Rabbim benim gibi zorda olan hangi kardeşim varsa ona yardımcı ol rahmetini esirgeme ne olur Dualarını kabul eyle...Amin amin amin...
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim tüm maddi ve manevi sıkıntılarımızı gider. İki cihanda yar ve yardımcımız ol. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
Amiin... amiiin... amin. Allahım benden önce dua yazan bütün dua dostlarımın dualarını kabul eyle. Benden sonra duasını yazacak olan gönlü güzel dua dostum için de şu dilek ve dualarımı kabul buyur ve her çeşit günahını bağışla Ya Rabbim.
Rabbim! Bağışla ve merhamet et! Sen merhametlilerin en hayırlısısın. Amin Amin Amin
Amin.Amin .Amin.Rabbim razı olsun.Rabbim cümle iman eden kullarıyla beraber bizleride bağışlasın inşallah.Rabbim benden önce yazmışve benden sonra yazacak tüm kardeşlerimin ve cümle iman edenlerin gönüllerinin muradının hayırlı olanını tez zamanda ver inşallah.Sensiz bırakma Allahım.Tüm dua dostlarının yakarışlarını duy yüceler yücesi Rabbim.Hepsinin yürekten coşan dualarına,kuranlarına,aminlerien tez hayırlı cevaplar ver Ya Rabbim.Bu aminler yüzü suyu hürmetine yüzlerini hayırlısı ile tez zamanda güldür Ya Fettah ne olur kardeşlerime hayırla kapılarını aç,senin herşeye gücün yeter.Amin.Amin.Bilerce sayısız amin.Rabbim kardeşlerimin dualarını şu an kılılan cumalar hürmetine neolur ne olur hayırlısı ile kabul eyle.Amin.Amin.Cümle müminleride,iman eden tüm kullarınıda ne olur affeyle Allahım.Amin.Amin.Amin.
rabbiim kardeşimin gönlündeki sevgi tohumlarını koskoca ağaçlara dönüştür tüm sevgilerini senin sevgin ile eyle içinde büyüyen ağacın meyvelerini bereketli kıl onu islamda ve tüm güzelliklerde hizmetkaar eyle.rabbiiim onun her anını her yönünü güzel eyle,faydalı eyle
amin amin amin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim benim kız kardeşiminde içine senin sevgini artır ahlakını güzelleştir imanını arttır rızanı isteyen kazanan kullarından olmasını nasip et. AMİN AMİN AMİNRabbim tüm dostlarımın dualarını kabul et haklarında hayırlı olanında hayırlısını nasip et. Dualarımızı kabul et. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
amin amin amin Rabbim dualarınızı kabul etsin amin ecmain.
Allahım cuma gününün hürmetine dua dostumun ne muradı varsa hayırlısıyla ver Rabbim18 yıl önce gönderildi # -
ben şerifenin kardeşiyim arkadaşlar.rabbim bütün müslüman ve allah yolunda olan kardeşlerimizin dualarını kabul etsin.yanlış yolda olan kardeşlerimizi hidayete erdirsin.gönüllerini nur eylesin.
"ya medet utandırma bizleri ,aciZ bırakma bizleri,kapından geri çevirme bizleri amin.
kainatı yarattın donattın rızık verdin
kimine sonsuz körlük,kimine ışık verdin
yanlış adım atmayın diye indi her kitap
sana açılan eli geri çevirmezsin rabb...rabbim bizleri boş çevirmeyecek inşallah
İnşallah Allahım dualarımızı kabul eder,ona açtığımız elleri geri çevirmez umarım.Bütün dua eden arkadaşlarımzın dualarını kabul etsin inşallah.
allahım sen benden sonra ve önceki kardeşlerimin tüm dualarını kabul et herkesin gönlüne göre ver ya rabbim senin herşeye gücün yeter ya fettah ya fettah ya fettah amin amin amin
SÜBHANELLAHÜ VEBİHAMDİHİ ESTEĞFİRULLAH ELAZİM VE ETÜBÜ İLEYK ALLAHÜMME SALLÜ ALA SEYYİDİNA VE NEBİYYİNA MUHAMMET ALLAHIM BÜTÜN HAMDÜ SENALAR SANADIR SANA EY RABBİM YÜCE RABBİM ULU RABBİM AMİN...ALLAHIM TAKDİR SENİN AMA BİZ YİNE İSTERİZ SENDEN RABBİM.NE OLUR ACI BİZE SONSUZ MERHAMETİNİ VE RAHMETİNİ ESİRGEME ÜZERİMİZDEN ALLAHIM HER ŞEYİ EN İYİ BİLEN EN İYİ GÖREN EN İYİ İŞİTEN SENSİN.BİZ ACİZİZ BİLEMEYİZ SENDEN BAŞKA İLAH OLMADIĞI YEDİ KAT GÖKLERİN SAHİBİ VE YÜCE ARŞIN SAHİBİ OLDUĞUN İÇİN SENDEN İSTİYORUZ.EY RABBİMİZ ANCAK SANA KULLUK EDER VE YALNIZ SENDEN YARDIM İSTERİZ MEDET UMARIZ NEOLUR ACI BİZE MERHAMET ET KAPINDAN HUZURUNDAN ELİ BOŞ KALBİ KIRIK BOYNU BÜKÜK DÖNDÜRME YA RABBİ SEN BİZLERE VE CÜMLE MÜ,MİN KARDEŞLERİME AFFINLA MERHAMETİNLE HOŞGÖRÜNLE MUAMELE EYLE DUALARIMIZI İSTEK VE DİLEKLERİMİZİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE ALLAHIM İCABET EDİCİ SENSİN NE OLUR DUALARIMIZA İSTEK VE DİLEKLERİMİZE TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA İCABET EDİVER HAYIRSIYLA KABUL EDİP MAKBUL BUYURUVER TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA CEVAPLANDIRIVER ALLAHIM.AMİN ALLAHIM BENDEN ÖNCE VE SONRA DUA EDEN DİN KARDEŞLERİMDEN RAZI OL DUALARINI TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA CEVAPLANDIRIVER ALLAHIM BÜTÜN DİN KARDEŞLERİMİN SANA OLAN HACETLERİNİ VERİVER TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA MURADLARINA ULAŞTIRIVER RABBİM.ALLAHIM İ.KULUNU SEVİYOR VE ÇOK ÖZLÜYORUM.EĞER ONU SEVİP İSTEMEM SUÇ VE GÜNAHSA SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM ALLAHIM AFFINA SIĞINIYORUM ALLAHIM NEOLUR BİR MUCİZE GÖSTER BİZİ BİRBİRİMİZ HAKKINDA HAYIRLI EYLE BİZİ TEZ ZAMANDA SEVEREK İSTEYEREK HAYIRLISIYLA KAVUŞTURUVER RABBİM ONU BENİM KOCAM HELALİM EYLEYİVER O GÜNAHLARDAN SAKINAN BİRİ ALLAHIM GÜCÜNÜ MUCİZENİ BÜYÜKÜLÜĞÜNÜ YARDIMINI ESİRGEME NE OLUR RABBİM YAA MUCİB.ALLAHIM DERTLİLERE DEVA HASTALARA ŞİFA BORÇLULARA EDALAR NASİP EYLE MUTSUZ KULLARINADA MUTLULUKLAR NASİP EYLE RABBİM NİTEKİM SEN HER ŞEYE KADİRSİN ALLAHIM AMİN. KARDEŞLERİM ALLAH RIZASI VE AŞKI İÇİN NEOLUR DUAMA AMİN DEYİN.HAKKINIZI HELAL EYLEYİN ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN AMİNNN....ALLAHA EMANET OLUN.....
Rabbimiz bize katından hayırlar ihsan eyle
Amin...Amin...Amin...18 yıl önce gönderildi # -
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM,
YUCE ALLAHIM;VARLIGINI, GUCUNU VE GUZELLIKLERINI UZERIMIZDEN EKSIK ETME.HERKESIN, TUM GUZEL INSANLARIN GONULLERINE GORE VER.GUZEL INSANLARIN YUREKLERINDEN INANCI, UMUDU, HUZURU, MUTLULUGU VE SIFALARINI EKSIK ETME.ELLERINI ACMIS DUA EDEN TUM KARDESLERIMIN DUALARINI KABUL ET.GUZELLIGINI UZERIMIZDEN EKSIK ETME. TUM SEHITLERIMIZE HERHANGI BIR YERDE YATAN RUHU HUZUR ARIYAN HER INSANOGLUNUN RUHUNA HUZUR VER.
YUCE ALLAHIM;BIZLERI DOGRU YOLDAN AYIRMA.
AILEMIN,AILELERIMIZIN,COLUGUMUZUN,COCUKLARIMIZIN RIZKINI EKSIK ETME.
ONLARIN YOLUNU ACIK ET.MILLETIMIZI,ATALARIMIZIN KANI ILE SULANMIS BU VATANIMIZDA YASAYAN HER VATANDASIMIZI BIR BAYRAK ALTINDA HUZURLU,MUTLU VE BASARILI YASAMAMIZA IZIN VER.
YUCE ALLAHIM;VARLIGIN ICIMIZI OKSASIN,TITRETSIN,HUZUR VERSIN,UMUT VERSIN UMUTLARIMIZ ISIGINLA YESERSIN ICIMIZDEKI HUZUR HIC EKSIK OLMASIN.AMIN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
Rabbim işlediğimiz ve işleyeceğimiz tüm günahlarımızı affet. Bizleri rızanı kazanan cennette cemalini gören efendimize komşu olan kullarından eyle. Ahlakımızı güzelleştir, bizleri nurunla nurlandır. Yolundan ayırma. Her türlü sıkıntımızı feraha çıkar. Senden başkasına muhtaç etme başımızı eğdirme. Gazabından affına azabından rızana sığınırız. Umduklarımıza nail korktuklarımızdan emin kıl. Tüm dostlarımın ve benden sonra dua edecek kardeşimin hakkında hayırlı olanı nasip et. Günahlarımızı affet. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
Amin.Amin.Amin.Rabbim razı olsun kardeşim.Şu an seninle aynı şehirde dinlediğimiz ezanlar yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarını kabul eylesin.Sana ve tüm dua dostlarına ve cümle müminlere herşeyin hayırlısını versin Rabbim.Rabbim maddi ve manevi hayırlı olan kapılarını sana tez zamanda açsın inşallah.Rabbim,YÜCELER YÜCESİ ALLAHIM tüm iman edenlerin tüm dua dostlarının dualarını hayırlısı ile katında makbul eyle.Amin.Amin.Amin.
umutsuzluk yok doslarım,rabbim sevdiği kullarının duasını geç kabul edermiş sesını duymak hoşuna gidermiş,inşallah bizlerde sevgili kulları arasında oluruz ben hep böyle düşünürüm.
benden önce ve benden sonrakı dua dostumun dünya sıkıntılarını gider ya rabbım.
onları feraha erdir,yüzlerını güldür,rahmetını esırgeme anlardan.amin...18 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim.Ben Rabianın kardeşiyim.Ben de dualarınıza katılmak istedim.Allah'ım benden önce ve benden sonraki dua dostumun ve tüm dua dostlarının dualarını kabul eyle.Rabbim sana açılıp dua edilen elleri boş çevirme.Senin rahmetinden,bereketinden bizi mahrum etme.Amin
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin..amin..amin amin benim ugur melegim amin.....Allah hepimizin hakkinda hayirlara vesile olacak seyleri nasip etsin...yürek acim var Rabianur yürek yanginim var bana dua edermisin...canim benim....Allah benden evvelde benden sonrada burada dua yazmis yazacak hepimizi sevsin....Nuruna bogsun...kuluna muhtac etmesin...kuluna güldürmesin...kimsenin kandirmasina izin vermesin...Allahim Allahim Allahim bizi sev..Bize aci bize sefaat et...cok muhtacizzzzzzzzzzzz cokkkkkk....
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim bizleri affet hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eyle. Günahlarla aramızı doğu ile batının arası gibi uzak yap. Bizleri nefsimize uydurma. İki cihanda yüzümüzü güldür. Benim ailemin tüm dua dostlarımın ve müslüman kardeşlerimin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Benden sonra dua edecek kardeşimede tüm dileklerinin dahada iyisini hayırlısını nasip eyle. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
OĞLUM İLTER KAĞAN ADINA YAPTIĞIM BU DUAMA DİĞER DUALARINIZLA AMİN DER MİSİNİZ?
SELAM VE DUA İLE
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amin amin amin
Yâ Allah, yâ Hû, yâ Rahman, yâ Rahîm, yâ Hayy, yâ Kay-yûm, yâ Ze'l Celâli ve'l İkram..
ALLAHIM HASTALARIMIZA ŞAFİ İSMİNİN HÜRMETİNE ŞİFA VER RABBİM.
ALLAHIM BORÇLULARIMIZI SELAMETE ÇIKAR
ALLAHIM YÜREK ACISI ÇEKENLERİN YÜREĞİNİ FERAHLAT
ALLAHIM NE OLURSUN KAPINDAYIZ EL AÇIP YALVARMAKTAN BAŞKA YAPACAK NEYİMİZ VARKİ
ANCAK SEN OL DİYECEKSİNKİ OLACAK
BASKA Bİ ÇIKIŞ YOLUMUZ YOKKİ ŞÜKÜRLER OLSUNKİ SANA MUHTACIZ SADECE VE ŞÜKÜRLER OLSUNKİ SANA MUHTAÇLIĞIMIZIN FARKINDAYIZ.ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAHIM BİZLERE HUZUR İHSAN EYLE HER İKİ CİHANDADA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR.ALLAHIM DERDİMİZE DERMAN OLACAK KABULLER ANCAK SENDEN KİME SIĞINALIM KİME YALVARALIM.BİZ SENİN VARLIĞININ VE SENDEN GELECEKLERİN BİLİNCİNDEYİZ. ŞÜKÜRLER OLSUNKİ SENİN KAPINDAYIZ SENDEN İSTİYORUZ. NE OLUR BİZE DERT GAM KEDER VERME YANLIŞ YOLLARA DÜŞÜRME ELİMİZDEN TUT ALLAHIM.NE OLUR SIKINTILARIMIZ BİTSİN BİZE HİDAYET VER KALBİMİZE İMAN AŞKI VER BEŞERİ SIKINTILARDAN KURTAR BİZLERİ SENİN VARLIĞININ BİZE YETER VE BUNU İDRAK EDEBİLME GÜCÜ VER.AMİN AMİN AMİN YA RABBEL ALEMİN. AMİN ECMAİN
YARABBİ BENDEN SONRA GELECEK DUA DOSTUMU,ŞİMDİYE KADAR YAPILAN BÜTÜN DUALARA HİSSEDAR EYLE.
VE BURDAKİ BÜTÜN DUALARIN BEREKETİNİ TÜM DUA DOSTLARININ EV HALKINA VE ÖLMÜŞLERİNE DE ULAŞTIR.
AMİN.AMİN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Amin.Amin.Amin.Allah razı olsun kadir baba.Rabbim her işini hayr eylesin inşallah.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşlerimin ve tüm dua dostlarının dualarını hayırlısı ile katında makbul eyle.Verdiğine vereceğine şükreden kullarından,arafatta hazır olan ,zemzemi şerife doyan kullarından eyle Ya Rabbim.Amin.Amin.Amin.
AMİN AMİN AMİN...NE NASİPLİYİM ELHAMDÜLİLLAH EN İSTEDİĞİM DUAYA DENK GELDİM...
RABBİM SEN BÜTÜN ÜMMET -İ MUHAMMED E VE ÖZELLİKLE VE ÖNCELİKLE BENDEN SONRA Kİ NASİPDAR DUA KARDEŞİME ÖYLE BİR DÜNYA HAYATI VER Kİ KENDİMİZİ HAYATTA CENNETTE SANALIM-O HUZURLA YAŞAYALIM...
VE AHIRETTE BİZLERE ÖYLE BİR HAYAT NASİP ET Kİ GEÇİRDİĞİMİZ DÜNYA HAYATIMIZI MEĞER CEHENNEMMİŞ DİYE ANALIM... AMİN AMİN AMİN...
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim.
Yarabbim benden önce, sonra ve tüm dua dostlarımın gönüllerinde hayırlı ne duaları varsa dahada hayırlısını nasip et. İki cihanda yüzlerini güldür. Geçmiş ve gelecek tüm günahlarını bağışla. Rahmetinle muamele et ey merhametlilerin en merhametlisi.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin Amin.Allah bundan sonrakı ve buraya yazan butun ınanlara ve yazmıynalarda hayırlı saglıklı sıhatlı aılesıyle ve sevdıklerıyle uzun omurlu kımseye muhtac olmadan gonlundeklı muratlara bırer bırer hayırlısıyla kavusarak ahırette bu dunya dakı yaptıklarının mukafatını alacak dogruluktan sapmıyan sasırmyan etrafında sasırmıslarla karsılasmayan karsılassa bıle onları dogru yola ıten Allah sevgısıyle huzrulu mutlu ask ve sevgı dolu berektlı bır omur yasar ınsallah.Amin Amin Amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.