ben daha bu konuyu yeni gördüm.Rabbim hizmetlerinizden dolayı sizlerden razı olsun.bende az ama 1 fatiha,3 ihlas,felak,nas,kafirun ve ayetel kürsi hediye ediyorum herkes için ve ihtiyacı olanlar için.Rabbim herkesin gönlündekini kabul eyle hayırlısıyla...GÜLYÜZLÜ RABBİM SENİN DUALARINDAN DA NASİPLENDİRSİN İNŞALLAH BENİ.AMİN.hepinize çok tşk ederim bu başlık altında toplanabildiğimiz için...
DUA SEFERBERLİGİ TÜM SİTEDEKİ DOSTLARIM VE EKLENİCEKLER İÇİN (derin)
(87 mesaj) (37 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin allah razı olsun alah kabul etsin..
18 yıl önce gönderildi # -
5İsmi Azamn
5 Fatiha suresi
15 Kevser suresi
15 İhlas suresi
15 Subhaneke
20 Yunus peygamberimizin duası
bu duaları ekliyorum
Başlattıgım bu dua seferberliginde dileklerimiz için hepimiz için dua eklemeye devam edelim dua etmeyi unutmayalım,Allah kabul etsin kardeşlerim..18 yıl önce gönderildi # -
amin inş.. tüm muradların nail olması dilieğiyle ki hiç şüpe yok yaradan dualarımı kabul eder amin amin amin
3 ihlas
1fatiha
1yasin inş..18 yıl önce gönderildi # -
10 İhlas suresi
10 Yunus Peygamberimizin duası
10 Kevser suresi
Dua dostalarım dileklerimiz için hepimiz için dua eklemeye devam edelim dua etmeyi unutmayalım,Allah kabul etsin kardeşlerim..18 yıl önce gönderildi # -
amin doslarım allah hepinizden razı olsun bende okumak isterdim ama inanın iyi değilim dişim çok kötü salı akşamı çekilecek söz dişimden kurtulduktan sonra hepiniz için bol bol okuyacam antibiyotik kullanıyorum ama ağrısı hala geçmedi zeytin koydum anca bununla durabiliyorum aklınızda bulunsun ağrıyı azda olsa hafifletiyo.şimdilik
3ihlas
3fatiha
7ayetel kürsi
3nas
3felak
okudum...18 yıl önce gönderildi # -
Geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin,duaların içinde Allah razı olsun bu halde bile düşünmen yeterli..
ALLAHIM HERKEZİN GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN DUALARIM HEPİNİZ İCİN ALLAHIM SİZLERİ TEZ VAKİTTE MURADLARINA KAVUŞTURSUN AMİN
amin amin amin
5 İsmi Azam
5 Fatiha suresi
10 Salavat
30 Yunus Peygamberin duasını
15 Kevser Suresi
15 İhlas Suresi
15 Subhaneke
100 Kelime-i Tevhid
100 ElhamdulillahBaşlattıgım bu dua seferberliginde dileklerimiz için hepimiz için dua eklemeye devam edelim lütfen dua etmeyi unutmayalım,Allah kabul etsin kardeşlerim..
AMİN AMİN AMİN.
100 la havle vela kuvvete illa billah ve salavat okuyacağım inşaallah.
Rabbim hayırlı dualarımızı kabul et içinde bulunduğumuz tüm sıkıntılardan bizleri muhafaza eyle. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
300 Estafirullah
300 Elhamdulüllah
300 Subhanallah
300 Subhanallahi Vebihamdihi
300 Kelime-i Tevhid
Ben bu duaları ekliyorum kardeşlerim,Başlattıgım bu dua seferberliginde dileklerimiz için hepimiz için dua eklemeye lütfen devam edelim Allah kabul etsin kardeşlerim..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SENDEN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN DERİNCİM BİZLERİ BURDA BİRLEŞİTİREN VE BÖYLE GÜZEL BİR SİTENİN AÇILMASINDA EMEĞİ GEÖEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN GERÇEKTEN BEN BURAYA GELDİĞİM ZAMAN HUZUR BULUYORUM CANIM SIKILDIĞINDA BU SAYFAYA GİRİYORUM BURDA KARŞILIKSIZ SEVGİ VE DOSTLUK VAR ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNDE OLANI HAYIRLI KILSIN HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN SEVENLERİ SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN ASKERDE OLAN KARDEŞLERİMİZİ AİLELERİNE SAĞ SALİM KAVUŞTURSUN AİLESİNDEN SEVDİKLERİNDEN UZAK GURBETTE YAŞAYANLARI ALLAH KORUSUN BU DUA SEFERBERLİĞİNDENDE BENİM GÖNLÜMDEN KOPAN
10 AYETEL KÜRSİ
10 FATİHA
10 İHLAS
10 NAS
10 KEVSER
10 KELİMEİ TEVHİD
10 SUBHANALLAH
ŞU AN AKLIMA GELEN BUNLAR AMA İNANKİ DAHA FAZLAI DUALRIMIZIN KABUL GÖRMESİ DİLEĞİYLE SELAM VE DUA İLE18 yıl önce gönderildi # -
kardeşlerim benimmm....BU GÜZELLLL DUA BOLLĞUNU BUGÜZEL BEREKETLİ ORTAMI YAPILAN DUALARI OKUNAN SURELERİ CENABI HAK KABUL EYLESİN...BENDE İŞYERİNDEYM..AMA KALPTEN GÖNÜLDEN OKUCAM SİZLERE....RABBİM DUALARINIZI RABBİM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
dua dostalarım allah razı olsun sizlerden okumuş olduklarınız hürmetine dualarımız kabul olsun rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın gönüllerimizi feraha çıkarsın bizlere merhametini esirgemesin amin amin amin
1 Esmaül Hüsna
5 İsmi Azam
5 Fatiha
5 Nas
10 Salavat
15 İhlas
15 Kevser
15 Subhaneke
30 Yunus Peygamberimizin duası
100 Kelime-i Tevhid
100 Estafirullah
100 Elhamdulillah
100 Subhanallah
100 Subhanallahi Vebihamdihi
Bunları okudum kardeşlerim dileklerimiz için hepimiz için,başlattıgımız seferberlige daha çok dua eklemeye devam edelim çıg gibi büyüyelim inşallah hadi durmak yok,Allah kabul etsin kardeşlerim..18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun senden,tüm dua edenlerden vede amin diyenlerden.
7 Ayet El-Kürsi,7 Fatiha,7 İhlas,7 Nas,7 Felak okuyorum.Yüce Mevlam tüm gönüllerin duasını kabul eder inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Allah cümlemizden razı olsun kardeşim,hepimiz için durmak yok dua okumaya yola devam,Allah kabul etsin..
1 Esmaül Hüsna
1 Hz.Fatımamızın nur duası
1 Nas suresi
1 Mâun Sûresi
1 Tebbet Sûresi
1 Nasr Sûresi
1 Kurayş Sûresi
1 Fil Sûresi
10 İsmi Azam duası
10 Fatiha
20 Salavat
50 Kevser
50 İhlas
50 Subhaneke
50 Yunus Peygamberimizin duası
500 Kelime-i Tevhid
Bu duaları okudum kardeşlerim bu mübarek cuma gününde tüm dua dostlarım dileklerimiz için hepimiz için,seferberlige daha çok dua eklemeye devam edelim çıg gibi büyüyelim inşallah hadi durmak yok,Allah şu cuma mübarek günde dualarımızı kabul etsin kardeşlerim amin..18 yıl önce gönderildi # -
10 ihlas
1 fatiha
1 ayetel kürsü
33 elhamdülillah
33 subhanallah
33 allahüekber
40 yunus as duası
66 ya Allah
3 tefriciyeduayla kalın ...
Allah razı olsun merve kardeşim..
hepimizden dostum ... Allah kabul etsin amin
cuma yüzüsuyu hürmetine ya rabbi ..LA ILAHE ILLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDIYASSEMAVATI VEL ARDI YA ZEL CELALI VEL IKRAM..... LA ILAHE ILLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDIYASSEMAVATI VEL ARDI YA ZEL CELALI VEL IKRAM..... LA ILAHE ILLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDIYASSEMAVATI VEL ARDI YA ZEL CELALI VEL IKRAM..... LA ILAHE ILLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDIYASSEMAVATI VEL ARDI YA ZEL CELALI VEL IKRAM..... LA ILAHE ILLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDIYASSEMAVATI VEL ARDI YA ZEL CELALI VEL IKRAM..... LA ILAHE ILLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDIYASSEMAVATI VEL ARDI YA ZEL CELALI VEL IKRAM..... LA ILAHE ILLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDIYASSEMAVATI VEL ARDI YA ZEL CELALI VEL IKRAM.....
Allah razı olsun kardeşlerim,hepimiz için durmak yok dua etmeye devam,Allah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin..
3 Esmaül Hüsna
1 Hz.Fatımamızın nur duası
3 Salatı Tefriciyye
3 Ayetel Kürsi
15 Fatiha
50 Salavat
50 İsmi Azam duası
50 Kevser
50 Subhaneke
100 İhlas
100 Kelime-i Tevhid
100 Subhanallah
100 Estagfirullah
100 Elhamdülillah
100 Subhanallahi Vebihamdihi
150 Yunus Peygamberimizin duası
Dua dostlarım dileklerimiz için hepimiz için bu duaları okudum oruçluyum ,başlattıgımız seferberlige daha çok dua eklemeye devam edelim çıg gibi büyüyelim inşallah hadi durmak yok,Allah kabul etsin inşallah kardeşlerim..18 yıl önce gönderildi # -
DERİNCİM ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM. TÜM İBADETLERİNİ. BENDE ŞUAN İŞYERİNDEYİM İBADETLERİMİ YAPAMIYORUM BURUK İÇİM BİRAZ.:( AMA EVE GİDER GİTMEZ ALLAHIN İZNİYLE DUALARINA KATILACAĞIM. RABBİM YAPABİLDİĞİMİZ KADARIYLA İBADETLERİMİZİ DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN. AMİN.........
Allah razı olsun için buruk olmasın kardeşim,dualarım hepimiz için Allah kabul etsin kardeşim..
ALLAH KABUL ETSİN DUALARINI AMİN.
Allah razı olsun hepimiz için..
ALLAHIM sitedeki olan ve yeni eklenicek kardeşlerimizin hepimizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda bize ver olmazlarımızı oldur Yarabbim,işlerimizi güçlerimizi herzaman rast getir bizleri ve sevdiklerimizi hertürlü kazalardan belalardan musibetlerden şüpheden vesveseden nazarlardan maddi manevi psikolojik sıkıntılardan koru korktuklarımızdan emin kıl Yarabbim,bizleri sevdiklerimize sevdiklerimizi bize bagaşla,bizlere ve ailemize sevdiklerimize uzun
ömürler ver Yarabbim,ailemize bizlere ve sevdiklerimize saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar ver nasip eyle Yarabbim,borçlularımıza dertlilerimize deva hastalarımıza şifa ver Yarabbim,
Peygamber Efendimiz Aleyhisselam yüzü suyu Hürmetine Sen dualarımızın hepsini ve sevdiklerimizin dualarının hepsini ne olursun kabul eyle Yarabbim ve biz herzaman dualarımızı buraya ekledikçede kabul eyle bize tez zamanda ver tez zamanda nasip eyle Kurban oldugum Güzel Yüce Rabbim..5İsmi Azam
5 Fatiha
10 Salavat
15 İhlas
15 Kevser
15 Subhaneke
80 Yunus Peygamberimizin duası
Ben bu duaları ekliyorum kardeşlerim,Başlattıgım bu dua seferberliginde dileklerimiz için hepimiz için dua eklemeye devam edelim hadi kardeşlerim durmak yok,Allah kabul etsin kardeşlerim..18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.