Tabiki kardeşim nedemek hepiniz için bol bol okuycam..
Kimin ne dilegi istegi varsa yazsın kardeşlerim(derin)
(90 mesaj) (54 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
EŞİMLE HAYIRLISIYLA KAVUŞALIM AVUSTRALYADAN DÖNSÜN SAĞSALİM BENDEN SOĞUMASIN YUVAMIZ KURTULSUN KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN HUZUR VERSİN HEPİMİZE MUTLULUK VERSİN SAĞLIK HAYIRLI RIZIKLANDIRSIN AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
canım dostum benim senden artık istemeye yüzüm yok =) güzel yüreğinden ne geçiosa benim ismimi de anıver yeter ... Rabbime emanetsin canım amin
biliyodum bunu diycegini içimden geçti merve şimdi buraya yazmaz çokmu istedim diye dedim,ama dedimki içimden merve kardeşim senin içinde tekrar okuycam merak etme Allah dualarımızı kabul etsin amin
Derin kardeşim Allah razı olsun.Benim sıkıntım büyük bir borç altındayım işlerde kötü gidiyor hayırlısı ile borçlarımı ödemem için dua edermisin.Rabbim seninde arkadaşını hayırlısı ile kurtarsın.Selam ve dua ile.
Ederim tabi kardeşim nedemek sendende Allah razı olsun..
OĞLUM İLTER KAĞAN'IN, AKŞAM SAATLERİNDE HABERDAR OLDUĞUM MUHAMMED İSİMLİ TANIDIĞIM BİR ARKADAŞIN OĞLU VE ŞİFA BEKLEYEN TÜM HASTALARIN ŞİFA BULMASI, HASTALIKLARINDAN İZ KALMAMASI
HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN, ŞERDEN, BÜYÜDEN, NAZARDAN VE HASETTEN CENABI ALLAHIN HEPİMİZİ KORUMASI
SABIR, TEVEKKÜL VE SONUÇTA HAYIRLI YARINLARA ULAŞILMASI
DÜNYADA VE AHİRETTE YÜZÜMÜZÜN AK ELLERİMİZİN VE GÖNÜLLERİMİZİN YARADANIN EMRİ AMEL VE İYİLİKLERLE DOLU OLMASI
DARDA DÜŞENE, DERDİ OLANA, YALNIZ KALANA ELİMİZİN, OLMASA DUAMIZIN ULAŞMASI
ADINA DUA EDERSENİZ MİNNETTAR KALIRIM.
ALLAH RAZI OLSUN.
SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Derin kareşim.Dostlar çok güzel sıralamışlar.Herkesin içeriği farlı olsada türlü türlü sıkıntıları var."İç yanması hafif kalırda taa ciğeri yananları ferahlatması" diye Rabbime zikredersen çok memnun olurum.Ettiğin duaların kabul olması için Kenzül Arş ve Kadeh duasını okuyacağım.Şimdiden Allah kabul etsin.
Cümlemizden Allah razı olsun kardeşim,tabiki okuycam merak etme,okuycagımız duaları Allah kabul etsin kardeşim amin..
DERİN KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN ALLAH NİYETLERİNİ KAUL ETSİN ,DUALARINA BENİ DE EKLE SIKINTILARIMI AŞIP TEZ VAKİT FEAHA KAVUŞAYIM, TÜM DERTLİLER ÇARESİZLER HUZURA KAVUŞSUN , HASTALAR ŞİFA BULSUN , ÖLÜLERİMİZE , HEPİMİZE RAHMET YAĞSIN TÜM DÜNYADA BİZ ONLARIN ÇEKTİKLERİ YANINDA ÇOK UFAK SIKINTILARLA VAHVAHLANIRKEN BOMBALAR ALTINDA ZULÜM ALTINDA OLAN KARDEŞLERİMİZ DE İÇERİSİNDE OLDUKLARI ACI DURUMDAN TEZ VAKİT KURTULSUN AMİNNNNN
slm ben bugünki dilegim icin arkadasim cok sikintidida onun hayati düzene girmesi icin tüm kalbimle dilegimi tuttum kamile tekbas icin birde kendi oglumun herseyi yoluna girsin dilekleri olsun icin hepinizden dua bekliyorum hepinizede bende duaiyim Rabbim sesimizi dileklerimizi duysun duasi kabul edenden eylesin amin
güzel yürekli kardeşim senin duandan nasiplenmek bile yeter bana aslında ama çok önemli bi sınav var önümde mart ayında gireceğim katiplik sınavı için dua istiyorum rabbim senin dilinden bana hayırlar versin inşallah seninde yaptığın bu iyilikler önüne gelsin
Allah razı olsun,bütün yüregimle kalbimle Rabbimden dilegini vermesini diliycem,Rabbim dualarımızı kabul edip tez zamanda versin amin..
allah binlerce kere razı olsun yüregine saglık rabbim ettigin dualardan benide nasiplendirsin inşallah sevgili derin. perşembe akşamı bende yasini şerif okuyacagım selam ve dua ile....
Derin kardeşim, öncelikle böyle bir hayra vesile olduğun için Rabbim önce senden, cümle ölmüşlerinden, cümle dünyadaki yakınlarından ve cümle dünyaya gelecek olan kandaşlarından razı olsun inşallah.
Dileğim şudur, ben Rabbimden razı oldum, inşallah Rabbim de; beni razı olduğu ve kendine yakın bulduğu kullarından eylesin.Amin.
Ben hasretlerin en yakıcılarından birini çekiyorum:(Nişanlım ist de ben ank da.ALLAH bir an önce bize hayırlısı ile yuvamızı kurmayı nasip etsin.Artık dayanılamayacak boyuta geldi bu hasret ve özlem:(
Derin okyanuslar gibi yüklenmişsin dertleri, ağızdan çıkan,canla yakaran dillerin,rabbime açılmış ellerin,dertten sıkıntıdan eziş büzüş olmuş kavruk yürekleri
ancak dualar rahatlatır.duaların kabul olacağı umudu ferahlatır.kulaklar iştir,gözler de okursa duaları tüm bedeni sarar umut mucize heyecanı bir parça ihtiyaç duyduğu uykuyu sakin ve huzurla uyuyabilir o zaman ...dertlerimi ummana döktüm diye bir söz vardır..Derincim farkında mısın umman oldun .yüklendin denizin sakin şıpır şıpır dalgaları gibi dinlendirdin yürekleri...sağol adın mı rumuzun mu bilmem ama doğru seçim..allah da sana engiin bir ferahlık versin yaşamında...benim sağlığım bozuldu düşünmekten gece gündüz.çıkamaz oldum içinden öyle bir borç ağı ki dolandıkça dolandım ..çıkmak istedikçe battım faiz ödemekten ana paraya yetişemiyorum .ailem kardeşlerim de aynı durumda boğulurken yakınındakileri batıranlar gibiyiz ..beterin beteri var yine de..bugüne de hamd olsun çocuğum üniversitede okuyor kardeşim işsiz ve boşanmış bir çocuğu var bunalımlı bir diğeri artık yaşlanmak üzere evlenemedi iflasta bana kardeşlerime ailemdeki diğer fertlere konuma komşuma tüm el açıp canı yürekten hayırlısını dileyen dua dostları için kimin ne derdi varsa tez zamanda korkularımızdan kurtulmamız emin olmamız için dua etmeni istesem çok şey mi istemiş olurum diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler gönlündekiler hayırlısıyla gerçek olsun e mi sevgilerle ben de 100 besmele 100 estağfirullah100 ihlasla sana katılacağım inşallah amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Derin okyanuslar gibi yüklenmişsin dertleri, ağızdan çıkan,canla yakaran dillerin,rabbime açılmış ellerin,dertten sıkıntıdan eziş büzüş olmuş kavruk yürekleri
ancak dualar rahatlatır.duaların kabul olacağı umudu ferahlatır.kulaklar iştir,gözler de okursa duaları tüm bedeni sarar umut mucize heyecanı bir parça ihtiyaç duyduğu uykuyu sakin ve huzurla uyuyabilir o zaman ...dertlerimi ummana döktüm diye bir söz vardır..Derincim farkında mısın umman oldun .yüklendin denizin sakin şıpır şıpır dalgaları gibi dinlendirdin yürekleri...sağol adın mı rumuzun mu bilmem ama doğru seçim..allah da sana engiin bir ferahlık versin yaşamında...benim sağlığım bozuldu düşünmekten gece gündüz.çıkamaz oldum içinden öyle bir borç ağı ki dolandıkça dolandım ..çıkmak istedikçe battım faiz ödemekten ana paraya yetişemiyorum .ailem kardeşlerim de aynı durumda boğulurken yakınındakileri batıranlar gibiyiz ..beterin beteri var yine de..bugüne de hamd olsun çocuğum üniversitede okuyor kardeşim işsiz ve boşanmış bir çocuğu var bunalımlı bir diğeri artık yaşlanmak üzere evlenemedi iflasta bana kardeşlerime ailemdeki diğer fertlere konuma komşuma tüm el açıp canı yürekten hayırlısını dileyen dua dostları için kimin ne derdi varsa tez zamanda korkularımızdan kurtulmamız emin olmamız için dua etmeni istesem çok şey mi istemiş olurum diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler gönlündekiler hayırlısıyla gerçek olsun e mi sevgilerle ben de 100 besmele 100 estağfirullah100 ihlasla sana katılacağım inşallah amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
DERİN KARDEŞİM...
RABBİM RAZI OLSUN...
KENDİ YÜREK ACISINA, SIZISINA, SIKINTISINA BİR DE DOSTLARININKİNİ EKLEYEN KARDEŞİM...
DUA KUŞU GELMİŞ KONMUŞ SBU BAHÇEYE...
BU NİMET TEPİLİR Mİ HİÇ??
BİZİ DE UNUTMA OLUR MU??RABBİM BİZCE DE BİLİNEN, GÖNLÜNÜN HAYIRLI OLAN MURADINI VERSİN
3 İHLAS 1 AYETEL kÜRSİ İLE AMİN!18 yıl önce gönderildi # -
benim dilegim nedir?su kucucuk dunyada ve su kucucuk kutuda(bilgisayarda) toplanip tanistigimiz gibi gercek hayatta veya cennete elele girmemiz umudu ile.allah razi olsun.
derın kardes allah razı olsun rabbımde sen gonlunden gecen hakkında hayurıl olan ne varsa versın ıns bende suleymanıyeye cıkıcam cuma gunu ıns senın ve tum dua dostlarıma dua edıcem benıde dua na eklersen sevınırım sevdgıımden ayrıldım tam evlılık arıfesınde ve arada hıc bı sorun yokken sımdı gorusmuyoruz ıns hayırılsıyla eskı gunlerımeze gerı donelım allah razı olsun arkadasım benıde duana ekledıgın ıcın
hayırlısıyla dunyamızı cennet cennetımızı ebedı edecek esımız olsun hayrılısyla evlenelım tum sevenler sevdıgıyle ıns bende ıns hıkmetıme kavusuyum hayırlısylaaa
allah senden şimdiden razı olsun. ve sana inşallah dualarında kolaylıklar başarılar versin kardeşim.
başarılar diyorum çünkü seninde bildiğin gibi duaya ihtiyacı olan çok insanımız var hepimizin duaya ihtiyacı var. benim senden isteğim inşallah dualarını mesaj gönderen arkadaşlarımız sınırlı tutmayıp. sesini sana şu veya bu şekilde duyuramayan bütün din kardeşlerimize de yollarsın allah razı olsun amin . amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah hepinizden razı olsun öncelikle. Benim de eşimle problemlerim var maddi ve manevi
Rabbime çok dua ediyorum inşallah birgün onu ıslah edecek ve bizi de refaha kavuşturacak.Allah kimseyi çaresiz dermansız bırakmasın hepinizin gönlünün muradı olur inşaallah.
Allaha emanet olun.18 yıl önce gönderildi # -
Hastanede yatan arkadaşım arzu ve oğlu yağız için Rabbimden şifa dilermisin derin kardeşim.Rabbim sonsuz razı olsun.
kardeşim benide unutmazsan çok sevinirim.daha öncede yazdığım gibi eşim askerde ve ben burda çok zor günler geçiriyorum.benim ve eşim içinde dua edersen çok memnun olurum.allah senden razı olsun.
yeni iş yeri açtım maddi ve manevi olarak evimde huzurum dağılmaya başladı işlerimde hayırlı kazançlar ve evimde huzur için sen sevgili derin kardeşim dualarınıza ihtiyacım var ben her zaman sıkıntıda ve darda olan kardeşlerime dualarımı yolluyorum sizlerde yollayın kardeşlerim allah hepimizin dualarını kabul etsin amin.
yeni iş yeri açtım maddi ve manevi olarak evimde huzurum dağılmaya başladı işlerimde hayırlı kazançlar ve evimde huzur için sen sevgili derin kardeşim dualarınıza ihtiyacım var ben her zaman sıkıntıda ve darda olan kardeşlerime dualarımı yolluyorum sizlerde yollayın kardeşlerim allah hepimizin dualarını kabul etsin amin.
Canım kardeşim, ben buraya yeni katıldım. Ama konuşmaları mesajlaşmaları okudum harika bir ortam var. ve senin mesajını görüncede o kadar mutlu oldumki, ben çok sıkıntıdayım, hem maddi hem manevi. Maddi sıkıntıyı bir şekilde giderebiliriz ama
asıl sorunum kızımla, onun iyiliği için bazı şeyleri yaptığımı ve söylediğimi anlamıyor. dua ediyorum allah inşallah kabul eder. sizde özellikle kızım için dua ederseniz çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun. GÖNÜL ablanız18 yıl önce gönderildi # -
Allah cümlemizden razı olsun,tabiki dua edicem yarın çıktısını alıcam merak etme gönül ablam için rahat olsun selam ve dua ile..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.