CANIM DOSTUM BENİM YAZINI ŞİMDİ OKUDUM ALLAH RAZI OLSUN SON ZAMANLARDA YÜZÜMÜ GÜLDÜREN YEGANE İNSANLARDAN BİRİSİN SANA MUTLU BİŞEY SÖYLEYİMMİ DUALARIMA DEVAM EDİYORUM AMA İÇİM İNANAMAYACAĞIN KADAR HUZUR DOLU ... VE BUNDA BİLİYORUM HATTA EMİNİM Kİ SENİN GÜZEL YÜREĞİNİN PAYI VAR
EĞER SEVGİ BU İSE ALLAH İÇİN SEVGİ BU İSE SENİ YÜREĞİMDEN SEVİYORUM MEVLAM İÇİNDEN GEÇENİ DÜNYA VE AHİRETTE ÖNÜNE ÇIKARSIN SENİN VE SEVDİKLERİNİN İNŞALLAH CANIM DOSTUM KARDEŞİM AMİN
Kimin ne dilegi istegi varsa yazsın kardeşlerim(derin)
(90 mesaj) (54 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Çok şükür rabbime senin iyi oldugunu duymak bile yetti hepiniz iyi olun bunu duyuyım yeter tabi ya böyle işte,dostu Allah olanın sırtı yere gelmez herzaman Rabbimize sıgınıyoruz herzaman Yar ve Yardımcımız olsun güzel Rabbim
18 yıl önce gönderildi # -
"FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."
"ALLAHÛEKBER"
zikret benim icin yeter.Allah razi olsun.
Tabiki zez kardeşim senin içinde zikredicem,Rabbim kabul etsin
derin kardeşim ALLAH senden razı olsun duları kabul olan salih kullardan olmayı nasip etsin RABBİM iki cihanda yolunu acık ve nurlu kılsın rabbimden hayırlısınla bi iş vermesini istiyorum bana. banada dua edersen sevinirim ALLAH senden razı olsun.
Allah cümlemizden razı olsun senin içinde dua edicem kardeşim
allah hepmizin murdaını versin artık istemeye bile utanır hale geldim biz allahtan istiyoruz ama onu için hiç bşi yapmyıoruzz utanıyorum ama sığınacak tek yer onu yanı allahım hepimiz duasını kabul eyle ben zeynep murdaımın nail olmaıs için selametle
allah razı olsun Derin kardeşim hiç ummadığım anda bir anda sevgilimden ayrıldım 1 haftadır ses soluk yok çok şoktayım perişanım ALLAH rızası için banada dua et beni arasın diye her an yalvarıyorum ALLAHA sende bana dua et eksik etme yin neolur bende edeceğim ALLAHA emanet olun rabbim inşallah kabul eder.
ALLAH razı olsun derin kardeş. ben nişanlımın hastalığı için dua ediyor sizlerden de dua ederek bana yardımcı olmanızı umuyorum. ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
derincim beni az çok anladın dimi benide dualarında az da olsa eksik etmessin dimii çok sgl allah razı olsun
5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası 10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim tez acil şifasını versin kudretiyle hastalıktan eser bırakmasın üstünde sagını solunu önünü arkasını nurlandırsın senin ve nişanlının tez zamanda dileklerini hacetlerini muradlarını versin yüzünüzü güldürsün inşallah amin..
Eda kardeşime,5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası 10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim sevdiginin kalbine muhabbet tohumları eksin ayaklarını sana yürütsün içini senin sevginle doldursun tez zamanda dileklerini hacetlerini muradlarını versin amin amin amin..
Kadersiz kardeşime,5Yunus Peygamberimizin duası10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim içinde bulundugun sıkıntıdan seni feraha çıkartsın içini gönül rahatlıgıyla doldursun sıkıntıdan eser bırakmasın ne diliyosan hayırlısıyla sana versin saglık sıhhat bereket bolluk içinde nice nice seneler sevdiklerinle ailenle görmeyi nasip etsin amin amin amin..
derin abicim içimden senin bana dua etmen geçiyo.niye bilmiyorum.öyle hissettim.içim çok sıkılıyo..sevdiğimle kavuşup hayırlı bi yuva kurmayı istiyorum..niye bu kadar sıkıntılandım bilmiyorum.dualarında beni de unutmazsan çok sevinirim.onun adı gibi yunus peygamberimizin duasından okursan sevinirim.allaha emanet ol abicim.Allah senin de gönlünün muradını versin inşallah.amin.
derin RABBİM senden razı olsun.etmiş olduğun dualar beni çok duygulandırdı zaten 3 aydır ağlıyorum. RABBİM inşallah dualarımızı kabul eder. umarım RABBİM seninde istediklerini verir hayırlısıyla ALLAH ne muradın varsa versin.seni bütün kötülüklerden korusun.amin amin amin
Cümlemizden razı olsun perihan kardeşim ne demek sizin için burdayım,Tuba kardeşim 2 dakka sonra sana dua ediyorum için gönlün rahat ferah huzurlu olsun
Tuba kardeşime 5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim içine nur versin gögsünü genişletsin nefesini rahatlatsın ferahlatsın gönlünü huzurlandırsın yunus kardeşimizin kalbine sevgini hissettirsin yunusun içini senin sevginle doldursun bu dualar hürmetine dileklerin hacetlerin muradların katında kabul olsun amin..
için rahatlıyınca söyle kardeşim..
sağol derin abim.şimdi daha iyiyim.bende kalkcam şimdi dua okuycam.içimden 1000 tane iza cae geçiyo.inşallah bitirmek nasip eder Allah.sen de dualarımdasın.Allah razı olsun.aklına geldikçe dualarından eksik etme beni de.
Allah cümlemizden razı olsun canım kardeşim,Rabbim dualarımızı katında kabul etsin amin..
kardesim banada is bulmak icin dua edersin insallah.allah razi olsun
selamun aleyküm müslüman kardeşlerim... öylesine bir zamanımda öylesine bir tesadüfle rastladım buraya anlatamam. zor durumdayım dua edermisiniz benim içinde lütfen... yeni evlendigimde evliligimde sorunlar yaşadım herkes karıştı hayatımıza ayrılıyorduk ve son anda birleştik allaha çok şükür şuan herşey güzel ama o kötü dönemin faturası benim ablam ve enişteme kesildi. eşim ablamla ve yegenlerimle görüştürmüyo öyle zor allah kimsenin başına vermesin. kendisi istemezse görüşmesin ama biz kardeşiz 2 seneyi geçti bu durum çok acı. belki sizin dualarınız kabul olur lütfen esirgemeyin dualarınızı allah rızası için.
CANIM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞGELDİN.YÜCE RABİM YARDIMCIN OLSUN. GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. DUALARIMIZ SENİNLE OLSUN.
allah yardimcin olsun kardesim..
suzan ve recai adlı arkadaşımdan allah razı olsun benim için dualarını esirgemediler. çok sagolun rabbime emanet olun...
derin abicim;bugün yağmur yağarken çok dua ettim hem özellikle senin için hem de bütün dua dostlarımız için...Rabbim rahmet kapılarını açmıştır dualarımı kabul etmiştir inşallah..ya Allah ya Allah ya Allah...amin.
ALLAH RAZI OLSUN.DERİN KARDEŞ DUALARDA BİRLEŞMEK NE GÜZEL BİR DUYGU TÜM BEKAR VE HAYIRLISINI İSTEYEN KARDEŞLERİME VE KENDİME HAYIRLI BİR KISMET İÇİN DUA EDERMİSİN.ÇOOOOOK SAĞOL.DUALAR EDİYOR DUALARINIZI BEKLİYORUM.BAKİ SELAMLARRR...
dualarınızda bu kardeşinizi unutmayın dostlar. yüce rabbim herkese hayırlı olanı versin hayırsızları uzaklaştırsın. hepinizden allah razı olsun. dualarımız kabul olsun şu mübarek cuma gecesinde bana dua edermisiniz dualarınıza ihtiyacım var müslüman kardeşlarim rabbim kabul eder inşallah amin amin amin..
Allah binkere razıolsun senden cümlenizin diekleri ,duaları hayırlısı ile kabul olsun inşallah. ben sevdiğime kavuşamak istiyorum bunu o kadar yürekten sitiyorum ki sizin günahsız ağızınızdanda bana dua etmenizi diliyorum.
derin abim yine ben bana ettigin dualar için çok saol allah razı olsun.dualar sayensinde ayaktayım aslında bi ilerleme yok ama içim nedense çok rahat bi huzur var allah razı olsun.a.e.o
duygu arkadaşım allah seni sevdigine kavuştursun inşallah. ve tüm kötülüklerden korusun rabbim sizi aranıza hiç kimse giremesin hiç bişey sizin mutlulugunuzu huzurunuzu bozamasın inşallah.. rabbim hepimizi şeytan şerrinden şerli insanların şerlerinden korusun... dualarımız kabul olsun inşallah. rabbim benimde sesimi duyar inşallah...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.