arkadaslar yazilarinizi okudum,,herkesin bir sekilde derdi elbette var ,,ama bilinki sizin biraz kendi kendinize bir yüklenmeniz var..allahtan hic bir zaman ümidinizi kesmeyin ki affina nail olun..rabbim her yerde her zaman affedendir bunuda unutmayin,,allahümme ya hu ya allah ya zül celali vel ikram,,okuduklarimda anladimki ,iste size kendinize güven verecek bir anahtar ::DEVAMLI OKUYUN ::RABBIM SIZI GÜNAH ISLEMEKTENDE ;;HERHANGI BIR ÜZÜNTÜDENDE KORUYACAKTIR;;allahümme ya hu ya allah ya zül celali vel ikram allahümme ya hu ya allah ya zül celali vel ikram allahümme ya hu ya allah ya zül celali vel ikram allahümme ya hu ya allah ya zül celali vel ikram allahümme ya hu ya allah ya zül celali vel ikram allahümme ya hu ya allah ya zül celali vel ikram allahümme ya hu ya allah ya zül celali vel ikram
KORKU SIKINTI HUZURSUZLUK MUTSUZLUK ......BENDE DUA ISTIYORUM
(65 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN SENDEMDE NERMINCIGIM;;ben kisa bir süre önce basladim notlar almaya,,baya bir birikimim oldu diyemeyecegim..cünkü hergün yeni yepyeni mucizeleriyle karsilasiyorum rabbimin...sonsuz hikmeti ve sirlariyla ..elimden geldigince paylasacagim sizlerle ..allah yardimcimiz olsun,,her konuda
18 yıl önce gönderildi # -
DILARA
bende cok mutlu oluyorum yazilarini okuyunca.
Evet, muhabbetimizi hic birzaman bozmasin YÜCE RABBIM. Amin
SAGLICAKLA KAL18 yıl önce gönderildi # -
ZEYNEPP
„senden artilarim var“ demek dogru degil.
Sen benim neler yasadigimi bilmiyorsun, bunu bi ALLAH bide ben biliyorum.
Sorunlarim o kadar büyük ki; ama bunlari yazipta ortaligi velveleye vermek cözüm degil.Zaten burasi derdini yazabilecegin bir sitede degil, böylesi sorunlar icin mutlaka özel forumlar vardir.
Onun icin ben sorunumu kisaca paylastim ve sadece ALLAH RIZASI ICIN ablalarimdan, abilerimden ve kardeslerimden DUA ISTEDIM.
Sen daha yolun henüz basindasin ve cok sanslisin. Onca gelecek güzelim yillarini bosa harcamamak icin cabala. Bak ben cok yiprandim, yillar yanimdan acimasizca uctu gitti, ne oldugunu anlayamadan!Umarim gelecegimiz parlak olur!
Anladigim kadariyla icinde büyük bi sucluluk duygusu tasiyorsun. Belki büyük bi günah isledin yada bunlar yersiz duygular, bilemiyorum, bunu en iyi sen bilirsin.
Durumun ne olursa olsun, Allah´a olan inancini yitirme. O´NA dua et
ve en SIKINTILI ANIMIZDA BILE YANLIZ OLMADIGIMIZI DÜSÜN.„YASAMAYAN BILEMEZ“ yazmissin, cok haklisin ama kötü olan hic birsey icin „ona birazda olsun alistigini söyleme“ yani durumu kabullenme, yardim aramaya calis.
Dilinden cikani bilincaltinda tasdikler ve buda senin gercegin olur haberin bile olmadan. Ondan sonrada cikamazsin isin icinden. Döner durursun oldugun yerde.YÜCE RABBIM DERDINI VERDIYSE MUTLAKA DERMANINIDA VERECEKTIR, BUNA EMINIM.
ZEYNEPP burada güzel rüyalarindan bahsetmistin. Gördügün böylesi kutsal bir rüyayi kimseye anlatma, ne burada paylas (BURADA RÜYA PAYLASMAK ZATEN YASAKMIS) ne de en yakinina anlat.
Benimde böyle güzel rüyalarim oldu ama cevreme anlatip hatami yaptiktan sonra bi daha nasip olmadi :(
Bu demek degildir ki YÜCE RABBIMIZ yada PEYGAMBERIMIZ (S.A.V) bizi sevmiyor. Hatta tam tersi, öyle olsaydi böylesi güzel rüyalari göstermezdi bizlere, bunu aklindan cikarma.
ALLAH BIZI KORKULARIMIZDAN ARINDIRSIN, AKLIMIZI KORUSUN VE BIZDEN YARDIMINI ESIRGEMESIN INSALLAH. AminYazdiklarim cok uzun oldu, insallah azar isitmem
18 yıl önce gönderildi # -
TURKUGOZLUM
Ben herseyin farkindayim.
Insana zaten en büyük kötülük kendisinden gelirmis.Allah´im bu durumlarin icinden bizleri kurtarsin insallah.
Ayrica dualarin icin ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.
Not alacagim yazdiklarini.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.