AMİN AMİN AMİN . ALLAH RAZI OLSUN.
Ya Rabbim benden önceki ve benden sonraki bütün dostlarımın günahlarını affet ,bütün hayırlı dileklerini kudretinle yarat, dünyada ve ahirette iyilik ver , korktuklarından emin kıl , maddi ve manevi bütün sıkıntıların gider , niyetlerini, niyetlerin en iyisine, amellerini, amellerin en güzel noktasına yücelt...
AMİN AMİN AMİN
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KARDEŞLERİM OKADAR GUZEL DUALAR EDİYORSUNUZKİ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN MURADINIZI VERSİN RABBİM BİRBİRİNDEN HABERSİZ KARŞILIKLI YAPILAN DUALARI İNŞALLAH KATINDA KABUL VE MAKBUL EYLER ALLAH BÜTÜN İNANANLARIN HACETLERİNİ GİDERSİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
Allahim sen benden sonra yazacak kardesimin bütüm dualarini kabul et. Onu kazadan, beladan, kötü gözlerden ve tüm kötülüklerden koru! Ona saglik, nese, mutluluk, huzur, sevinc ve bol kazanc dolu uzun bir ömür vaad et yarabbim. AMiN
Allah razı olsun. Rabbim sen tüm dua dostlarımı cümlemizi tüm müslüman din kardeşlerimi her türlü kötülükten,fitne,fesat,iftira ve kederden,şeytandan ve şeytan kılığına girmişlerin şerrinden koru yarabbim. Bizleri senin yolundan peygamber efendimizin (S.A.V) izinden ve Kuran-ı kerimin ışığından ayırma Rabbim. cümlemizin gelmiş ve geçmiş ümmetimizin mekanlarını cennet eyle ,günahlarını affet yarabbim. Bizlere ve tüm müslüman din kardeşlerimize son nefesimizde Lailahe İllallah diyerek emanetini teslim almayı nasib eyle Rabbim. Gönlümüzün muratlarını eğer bizler için hayırlı ise nasib eyle, hayırlı değilse hayırlara vesile eyle rabbim. Açılan ellerimizi boş çevirme, kararmış gönüllerimizi ışığınla nurunla aydınlat yarabbim. senin herşeye gücün yeter amin........
KARDEŞİM RABBİM SENİ AYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN DÜNYA VE AHİRETTE YAR VE YARDIMCIN OLSUN TÜM VARLIKLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN AMİN AMİN AMİN
SİTEYE YENİ KATILDIM VE DUALARINIZA BEN DE ORTAK OLMAK İSTEDİM.ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDEKİ TÜM İSTEKLERİ EN KISA ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH.DERTLİLERE DEVA,HASTALAR ŞİFA VERSİN İNŞALLAH.AMİN.
Amin. Allah CC. dualarını kabul buyursun. Amin. Allahım benden sonra yazacak olan kardeşimin dertlerine deva, hastalıklarına şifa, sıkıntılarına ferahlık ver. Sevdiklerine yakın eyle, sevdiğin kullardan eyle. Cennet ehli kıl. Her iki cihanda da af ve afiyet içinde olsun inşallah. Amin.
dilerim tekrar ve tekrar bu güzelim dualardan nasiplenmenin bi sakincasi yoktur!.
Allah hepimizden razi olsun insallah.-DUA OKUYANLARIMIZIN ÖLMÜSLERINI RAHMET DERYALARINA DALDIR YA RABBI
-ONLARI KABIR ALEMININ AZABINDAN, MAHSER MEYDANINDA, GAZABINDAN MUHAFAZA EYLE YA RABBI
-BU FORUMDA BULUNAN VE TÜM DÜNYADAKI DIN KARDESLERIMIZI SIRAT ÜZERINDE SELAMETE ERENLERDEN, CENNETE GIRENLERDEN EYLE YA RABBI
-ANNE BABALARIMIZI, AHIRET ALEMINDE BULUNAN YAKINLARIMIZI BU DUALARDAN HISSEDAR EYLE YA RABBI
-DERTLERINE DEVA BEKLEYENLERE, HASTAHANE KÖSELERINDE INLEYENLERE $AFI ISMINDEN SIFALAR IHSAN EYLE YA RABBI
-GÖNÜLLERIMIZDEN IHTIRASLARI AT, BIZLERI SEVDIKLERININ ARASINA KAT YA RABBI
-YAVRULARINI TERK EDEREK KACANLARI, YUVALARINDAN AYRI YASAYANLARI LÜTFUNLA GERI DÖNDÜR YARABBIOKUDUGUMUZ DUALARIN KABUL OLMASI, DUALARIMIZIN ANNE BABALARIMIZA, KARDESLERIMIZE, SEVDIKLERIMIZE VE TÜM IHTIYACI OLANLARA DUYURULMASI VE ALLAH RIZASI ICIN EL-FÂTIHA!...
3ihlas 3fatiha okudum benden sonraki kardeşimin Rabbim dileklerini hcetlerini muradlarını tez zamanda versin Kurban oldugum güzel Allahım,saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip etsin Yarabbim ,hertürlü kazalardan belalardan korusun uzun ömürler nasip etsin amin..
amin cümleye inşallah:)allah ebeden razı olsun
EYY RABBİM KARDEŞİMİ KORKTUKLARINDAN EMİN KIL
NEFSİNİ VE ŞEYTANI YENMESİNİ NASİB EYLE
HAYIRDA KONUŞUP HAYIRDA SUSAN HER ANI HAYIR İLE OLANLARDAN EYLE ONU
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Amin...Allah razı olsun.Aynı duan senin içinde geçerli olsun.şükürler olsun ki Rabbime bizleri böyle güzel bir mekanda,çıkarsız,hiç bir amaç gütmeden birleştirdi ne güzel...Benden sonra gelecek gönlü güzel dostumun herşey gönlünce olsun,Rabbim ona hep sağlık,mutluluk,ibadetli bir hayat nasip etsin inş...ve bu dua'yı onun için ediyorum:ALLAH'IM,SENİN İSMİNE MALIMI,DİNİMİ VE NEFSİMİ EMANET EDİYORUM.ALLAH'IM HÜKMÜNE BENİ RAZI KIL,KADERİMDE OLANI BANA MÜBAREK KIL Kİ, TE'HİR ETTİĞİNİN ACELESİNİ, ACELE ETTİĞİNİN DE TE'HİRİNİ İSTEMEYEYİM. NEFSİMİN İSYANINI ÖNLE,TESLİMİNİ SAĞLA...
RABBİM SENİ BU DUA GİBİ YAŞAYANLARDAN EYLESİN.AMİN...SLM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN BU DUA BANA NASİP OLDUĞU İÇİN ÇOK SEVİNÇLİYİM ALLAHTA SİZİ SEVİNDİRSİN GONLÜNÜZDEN GEÇEN BÜTÜN HAYIRLARI DİLEKLERİ ALLAH FAZLASIYLA ARTIRARAK KATINDA KABUL EYLESİN BENDEN ÖNCE VE BENDEN SONRA YAZACAK KARDEŞLERİMİN DUALARINI HAYIRLARA VESİLE EYLESİN
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
amin.
dua dostlarımızın üzerinden rahmetini bereketini esirgeme
onları her daim koru ve onlara iyiliği güzelliği ve bereketi nasip eyle...18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
Rabbim bütün dua doslarımın ne sıkıntısı varsa tez zamanda ferağa çevir.onlara ahirette de iyilik ver dünyada da iyilik ver.amin18 yıl önce gönderildi # -
Amin. Tüm sıkıntılılar hastalar dertliler ve hacetleri olanlar için 1 adet Yasin okudum Rabbim kabul buyursun. Amin.
Benden evvel ve benden sonra dua eden kardeslerim bu büyük hacet duasindan faydalansin insallah...tüm dua dostlarimin dilekleri ve hacetleri kabul olsun insallah..Allahim hakkimizda hayirli olan herseyi bize sevdir...hayirsiz ve serrden bizi uzak tut.Sabrini ver RABBIM.
"Allâhım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakîr hale düştüğümü görüyorsun. Ya erhamer rahimiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terketmiyecek, hatta himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahimsin.
Allâh’ım, bana karşı gazablı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem. Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allâh’ım, gazabına maruz kalmaktan, yahud rızasızlığından, senin bütün zulmeti parıl parıl aydınlatan, dünya ve âhıret hallerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NUR’u Vechine sığınırım. Allâh’ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir."
Allahım bu siteye giren bütün kardeşlerim tüm hacetlerini, tüm dualarını en hayırlı şekilde şuanda kabuul edip gerçekleştirsin... sıkıntıda olanları feraha çıkarsın ,hepimizin günahlarını afv etsin... Bizlere dünya ve ahiret saadeti nasip etsinn... Dünyada ve ahirette mutlulukların en güzelini en güzel şekilde en kısa zamanda nasip etsin... Tüm işlerimizi hayra çıkarsın... Allah gönüllerimize göre nasip etsin...
Amin...
AMİN AMİN AMİN.....ALLAH RAZI OLSUN MASH KARDEŞİM HOŞGELDİNİZ ....
RABBİM SİZEDE BENDEN SONRA YAZACAK OLAN DUA DOSTUMADA HAYIR RAHMET VE BEREKET KAPILARI AÇILSIN YÜZÜNÜZ HER DAİM GÜLSÜN İNŞAALLAH....
Amin.Amin.Amin.Allah razı olsun.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşime medine yollarına ağlaya ağlaya varmayı,mekkede gül kokusunda doya doya namaz kılmayı nasip eyle .Amin.Amin.Amin.
Amin amin amin amin amin amin....benden sonra gelecek kardesimide insallahhhhh..Rabbim insaallllllllllllllllllahhhhhhhhhhhhhhhh....Rabianurum yüregine saglik senle birlikte banada bizden sonra gelecek kardesimizede insallahhhhhhhh.amin amin amin amin......ya ALLAH.
..
YARABBİ BENDEN SONRAKİ DUA DOSTUMU RAHMETİN VE MERHAMETİNLE AYDINLAT,HEM DÜNYASINI HEM AHİRETİNİ Kİ,ODA ETRAFINI AYDINLATSIN İNŞALLAH.AMİN.
HAY ALLAH RAZI OLSUN...
RABİANUR KARDEŞİM İNŞAALLAH RABBİM MEDİNE YOLLARINDA AĞLAMAYI NASİP ETSİN...YA İLAHİ YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHİM .BENDEN ÖNCE YAZAN VE SONRA YAZACAK OLAN DUA DOSTLARIMI HER DAİM DUALARIMA ORTAK ET VE HACCI NASİP ET LÜTFEN.
ALLAH RAZI OLSUN SENDENDE !
RABBİM SEN HERŞEYİN EN GÜZELİNİ BİLİRSİN,DUAMIZA KATILAN TÜM DOSTLARIMIZ İÇİN, VE TÜM İSLAM ALEMİ İÇİN HAYIRLAR VESİLE ET,BU DÜNYALARINI GÜZELLEŞTİR,CENNETİNDE PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU EYLE,HİÇ UMMADIĞI YERLERDEN HAYIR RAHMET VE BEREKET KAPILARI AÇ,DÜNYADAKİ EN GÜZEL NİMETLERLE RIZIKLANDIR,İMANINI KORU,KALBİNDEN GEÇEN HERŞEYİ ONA HAYIRLISIYLA NASİP ET,YARABBİM.....
SENİN HERŞEYE GÜZÜN YETER! AMİN ! AMİN ! AMİN !
amin....
benden önce ve benden sonra duasını yazacak tüm dua doslarımın duasını kabul eyle allahım.sana yalvarıyorum rabbım doslarımın ne kadar gizli yada aşikar duası varsa hayırlısıyla katında kabul eyle.sen herşeyi hakkıyla gören,duyan ve işitensin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN DÖNE KARDEŞ AMİN CÜMLEMİZE..
ALLAHIM BENDEN SONRA GELECEK OLAN DUA KARDESİMİN HER NE MURADI VARSA SANA AÇTIĞI AVUÇLARINA BIRAK AMİN
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN KARDESIM.BENDEN SONRA GELICEK OLAN MUMIN KARDESIMIN DUNYA VE AHIRETINI AYDINLAT. DUNYA VE AHIRETTEKI BUTUN KORKULARINDAN EMIN KIL ONU MUZAFFER EGLE.GURBETTE COCUGUYLA BASBASA YANLIZ KALAN BU GARIPLER ICIN DE DUA ETMESINI ONA HATIRLAT YARABBI.BU KARDESIMIZI BUTUN SIKINTILARINDAN SIYIR GONLUNE FERAHLIK VER YARAB.AMIN.
Gönüllerin tek sahibi olan Yüce Rabbim , gönüllerimize kendisinden başkasının sevgisini koymasın... Bizleri umduğumuz istediğimiz herşeye en hayırlı şekilde erişen sahip olan kullarından eylesin... Dünya ve ahiret saadetleri talep ediyorum herkes için...
Dua etmek kul olmanın icabındandır.. Muhtaç olduğumuzun beyanıdır... Dua etmek, yalvarmak,yakarmak,istemek bize yaraşır...Rabbim çok merhamet eden ve esirgeyendir.. O rahmet sahibidir... O biricik tektir... Eşi ve benzeri yoktur... Her türlü eksiklikten hatadan münezzehtir... Hata kusur kabahat bizlere yakışır... Affetmek de Mevlaya... Benim Yüce Rabbim Malilk ül Mülk tür... O zenginlerin en zenginidir...O varlığı ezeli ve ebedi olandır... O Alemlerin Rabbi dir...yerlerde ve göklerde ve ikisi arasında olan tüm yaratılanların her daim zikrettiği Kerem sahibi , ihsan edici Yüce Allah tır... Rabbim kendi sevgisinden merhametinden bizleri mahrum etmesin... Bu cahil kullarının tüm günahlarını affetsin...Bizleri dünya nın değil , dünya yı bizlerin kölesi yapsın... Umduklarımıza en hayırlı şekilde nail eylesin... Sevdiklerini sevdirsin , sevmediklerini de bizlerden ırak etsin...
Amin...Amin...Amin...
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin
Mevla darda zorda bırakmasın inşallah
Allahım kabul olunan dualardan eylesin inşallah18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.