Merhaba;Ben çok yeni üyeyim. kısaca kendimden söz edeyim. ben 1978 duğumlu bi çocuk annesi evhanımıyım.utanarak sıkılarak söylüyorumki örtülüyüm ama namazdan bi haber yaşıyorum :( sırf örtünmem gerektiği için başım kapalı :( namaz kılmayı çok denedim 3 gün kılsam 5 gün bıraktım , bir vakiti geçirsem bir koca günü bıraktım. umut ediyorum arkdaşımızın yazısından ve ona cevap yazan sizlerden çok etkilendim üye olmak istedim ve namaz kılmalıyım bana sizler yardım ederseniz bunu başarırım diye düşünüyorum. eşim 5 vakit namazını kılan bi insan hacca gitmek istiyor bana baskı yaparmı diye hacca gitmesine bile engel oluyorum yıllardır :( bazen evimde bi bereketsizlik olduğuna inanıyorum ve bunu hep namaz kılmayışıma bağlıyorum. çok dara düştüğümde bile dua etmeye utanıyorum beni neden dinlesinki neden yardım etsinki ben ona kulluk bile yapamıyorumki diyorum :( "Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı.[Duha-3]"
bu yazıyı gördüm sitenizde şuan ağlıyorum acaba gerçekten beni unutmadımı :( kendimi kocaman bi fanusun içinde hissediyorum boşluktayım sanki ne olur bana yardım edin :((((
Aranıza yeni katıldım
(18 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Değerli Allah dostu hoş geldin şunu unutma ki yaradan verdiğini almaz,ve kuluna küsmez ve affedicir,kulunun her duasını kabul eder ama biz bunları göremeyiz fakat zamanı gelince her şeyi,amentu her şeyi anlatır kısaca, ama kendini üzme ve evham yapmayın lütfen,Allah a emanet olun saygı ve sevgilerim le
18 yıl önce gönderildi # -
Başına bir felaket gelmeden önce rabbine sığın kardeşim. rabbimiz bize anne ve babalarımızdan da merhametli şükretki böyle bir eşin var . senin gibi olmak isteyen nice eşler var biliyormusun nelere sahip olduğunu. şeytanı kovmalısın lütfen namazına başla inat et kendinle .
hoşgeldin kardeşim
bende selcana katılıyorum elinde olan değerini bil gayret et yapmaya inan çok huzur bulursun18 yıl önce gönderildi # -
SEN BU MÜTEVAZİLİGİNLE NE GÜZEL BİR DOSTSUN H. GELDİN KARDEŞİM.
selam kardes hosgeldin dogru sozlu oldugun gibi allah seni dogruluktan ayirmasin. insllah namazlarinada dayimi bir sekilde baslarsin.bu siteye gelmekle cok iyi etmisin .duvalarimiz seninle.allah yuvana bereket ihsan eylesin.yuvanizin sadeti dayimi olsun.
CENABI ALLAHIN YOLU O GÜZEL NURLU YOL ÖYLE CEKİCİDİR Kİ...O YOLA GİREN ZATEN CIKAMAZ...CENABI ALLAH O YOLA HERKESİN GİRMESİNİ NASİP ETSİN...BENDESENİN GİBİYDİM..İÇİMDE ALLAH İNANCI SONSUZDU..AMA İŞTE NAMAZIMI BİRTÜRLÜ KILAMIYRDM..DEMKKİ BAŞIMABİR NÜSİBET GELMES İGEREKTİ..ŞİMDİ COK ŞUKÜR İŞİMDEN DOLAYI COĞUNU K AZA YAPIYRM AMA ŞÜKÜR BUNADA ŞÜKR KILYIRM..ALLAHA SIĞINMAK KADAR GÜZEL BİŞY VARMI...BİRSIKINTI ANINDA BİR AYRILIK ANINDA BİR NSBET ANINDA KENDİNİ ASANLAR ÖLDÜRNLER NİYE YAPIYO ..İNANMADIKLARI İCİN BİCARE OLDUKLARI İCİN...RABBİME SIĞINDIM BENDE HEP ONA SIĞINRDM AMA ARTIKNAMAZLADUAYLA SIIĞINYRMM...COK GÜNAH İŞLEDİM AF DİLEDİM AGLAYARAK YAKARARAK RABBİMDEN..ARTIK BENİ ZORLASALAR DÜNYALARI VERSELER YİNE CIKMAMM...ALLAH DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN ŞEYTANA UYDURMASIN KARDŞLERM ALLAHAEMENT OLUN
Hoşgeldin kardeşim. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun. Dostlugun daim olsun inşaallah.
Namaz ve dua bizim herşeyimiz kardeşim. Sen dua et rabbimize inşaallah hayırlısıyla namazını kılarsın. Önce istemen lazım sonra gayret. Birde kıl beni ey namaz isimli kitap var. Okursan inşaallah faydalı olur.18 yıl önce gönderildi # -
aramıza hoş geldiniz kardeşim, kalpler Allah'ın elindedir, size bunları düşündürmüşse demek ki hayır kapıları da açılacaktır en kısa zamanda , çünkü bazen kuluna nimet vermeyi dilediğinde dua ettirir, YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA ALLAH zikrini bol bol söyleyiniz inşaallah,
Allah yardımcınız olsun18 yıl önce gönderildi # -
Bana olan desteğiniz için hepinize teşekkür ederim...Şuan bu sitede sizlerle tanışıyo olmamdada bi hayır var diye düşünüyorum belkide sebebim olacaksınız sizlerin sayesinde eksiklerimi tamamlar inşallah eşimle haccada giderim. Bugün yine namaza başladım ne olur dua edin terketmiyim... Arkadaşımızın bahsettiği gibi nice insanalr vardır şuan bulunduğum durumda sahip olduklarıma sahip olmak isteyen :( bunları hep düşünüyorum halime şükrediyorum ama hep yarım sanki hayatımdaki herşey namazım yok diye :( Allaha emanet olun...
kardesim namazına mutlaka basla bende kaan kardesim gibydim basıma müsibet gelince kılmaya basladım belkide allah bizi böyle uyardı allah dualarımızı kabul eder umarım
merhabalar nival kardeşim aramıza hoşgeldin bence bu siteyi bulman Allahtandır hepimiz bir sıkıntı zamanımızda bulduk burayı ben çok huzur buldum burdaki dostlarımla inan sende öyle olacaksın namaza biran evvel başlamak içinde hep dua et Allah bu güzel isteiğini elbette verecektir aklın hep bunda takılı ne güzel sende peygamber efendimizi (a.s.) bol bol anarak iste bir başlasan inan vakit geldiğinde rahatsız olup kalkıp kılacaksın sana 1 fatiha gönderiyorum başlamana vesile olsun
sevgili arkadaşım istemen çok önemli öncelikle bir vakit dahi olsa kıl ve şeytanı uzaklaştır ben de 5 vakit kılamıyorum işimden dolayı ama yapabildiğimi yaptığımda içim huzurla doluyor dilerim sen 5 vakit kılanlardan olursun amin
bende sitenize yeni girenlerdenim.namaz benim içinde bir boşluk.hep suçluluk duyuyorum ama bir türlü yapamıyorum nolur banada dua edin.dua isterken bile utanıyorumm böyle bir yeri görüğnce içimde yeni bir ışık doğdu inşallah bu ışığım asla sönmezzzzz
Hoş geldin ablacım...
bak burayı baştan sona kadar oku arkadaşlarımız fikirlerini yazmış size faydası olacagını düşünüyorum;
http://mucize.net/forum/topic/6658?replies=37
Rabbim sizi yolundan ayırmasın....
değerli kardeşim aynur.benimle ilgilendiğin için çok sağol.allahım senide yolunda muzaffer kılsın.bugün akşam ve yatsı namazlrımı kıldım çok şükür.bana hep dua et ablam.sabahıda kılarım inş.bana samimiyetle dua ettiğini hissediyorum.allah işini rast getirsin.hayırlı geceler
BİRGÜL KARDES BENDE NAMAZIMI ELİMDEN GELDİĞİNCE AKSATMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BENDE KAPALI DEĞİLİM MALESEF VE BÜYÜK BİR EKSİKLİK BU BENİM İÇİN BUNUN LAMI CİMİ YOK KAPANMAK DİNİMİE UYGUN GİYİNMEK SART BAHANESİ YOK UTANIYORUM KENDİMDEN KAPALI OLMADIĞIM İÇİN AMA ŞEYTANA UYMAYA KAPANMAMAYA DEVAM EDİYORUM.. TEK FARK VAR ESKİSİ GİBİ ÇOK AÇIK GİYİNMİYORUM SUAN TEK YAPABİLDİĞİM BU..KAPALI OLMANIN GÜZELLİĞİNİ YAŞA KARDESİM VE ŞÜKRETKİ KAPALISIN NE GÜZEL İŞTE BİDE İHLASLA NAMAZLARINA BASLASAN NE MITLU SANA İNSALLAH DAİM OLUR NAMAZLARIN RABBİM SECCADEDEN UZAK ETMESİN BİZİ..İHLASLA VE ADAM GİBİ DOSDOĞRU NAMAZLARIMIZI KILMAYA DEVAM ETMEMİZİ SAĞLASIN RABBİM. ALLAH NAMAZ KILMA ASKINA DÜŞÜRDÜMÜ SENİ..İÇİNDEN KILMAK GELİYORMU RABBİM BAK SENİN ADINI ANDİKİ SENİN MNAMAZA TEKRAR BASLAMANI SAĞLADI HİÇ BIRAKMA İNSALLAH
değerli kardeşim guleysa senin benim için dileklerini bende aynen sana kapanman için diliyorum.dilerim en kısa zamanda ihlas içinde kapanmayı rabbim nasib eyler.içinin islam nuru dolu olması mutlaka senide birgün kapanma aşkıyla doldurur.ve o aşk bir gün taşarak isteklerin gerçekleşir.o gün dilerim en yakın gündür.selametle
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.