slm bu siteyi iki gün önce buldum sanki cenneti görmüs gibi sevindim Allah bu siteyi hazirlayip vesile olandan razi olsun bu yolculukta kimkatildiysa kiyamette yüzü ak ve cennete girenlerden eylesin ve günahlarimizi bagislasin amin
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN SİZLERE VE KENDİME COK DUA EDİYORUM ALLAH CÜMLEMİZİN DUASINI KABUL ETSİN BANADA DUA EDİN SEVDİGİME KAVUSAYIM YUVA KURAYIM ALLAH RIZASI İCİN NİŞANLIMLA BARISIP COK MUTLU OLAYIM BANADA DUA EDİN AMİN AMİN AMİN......
18 yıl önce gönderildi # -
BENDEN ÖNCEKİ DUA DOSTUMUN SIKINTILARINI GİDER ALLAHIM HER DAİM YANINDA OL ALLAHIM SEVDİĞİYLE BARIŞSIN VE HUZURLU MUTLU BİR YUVALARI OLSUN KAVUSTUR ONLARI RABBİM HAYIRLARA ÇEVİR RABBİM. AMİN AMİN AMİN
NE GUZEL TESADUFTURKI DUNDEN BERI CVP VEREN YOK VE DUAN YINE BANA NASIL OLDU GULEYSA.HERSEYIN GONLUNCE OLMASI DILEGI.YUCE MEVLAM HERKESE GONLUNE GORE VERIR INSALLAH.
Amin.Allah benden önceki kardeşimin ve tüm dua kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun.Her daim merhametiyle ve rahmetiyle muamele eylasin.gönüllerindeki tüm sıkıntıları ferahlığa çevirsin.işlerini rast getirsin,kazançlarını helelinden,rızıklarını bol eylesin.sağlık,sıhhat ve afiyet ihsan eylesin.her türlü şerden,fitne ve fesattan ve tüm kötülüklerden hıfz-ı muhafaza eylesin.Amin.
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DERT KEDER GÖSTERMESİN SİZE ALLAH ALLAH SİZLERİ SEVDİKLERİNİZE BAGISLASIN ACILAR YASATMASIN AMİN ALLAH RAZI OLSUN AMİN
BUGUNE KADAR YAPILMIŞ TÜM DUALARA AMİN.
RABBİM HER ŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.
ONA OLAN AŞKI YAŞAMAYI TATMAYI BİZLERE NASİP ETSİN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN...
ALLAH TEALA(C.C) BENDEN SONRA YAZACAK DUA DOSTUM BAŞTA OLMAK ÜZERE CÜMLEMİZİN RAZI OLACAĞI KULLARINDAN OLMAMIZ İÇİN SAHİB OLMAMIZ GEREKEN TÜM EKSİKLİKLERİMİZİ TAMAMLASIN Kİ O HER TÜRLÜ EKSİKLİKTEN MÜNEZZEHTİR ARINMIŞTIR... O(C.C) DA BİZİ O NA LAYIK KUL OLMAK DA Kİ EKSİKLİKLERİMİZDEN MÜNEZZEH KILSIN ARINDIRSIN İNŞAALLAH... AMİN AMİN AMİN...
AMİN AMİN AMİN .....
YA ALLAH BENDEN SONRA YAZACAK OLAN DUA DOSTUMUN RAHMAN,RAHİM İSMİMLERİN HÜRMETİNE RAHMETİN VE MERHAMETİNLE MUAMELE EYLE ......
AMİN.AMİN.AMİN.
RABBİM DUASINA MUHATAP OLDUĞUM KULUNA HACCI NASİP ET,BENDEN SONRAKİ DUA DOSTUMA DA HACCI NASİP ET.
amin amin amin belki daha çok var ama bellide olmaz AMİNNN RABBİM HACCI İSTEYEN HER KULUNA NASİP ETSİN İNSALLAH.BENDEN SONRA GELECEK DUA KARDESİMEDE HACCA GİTMİŞ KADAR SEVAPLAR NAİL EYLE ALLAHIM
amin allahumma amin.gecen yil hacca giymeye cok istekliydim ama aklimla oynadilar ve vazgecirdiler.insallah ilerideki zamanlarda hacca gitmek isteyen herkese nasip olur.ey yuce allah'im benden sonra gelecek olan dua arkadasima hacci veya umreyi nasip eyle amin.
AMİN.AMİN.AMİN.
DUY AMİNLERİMİ RABBİM,DUYARSIN ELBET,
AMİN DEDİ YÜREĞİM BİLİRSİN ELBET,
BU FAKİRİN EDEPSİZLİĞİNE BAKIP GÖNÜL KOYMA,
DUANIN SAHİBİNİN YÜZÜNE HÜRMET...YA RABBİ BENDEN SONRAKİ DOSTUMA HAYIRLAR,BEREKETLER VE NURLAR NASİP ET.AMİN.
HERSEYI DUYAN GOREN OLACAKLARI VE HERSEYI BILEN YUCE RABBIM.BIZELERI BU GUZEL CATI LATINDA BIRLESTIRDIGIN ICIN SANA NE KADAR SUKRETSEK AZDIR.VE SUKRUNU EDA EDEMEDIGIMIZ NIMETLER ICIN BIZLERI BAGISLA.VE BUYUKLERIMIZIN PESINDEN BIZLERI AYIRMA.RUHLARIMIZI IYILERLE BERABER AL.SEN HERSEYI DUYANSIN.ELHAMDULILLAHIRABBILALAMIN...
allahım benden sonrakı yazana ve ustekı dın kardeslerıme hayırlı saglıklı sıhattlı huzurlu mutlu bereketlı baskasına muhtac olmadan tembellık yapmadan guzel bır evlılık ıyı bır aıle yasantısı ask oldugu ona asık olan bır es annesıne babasına kardeslerıne sevdıkelrıne uzun omur bol kaznaclı bır ıs onu ıyı yerlerde kullancak ırade kalbıne ıyılık gonulune zengınlık muratlarına kavusması ıcın hayırlı huzurlu saglıklı sıhattlı mutlu uzun ve ahırtete de huzur bulacagı bır omur nasıp eyle.Amin Amin Amin.
allahım herkese herşeyi gönlüne göre ver.ÖZLEM çeken özleyeni,özlenini kavuşmak isteyen bütün kullarını sevindir...amin amin amin...
SELAMIN ALEYKÜM.
amin saolasin
ALLAH'ım bu zmana kadar sana kulluk etmedim herzaman güzel bir iş sahibi olmak istedim mutlu olmak istedim hayırlı bir evlat olmak istedim ama başaramadım şimdi AFFINA sığınıyorum AFFET ALLAH'ım beni ve Tüm kulluk edenleri şimdi ALLAH'ım senden tek istediğim mutlu olmak benden sora yazacak arkdaşımda hayırlı bir oğul hayırlı bir baba anne amca teyze vsvs olmayı nasip eyle....18 yıl önce gönderildi # -
allahım benden sonra ayzanı oncekılerı tum ınanları koru .Kmıseye bızı muhtac etme hayırlı nasıpler cıkart huzur ver ısteklerımız hayırlı kıl nasıp eyle ya rabbı amin amin amin
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim benden önce ve sonra yazan ve tüm dostlarımın haklarında hayırlı olanı nasip eyle. Yolundan rızandan ayırma. Bizlere dünyada iyilikler ver ahirettede iyilikler nasip et. Efendimizin sohbetinde bulunmayı nasip et. Tüm sıkıntılarımızı gider. Yar ve yardımcımız ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin Amin.Allah benden sonra yazana ve oncekılere ve tum ınanlara saglıklı sıhatlı mutlu hzuurlu aılesıyle brılıkte ask dolu sevgı dolu ytemmbllıkten kacvınmıs hayırlı bol kazanclı muratlarına hayırlı vakıtlerde hayılrı bır sekılde sıkntı cekmeden dogru duzgun hayırlı uzun omurler nasıp eylesın.Amin
AMİN AMİN AMİN ....
YA ALLAH BENDEN ÖNCE YAZAN, BANA VE BENDEN SONRA YAZACAK OLAN DOSTUMA ÖNCE UMRE DAHA SONRADA HACCI NASİP ET RABBİM.....
YA ALLAH YA KERİM YA RAHİM.....
amin amin amin
cümle kabe aşıklarına hayırlısıyla inşaallah...18 yıl önce gönderildi # -
CANIM ALLAHIM BENDEN SONRA YAZACAK OLAN DOSTUMU
ÖYLE MUTLU ETKİ.. MUTLULUĞNU TÜM İNSANLARA GÖSTERSİN..
ALLAHIM HİÇ BİR ZAMAN ÜZÜLMESİNİ NASİP ETME
KARAMSARLIĞA HİÇ DÜŞMESİN
DOSTUMA HER ZAMAN SENİN RAHMET VE MERHAMET KAPILARINI AÇ
ONU SEVDİKLERİNE
SEWDİKLERİNE ONA BAĞIŞLA
ÖLMÜŞLERİNE RAHMET ET
GEÇMİŞ VE GELECEKTE... BİLEREK VEYA BİLMEYEREK İŞLEDİĞİ BÜTÜN GÜNAHLARI HABİBİN AŞKINA SEN AFFET
HİÇ BİR ZAMAN SÖLEDİKLERİNDEN UTANDIRMA
PİŞMANLIK DUYDURMA
İYİLİK MELEKLERİN ONUNLA OLSUN
ALLAHIM DOSTUMU HEM BU DÜNYADA HEMDE AHİRETTE UMDUĞU GİBİ DEĞİL,,,
UMMADIĞI KADAR GÜZELLİKLE KARŞILAŞTIR...
ALLAHIM DOSTUMU YOKLUKLA TERBİYE ETMEALLAHIM PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V. ) EFENDİMİZ ŞEFATÇİSİ OLSUN
AMİN AMİN AMİN AMİN
amin amin amin.rabbim senden razı olsun bu kadar güzel duayı bana ettiğin için.
ALLAHIM benden önce dua etmiş ve benden sonra dua edecek dostlarımı ummadıkları yerden rızıklandır.tüm sıkıntılarını şimdi daha oturdukları yerden kalkmadan gider.dostlarıma dünyada da ahirettede iyilik ver.korktuklarına uğratma Allahım onları.ve onlardan her daim razı ol Rabbim.AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ben şerifenin annesiyim kardeşlerim Rabbim dünyada ve ahirette yar ve yardımcınız olsun.maddi ve manevi bereket hayatınızdan hiç eksik olmasın.ne derdin varsa derman bulsun ne dileğin varsa Rabbim kabul buyursun.AMİN AMİN AMİN
Amin Amin Amin...böyle güzel bir dua denk geldiği için çok mutlu oldum. Allahım bunca güzel dua arasında nasıl dua edeceğimi şaşırdım. Rabbim her iki cihanda yar ve yardımcınız olsun. Af ve afiyet versin. Resulün yolundan ayırmasın. Her iki cihanda da Rabbimin kulu ve Resulü Hz Muhammed Mustafa s.a.v efendimizin istediği tüm hayırları benden önce yazanlar ve benden sonra yazacak olanlar için Allah'tan istiyorum. Amin.
Rahman ve Rahim olan Allah’in adiyla.
Ey Rabbim! Senden yardim istiyorum, sana tevekkül ediyorum, benim isimin zorlugunu azalt!
Seferimin mesakkatini kolaylasdir ve beni hayrla riziklandir.
Benden her türlü serri defet. Sadrima insirah ver.Isimi kolaylasdir, dilimdeki dügümü cöz.
Ey Rabbim, kendimi, dinimi, ehlimi, malimi, akrabami ve seninle benim aramda ahiret ve dünyaya müteallik ne varsa cümlesine seni birakiyorum ve sana emanet ediyorum.
Bizim hepimizi her türlü kötülükten ve üzücü seylerden muhafaza et!
Ey kerem sahibi Rabbim! Beni ve benim beraberimdekileri muhafaza et!
Beni ve beraberimdekileri selamette kil, beni ve beraberimdekileri menzilimize ulastir ey Rabbim!
Ey Rabbim! Sana tevbe etdim, Sana sarildim, takvayi bana azik olarak ver, günahimi magfiret et, her nereye yönelirsem beni ve dua dostlarimi hayra yönelt.....
Hepimiz icin dostlar, benden evvel yazan benden sonra yazacak tüm dostlarin bu güzel dualarin yüzü suyu hürmetine ettigi dualar kabul olsun insallah....Rabbim bu zor zamanlardan alnimizin akyila cikartsin insallah. Dertlire deva ,hastalarimiza Sifa,isiszlerimize is,esizlerimize es ,cocuksuzlara cocuk nasip et yarabbim ve hakkimizda herseyi hayirlara cikart insallah.Amin.Amin.Amin dostlar.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ALLAH KABUL ETSİN ZEZ KARDES DUALARINI CUMANIN HÜRMETİNE İNSALLAH.ALLAHIM BENDEN SONRA GELECEK OLAN KARDESİM İÇİN SENDEN BİR DUAM VAR:
ONU SANA DAHADA YAKINLAŞTIR..CENNETLİK OLSUN DÜNYADADA YÜZÜ NUR GİBİ OLSUN HERKES ONDAN İMAN YÖNÜNDE FAYDALANSIN BANA SADECE ALLAH YETER DİYENLERDEN OLSUN.AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Sağol güleysacım...Amin inşallah...Rabbim benden sonra gelecek olan gönlü güzel olan dostumun(çünkü biliyorumki burda olan herkesin gönlü güzel)kalbinde hangi dualar varsa onları en hayırlı şekilde kabul eyle...kalbini,elini,gözünü haramdan sakınanlardan eyle...Ana baba duasıyla bu dünyasını ve ahiretini kazananlardan eyle...iki cihanda da yüzünü güldür...kalbindeki sıkıntıları al içine ferahlıklar ver...Amin...slm ve dua ile...
S.A. Cankus dostum Allah cc. razı olsun,bu güzel duan bana nasip oldu.aynı güzel duayı bende senin için tekrarlıyorum inşallah..
RABBİM, BENDEN SONRA GELECEK DOSTUMUN, BURADA DUA EDİP AMİN DİYEN TÜM DOSTLARIMIN, VE GELMİŞ GEÇMİŞ TÜM MÜSLÜMANLARIN GÜNAHLARINI BAĞIŞLA. DUALRININ KABULUNÜ ENGELLEYEN GÜNAHLARINI, BÜYÜK-KÜÇÜK, AÇIK-GİZLİ, BİLEREK-BİLMEYEREK İŞLEDİĞİ TÜM GÜNAHLARINI BAĞIŞLA ALLAHIM. GÖNLÜNÜN MURADINI HAKKINDA HAYIRLI KIL VE NASİP ET KENDİSİNE NE İSTİYORSA ONU ELDE ETMESİNİ..ONA VE TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME HEM BU DÜNYADA HEM DE AHİRETTE İYİLİK VE GÜZELLİK VER. SENDEN HABİBİN HZ MUHAMMED SAV IN İSTEDİĞİ TÜM HAYIRLARI İSTİYOR, O'NUN SANA SIĞINDIĞI HERŞEYDEN BİZLER DE SANA SIĞINIYORUZ.EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ, EY KENDİSİNE AÇILAN ACİZ ELLERİ BOŞ GERİ ÇEVİRMEYECEK KADAR AZİZ VE KEREM SAHİBİ SULTANIM..MERHAMETİNLE MUAMELE ET HEPİMİZE.MÜBAREK CUMA GÜNÜ HÜRMETİ İÇİN, PEYGAMBER EFENDİMİZ SAV HÜRMETİ İÇİN, BURADA DUA EDİP AMİN DİYEN KULLARIN HÜRMETİ İÇİN DUAMI KABUL BUYUR..ALLAHÜMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDİNA MUHHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM..AMİN AMİN AMİN YA RABBEL ARŞIL AZİM..18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.