Yakomoz kardeşim Bol Bol hacet namazı kıl hayırlı eş için
kader ve evlilik
(42 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
tşk ederim Allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
hangi hacet namazı kılıyorsun ?hazal!
2 rekat'lımı
4 rekat'lımı18 yıl önce gönderildi # -
Cnm 2 rekatlık olan ama farketemz ikisinide kılabilirsin niyet aynı neticede
ARKADAŞLAR AFFINIZA SIĞINARAK;
giden birilerini geri getirmek için okunan dualar(muhabbet,sevgi dualarından bahsediyorum) hakkında biraz daha dikkatli olun inşallah.Bazı büyükler, evliyalar,
ilim sahipleri bu tür duaların sadece evli olanların yapmasını tavsiye etmişlerdir.Birde ben bu dualara çoğunlukla medyumların sitesinde rastlıyorum.(????)Bence araştırılmaya değer bi konu....18 yıl önce gönderildi # -
Yakamoz kardeşim; ''şimdi benim evlenmemi Allah istemediği için mi dularım kabul olmuyo'' demişsin ama cevabını da kendin vermişsin zaten, dediğin gibi sadece zamanı gelmemiş olabilir.Edilen hiçbir dua boşuna değildir.Edilen dua neticesin de rabbim ya dileğini sana lütfeder, ya dileğini senin için ahirete saklar yada duanı bir musibetin önlemesine ya da bir hayra vesile yapar.
:)Allahü teâlâ, duanızı kabul eder. Dua ettim, hâlâ duam kabul olmadı diye acele etmeyiniz! Allah’tan çok isteyiniz! Çünkü kerem sahibinden istiyorsunuz. [Buhari]
hazal kardşm doğru söylüysn..evet...yani ben devam edeyim dimi..hacet namazı kılmaya ve dua etmeye..yani icimden etmek geliyo ama sonucunun da olumlu olmasınıncok zor oldğunu biliyrm,,bu işler cok zor ya..allah sabır versin h azal kardşm gercekten..yakamoz bu arada sen kac yaşındasın...sanaabla mıdemem gerek
Çok istiyosan dua etmeye dvm et ama ederkende allahım eğer duam kabul olmıcaksa kalbimi buğz et de
Arkadaşlar Dua ederken sebeplerede yapışmak lazım he rişte inanın bi hayır muhakkak vardır ama dua ederken elinizden geldikçe sadak verin yardımlarda bulunun ve önemli ılan larından biride farz namazlarınız ki bu gerçekten çok mühim
kalbimi buğz et de bu nedemek hazal anlayamadım...bir farz namazlarını daha mı bir icten kılalım...
kalbimi buğz et demek ona karşı soğut demek
Arkadaşlar bişey sorucam aranızda bişey içn çok dua edipte sonrasında güzel rüyalar göreniniz varmı:)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.