slm duanizi Allah kabul etsin aminn islama Allah inanlara yardim etsin islah olmayanida Rabbim yola getirsin hidayete kavustursun olmayanida kahri perisan eylesin amin
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allahım benden önce ve sonra dua eden ve tüm inanların iki cihanda hep yanında ol bizleri şaşırtma yolundan ayırma bizlere huzur ver tembellikten koru bizlerin insani duyguuların gitmesine engel ol yardım etmemız başkalarına fazydalı olabilmemiz için bize güç ver senin yolundan gitmemiz için bize yardım et.Allahım dualarımız kabul eyle bizi her türlü sıkıntıdan koru bzii şaşırtma ço gzüel sevdiklerimizlehayırlı bir yasam nasip eyle ve benden sonraki yazan dua kardesımızın hacetını hayırlı bır sekılde nasıp eyle .^gulfu bir elham okudum .Amin
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim, kardeşlerimi, sana inananları hiçbirzaman darda koyma. fitneden fesattan uzak tut ve onlara karşı koru yarabbim. Amin
"ALLAH"IM 3 İHLAS 1 FATİHA OKUYARAK SANA SIĞINDIM,DOSTLARIMIN DUALARINI KATINDA KABUL ET.HASTA OLANLARA ŞİFA DERTLİ OLANLARA DEVA BORÇLU OLANLARA EDA ÇARESİZ OLANLARA ÇARE İHSAN EYLE.SEVGİNLE SARIP SARMALA.AMİN.
5kevser 3subhaneke 5ihlas 1fatiha okudum,meral kardeşimin ve benden sonra yazıcak kardeşimin Allahım dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda onlara ver Yarabbim amin..
Benden evvel yazan tüm kardeslerimin,benden sonra yazacak olan kardeslerimin... dualarinin Senin o büyük makamina , katina,indine yükselmesini desteklemek icin ;
Bütün rûhların, melâikenin ve varolanların mihrabı olan o yüce rûha salat eyle Allah’ım; bütün Nebilerin ve Rasûllerin imamı olan o zâta salât eyle Allah’ım;
Allahın kulu bütün Cennet ehlinin önderi olan zâta salât eyle Allah’ım…Allah’ım Efendim Muhammed’e ve O’nun ehline salât eyle..18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim benden önce sonra tüm tüm dua dostlarımı umduklarına nail korktuklarından emin eyle. Her işlerinde yar ve yardımcıları ol.Hasbinallahi ve nimel vekil.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
5ihlas 1fatiha okudum,benden önce yazan sudemeral kardeşimin ve benden sonra yazıcak kardeşimin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ver Allahım,herzaman Yar ve Yardımcıları ol sen duamı kabul eyle Yarabbim amin..
sağol derin kardeşim Allah senden ve benden sonraki gelecek olan kardeşimden razı olsun.onun için şu duayı okuyorum "Allahım seni çok seviyorum, sana ihtiyacım var, kalbime gel"Amin... Rabbim'in devamlı kalbinizde olması dileğiyle ve bu duayı yaşayabilmeniz ümidiyle.slm ve dua ile...
ALLAH RAZI OLSUN..ALLAHIM HAYIRLI HELAL RIZIKLAR VER KARDESİME..GEÇİM DARLIĞI YÜZÜ GÖSTERME AMİN
"ALLAH"IM TÜM DUA DOSTLARIMIN YÜZÜNÜ,YÜREĞİNİ AYDINLAT.HUZUR VE FERAHLIK VER,SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER.AMİN.
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim dünya ve ahirette tüm dostlarımın ve müslüman kardeşlerimizin yardımcısı ol.
Cennette cemalini gören efendimize komşu olan kullarından olmamızı nasip et. Bize merhametinle muamele et. Ey merhametlilerin en merhametlisi. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin kardesim,Allah razi olsun sizden,tum mumin kardeslerimizden ve ozellikle Allah rizasi icin bu site sayfasini acipta dua bekleyen ve dua eden kardeslerimizden.Inan cok guzel dua yaptin kardesim. Senin ailenin ve benden sonra yazicak olan kardesimizin ve ailesinin kalbinde iman nur'unun dolup tasmasini niyaz ediyor dunya ve ahiretinde muzaffer olmasini, Allahin karsisina yuzunde nur ile cikmasini diliyorum. Bir an bunu eklemek istedim bilmiyorum icimden gelerek soyluyorum, her kuran okudukca okumuyorsa eger, her Allah kelamini duydugu zaman Allah askini tadmasini diliyorum.
Nur Karabuk kardesimede iletisinden ve dualarindan dolayi Allar razi olsun.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL VE MAKBULEYLESİN AMİN AMİN AMİN
3ihlas 1fatiha okudum,Benden önce yazmış olan ve benden sonra yazıcak olan kardeşimin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ver Yarabbim amin..
Amin.21 İhlas.Benden önce ve sonra yazacak dostlardan iki cihandada razı ol.Hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip et.Dilinden ve gönlünden geçenleri kabul et Yarabbim!
AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH
EYY RABBİM KARDEŞİMİ HAYA EDEP VE TEVAZUYLA SÜSLE18 yıl önce gönderildi # -
BENDEN ÖNCE VE SONRA GELECEK OLAN KARDEŞİME BU DÜNYA VE AHİRETTE HERŞEYİN EN GÜZELİNİ VER ALLAHIM EVLİYSE MUTLULUĞUNA MUTLULUK KAT HAYIRLI EVLATLAR VER VE YUVASINDAN MUTLULUK EKSİK ETME BEKARSA EĞER KARŞINA ONA DEĞER VERECEK ONU ONDAN DAHA ÇOK SEVECEK VE BİR ÖMÜR ONU MUTLU EDECEK BİR KISMET VER ALLAHIM 10 AYETEL KÜRSİ KABUL BUYRUN
Allah senden razi olsun pnarr. Ayetel kürsün ve bu güzel duana denk geldim..bende aynisini ayni duayi benden sonra gelecek kardesime hediye ediyorum ....
Rabbim bizi serrden uzak tut ,hakkimizda seninde adl buldugun iyilikler ver.Rabbim bizi sev..Benden sonra gelecek Kardesimin ne tür derdi varsa mucizeni ve sonsuz sevgini esirgeme.Amin Rabbelaleminnnnnnnnn.Seni cok seviyorum Rabbim sende bizleri ve bu dostlarimi sev.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN..BÖYLE GÜZEL BİR DUAYI ALMAK TEVAVUK OLDU ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.ALLAH KABUL ETSİN. TÜM NE SIKINTIN VARSA RABBİM YETİŞSİN ZEZ KARDEŞİM..
ALLAHIM HAMD OLSUN BİZE VERDİĞİN NİMETLERE, OLMAYANLARA DA VER YA RABBİM. ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED.
BENDEN SONRA GELEN VE BENDEN ÖNCEKİ KARDEŞİM İÇİN 10 AYET-EL KÜRSİ OKUDUM. ALLAHIM SEN ONLARI TÖVBESİ KABUL OLUNANLARDAN CENNETLİK KULLARINDAN EYLE, DÜNYADA HER NE SIKINTILARI VARSA GİDER, MURATLARINI HAYIRLISI İLE YERİNE GETİR YA RABBİM. ONLARA İYİ BİR YAŞAM BAHŞET YA RABBİM. SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE BOL RIZIK İÇİNDE YAŞASINLAR. SEN ONLARA İKİ CİHANDA AF VE AFİYET İÇİNDE YAŞAT. HER DAİM SENİN YOLUNDA GİDENLERDEN EYLE. ONLARI BİR AN OLSUN NEFSİNE BIRAKMA. İNSANLARIN ŞERLERİNDEN GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ BÜTÜN VARLIKLARIN ŞERLERİNDEN KORU. EDİLEN DUALARI HABİBİN HÜRMETİNE KABUL BUYUR YA RABBİM. ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BÖYLE BİR DUA DAN NASİPLENMEK NE GÜZEL ŞEY.TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN .
ALLAH IM BENDEN ÖNCE YAZAN KARDEŞLERİME VE BENDEN SON RA YAZACK KARDEŞLERİMİN İSTEDİKLERİNİN HAYIRLISINA ÇEVİR VE HAIRLI ŞEYLERİ İSTEYEBİLMESİNİ NASİP ET.SEN DOĞRU YOLDAN AYIRMA.SEN DÜNYADA VE AHİRETTE MADİİ VE MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARDAN KURTAR.SEN GÖRÜNEN VE GÖRÜNMEYEN BÜTÜN KÖTÜ DURUMLARDAN KURTAR.ONU AİLESİNİ SEVİDKLERİNİ YAKINLARINI KORU GÜNAHLARINI AFFER VE RAZI OLDUĞUN KULLARINDAN EYLE.SIKINTILARINI TEZ ZAMNDA GİDER YARABBİM HAIRLI VE BOL KAZANÇLAR VER SEN İMANDAN VE ŞÜKÜRDEN AYIRMA YARABBİ.AMİN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BÖYLE BİR DUA DAN NASİPLENMEK NE GÜZEL ŞEY.TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN .
ALLAH IM BENDEN ÖNCE YAZAN KARDEŞLERİME VE BENDEN SON RA YAZACK KARDEŞLERİMİN İSTEDİKLERİNİN HAYIRLISINA ÇEVİR VE HAIRLI ŞEYLERİ İSTEYEBİLMESİNİ NASİP ET.SEN DOĞRU YOLDAN AYIRMA.SEN DÜNYADA VE AHİRETTE MADİİ VE MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARDAN KURTAR.SEN GÖRÜNEN VE GÖRÜNMEYEN BÜTÜN KÖTÜ DURUMLARDAN KURTAR.ONU AİLESİNİ SEVİDKLERİNİ YAKINLARINI KORU GÜNAHLARINI AFFER VE RAZI OLDUĞUN KULLARINDAN EYLE.SIKINTILARINI TEZ ZAMNDA GİDER YARABBİM HAIRLI VE BOL KAZANÇLAR VER SEN İMANDAN VE ŞÜKÜRDEN AYIRMA YARABBİ.AMİN
Allah razı olsun Allah kabul etsin insallah amin.
benden sonra gelecek dua dostuma 7 ayetel kürsi bırakıyorum..insallah kalbini huzursuz eden bi sıkıntısı varsa geçmesine vesile olur..Allahım kabul eyle.amin18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
eyy rabbim cümle kardeşlerime imanını esirge kalplerini evirip çevirdiğin vakit onları islam dininde sabit kıl18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim.Ya vedud ismi şerifiyle Rabbim daima yar ve yardımcınız olsun benden önceki ve benden sonraki gelicek olan dostum için...slm ve dua ile...
Allah razı olsun kardeşim.Rabbim bütün kullarını kazalardan,belalardan,afetlrden,görünür görünmez bütün şerlerden korusun.Rabbim iki çihandada kulum desin inşallah hepimize.Herkesin gönül muradını versin, hiç bir kulunu darda koymasın inşallah, hayırlı uzun ömür, hayırlı ölüm nasib etsin yaradanımız inşaallah.ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN!!!!!!!!
amiiin allah razı olsun kardeş allah dualarınızdan nasiplendirsin benden sonra gelecek dua dostumun ne haceti dileği varsa kabul olsun inşallah amiin
5ihlas 1fatiha okudum,benden önce yazan pınar kardeşimin ve benden sonra yazıcak kardeşimin şu cuma mübarek günde,dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda onlara nasip et Kurban oldugum güzel Rabbim amin..
Amin.Rabbim razı olsun kardeşim.Rabbim elifine ve sana dayanma gücü,sabırlar versin,inşallah zaman sizin için tez akıp gitsin,Rabbim sizi hayırlısı ile kavuştursun,yüreğinizden umudunuz eksik olmasın,gününüzden huzurunuz eksik olmasın.Rabbim benden sonra yazacak kardeşime öyle bir ömür verki hiç rızandan çıkmasın,öyle bir ömür verki hep ibadetlerini eksiksiz yapabilsin,öyle bir ömür verki aşkın ile yansın,aşkın ile ağlasın,salih kulun olsun.Amin.Amin.Amin.
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun rabiacım.
Yarabbim benden önce sonra ve tüm dostlarımın tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. İki cihanda yar ve yardımcıları ol. Senden başkasına muhtaç etme yarabbim. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.