evranur
Dua Dostu,
demiş ki :
"dua dostları benim engelli bir abim var onada lütefn dua edelim nasıl dua edeceğimi bilmiyorum Rabbimdn hakkında hayırlı oln seyi istiyebiliyorum sadece. sizden bi ricam eğer bileniniz varsa ahirette dünyada iken engeli olanların bazı şeylerden mahrum kalanların mükafatı n olacak bu konuda ayet varmı lütfen. onu ben nasıl teselli edebilirim....ALLAH razı olsun herkesten "
(http://mucize.net/forum/topic/7248?replies=16)
evranurun engelli kardeşine dua edelim dostlarım...
(14 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
153. Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah'tan yardım dileyin. Şüphe yok ki Allah sabredenlerle beraberdir.
155. Andolsun ki sizi biraz korku ve açlıkla, bir de mallar, canlar ve ürünlerden eksilterek deneriz. Sabredenleri müjdele.156. Onlar; başlarına bir musibet gelince, "Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah'a aidiz ve şüphesiz O'na döneceğiz" derler.
157. İşte Rableri katından rahmet ve merhamet onlaradır. Doğru yola ulaştırılmış olanlar da işte bunlardır.
(bakara suresi 153,155,156,157. ayetler)18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim, dini konulardaki sorularınızı
Sorularla İslamiyet
Tereke.org
adreslerinden sorabilirsiniz
ama biz inşaallah sizin sabrınız, zorluklara dayanma gücünüz ve mükafatınızı alabilmeniz için dua ederiz,Rabbim yardımcınız olsun, kardeşimize de sabır ve afiyet nasib eylesin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
evranur kardeşimizin kardeşine,Rabbim yardım etsin güç versin inşallah.
amin..amin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN ...
18 yıl önce gönderildi # -
EVRANUR KARDEŞİM RABBİM SİZİNDE ABİNİZİNDE YARDIMCISI VE KORUYUCUSU OLSUN .....
SİZLER İÇİN 100 BESMELE OKUYACAGIM İNŞAALLAH...
RABBİM YAR VE YARDIM CINIZ OLSUN
Kaza ve kaderine rıza gösterenlerden eyle...sabirlar ver RABBIM sabirlar ver......ya Allah ya Allah ya Allah....
Rabbim bütün engellilere yardım et...
:(18 yıl önce gönderildi # -
evranur kardesim ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN KARDESINE YARDIMCI OLSUN GUC VERSIN INSALLAH MUTLAKA BIR MUKAFATI VARDIR OBUR ALEMDE BUNA YUREKTEN INANIYORUM TEKRAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN AHIRETTEDE DUNYADA SIKINTI VERMESIN INSALLAH SIZLERE AMIN
Ya Şafii!!!
RABBİM SABIR VERSİN KARDEŞİM
RABBİM TÜM ENGELLİ KARDEŞLERİME SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRSIN İNŞALLAH AMİN..
allah yardımcısı olsun..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.