Amin Amin Amin Allahım benden once ve bnden sonra yzacak dua akardesıme ve tum ınanların ıcındekı sıkıntıyı alsı n ınsallah.Ya vedud ya vedud ya vedud Rabbim sen bdende sonra yazacak kardesımın kalbındekı muratı tez ve hayırlı zamnda ve hayırlı bır sekılde kabul eyle suphesız senden baska yoktur buyuk.Sen ol desen hersey olur gunahlarımızı af eyle dualarımızı kabul eyle.Amin
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin,Allah razı olsun Selda,Rabbim dualarını kabul buyursun. bilmukabele. Benden sonra yazacak kardeşime yatmadan evvel hakkında hayırlı olacak muradlarının halli için bir yasin okuyacağım. inşallah hayırlı neticelerle karşılaşır amin.selam ve dua ile kardeşim. her kimsen senin için dua etmeden uyumak yok...
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun sizlerdenn RABBİM bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine benden sonraki kardeşimin dularını kabul egle yüzünü 2 cihandan güldür ayagını kaydırma yolunu acık eyle hayırlı bol kazanclar nasip egle kimseye muhtac etme amin RABBİMMMMM
CANIM BENİM dua'n bana nasip olduğu için o kdr svindim ki!Allah razı olsun senden...Rabbim seninde gönlündeki hayırlı muratları nasip etsin inşallah Dilaracım.Benden sonraki gelecek olan gönlü güzel dostumun şu aşure gününe girdiğimiz saatlerde herşeyin hakkına hayırlısını nasip eyle...onu hep iyiliklerle mükafatlandır.onu peygamber efendimizin şefaatine nail eyle...karşısına hep hakkına hayırlı insanların,dostların,kardeşlerin çıkmasını nasip eyle...bu dualarım benden sonraki gelicek olan dostum ve Dilara için...he bi de dualarında bizleride hatırlamalarını nasip eyle daima:)Amin.slm ve dua ile...(ben dilaranın duasına cvp yazmıstım.benden önce sen yazmıssın sennurum Rabbim seninde herşeyi gönlünce hayırlıyla versin inşallah.dualarım senin için de...)
sagol cankuş kardeşim RABBİM hapimizin dularını kabul etsin ALLAH razı olsun senden
Yüce Rabbim sen benden sonraki dua dostuna ahirette de dünyada da afiyet nasip et onun dilinden dökülen duaları halis kullarının dualarının içine katıp kabulet en güzel isimlerinin hürmetine senden başkasına muhtaç etme yarabbim.
Amin Amin Amin18 yıl önce gönderildi # -
10İhlas 1Fatiha okudum,Allahım benden önce yazan kardeşimin ve benden sonra yazıcak kardeşimin tüm dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda nasip eyle tez zamanda ona ver tüm işlerini rast getir gönlüne yüregine ferahlık ver hiçbizaman darda bırakma Yarabbim herzaman Yar ve Yardımcısı ol güzel Allahım amin..
Amin.. Amin.. Amin.. Allah razı olsun derin kardeşim ve cümlemizin dualarını kabul eylesin Mevlam inşaallah.
Allahım benden önce dua yazan tüm dostlarımın dualarını kabul eyle ve benden sonra yazacak olan dostum için de bildiğimiz ve bilmediğimiz bu dünyada ve ahirette bütün hayırlı şeyleri senden dilerim ve senden kulun ve resulun Muhammed (s.a.v)'in senden istediği bütün iyilikleri de diliyorum. Kabul eyle Ya Rabbim. Amin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN
EYY RABBİM KARDEŞİME SENİN İÇİN YAŞARAN GÖZLER VER
ONUN GÖZ YAŞLARINI CEHENNEM ATEŞİNE KARŞI SEL EYLE
ONU CEMALİNLE ŞEREFLENDİR
SANA HAKKIYLA KUL HABİBİNE ÜMMET VE GİTTİĞİ YADA GİDECEĞİ HAYIR YOLLARDA EN İYİ TALEBELERDEN EYLE
RABBİM ÜZERİNDE KUL HAKKI OLMADAN DOĞDUĞU İLK GÜN GİBİ TERTEMİZ VE GÜNAHSIZ OLARAK HUZURUNA GELMEYİ ONA NASİB EYLE
AMİN AMİN BİNLERLE AMİN
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
SELAMETLE18 yıl önce gönderildi # -
YA RABBİ BÜTÜN HACETLERİMİZİ GİDER MUBAREK GÜNLERDE SANA AÇILAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRME
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin Amin Allahım yarabbim benden once yazanlara sonrakı ayzacakalra butun ınanlara dunyada ve ahırette bafıyet ver onları aılesını sevdıkelrını baslından eksık etme yaradanım gonlunde ne murat varsa hayırlı bır sekıld etaz zmaanda nasıp eyle ınsallah Sen tum ınanalrı yoldan cıkartmna bızı ıyı kullarından ansıp eyle sasırmıslara uydurma ınsanlgıa faydalı ekndımıze aılemeıze akrabalarımıza ınanalara ve ıannamıyanlarda faydalı seyler yuapmamız ınanmıyanları ıkna etmemız ıcın guz ver kudert ver sen bızı senın yolundan cıkarma Amin
Amin Allahım sen benden önce yazmış kardeşleriminde dualarını kabul eyle.benden sonra yazacak kardeşimin dünyada ne muradı varsa senin izninle hayırlı zamanda kabul olsun.doğru yolu imanı hep bize kat Yarabbim Amin Amin Amin
RABBIM ,SEN SANA UZANAN ELI GERI CEVIRMEZSIN.. BANA DUA EDEN KARDESIMIN ,, ISM-I AZAM HÜRMETINE,,MUHAMMED SALLALAHU ALEYHI VE SELLEM HÜRMETINE,, DUALARINI KABUL EYLE...DUA DOSTLARINDAN HIKMETINI MERHAMETINI ESIRGEME..VE GELEN KARDESIMIN HER TÜRLÜ ISTEGINI DÜNYEVI VE AHIRET SAADETINI SEN HAYIRLARA EYLE...amin....
Amin kardeşim.Allah razı olsun olsun senden ve burdaki bütün gönül dostlarından.Rabbim benden sonraki gelecek olan gönlü güzel dostumunda kalbinde hangi niyet varsa onu hayırlara çevirerek kabul eylesin.Hayırsızsa da kalbine kabul ettirsin.Rabbim 99 ismi şerifiyle bizleri islam dini içinde muhafaza etsin.Gönlümüzü hep ferahlatsın.bizi sıkıntılardan kurtarsın kardeşim.Allah'a emanet ol benden sonraki gelecek olan dostum.slm ve dua ile...
Allah razi olsun kardesim.Inan bu dua cok hosuma gitti.Allah senin bize yaptigin duanin sevabini ailene ve senin kalbine bir nur olarak indirsin.Bu dua yi benden sonraki duaci arkadasim icin de niyaz ediyorum. Allah bahtini hayirlisiyla acsin ve huzur, iman ve afiyet icinde bir hayat yasatsin. Insanlarin zulmunden ve eziyetinden onu korusun. Allaha emanet olunuz kardesim.
Amin.Rabbim razı olsun.Rabbim benden önce yazmış kardeşimi ve benden sonra yazacak kardeşimive duasına benin de nail olduğum cankuş kardeşimi razı olduğun kullarından eyle.Ömür dosyası hayırlı amellerle dolanlardan,hanesi nur içinde aydınlık olanlarden,rızkı bereketli olanlardan,evlatları tevhid ehli olanlardan eyle.Amin.Amin.Amin.
amin amin amin binlerle amin
rabbim kardeşimin
gençliğini ve ihtiyorlığını seni anarak geçirmeyi seni anlatarak geçirmeyi
ve son nefeste şehadet getirip
hesapsız cennete girmesini nasib eyle18 yıl önce gönderildi # -
DUASINA NAİL OLDUĞUM DOST KARDEŞİMİN HER İKİ CİHANDA DA MERHAMETİNİ RAHMETİNİ ÜZERİNDEN EKSİK ETME, ONA HER İKİ CİHANDA DA AF VE AFİYET VER YÜCE RABBİM. AMİN
BENDEN SONRA GELECEK OLAN KARDEŞİM İÇİN 11 SALATI TEFRİCİYE 1 YASİN OKUYACAĞIM SELAM VE DUA İLE. RABBİM HER NE SIKINTISI VARSA DÜNYA VE AHİRET ADINA KOLAYLIK GÖSTER KARDEŞİME VE MERHAMETİNİ ÜZERİNDEN EKSİK ETME, RABBİM HER DAİM SENİ ANANLAR ZÜMRESİNDE OLSUN VE YÜZÜNDEN GÜLÜMSEMELER HİÇ EKSİK OLMASIN AMİN.
10ihlas okudum,Benden önce yazan dilara kardeşimin ve benden sonra yazıcak olan kardeşimin herzaman Yar ve Yardımcısı ol dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ver gönlünden nurlar Akıt kabul eyle YARABBİM AMİN..
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim.
Yarabbim benden önce sonra ve tüm dostlarımın iki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hayırlı bol rızıklar ver tüm sıkıntılarını gider selamete ulaştır. Senden başkasına muhtaçetme. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim.
Yarabbim benden önce sonra ve tüm dostlarımın iki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hayırlı bol rızıklar ver tüm sıkıntılarını gider selamete ulaştır. Senden başkasına muhtaç etme. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
5ihlas 1fatiha okudum,Alllahım benden önce yazan sudemeral kardeşime ve benden sonra yazıcak kardeşime saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip eyle hertürlü kazalardan belalardan nazarlardan koru işlerini herzaman rast getir Yar ve Yardımcısı ol kurban oldugum güzel Rabbim amin..
Allah razı olsun Derin kardeşim.3 İhlas,1 Fatiha.Yüce Rabbim benden önce ve sonra yazan dua dotlarının tüm dualarını kabul etsin.
haftalardır Amin dedikten sonra, tertemiz yüreklerinden bir aminde ben duymak istedim, Vaktiniz varsa esirgemeyin lütfen.
Allah'ım kalbimde olanları sen biliyorsun, kalbimden geçenleri hayatıma nakşet, muhabbetimizi artır...ey hiç açılmaz gibi görüne kapıları ardına kadar açmaya muktedir olan rabbim senden hayır ve güzellik olan bütün kapıları en kısa zamanda bizim için de açmanı diliyorum. nezdinden göndereceğin inayet süpriziyle,bizede
ümitlerimizin ve hayallerimizin ötesinde maksudumuza,matlubumuza,mahbubumuza ulaşacağımız imkanlar lütfet ya rabb!
Daha önceden burada dua eden, münacatını dile getiren, Okuyup Amin diyen, Benden sonrada dua yazıp Amin diyecek, herkesten Allah razı olsun.. Allah yar ve yardımcısı olsun.. Dua ile18 yıl önce gönderildi # -
AMİN KARDEŞİM. ALLAH RAZI OLSUN BU GÜZEL DUAN İÇİN RABBİM KABUL BUYURSUN. BURAYA YAZAN TÜM KARDEŞLERİM İÇİN 11 SALATI TEFRİCİYE 11 İHLAS 7 FATİHA HEDİYE ETTİM. ALLAH CC. HABİBİ HÜRMETİNE MURADLARINIZI HAYIRLISI İLE VERSİN İNŞALLAH. AMİN. SELAM VE DUA İLE..
amiin amin amin benden sonra gelecek arkadaşıma sıkıntılarından kurluması istedği herşeyin gerçekleşmesi elini attığı her işin üstesinden gelmesi bütün dileklerinin gerçekleşmesi duasıyla bildiğim dualar armağanımdr
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun pınarcım.
Yarabbim benden önce sonra ve tüm dostlarımın yardımcısı ol. Senden başkasına muhtaç etme. Korktuklarından emin kıl umduklarına nail eyle yüce mevlam. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
5ihlas 1fatiha okudum,benden önce yazan sudemeral kardeşime ve benden sonra yazıcak olan kardeşime,saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip eyle Yarabbim hertürlü gönüllerindeki dilekleri hacetleri muradlarını tez zamanda onlara nasip eyle Yarrabbim amin..
Allah razı olsun... tam benlik bir sua diyebilirim... Allah razı olsun.. Bu güzel duanın bütün Amin diyen kardeşlerimize gitmesini isterim bende... Benden sonra gelecek arkadaş içinde yazdığı, yazamadığı bütün duaları için Allah kabul etsin
Allah razı olsun gönlü güzel dostum senden....benden sonra gelecek olan gönlü güzel dostuma da şu duayı ediyorum "Ya Rab! Bu gönül dostumu kaderine razı,rızkına şâkir kullarından eyle" Amin...slm ve dua ile...beni de dualarında unutmayanlardan eyle:)Amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.