arkadaşlar çoğunuzun ismini biliyorum evlimisiniz yaşınız kaç nişanlımısınız nerelisiniz bunları fazla bilmiyorum ve ne istiyorsunuz allahtan nasıl dua edelim bunları öğrenmek istiyorum benim adım süheyla 20 yaşındayım mardinde oturuyorum sözlüyüm allahtan isteğim bu yaz nişanımın olması bunun için sizden dua istiyorum ve dua ediyorum
arkadaşlar tanışalımmı.
(81 mesaj) (74 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BEN 53 YAŞINDA, BABAANNE OLACAĞIM İNŞALLAH. YALNIZ.BNK EMEKLİ MD,KIBRIS,
18 yıl önce gönderildi # -
ben 24 yaşındayım osmaniyedeyim(adana ya yakın olan)adım Gülce, nişanlıyım.nişanlım antalyada. çok iyi anlaşıoruz ama onun kalbinde vesvese var bunun için çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz o vesveseler olmasa düğünümüz olacaktı çoktan. ben bunun için dua istiyorum.Allah herkesin duasını kabul etsin sıkıntılarını gidersin.amin.
Ben 23 yaşındayım, istanbulda oturuyorum ve çalışıyorum, bende çok tez zamanda sıkıntılarımdan kurtulmak ve hayırlısıyla tez zamanda hayırlı yuva kurmak istiyorum.
Benim adim Ainura. Kazakistan'liyim, 32 yasindayim. Universiteyi Ankara da bitirdim, su anda kazakistan'da bir turk sirketinde muhasebeci olarak calisiyorum. Hayirlisiyla yuva kurmayi ben de istiyorum herkes gibi. Bazi dertlerim var onlardan kurtulmak icin de dua ediyorum bol bol... Insaallah en kisa zamanda herkes huzura kavusur, herkesin dilekleri kabul olur... Sevgiyle....
süheylacım benim gercek ismim nurcan sivasta yım 27 yaşındayım evliyim ve 2 yaşında hasan berk isminde bir oğlum var. ve bu sitede sivasta oturan varsa tanışmak istiyorum benim en çok istediğim şeyde oğlumun sağlıklı sıhhatli ve anasına babasına hayırlı bir evlat olmasını istiyorum
süheyla ben gizem çanakkaledeyim bekarım birlikte olduğum bir insan var 21 yaşındayım allahtan sadece iki dileğim var ve bunları sadece allah biliyor kimseye söylemiyorum dileklerimin olması için dua ederseniz sevinirim
Selam ben Derya 24 yaşındayım eğitmenlik yapıyorum ve İstanbulda oyuruyorum.Benim duam kpss(2008) kazanıp istediğim bir kurum var orda çalışmak en büyük isteğim bu ...benim içinde dua edermisiniz artık
BENİM İSMİN ELİF 26 YAŞINDAYIM KONYALIYIM BURDA ÖZEL BİR OKULDA ÖĞRETMENLİK YAPIYORUM.BEKARIM VE RABBİMİN İZNİYLE HAYIRLI BİR YUVA KURMAK EN BÜYÜK DUAM SU ANDA. DUALARINIZDAN EKSİK ETMEYİN.
BEN İDİL 24 YAŞINDAYIM İZMİR ALAÇATIDAYIM ÖGRETMENİM BEKARIM KÖY KADINLARINA OKUMA YAZMA ÖĞRETİYORUM BOŞ KALDIKÇA BURDA HERKESİN GÖNÜL ABLASI GBYİM KENDİ DERTLERİMİ SANDIĞA KAPATIP ELİMDEN GELDİĞİNCE ALLAH NASİP ETTİKÇE BİRİLERİNE DERMAN OLMAYA ÇALIŞIP
HAMLIĞIMI OLGUNLAŞTIRMAYA GÖNÜL HAZİNEMİ ZENGİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM.ALLAHTAN
HERKES İÇİN GÜZELLİKLER DİLİYORUM DOSTLARIM18 yıl önce gönderildi # -
ben esra 30'uma girecem nişandan ayrıldım benimde her bekar gibi hayırlı iyi yuva iyi insan karşıma çıkmasını istiyorum(ALLAH korkusu olandan vicdanlı,merhametli,sevkatlı iyi dost olan kullardan olmasını diliyorum)benimde duam bu...
istanbulda oturuyorum,ev kızıyım
hepinizle tanıştığıma memmun oldum
RABBİM HEPNİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
gerçek ismim (NUR) ile (AY) IN YER DEGİŞTİRMİŞ HALİDİR :):) 23 yaşındayım..
dualarım;
Allaha hayırlı bir kul olmak
Habbine hayırlı bir ümmet olmk..
hayırlı bir evlat hayırlı bir insan olmak..
ameliyatlarım var..hayırlısıyla ameliyatlarımın iyi geçmesi..
saglıgıma kavuşmak...
hayırlı işlerle meşgul olmak...
böyle gidiyo işte...
selametle..18 yıl önce gönderildi # -
Ben 36 yaşındayım ve sedef kardeşim gibi Osmaniyeliyim.Çok mutlu oldum bu sitede bir hemşeriminde olmasından.2 çocugum var.Siteyi yaklaşık 1 aydır ara ara takip etmeye çalışıyorum.Ev hanmıyım dua sattinizi yakalayamıyorum benide dahil ederseniz dualarınıza çok sevindirisiniz.Allhım razı olsun hepimizden.
Kardeşlerim Adım Recep evliyim Bahar ve Hilal adında 2 kız evladım var. İzmir Bornova ilçesinde oturuyorum. 48 yaşındayım. Kamu kurumundan emekliyim.
BENİM ADIM HATİCE 36 YAŞINDAYIM EVLİYİM 2 ÇOCOĞUM VAR AFYONDA OTURUYORUM EV HANIMIYIM BU SİTEYLE TANIŞALI 10 AY OLDU EŞİMLE ARAMIZDA BAŞKA BİR İNSAN VAR BU YÜZDEN MADDİ MANEVİ SIKINTI YAŞIYORUM EŞİMİN BANA VE ÇOCUKLARINA DÖNMESİ İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM RABBİM HEPİMİZİ TEZ VAKİT SIKINTILARIMIZDAN KURTARSIN
Merhaba Canım.
Bende Nimet (Abla) Burda bir çok kızım kardeşim var.
Bir iki ay öncesine kadar düzenli burada olabiliyordum.
Şu sıralar malum çoğu dua dostumun bildiği üzere sıkıntılı günler geçiriyorum.
O yüzden eskisi kadar sık giremesemde vakit buldukça koşuyorum yanınıza.
Yarın Dr gidiyorum bu günlerde birde benim sağlık sorunlarım başladı.
Benim istediğim bu günlerde sadece sağlık sıhhat ve huzur
43 Yaşındayım Bir Kızım var (burdanda 5 kızım var.)
Muhasebeciyim.
Yasin'e Yasincim bence sen bu bölümü ayrı bir yere al en azından böyle bir bölüm olsun
ne dersin canım.
Hepiniz Allaha emanet olun.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SENİ EŞİNDEN, ÇOCUKLARINI BABASINDAN AYIRMASIN.BU DUAM CÜMLE MÜSLÜMANLARIN ÜZERİNE OLSUN HATİCE ARKADAŞIM.
S.a Adım Muhammed Zeki Van'lıyım. Bende hepinziden Dua talebiden bulunuyorum kardeşlerim... Öncelikle hayırlı bir İŞ için ... 10 senedir liseyi bitirdim. Ziraat fakültesini bitirdim... Ama alanımla ilgili iş bulamadım... Şimdide İlahiyat son sınıf öğrencisiyim... Bu gidişle iş bulamayacam. Hep geçici işerde çalıştım... Doğuda olduğum için iş imkanları çok kısıtlı sigortasız çalıştırılıyor insnlar... Ve kalıcı bi iş bulamadığım için evlenip hayırlı bi yuvada kuramadım... Ne olur kardeşinize dualarınız da yer verin... Allah'u Teala hepinziden razı olsun... Selam ve dua ile....
ben reyhan 34 yaşındayım çok iyi giden bir evliliğim vardı fakat bir vicdansız yuvamı alt üst etti eşimin yuvasına dönmesi için dua edermisin.lütfen benim içinde dua edermisiniz
İSMİM ELİF 31 YAŞINDAYIM ERZURUMLUYUM KUŞADASINDA YAŞIYORUM EVLİYİM 2KIZIM 1 OĞLUM VAR RABBİMDEN ENÇOK İSTEDİYİM ŞEY YAVRULARIMI HAYIRLI İMANLI SAYĞILI EVLATLAR OLARAK BÜYÜTMEK SORADA DÜNYADAN BİR BEKLENTİM YOK İMANLI RABBİMİN İSTEDİYİ GİBİ BİR KUL OLMAK DUALARINIZI BEKLİYORUM
BUARADA REYHANLA BİZ ELTİYİZ YANİ KADER ARKADAŞI
BENİM İSMİM MERLİN 23 YAŞINDAYIM EVLİYİM BİR ŞİRKETTE LOJİSTK MUHASEBE DEPARTMANINDA ÇALIŞIYORUM İZMİR BORNOVADAYIM EŞİMLE AİLEM ARASINDA BAZI UYUŞMAZLIKLAR OLUYOR MADDİDE SIKINTILARIM VAR BİR ARKADAŞIMA KEFİL OLMUŞTUM BU HATAMI SAKLIYORUM ÇEVREMDEKİLERDEN YALNIZ KALDIĞIMDA BU YÜK BANA ÇOK AĞIR GELİYORDU İYİKİ SİZ VARSINIZ DA SİZLE PAYLAŞIYORUM ALACIM SENİN SIKINTILARIN GEÇİCEK İNŞALLAH DÜN TANIŞALIM DEDİN BU GÜN HOŞÇAKALIN DEDİN İNŞALLAH OKURSUN YAZDIKLARIMI KÖTÜ GÜNLER GEÇER HER GECENİN BİR SABAHI VAR UNUTMA CANIM ÖPÜYORUM SENİ.
Merhaba ismim Öznur 27 yaşındayım evliyim bir şirkette satın alma sorumlusu olarak çalışmaktayım Eskişehirde oturuyorum herkes gibi benimde dertlerim var eşimle sorunlarım var umarım herşey için hayırlısı olur. Allah hepimizin dualarını kabul etsin
siteyle yeni tanışanlar için
ben de cihan esas ismim telaffuzu çok zor bir isim olduğu için ve Cihan kelimesini çok sevdiğim için bunu rümuz olarak kullanıyorum 39 yaşındayım Adanalıyı-k:) (adanalıyım denmez adanalıyık denir:)
evliyim 3kız çocuğum var eşim de bu siteye betül-adana rümuzuyla yazıyor
dua kapısında Allah'ın rahmetini arayanlardanım
selam ile....18 yıl önce gönderildi # -
MERHABA BENDE 35 YAŞINDA BEKARIM İSTANBULDA YAŞIYORUM SEVDİĞİM BİRİSİ VAR ONA KAVUŞMAK İÇİN DUA EDİYORUM.BU SİTEDE OLAN OLMAYAN TÜM İNSANLARIN GÜZEL DUALARINI RABBİM KABUL ETSİN İNŞANLAH ALALH ÇARESİZ OLANLARA ,ÜMİTSİZ OLANLARA BİR KAPI AÇSIN AMİN AMİN AMİN
gerçek ismim fidan 37 yaşındayım evli batuhan ve büşra adında iki çocuğum var iskenderunda hemşireyim aslen izmir şirinyer liyim.ümidimin tükendiği karanlık bir dünyada yaşarken tesadüfen sizleri buldum 5ay önce batuhanım rahatsızlandığında(BEYİN ÖDEMİ)şuan durmuş durumda durumu iyi ama her an ödem artacak diye çok korkuyorum rabbimden yavrumun iyi olacağı günü bekliyorum. sizleri bulmadan önce okadar yalnız okadar çaresizdim ki.inanın sizlerin sayesinde gülmeye başladım sizlerin dualarıyla yavrum ayakta biliyorum.küçük yavrumun sizlerin dualarına çok ihtiyacı var. ne olur ondan dualarınızı esirgemeyin onun gülen gözlerini gördükçe dua dostlarıma dualar ediyorum.çok kötü günler geçirdi ama sizlerin dualarıyla koşup oynamaya başladı. dağlara,taşlara can veren rabbim benim çocuğumada şifa ver. allaha emanet olun. çok yoğun çalıştığım için çok fazla siteye giremiyorum bazı duaları kaçırıyorum hakkınızı helal edin
MERHABA BEN AYŞE KAMU KURULUŞUNDAN EMEKLİ OLDUM.52 YAŞIMDAYIM.EŞİMİ KAYBETTİM.BİR OĞLUM VAR (EVLİ)BİR DE KIZIM KIZIMLA BİRLİKTE YAŞIYORUM.KIZIM YAKINDA ALLAH KISMET EDERSE EVLENECEK.İSTANBULDA YAŞIYORUM...LÜTFEN BENİ DUALARINIZDAN EKSİK ETMEYİN BU GÜNLERDE EN ÇOK BUNA İHTİYACIM VAR...ALLAH HEPİMİZİN YANINDA VE YARDIMCIMIZ OLSUN..
24 yaşındayım konyalıyım ve konyada öğretmenim Rabbim tüm kardeşlerimin dualarını kabul etsin İnşallah.
MERHABA BENİM ADIM HEBUN(BAYAN) GERÇEK İSMİMDE BUNA YAKIN 28 YAŞINDAYIM ÇALIŞIYORUM ONUN İÇİN ÇOK FAZLA GİREMİYORUM ÇOĞUNLUKLA AKŞAMLERI BAKABİLİYORUM. BENDE ADANADAYIM ARANIZA YENİ KATILDIM AMA KENDİMİ ÇOK ESKİ HİS EDİYORUM.SİTEYİ BİR ARKADAŞIM TAVSİYE ETTİ BURDAN ONA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.DUA İLE.
ben 26 yaşındayım.aydınlıyım.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.