AMİN AMİN AMİN
Yarabbim efendimiz senden ne iyilik istediyse onu bizlere nasip et neyi istememişse onu bizlerden uzak eyle. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim efendimiz senden ne iyilik istediyse onu bizlere nasip et neyi istememişse onu bizlerden uzak eyle. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
5ihlas 1fatiha okudum,Allahım benden sonraki kardeşimin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ona nasip eyle Yarabbim amin..
Amin.Amin.Amin.Rabbim razı olsun.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonrayazacak kardeşime hayırlı iş,hayırlı eş,hayırlı aş nasip etsin inşallah.Her işini hayr eylesin,her gününe huzurlar,selametlikler versin inşallah.Amin.Amin.Amin.
Amin Amin Amin Allahım yuce yardanım ya gaffar el vedud rabbim benden once ve sonra yazana ve tum ınanlara oyle bır hayat nasıp eyelsınkı bu hayat onu sasırtmasın ve mutluluk huzur saglık bol kzanaclı ask ve sevgı dolu bır evlılık ve sevdıklerıyle bırlıkte hayırlı allah yolundadan sasmamıs etrafın ayardımcı kukldan utanan allahtan korkan uuzn omurler nasıp eylesın.Ve dıelrım yuce rabbımden gonlundekı muratı hayırlı bır sekılde hayırlı bır zamanda kısmet etsın.Amin
Amin.Amin.Amin..5ihlas 1fatiha okudum Rabbim bende önce yazan ve benden sonra yazıcak kardeşimin tez zamanda dileklerini muradlarını hacetlerini versin inşallah amin..
Amin inşallah derin kardeşim çok sevindim dua'n için.Allah razı olsun senden ve benden sonraki gelecek olan gönül dostumdan.onun için şu duayı okuyorum "fe in tevellev fe kul hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşıl azıym" Rabbim onu bu duayı yaşayanlardan ve devamlı dilinden düşürmeyenlerden eylesin inşallah.Amin.slm ve dua ile...
amin amin amin.benden önceki ve sonraki dua dostumu rabbim razı olacağı kullardan eylesin.
Amin Amin amin benden önceki ve sonra yazacak din kardeşimn allah iki cihanda hzurlu mutlu bır aysam eylesin.Allah yolundan şaşırmasın .Gönlunde her ne varsa Allah onu o muradını hayılı kılıp bir na evvel versin insallah.Ya vedud ya vedud ya vedud. dualarımız kabul eyle yardana binlerce kez sukur olsun.Elhamdulıllah Elhamdulıllah Elhamdulıllah.
Amin.Amin.Amin.Rabbim razı olsun.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşimin sana el açıpta yaptığı dualarının hayırlı olanlarını katında makbul eyle,hayırsız olan dualarını hayra çevir Ya Rabbim.Amin.Amin.Amin.
Ey Rabbim! Senden bildikleri ve bilmedikleri hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden biz de sana sığınıyoruz. Allah'ım bizim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır.” (8) allahım benden sonra yazacak kardeşimin dualarını kabul eyle yarabbim dilinden duayı kalbinden imanı eksik etme yarabbim amin... amin... amin...
AMİN.Allahım benden önce yazan ve benden sonra yazıcak kardeşimin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ver Yarabbim amin..
Amin, elim boş geldim buraya ama dolu gidiyorum, benden sonra gelen kardeşimin hacetleri için 100 salavat-ı şerife hediyem olsun. Amin.
Rabbim razı olsun.Rabbim benden önce yazan ve benden sonra yazacak kardeşlerimin her işlerini hayr eyle.Peygamber efendimiz(s.a.v)yüzü suyu hürmetine,kabe hürmetine tez zamanda dertlerine derman,hastalıklarına şifalar ver Rabbim.Sana el açıpta yaptığı dualarının hayırlı olanlarını katında makbul eyle.İnşallah Rabbimin izniyle maddi ve manevi kapılar açılıp hacca gitmeyi kardeşlerime nasip eyle.Amin.Amin.Amin.
AMİN ALLAH RAZI OLSUN
ALLAHIM BENDEN SONRAKİ DUA DOSTUMA SANA ŞÜKRETMEYİ VE HER HALİNDEN MEMNUN OLMAYI NASİP ET.AMİN
Guleysa kardesim, Allah senden ve mumin kardeslerimizden razi olsun. Ne tuhaftirki gunler sonra actim ve tekrar sizin duanizla karsilasdim. Bende bu gurbette bi garip olarak benden onceki ve bende sonraki kardesimize salih cocuklar, Allaha ve islamiyete hizmet eden evlatlar nasib etmesini yuce Allahtan diliyorum.Allah'a emanet olunuz kardesim.
Amin.Allah razı olsun kardeşim.Bu duanın bana denk gelmesi tavafuk oldu.Çünkü çok almayı istediğim bi duaydı.Allah herkesin evlatlatlarına da nasip etsin.Yedi yıldız kardeşim,inanın hepimiz garibiz şu dünyada.Allah kendinden garip bırakmasın.Senin için ve benden sonraki kardeşim için Allahtan gönül zenginliği,dünya ve ahiret iyiliği ve güzelliği,dostun en sadık ve hayırlı olanını,sağlık sıhhat ve afiyetle geçen,ibadetle bereketlenmiş hayırlı uzun bi ömür diliyorum.Amin
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim benden önce sonra ve tüm dostlarıma dünyada ve ahirette senin sevgini ver. Ve her işimizde bizlere vekil ol. Bizi bize bırakma. AMİN AMİN AMİN
sudemeral kardeşim.senin duanda bana nasipmiş.allah razı olsun.uzun zamandır yoktum bu sitede.rabbim benden önce ve sonra dua eden kardeşlerimizin her ne sıkıntıları varsa gidersin.gönüllerinin muradını versin.inşallah rabbim hepimizi cennet bahçesinde buluştursun.hasta olan kardeşlerimize acil şifalar versin..borçlu ve darda olanlara bol rızık versin...amin amin amin.
Sağol yasemincim Allah razı olsun dua'n için...Rabbim benden sonra gelicek gönül dostumun kalbini genişletsin.ruhunu ferahlatsın.yüzüne nur versin.rabbim onu islam dini elçilerinden olmayı nasip etsin.gönlünü güzelliklerle donatsın ve duasında da bizleri unutmasın:) slm ve dua ile...1 fatiha,3 ihlas
5ihlas
1fatiha
Benden önce yazmış kardeşimin ve benden sonra yazıcak kardeşimin Yüce Rabbim dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ona ver kurban oldugum güzel Rabbim ne olursun dualarını herzaman kabul eyle Yarabbim amin..
AMİN.AMİN.AMİN.
RABBİM BENDEN SONRA GELECEK DOSTUMUN KALBİNİ SEVGİN VE MERHEMETİNLE AYDINLAT.ÖMRÜNE SELAMET VE BEREKET VER.ONU HERTÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN EMİN KIL.AMİN.
Amin.Amin.Amin.Rabbim benden önce yazan Kadir Babamın ve benden sonra yazacak kardeşimin hanelerine huzur,işlerine bereket,gönüllerine nurlar ihsan eyle.Ömürlerinin sonuna kadar imandan,kurandan,duadan,zikrden,secdeden ayırma Ya Rabbim.Amin.
Amin Amin Amin. Allahu Teala benden önce yazılmış ve benden sonra yazılacak olan tüm duaları dergahı izzetinde kabul etsin inşallah.Dertlilere deva borçlulara eda hastalara şifa versin darda olanlara yardım etsin inşallah.Benden sonra yazacak olan kardeşiminde geleceği hayır olsun rabbim darlatmasın. Amin.
:)) AMİİİİİİNNN BİNLERLE AMİN CÜMLEMİZİ İNŞALLAH
EYY RABBİM KARDEŞİMİ ANASINI BABASINI CEHENNEM ATEŞİNDEN KORU
ONA NESLİNDEN NAMAZ KILAN BİR NESİL VER
Amin.Amin.Amin..Rabbim razı olsun.Rabbim benden önce yazan kardeşime tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eyle.Benden sonra yazacak olan kardeşimide gözünü aydınlatacak eş ve zürriyetler bağışla,neslini salih müslümanlardan eyle.Amin.Amin.Amin.
Amin amin amin amin....Rabbim benden önce yazan kardesimi Cennetinde Nebimize komsu eyle....Benden sonra yazacak kardesimide hem bu dünyada hemde yanina alinca sevdigin kullarindan eyle....Afiyet ver bizlere her iki cihandada.Amin. Zel Celâli vel ikrâm… in bereketini üstümüze yagdir Rabbim...Burda okunmus tüm dualarin hörmetine bizleri yolundan ayirma Rabbim...bizleri sev ve kolla..bizlere eziyet cektirme....Her an senle olalim...her an zikrini yapalim...sevgin ve sevkatinle bizleri ödüllendir Rabbim.
Amin, Allah razı olsun. Allah 100 mislini sana yağdırsın. Benden sonra gelecek kardeşimi Rabbim en hayırlı kullarından eylesin, rızkını geniş, kalbini ferah, ruhunu nefsine bırakmayanlardan eylesin. Kendini bilenlerden eylsin. Cenneti Alada Resule komşu ol inşallah. Allahım bizlere sevgini,seni sevenin sevgisini,sana yaklaştıran sevgiyi nasip et Amin.
AMİN AMİN AMİN ECMAİN
Allah razı olsun dilaracım. Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün inşallah.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA AZİM YA GAFUR YA GAFFAR YA SETTAR YA METİN YA ZEL CELALİ VEL İKRAM, YA VEHHAB, YA VEDUD, YA MENNAN
Yarabbim bütün esmaül hüsnan hürmetine, benden önce sonra ve tüm dostlarıma rahmetinle muamele et ey merhametlilerin en merhametlisi. Evlerimize huzur, mutluluk, sağlık, bol rızık nasip et.Efendimizin şefaatini nasip et. Defterimizi sağ ellerinden alanlardan olmamızı nasip et. Yolundan rızandan ayırma. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
ALLAH KABUL ETSİN CANIM.
RABBİM SEN BİZLERİ HATALARIMIZDAN DOLAYI CEZALANDIRMA,GÜNAHLARIMIZI VE HATALARIMIZI AFFET,BİZİ KENDİNDEN BAŞKA KAPILARA MUHTAÇ ETME.RAHMAN VE RAHİM OLAN SENSİN.
RIZKIMIZI BOL KIL.AMİN.
ALLAHIM İSLAMA VE İNANANLARA YARDIM EYLE
DARDA KOYMA AMİN AMİN AMİN
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.