ALLAH RAZI OLSUN....
OĞLUM İÇİN!...
(99 mesaj) (51 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
eyy güzeller güzeli kardeşimizin oğlunu içinde bulunduğu hastalıktan kurtar ona şifa ihsan eyle yaa muciibb yaa sametyaa şafii yaaa erhamer-rahimiiin
17 yıl önce gönderildi # -
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin.bol fatiha okudum,amin..
KARDEŞİM BENDE AYETEL KÜRSİ OKUDUM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA İYİLEŞİR ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
KARDEŞİM BENDE AYETEL KÜRSİ OKUDUM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA İYİLEŞİR ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. İNŞALLAH SABIRLA BEKLEDİĞİM O ŞİFA MÜJDESİNİ HEP BİRLİKTE PAYLAŞIRIZ.
SELAM VE DUA İLE...17 yıl önce gönderildi # -
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bol bol dua ettim..
RABBİM OĞLUNUZA ŞİFA VERSİN İNSALLAH HERSEYİMİZLE RABBİMİZ E MUHTACIZ RABBİM HERSEYDEN ÖNCE SAĞLIMIZ ELİMİZDEN ALMASIN RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
amin amin amin. rabbim acil şifalar versin
Allahıom yaradanım inşallah senın ogluna ve dıger hastalara aacıl sıfalar nasıp eyler.Inşallah tez zamanda Allahım ıznıyle ve hayırlısyla guzel muıtlu sgalıklı hayırlı gunler gecırırsınız.allah yardımcınız olsun.Allah sızın ve butun ınanların ona el acanların dualrını kabul eyler ınsallah ve bugunumuzu aratmaz.Amin.
RABBİM SEN YÜREĞİ YANAN BU BABAYA,ONUN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİNE VE BEKLEYİŞTEKİ ÇARESİZLİĞİNE ACI.SEN MERHAMETİ SONSUZ OLAN MEVLASIN. oNU YAVRUSUNUN ŞİFAYA KAVUŞTUĞU MÜJDESİYLE SEVİNDİR!
SEVİNDİR!
SEVİNDİR ALLAHIM!
SEN OLMAZLARI OLDURAN YÜCE MEVLASIN...
AMİN!17 yıl önce gönderildi # -
Sağolun, Varolun, Varkalın...
Rabbim bu mübarek gece ve gün hürmetine İlterkağan yeğenimize ve tüm hastalarımıza acil şifalar ve afiyetler nasib etsin
ailelerine zorluklara dayanma gücü versin amin amin amin
YA RAHMAN YA RAHİM YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH...17 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞİFASINI KATINDAN VERSİN SİZİ KORUSUN VE GÖZETSİN...
YA ŞAFİ YA ALLAH YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHİM ...
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFEN
SELAM VE DUA İLE...17 yıl önce gönderildi # -
Ya Şafi Ya Şafi Ya Şafi Bu hasta kuluna öyle bir sağlık ver ki üzerinde hiç bir rahatsızlık kalmasın. Amin.
Ya Şafi Ya Şafi Ya Şafi....Amin amin amin ..Allahim tüm hasta kardeslerimize ve meleklerimize sifani sun.Rabbim mucizeni esirgeme.Dualarimizi kabul buyur.
allahım tüm hasta kullarına şifa ver dua dostumuzun oğluna da şifanı esirgeme onu biran evvel iyileştir ve onun için dua eden kardeşlerimizin de dualarını kabul et
1 fatija 3 ihlas okudum CC ALLAHIN İzniyle dualarımız kabul olur inşallah huzurlu uykular ağız tadıyla yemeklerinizi yersiniz sofranızda mutsuz günleri geride bırakır CC ALLAHIMA şükredersiniz hastane odalarında şifa bekleyen evine yuvasına dönüp sağlıklı hayat dileyen herkeze nasip olur inşallah dualarımız
İNŞALLAH İYLEŞİM BÜYÜR VE TORUNLARINA BAKARSIN
Hastalığın Allah'ın izniyle sıhhate dönüşmesi
Allahümme ente'l-melikü'l-hakku'llezi lâ ilâhe illâ ente yâ Allah ve Selâmü ya Kâfi"
3 kere de "Yâ Şifae'l Kulûb" dese o hastanın hastalığı Allah'ın izniyle sıhhate dönüşür.ALLAHÜMME YA SELAM 161 kere her türlü hastaya okuyun
Rabbim evladınıza şifa versin. 3İhlas 1 Fatiha okudum. Rabbim kabul etsin inşallah. Amin.
RABBİM ACİL ŞİFALAR NASİP ETİN TEZ GÜNDE SAGLIGINA KAVUŞSUN İNŞ TÜM ŞİFA BEKLİYEN KULLARINA ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN AMİN
ALLAHIM RAZI OLSUN. DUALARINIZI EKSİK ETMEMENİZ DİLEĞİYLE...
ALLAHA EMANET OLUN.17 yıl önce gönderildi # -
"Allahümme ente'l-melikü'l-hakku'llezi lâ ilâhe illâ ente yâ Allah ve Selâmü ya Kâfi"
"Yâ Şifae'l Kulûb"
"Yâ Şifae'l Kulûb"
"Yâ Şifae'l Kulûb"17 yıl önce gönderildi # -
allahım sızın yar ve yardımcınız olsun.Allah seni çocugunu çocunu size bagıslasın .Tum cocuklar hastalar ve senın cocuguna yardım eylesın.İnşallah tez zamnda hayırlı bir şekilde btunuyle saglıgına kavusur ve bugnunuzu aratmaz Allah.3 gulfu bır elham okudum Allah yar ve yardımcınız olsun.Amin
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
AMİN AMİN AMİN......
Allah yavrunuza şifa,size sabır ve kolaylık versin kardeşim.İnşallah,yavrumuz tez zamanda sağlığına kavuşur.
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.