Sevda kardesim benide dularina dahil edip dileklerimin kabulu icin amin dersen minnettar olurum...bende size ederim.Hayirli bayramlar dilerim.
dua dostlarım başka dua isteyn olursa ben burdayım
(64 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sevdacım allah senden razı olsun duanda benide gecirirsen kardeşim cok mutlu olurum imkansız bi aşka yelken actım allah kabul etsin dualarını allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
arzu 21 ,zez ve melike kardeşlerim siizn içinde ederim ayrı ayrı rabbim size yardım etsin
ama hakknıda hayırlı olanı isterim her zman öle dua ederim can dostlarım
allah razı olsun bende senin için ve tüm dua doslarım için ediyorum allahın rahmet kapıları acık olsun allah senden ve senin gibilernden razı olsun
amin amin amin bana işlerimde baaşrılıolmam için dua edersen çok mutlu olrum isteğim bu benim rabbimden birde sağlık
Gözlerim doldu...nasil bir gönül dostlugu bu?..iste büyük yaradan neler yapiyor..neler yasatiyor..görebilene..Allah razi olsun güzeller güzeli kardesim.Kalbinden geceni yaradan hayirlisiyla yasatsin.Amin.
benimde burda gözlerimin dolduğu çok anlar oldu halad oluyo rabbime çok şükür çok şükür.
selamün aleyküm sevdacığım.ben birgül sanırım ablan sayılırım.ablan olarak yaptığın incelikten dolayı seni tebrik ederim.nacizane ablana da dua edersen sevinirim.yengem 3 aydır hastanede onun sağlığı için ayrıca birde şu mübarek günde bütün kalblerin ve içerisinde nacizane benimde yüreğimin ferahlaması için edeceğin duayı bekliyorum .bu ana kadar ettiğin bütün dualarıda allah kabul etsin
şimdi senin içinde 1 tane kenzül arş okrum ablacım rabbim şifa versin ben kimseyi kırmam rabbim sana ve onun ailesine sabır onada şifa versin rabbim senin ne muradın varsa gönlünde hayırlı kıldığı onu san versin amin
allah razı olsun.
okudum ablacım duanıda ettim allah yardımcınız olsun.
sevda canim;sen dua ediyorsun ama inanki duanin en büyügünü sen aliyorsun ALLAH senden razi olsun canim...ALLAHA EMANET OL..
keşke faydam dokunabilse bende zor günler geçirdim hep dualr tuttu ayakta beni rabbim çok büyük çok
kardeşim alalh razı olsun senden duanı eşim için istiyorum eşimden ilk kez bi bayram ayrıyız ve oğluma ilk defa bişey alamıyorum dualrını bekliyorum allaha emnet ol
okudum ablacım eşin için ve senin için okudum ben kenzül arş okudum sna ve eşine yuvan için
allah binkere razı olsun
Sevdacım benim ve ailemin tümmaddi ve manevi sıkıntıları için dua edersen sevinirim. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun inşaallah. AMİN AMİN AMİN
tümmaddi ve manevi sıkıntıları için dua edersen sevinirim
ALLAH razı olsun senden.çok büyük sevaba giriyorsun ne gzel bir gönül birlikteliği ya.Allah dualarını kabul eylesin.benım için de dua edermisin?rabbimin rızasını diliyorum...ıyı bayramlar...
Oğlum İlter Kağan'ın şifaya kavuşması için
"Ezhib''l be''se Rabbin''nasi esfi ve entes''safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama"
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
tabi yarın ederim canım kardeşim duanı rabbim şifa versin
sanırım ben geç kaldım :(
sevda allah razı olsun senden.rabbim seninde dualarını tez vakitte kabul etsin amin.
banada dua edersen sevinirim.kalbimdeki isteğimi rabbim biliyor, hayırlısıyla nasip etsin istiyorum.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN BEN GEÇ KALMIŞIM GALİBA ALLAH RAZI OLSUN
allah razıı olsun allah seninde dualarını tez zamanda kabul eder inşallah
banada dua edermisin girecegim kpss sınıvında basarılı olmam ve kadrolu öğretmen olmam için .allah razı olsun kardesim umarım sennde dualrın kabul olur:)
SEVDACIM DULARINDA BENİ VE KARDEŞLERİMİDE ANARMISIN.BİZ 4 KIZ KARDEŞİZ.ERKEK KARDEŞİMİZ YOK.ÜÇÜMÜZDE EVLENECEK YAŞTAYIZ .HAYIRLI KISMET İSTİYORUZ. BİZEDE DUA DERMİSİN.ALLAH SENDEN VE TÜM DUA DOSTLARINDAN RAZI OLSUN.AMİN.
SEVDA KARDEŞ BENİM ŞİFAM İCİNDE DUA EDERMİSİN ALLAH RAZI OLSUN
Allah kabul etsin dualarınızı inşaallah ...
Allah razı olsun ... 1 fatiha da bizden size olsun.18 yıl önce gönderildi # -
allah allah diyen herkesin duası kabul olsun
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.