Kimin ne dilegi istegi varsa yazsın isim isim dua edicem hepiniz için,tekrar tekrar dua edelim birbirimize,perşembe gündüz saat 16.00da çıktısını alıcam şimdiden Allah kabul etsin..
Kimin ne dilegi istegi varsa yazsın kardeşlerim(derin)
(90 mesaj) (54 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
derinim sevgili kardşm yüreği derin kalbi derin ve güzel kardşm....allah senden r azı olusn....duaların peyğamber efendimizin duaları olsun,,güzel kardşm benim...benden cok coksıkıntıda bircok kardşmiz var önce onların sıkıntıları icin dua et..önce hastalar darda kalan allah diyen dostlarımıza...sonra par asıkıntısı ceken darda kalmış kardşlerimize..sonrada benim gibi gönl sıkıntısı ceken kardşlerimize dua edersen allah senden kat be kat razı olsn..benim icin duanın ensonunda ismimi zikrederk hayırlı bireş isteğim icin,,allahtankorkan kuldan utanan icinde allah sevgisi olan kalbi güzel kendi güzel bir insanı rabbim işallah nasip eder dualarında beni de zikredrsen cok sevinrm kardşmbenim..allahrazı olsn sendn..rabbim dualarını kabul etsin..hak katında dereceni artırsın...amin,
18 yıl önce gönderildi # -
derincim allah razi olsun senden. ben yeni sevdigimden ayrildim ve bana geri dönmesi icin hergün dua ediyorum rabbime.gercekten sizin dualariniza cok ihtiyacim var.
bizim baskasina yapmis olsugumuz dualari meleklerde bizim icin dilermis yani onlarin dualari kabul olurmus:-)
allah sevenleri insaallah hic ayirmaz...
buarada bende seve seve sizler icin dua etmeye hazirim arkadaslar...18 yıl önce gönderildi # -
DERİN'CİM TÜM İŞİ DÜZENİ BOZULMUŞ ÇARESİZLERE,MANEVİ AÇLIK ÇEKENLERE, ÜMİDİNİ YİTİRENLERE BÜTÜN MÜMİNLERE ALLAHIM KABUL ETSİN İNŞALLAH
derin kardeşim allah senden razı olsun senden tek dileğim sevdiğimden ayrıldım onun hayırlı birine nasip olması için ve onun hayatı boyunca gülmesi mutlu olması için dua edrmisin allah senden razı olsun tüm dualkarımız kabul olur inşallah
Allah hepinizden razı olsun,hepiniz için yazdıgınız niyetlerle dua edicem içiniz rahat huzurlu ferah olsun kardeşlerim..
Allah razı olsun derincim.Şu kardeşinide duana eklersen çok mutlu edersin beni :)Hayırlı, imanlı, güzel ahlaklı bir eşle evlenip, rabbimi memnun edebilecek bi aile hayatına sahip olmak istiyorum inşallah.
RABBİM SENİ İKİ CİHANDA MUTLU VE MESUT EYLESİN. AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Cümlemizden Allah razı olsun,tabiki kardeşim senin içinde dua edicem
DERİN'CİM TÜM İŞİ DÜZENİ BOZULMUŞ ÇARESİZLERE,MANEVİ AÇLIK ÇEKENLERE, ÜMİDİNİ YİTİRENLERE BÜTÜN MÜMİNLERE ALLAHIM KABUL ETSİN İNŞALLAH
AYNI DİLEK BENİMKİDECANIM BENİDE EKLERSEN ÇOK SEVİNİRİM İŞLERİMİN YOLUNDA GİTMESİ İÇİN DUA EDERMİSİN
RABBİM NE MURADIN VARSA VERSİN İNŞALLAH ALLAH RAZI OLSUN
AMİNN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun,tabiki selenay kardeşim senin içinde dua edicem
Allah razı olsun kardeşim. Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin inşallah. Sevdiğin kız arkadaşınında sıkıntılarını gidersin selamete ulaştırsın. AMİN AMİN AMİN
Benim ailemin ve özellikle kız kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntıları için ve iki gün içerisinde kredi başvurum sonuçlanacak onun için dua edersen çok sevinirim. Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün kardeşim. Hasbinallahi ve nimel vekil.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
PLANLADIĞIMIIZ HİÇBİRŞEY OLMADI PARASAL SIKINTILAR GİDDİKÇE ARTIYOR NE YAPACAĞIMIZI BİLEMİYORUZ İNSANLARA GÜVENCİM HİÇ KALMADI BANA DUA ET KARDEŞİM SAĞOL
HASTALIKLARIMIZA ŞİFA DERTLERİMİZE DEVA BORÇLARIMIZIN EDASI SINAVA HAZIRLANAN N.BANU KIZIMIZIN BAŞARILI OLMASI İÇİN VE YARDIMA MUHTAÇ TÜM İNANANLAR İÇİN DUA EDERSEN BİZLERİ SEVİNDİRİRSİN İNŞALLAH ALLAHTA SENİ SEVİNDİRSİN DUALARINI ALLAH KABUL ETSİN
HAYIRLARIN FETHİ ŞERLERİN DEFHİ İÇİN ÜÇ İHLAS BİR FATİHA BENDEN18 yıl önce gönderildi # -
derincim senden allah kat kat razı olsun
kardeşim benim şuanda tek dileğim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün
bir evlat istiyorum
beni de dualarına katarmısın ?allah senin dualarını duysun.ve seninde gönlünün muradını versin
rabbim iki dünyadada yüzünü güldürsün kardeşimallaha emanet ol.
derincim dualarında benimde adımı zikredersen sevinirim isteğiimi allahım bilir gönlümdeki muradım olsun alah sendende razı olsun güzel kardeşim allah emanet ol yüreği güzel insan
derincim allah senden razı olsun duaların kabul olsun inşallah bende dualarından nasibimi alırım..kabul olmasını istedigim bir dilegim var allahım inşallah o dilegimi bana yaşatmayı nasip eder..allaha emanet ol..
derin kardeş
ablanıda unutma..selam ve dua ile kal kardeşim
3 ayetel kürsi gönderiyorum sana..rabbim dualarını kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
derın allah senden razı olsun bende dua ıstıcem ama allah senınde dıleklerını kabul eder ınsallah
DERİN ALLAH SENİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN AMİN
BANADA HAYIRLI EŞ ÇIKMASI,GÖNLÜMDEKİ İSTEĞİMİN HAYIRLISI İLE OLSUN İSTİYORUM...
RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim buradaki kardeşlerime ismen dua ettiğin o mübarek vakitte inşallah senin dualarını katında makbul eylesin.Sen kardeşlerimize dua ederken meleklerin senin için ettiği duayı Rabbim cevapsız bırakmasın.Amin.Amin.Amin.
senin yazdığını okuduğumda yüreğim sızladı derin duygulandım yine ne güzel bir çağrı bu nasıl temiz bir yürek bu maddeci dünyada bu benci diyen lerin dünyasında yıldız gibi dua dost larım allah sen den ve seni yetiş tiren den razı olsun rabbim duaların meleklerle gitsin rabbime gönlünün bütün istediği hayırlar seninle olsun. eğer dualarında banada yer verirsen cok mutlu olurum dualarda buluşmak ümidiyle allaha emanet ol
hastalıklarımıza şifa, hayırlı rızıklar, hayırlı kısmetler, kardeşim için işinin devamlılığı, yengeme şifa, kuzenlerimin çocuklarına şifa, zalimlerin şerlerinden müslümanların korunması, işsizlere iş, aşsızlara aş ve rabbimizin bizi yaşadığımız her an boyunca bizi nefsimize bir an bile bırakmaması, kötü fiillerden kötü insanların şerlerinden hile ve aldatmalarından korunma, görünür görünmez varlıkların zarar ve tehlikelerinden korunma diliyorum Yaradanımdan...derince bir lisan ile benim için sende dileyiver derin kardeşim...Allah kabul etsin. Amin.
Allah hepinizden razı olsun,hepiniz için yazdıgınız niyetlerle dua edicem içiniz rahat huzurlu ferah olsun kardeşlerim..
Sevgili derin ben şu fani dünyadan hayırlı sağlıklı imanlı bir evlat istiyorum tez zamanda benim için ve benim gibi durumda olanlar için hep beraber dua edelim şididen çok teşekkürler ALLAH ( C C)ZOR DURUMDA OLANLARA YARDIM ETSİM AMİNNN
Hasta meleklerimiz var .......
Hasta kardeslerimiz var.....
issiz ve borc icinde kardeslerimiz var.bebek isteyenler var...hepsi icin dua et...
Bende dualarin kabulüne vesile olsun diye Yasin okuyum....persembe gecesi Allahin izniyle ömrüm olursa tabii.Allah senden razi olsun mucizesini sunsun sana derin kardesim.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun,beni çok duygulandırdın kardeşim,Allah cümlemizin dualarını kabul etsin amin
ALLAH (C C ) DUALARIMIZI KABUL ETSİN BENİM BİR ARKADAŞIM VAR VE EŞİ İLE BİRAZ SORUN YAŞIYOR ONLARIN AİLE SAADETLERİ İÇİN SİZLERDEN DUA İSTİYORUZ İNŞALLAH ZOR DURUMDA OLANLAR TEZ ZAMANDA İYİ OLURLAR DUALARIMIZ SİZLERLE ....
ALLAH (C C ) DUALARIMIZI KABUL ETSİN BENİM BİR ARKADAŞIM VAR VE EŞİ İLE BİRAZ SORUN YAŞIYOR ONLARIN AİLE SAADETLERİ İÇİN SİZLERDEN DUA İSTİYORUZ İNŞALLAH ZOR DURUMDA OLANLAR TEZ ZAMANDA İYİ OLURLAR DUALARIMIZ SİZLERLE ....
1fatiha 5ihlas 5Yunus Peygamberimizin duasını okudum,Allah ikisinede saglık sıhhat bereket bolluk versin gönüllerinden nurlar akıtsın mutlulukta daimi kılsın amin...,çıktı alıcagım duamdada okurum kardeşim
benide o güzel kalbinden geçirirsen çok sevinirim...allahım gönlümdeki muradı biliyor sen muradımı vermesini dilersen yeter bana...ve ailem biraz sıkıntıda onlar içinde dualarını bekliyorum...rabbim seninde gönlündeki muradı versin allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.