ALLAH KABUL ETSİN
DUA SEFERBERLİGİ TÜM SİTEDEKİ DOSTLARIM VE EKLENİCEKLER İÇİN (derin)
(87 mesaj) (37 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun kardeşim..
18 yıl önce gönderildi # -
15 İhlas
15 Kevser
15 Subhaneke
20 Yunus Peygamberimizin duası
Bu duaları ekliyorum Allah kabul etsin kardeşlerim..18 yıl önce gönderildi # -
10 ihlas
10 kevser
10 subhaneke
30 Yunus Peygamberimizin duası
100 Estagfirullah
100 Elhamdulillah
100 Subhanallah
100 Subhanallahi Vebihamdihi
100 Kelime-i Tevhid
okudum hepimiz için buraya ekliyorum,Allah kabul etsin..18 yıl önce gönderildi # -
5 subhaneke
5 ihlas
10 kevser
15 Yunus Peygamberimizin duası
okudum hepimiz için buraya ekliyorum,Allah kabul etsin..18 yıl önce gönderildi # -
10ihlas
10kevser
10subhaneke
20Yunus Peygamberimizin duası
10Yunus Peygamberimizin duası
200Kelime-i Tevhid
7 adet Ayet-el Kürsi
7 adet Fatiha
100 adet Kelime-i Tevhid yolluyorum.Cümle müşküllerimiz kolaya döndürülür inşallah Yüce Rabbimin izniyle.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşlerim. inşallah allahım dualarımızın kabulunu nasib eyler. amin.
allah razı olsun kardeşlerim. inşallah allahım dualarımızın kabulunu nasib eyler. amin.
1 yasin
3 ismi azam
7 nas
7 felak
7 ihlas ve
7 fatiha kabul buyurun dostlar dualarımızın kabulu için18 yıl önce gönderildi # -
7 ihlas
1 ayet el kürsi
1 eama ül hüsna
1 ismi azam duası
1 kenzül arş duası
salavat ı şerife
1 fatihayla duladım kardeşim rabbim halka halka büyüyen dualarımıza en kısa zamanda hayırlı sonuçlar verir inşaallah aminnn18 yıl önce gönderildi # -
Allahım bu gün ışığını da gösterdin bugün sana hamdü senalar olsun. Binlerce kez teşekkürler.Evimden sevgi saygı muhabbetle gönül huzuruyla çıkmamı nasip ettin.Aynı şekilde evime geri dönmemi bıraktıklarımı (borçlarım hertürlü şer hayırsız durumlar dışında )sağlıkla mutlu huzurlu sevgiyle saygıyla aynen bulmamı nasip et.Kem gözden dedikodudan elem kederden hastalıklardan ayırlı yerlerden hayırlı sebepler ver kurtar. içne düştüğümüz maddi ve manevi kaostan tez zamanda yar ve yardımcımız ol çıkar Allahım bu beyaz cama bakarak el açıp okuyan dua eden sana yakaran kimin her ne derdi elemi korkusu varsa hep birlikte bizi emin kıl yüreklerimize mucizelerinle sevinç ver allahım.Amin 1Fatiha 7 Ayetel Kürsi 11 ihlas 11 yunus duası 11 Salatı tefriciye ile katılıyorum dua zincirine kabul et Allahım amin.amin amin...
100 allahüekber
100 elhamdülillah
100 estağfirullah el aziym
100 la ilahe illallah
100 besmelei şerife
33 subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim
33 subhanallah
33 ya şafi
40 yunus as duası
3 salatı tefriciye
1 salaten tüncina
1 ayetel kürsi
3 felak - nas
3 ihlas
1 fatiha
KABUL BUYUR RABBİM NASİPLENENLERDEN EYLE
HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN AMİN ...
DUAYLA ...18 yıl önce gönderildi # -
allah hepinizden razı olsun
allah kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun cümlemizden kardeşlerim dualarımızı katında kabul etsin Rabbim amin..
allah kabul etsın ne kadar guzel bı dualar edıyosunuz arkadaslar rabbım hepınızı duasını kabul etsınnn ıns
5İsmi Azam
5İhlas
5Subhaneke
5Kevser
5Salavat
15Yunus peygamberimizin duası
allah razı olsun kardeşim sendene rica ediyorum bu mübarek gecede bana dua edermisin buna ihtiyacım var birde bana yunus peygamberimizin dusını manası ile yazman mümkünmü? dualarının hepsine gönülden amin güzel yürekli kardeşim
Tabiki ederim kardeşim için gönlün rahat ferah olsun,(Birinize dert ve bela gelince, Yunus Peygamberin duasını okusun! Allahü teâlâ onu muhakkak kurtarır. Dua şudur:
“La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin”)18 yıl önce gönderildi # -
1 yasin
1 tebareke
1 amenerresulü
1 ayetel kürsi
1 fatiha
3 ihlas
3 istiğfar
bu sitedeki gönlü güzel bütün dostlarım için...Yüreklerinin şifa bulması ve dertlerinin giderilmesi için Allah'ın izniyle...Allah kabul etsin. inş...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun,Rabbim katında kabul etsin amin..
10İhlas
10Subhaneke
10Kevser
10Yunus peygamberimizin duası
kardeşim ağzına yüreğine sağlık sana 100 kelime-i tevhid yolluyorum kabul buyur
Allah razı olsun dilek kardeşim Rabbim katında kabul etsin amin..
15Yunus Peygamberimizin duası,okudum hepimiz için buraya ekliyorum,Allah kabul etsin..
15İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası okudum,hepimiz için buraya ekliyorum,Allah kabul etsin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.