ALLAHIM sitedeki olan ve yeni eklenicek kardeşlerimizin hepimizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda bize ver olmazlarımızı oldur Yarabbim,işlerimizi güçlerimizi herzaman rast getir bizleri ve sevdiklerimizi hertürlü kazalardan belalardan musibetlerden şüpheden vesveseden nazarlardan maddi manevi psikolojik sıkıntılardan koru korktuklarımızdan emin kıl Yarabbim,bizleri sevdiklerimize sevdiklerimizi bize bagaşla,bizlere ve ailemize sevdiklerimize uzun
ömürler ver Yarabbim,ailemize bizlere ve sevdiklerimize saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar ver nasip eyle Yarabbim,borçlularımıza dertlilerimize deva hastalarımıza şifa ver Yarabbim,
Peygamber Efendimiz Aleyhisselam yüzü suyu Hürmetine Sen dualarımızın hepsini ve sevdiklerimizin dualarının hepsini ne olursun bu cuma mübarek gecede ve biz herzaman dualarımızı buraya ekledikçede kabul eyle bize tez zamanda ver tez zamanda nasip eyle Kurban oldugum Güzel Yüce Rabbim..
20 ihlas suresi
10 Kevser suresi
5 Fatiha suresi
3 nas suresi
20 Yunus Peygamberimizin duası
10 Subhaneke
Ben bu duaları ekliyorum kardeşlerim,Başlattıgım bu dua seferberliginde dileklerimiz için hepimiz için dua eklemeye devam edelim dua etmeyi unutmayalım,Allah kabul etsin kardeşlerim..
DUA SEFERBERLİGİ TÜM SİTEDEKİ DOSTLARIM VE EKLENİCEKLER İÇİN (derin)
(87 mesaj) (37 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah kabul etsin inş bende sizler ve kendim için
3 ayetel kürsi
10 fatiha
11 ihlas
5 nas
5 felak okuyorum
rabbim hepimizin dualarını okumuş olduğumuz sureler hürmetine kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin....bende sitedeki tüm dostlar icin hepimizin dualarinin kabulü icin...
1 adet Yasin
1 adet kenzül arş
1 fatiha
11 ihlas....okudum.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin....bende sitedeki tüm dostlar icin hepimizin dualarinin kabulü icin...
1 iza vakia
3 inşirah
3 fatiha okudum18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşlerim,sitedeki kardeşlerim durmak yok hepimizin dilekleri için bol duaya devam hadi..
18 yıl önce gönderildi # -
devam derincim devam inşallah istediğimiz yaradan verecek olan yaradan ...
Allah kabul etsin inşallah.
1 Adet Kenzül ARŞ
7 FATİHA
7 İHLAS
7 AYETEL KÜRSİOKUYORUM.RABBİM DULARIMIZI KABUL ETSİN.SIKINTILARIMIZI GİDERSİN.DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN İNŞALLAH...
AMİN AMİN AMİN.....18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin.hepimizin dualarinin kabulü icin şimdilik bu kadar okuyabildim
7 adet fatiha
2 adet fil suresi
1 adet Kureyş suresi
3 adet Kevser Suresi
10 adet ihlas suresi18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun işyerindeyim salavatlarım üzerinize olsun
BEN DE BU AKŞAM TÜM DUALARIMI SİZİN İÇİN DE EDECEĞİM.ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDEKİ VERSİN İNŞAALLAH.ALLAH BENİ DE SEVDİĞİME KAVUŞTURSUN.NOLUR SİZLERDE BENİ UNUTMAYIN KARDEŞLERİM
allah hepinizden razı olsun okudugunuz dualardan ümmeti muhammedi benide inşallah rabbim nasiplendirir saolun dostlarım bende bu gece çok dua edicem dualarımdasınız selam ile..
bende en kısa zamanda okuyacagım allah hepimize yardım etsin önümdeki finalllerde banada dua edin çok ihtiyacım var bir an önce bu insanlardan kurtulmak istiyorum
BUGUN 100 KELIMEYI TEVHİT CEKEBILDIM HEPIMIZE RABBIM KABUL EYLESIN SIKINTILARIMIZDAN KURTULUP GONLUMUZDEKI MURATLARI YASAMAYI MEVLAM BIZLERE NASİP ETSİN DUALARINIZI BEKLIYORUM BUNA COK IHTIYACIM VAR
YA RAHMAN YA RAHİM YA ALLAH
Allah razı olsun kardeşim
hayırlı cumalar18 yıl önce gönderildi # -
1 ESMA-ÜL HÜSNA
5 Salavat
5 Fatiha
10 İsmi-azam
15 İhlas suresi
15 Kevser suresi
15 Subhaneke
30 Yunus Peygamberimizin duasıKardeşlerim dileklerimiz için hepimiz için başlattıgımız seferberlige daha çok dua eklemeye devam edelim çıg gibi büyüyelim inşallah hadi durmak yok,Allah kabul etsin kardeşlerim..
allah kabul etsin dua dostum bende bugun sizler için okuyacaağım allah kabul eder inşallah
33 selevat
101 YA MUCİİB
66 YA ALLAH
3 İHLAS
1 FATİHA
1 AYETHEL KURSİ
100 LAİLAHEİLLALLAH!Allah tüm dualarımızı bu gece kabul etsin,sıkıntılarımızı gidersin,gönüllerimizin muradlarını hayırlı kılıp,bizlere nasib etsin.AMİN.
5 Subhaneke
10 İhlas suresi
15 Kevser suresi
20 Yunus Peygamberimizin duasıKardeşlerim dileklerimiz için hepimiz için başlattıgımız seferberlige daha çok dua eklemeye devam edelim çıg gibi büyüyelim inşallah hadi durmak yok,Allah kabul etsin inşallah kardeşlerim..
KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN .
YÜREĞİNE SAĞLIK.RABBİM SENİ DARDA BIRAKMASIN .....
Allah cümlemizden razı olsun kardeşim,dualarını bekliyoruz
10 ihlas,10 fatiha,5 ayetel kürsi...Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
VESİLE OLANDAN VE DEVAMINI GETİREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN 7 FATİHA İLE GELDİM BEN.
ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN AMİN.
3 FATİHAYLA BEN GELDİM RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN.
1 ayet-el kürsi
1 fatiha
7 inşirah suresi
3 ihlas suresi
7 hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşıl azim..
3 "ve men yettekıllahe yecallahu mahracen ve men yetevekkel allallahu ve huve hasbuh"
7 salavat
Allah cc cümlemizin gönlündeki muradı hakkımızda hayırlı kılıp nasip etsin. amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
100 Besmele
400 Kelime i tevhid AnnemdenTüm dua dostlarına.
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun.
ALLAHIM sitedeki olan ve yeni eklenicek kardeşlerimizin hepimizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda bize ver olmazlarımızı oldur Yarabbim,işlerimizi güçlerimizi herzaman rast getir bizleri ve sevdiklerimizi hertürlü kazalardan belalardan musibetlerden şüpheden vesveseden nazarlardan maddi manevi psikolojik sıkıntılardan koru korktuklarımızdan emin kıl Yarabbim,bizleri sevdiklerimize sevdiklerimizi bize bagaşla,bizlere ve ailemize sevdiklerimize uzun
ömürler ver Yarabbim,ailemize bizlere ve sevdiklerimize saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar ver nasip eyle Yarabbim,borçlularımıza dertlilerimize deva hastalarımıza şifa ver Yarabbim,
Peygamber Efendimiz Aleyhisselam yüzü suyu Hürmetine Sen dualarımızın hepsini ve sevdiklerimizin dualarının hepsini ne olursun bu cuma mübarek gecede ve biz herzaman dualarımızı buraya ekledikçede kabul eyle bize tez zamanda ver tez zamanda nasip eyle Kurban oldugum Güzel Yüce Rabbim..3 nas suresi
5 İsmi Azam
5 Fatiha suresi
15 Kevser suresi
15 Subhaneke
20 ihlas suresi
30 Yunus Peygamberimizin duası
10 SalavatBen bu duaları ekliyorum kardeşlerim,Başlattıgım bu dua seferberliginde dileklerimiz için hepimiz için dua eklemeye devam edelim Allah kabul etsin kardeşlerim..
allah kabul etsin gönlüne ağzına sağlık tüm dua dostlarım için bende
41 fatiha
290 er rahman
184 ya Hayy ya Kayyum okudum kardeşlerim
bugün biraz yoğunum anca bu kadar oldu:( allah kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
Ne demek kardeşim düşünmen yeterli hepimiz için,Allah sendende razı olsun yüregi güzel kardeşim..
ALLAH VARYA YUKARDA BENDE DÜN
ALLAHÜMME YA FETTAH 489 KERE
100 ER KERE ALLHÜMME YA VEDUD
" " KADİRU
" " HALİYMU
" " MÜAHHIRU
" " EVVELÜ500 KERE BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 KERE ALLAHÜMME YA SEMİU
60 KERE ALLAHÜMME YA MÜCİB
66 KERE YA ALLAH
7 KERE YA VEHHAP FATİHA KEVSER VE AYETEL KURSİ OKUDUM ALLAH TÜM SEVENLERİN MURADLARI OLANLARIN DİLEKLERİ OLANLARIN DUALARINI KABUL ETSİN HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.