevirme. AMIN AMIN AMIN18 yıl önce gönderildi # -
allahım tüm kardeşlerimi dinden imandan kurandan ayırma, onlara hem bu dünyada hem öbür dünyada sıhhat afiyet ve, her şeyin gönüllerine olmasını nasip eyle amin
aminnnnn
amin amin amin allah hepinizden razi olsun cok guzel dualar yazmisiniz allahim hepinizin kalbine gore versin her ne derdinizi varsa rabbim yardimciniz olsun allaha emanet olun saglicakla kalin
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA SETTAR YA GAFFAR YA GAFUR
Yarabbim bütün esmaül hüsnan hürmetine, efendimiz hürmetine, sevdiğin tüm kullarının hürmetine, benim, ailemin, tüm dua dostlarımın ve müslüman kardeşlerimin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Selamete çıkar. kalbimize ferahlık nasip et. Yolundan rızandan ayırma. Cennette cemalini gören efendimize komşu olan kullarından olmamızı dua dostlarımızla cennette komşu olmamızı nasip et. Ey merhametlilerin en merhametlisi bize merhametinle muamele et. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN...
Allah hepinizden razı olsun dua dostlarım.
Alemlerin Rabii, Rahman ve Rahim olan yüce Allahim :Benden sonraki dua dostumun gönlünde her ne dileği varsa kabul eyle Ya Rabbim günahlarını affet
dualarımızı geri çevirme Rabbim. Amin18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.