"FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."benim icin zikir yap yeter..hacetim isimlerde.....Allah senden razi olsun.Yasin okuyorum tüm evliyalar ve Peygamberimiz (s.a.s) ve ehli beytine,sahabilere.....
"ALLAHÛEKBER"
"FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."benim icin zikir yap yeter..hacetim isimlerde.....Allah senden razi olsun.Yasin okuyorum tüm evliyalar ve Peygamberimiz (s.a.s) ve ehli beytine,sahabilere.....
"ALLAHÛEKBER"
Mevla her zamanda ve mekanda yardımcınız olsun inşallah
ALLAH NASİB EDERSE TAMAMLARSAK TEFRİCİYE DUAMIZI O MÜBAREK YERDE YAPARMISIN YILDIZ'CIM.
allah kabul etsın arkadasım bendede 3 yasın goturur musun benım duamda hıkmetıme kavusmak allahın ıznıyleee dua edersen cok sevınırım allah razı olsun rabbım tum dualrını ısteklerını gonlunden gecen ah dedegın ne varsa kabul etsın amın amın amın
DÜN ÖÖĞLEN MEHMET EMİN TOKADİ HZ.Nİ ZİYARETE GİTTİM HEDİYELERİNİZİ VE TEK TEK DİLEKLERİNİZİ OKUDUM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE.AYRICA İSMİ OLMAYAN TÜM DUA DOSTLARIMI DA UNUTMADIM.
Allah razı olsun o güzel yüregine saglık canım kardeşim,Rabbim seninde dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin amin..
5ihlas 5Yunus Peygamberimizin duası güzel gönlüne Rabbim kabul etsin amin..
AALAH RAZI OLSUN RABBİM SENİN DUA VE DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN İNŞAALAH AMİNN
ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH DUALARIN VE DİLEKLERİN KABUL BULSUN AMİN AMİN ..
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.