bugün tüm gün evde duayla meşgul olucam dua isteyen dua dostlarım bana yazabilir
dua dostlarım başka dua isteyn olursa ben burdayım
(64 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
çok ihtiyacım var . eşimle yeni birleştik ama huzur vemiyo çok bunalımdayım
18 yıl önce gönderildi # -
anladım benim babmda biraz öyle ben ona hep kenzül arş okuyorum nedenini soracksın bi geec rüyamda ev doktor geldi babam reçete yazdı reçetede miftahul cennet duası yazıyodu ve benb bababma bu iki duayı okuyorum sakinleşsi,n diye sanada okurum
rabbim dularını kabul etsin inşallah . rabbim o güzel kalbinin ve bu güzel düşüncenin yüzüsuyu hürmetine senide rabbini yaşayan ve yaşatan kullarının arasına katsın . allah yar ve yardımcın olsun . eşim için hidayet ve evliliğimizin yıkılmamamsı için dua edermisin rabbim ghhayırlısını vrsin
üzülme allah büyüktür aam ahakkında hayrılsını istemek benim görevim çünkü biz bile hakkımızda hayırlı onaı bilemeyiz yalnızca rabbim bilir ben okururm kenzül arş ondan sonra hayrılsını isterim en acilinden allah kimseye ev içinde huzursuzluk evrmesin ç ok zor biliyorum ben çok yaşadım.
daha pzar gün birleştik kötü davranıyooooo. susuyorum daha çok üstüme gelio ağlarken uyuya kalıyorum ters ve sinirli neen bunu yapıyon diye soruyorum sabret dioo bana . çok üzüntüdeyim herşeyime kızıyo bağırıyo hiç yüzü gülmüyo . çok bunalımdayım ya anlatamam
üzülme ona alışmaya çalış benim babda aynen öle biraz değil çok ters ama ben sabrediyorum ve hep dua ediyorum o saan kızmıştır ondan ters davranıyodur geçeecktir her zman sinirli olmaz bi insan üzülme allaha sığın sürekli dua et hakkında hayrılısını iste bende ederim abakılm ne olacak
bence onunda morali bozulmuş senden çıkarıyo evet sabret geçecektir tamamen toparlandığınızda düzelecektir
öğlen namzından sonra başlıcam duarınıza alahın izniyle okuycam rabbim kabul eyler sığınanı açılan eelleri asla geri çevirmez o çok merhametlidir
sevda ne kadar temiz bir yüreğin var
ben Rabbime hep şükrettim.dualarından en fazla ihtiyacı olan nasiplensin inşallah
eğer benide unutmazsan Rabbimden dileğim önce ailem ve sevdiğimle sağlıklı,hayırlı bir ömür yaşamak inşallah ama bu sevgime karşılık yok mevlaya 4 yıldır yalvarıyorum çok acı çekiyorum inşallah artık vakti saati gelir ve kabul olur
Allah senden razı olsun güzel yüreğin bu gün muradına kavuşsun hayırlısıyla inşallah
amin amin amin ecmain18 yıl önce gönderildi # -
alah hepimize hakkaımzda hayrılsını versin ebnde çok zor günler geçridim herkes bilir ama hep dua dostluğuyla kurtuldum alah bu siteyi kuarndanda ona üye olandanda sebep olandanda razı olsun bana çok şey öğretti rabbim hepimizi korusun sanaad edicem duarımdan bugün içini ferah tutu inan güven ve bekle. rabbim snada verceek.
canm kardşmm..bendehayatta cenabı allahın rızkını esirgemediği insanlardnam...rabbimden artık sadce hayırlı bir eş istyrmm...ama oda olmadığı gibi bircok hayatıma giren insan iyiniyetimden dolayı ybeni üzdü ve hep yıpranan ben oldum...dua larına ihtiycam var güzel kardşm...allahhayırlı bir eş nasip etsinn..bana ve tüm inananlara..dua et sevda o güzelyüreğinden cıktığı kadarıyla dilinin döndügü kadarıyla...allaha emanet olll allah razı olsnn....seninde yüzünü kalbini güldürsünrabbim
evet haklsıın bende öle diyorum rabbim bize dini bütün kalbi temiz hayırlı insanlar versin rabbim zalimlerden korusun bizi hayatımız ziyan olur sabret bende sabrediyorum duada ediyorum snada ederim notunu aldım allah sana bana ve sitedeki tüm bekar dua dostlarıma haklarında hayırlı olnaı nasip eylesin zalimlerden korusun am.n
Rabbim razı olsun kardeşim.Rabbime banada hayırlı bir eş vermesi için dua edermisin.Rabbim snada bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hayırlı bir eş nasip eylesin inşallah.Amin
Sevda kardesim benim içinde dua edermisin ne olur?Bende 1.5 yıllık evliyim ama 4 aydır eşimden ayrıyım.ve boşanmak üzereyiz.Ben boşanmak istemiyorum ne olur eşimin geri dönmesi ve kalbinin yumuşaması için bana dua edermisin.?
tabi ederim ikiniz içinde şu anda okyurom arada bir bakıyorum istek varmı diye rabbim sana ev içinde huzur verisin rabia nur kardeşim sanaad ederim duamı alah hakaımzda hayırlı eşler nasip eylesin duaalrınızı yapıcam allah kabul eylesin amin.
Amin Amin.Rabbim sayısız razı olsun kardeşim.Peygamber efendimiz(s.a.v) yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Allah razı olsun Rabbim senin de ne muradın varsa versin sevda kardeşim.Allah iki cihan saadeti versin.Amin.
amin amin canım kardeşim
arzu çokay 1 kenzül arş okdum
layla41 1 kenzül arş okdum
mucize 1 kezül arş okudm
çilem 1 kenzül arş okudum
selcan o6 1 kenzül arş okudum allah kabul eylesin
diğer kardeşelrimede okuycam birazdan rabbim sen kabul eyle amin18 yıl önce gönderildi # -
meral abla 1 kenzül arş okudum sanada
sevde333 1 kenzül arş sanada okudum rabim kabul eylesin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun canım ne muradın varsa versin Rabbim seninde dualarını kabul eylesin.
dua dostlarım 40 yunus duası okudum sizler için acizane kabul buyrun mevla dualarınıza vesile eylesin inşallah
kaanm 1 kenzül arş okudum
merve sanada 1 kezül arş okudum allah kabul eylesin dualarımızı amin main amin.
benim işlerim düzende olsun ailem sağlıklı olsun rabbim bana hayırlısıyla işimde başarıl ıolmayı nasip eylesin yeter amin amin.18 yıl önce gönderildi # -
Ben kabul ettim mervecim :)eğer müsade edersen.Allah razı olsun kardeşim.Allah senin de dualarını kabul eylesin.Amin
ALLAH razı olsun senden ,benim kararsızlığım içinde dua edermisin,beni isteyen birisi var çok iyi her bakımdan çok ortak noktalarımız var ama ben hala acaba lardayım ,rabbim hepimizin yardımcısı olsun
rabbim yüzünüzü güldürüsn zalimlerden korusun vakit dar elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum
amin cnm çok yalvarıyorum çok sabrettim hala da ediyorum ama dilerim mevlam bu gün tam bu gün hepimizin dualarına icabet eder
sanad okurum ela kardeşim rabbim hakkında hayrılsıını versin amin.
rabianur 1 kenzüla arş okudum
ela kardeşim sanada 1 kenzül arş okudum
rabbim kabul eylesin amin. amin amin.18 yıl önce gönderildi # -
sevda seni allahım bana yolladı bugün o kadar üzülüyordumki dua yapamayacam diye(anlarsın)bugünde bayram telaşından vaktim yoktu siteye bakmaya sadece göz atıp çıkacaktım senin msjını görünce çok inandım sana yalvarıyorum sana benide o güzel kalbinden geçir inan çok zor günler geçiriyorum sevdiğimden ayrılmışım ve bi türlü barışamıyoruz belki anlarsın beni bu geçireceğim bayramda onsuz olmak çok zor...tek isteğim hidayete gelsin...
lütfen unutma beni...18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.