SELAM.DENİZLİLİYİM.28 YAŞINDAYIM.İSMİM MİNE.KENDİ İŞ YERİMİZ VAR.BEKARIM.İŞLERİMİZİN YOLUNA GİRMESİ VE RIZASINA UYGUN GÖNLÜME GÖRE BİR EŞ BENİM DUALARIM.DUALARINIZDA BULUNDURURSANIZ SEVİNİRM.ALLAH RAZI OLSUN.
arkadaşlar tanışalımmı.
(81 mesaj) (74 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
benim adımda neşe mardinliyim 18 yasındayım.
18 yıl önce gönderildi # -
ben de fatma, 29 yaşındayım, ankaradayım, kamu kurumunda çalışıyorum, çok sevdiğim biriyle beraberim, evliliğe yanaşmıyor ama ben sabırla duayla inat ederek onunla hayırlı bir yuva kurmak istiyorum. allah razı olsun dostlar. dualarınızı esirgemeyin lütfen. rabbim hep bizimle olsun inşallah. amin
41yaşındayım ismim maviş istanbulda oturuyorum evliyim bir kızım bir oğlum var kızım evli berkay isminde torunum var oğlum askerde 2ay önce hastalanmış askerde akciğerinde delik çıktı amaliyat oldu hastalığın tekrarlama riski büyük doktorlar öyle söylüyor şu askerde temmuzun 20 sinde izine gelecek ozaman kotürollerini yaptıracam her an tekrarlayacak diye çok korkuyorum allah herkese hayılı şifalar versin yanısırada benim muratıma versin işte dostlarım dualarınıza çok ihtiyacım var ne olur dualarınızı eksik etmeyin selam ve dua ile.
merabalar bende BURCU vanlıyım 24 yaşındayım bekarım benim dileğim şuan asker olan sevgilimle aralıkta nişanlanmayı düşünüyoruz bi sorun çıkmaması için dua ediyoruz ehh bide bilen arkadaşlar var işsizim iş bulabilmek içinde dua ediyorum. RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarınızda benide unutmazsınız umarım RABBİM dualarımızı kabul etsin
MERHABA BENİM ADIM ZEYNEP ASLEN ERZURUMLUYUM GAZİANTEPTE OTORUYORUM
28 YAŞIMDAYIM 6 YIL ÖNCE EŞİMDEN AYRILDIM 13 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR
BEMİM DİLEĞİM OĞLUMUN HAYIRLI BİR EVLAT OLMASI İÇİMDEKİ SEVDA ATEŞİNİN SÖNMESİ VE
HUZURLU HAYIRLI BİR YUVA KURMAK
RABBİM HERKEZE HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN AMİN AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
selam.benim adım sümeyye.ankarada oturuyorum.erzurumda öğrenciyim.sevdiğim bi insan var.tek dileğim en kısa zamanda onunla heyırlı bir yuva kurmak.ve sedef hastasıyım.kendiliğinden geçti hastalığım.babam da böbrek hastası.onun da sağlığına kavuşmasını istiyorum.
selamün aleyküm adım mehmet ali osmaniyede yaşıyorum 19 yaşındayımm üniversite öğrencisiyimm rabbimden onun istediği gibi bir kul olmak içinnn dua ediyorumm allaha emanet olun allah razı olsun sizden
Merhaba benim adım nihal 41 yaşındayım eskişehirliyim siteye yeni katıldım sayılır benimde maddi manevi sorunlarım var burada çok huzur buluyorum özellikle dualar beni çok rahatlatıyor buradaki herkese saygı ve sevgi duyuyorum.
tugba ben antepteyim 24 yaşındayım burda olmak beni çok rahatlatıyor iylki sizlere rastladım dostlarım benim dileğimi bir çok arkadaşım biliyor istediğim insanla bir an önce hayırlı bir yuva kurup engelleri aşmak
tüm dua dostlarından allah razı olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun
merhaba ben Muğdat KAYA. yani KAYA . Vanlıyım. van merkezde oturuyorum. yaşım 28 bekarım. muhasebe işi yapıyorum. en büyük dileğim duam biran önce işlerimi yoluna koyup evlenmek. mutlu bir yuva kurmak. Rabbim sizlerin dualarını kabul etsin benide sizin o güzel dualarınıza dahil etsin. amin. slm ve dua ile...
vana yolu düşen olursa bir isteği olursa sonsuza kadar kapım sizlere açık. bekleriz...18 yıl önce gönderildi # -
ben TAMER OKKAN 46 YAŞINDAYIM ANKARADA OTURUYORUM KIRTASİYE-TUHAFİYE DÜKKANIMIZ VAR
EN BÜYÜK İSTEĞİM BORÇSUZ TİCARET YAPMAK,İSLAMI HAKKIYLA YAŞAMAK18 yıl önce gönderildi # -
Selamunaleyküm sevgili dua dostlarım.
Adım Zehra,yaşım 21,Ankaralıyım.
Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.
Dua ve muhabbetle...18 yıl önce gönderildi # -
Selam selam
Ben bayan taksi şoförüyüm.Girne Kıbrısta yaşıyorum.Dualarınıza ihtiyacım vardır kardeşlerim. Maddi manevi zorluklar içerisindeyim. Ailem çok fakir. Çalışmak durumundayım. Sizlerin duasına ihtiyacım vardır. Hepiniz birbirinize dua ediyorsunuz. Ben de sizlere dua etmeye başladım. Beni unutmayın .18 yıl önce gönderildi # -
Ve aleyküm selam ablacığım.
Hoş geldinizRabbim rızkınızı artırsın sizi her daim görüp gözetsin.
selamün aleyküm ,ben de yusra.18 yasındayım.Batman'da yasıyorum.eğitimim liseden sonra durdu. şimdılık çözülemeyecek gibi duruyor.o yuzden dualarınızı eksık etmezseniz kardesinizden sevinirim.bir de acilen iş bulmalıyım.cok sıkıntılıyım.dua dostları gercekten anlatamadıgım cook sey var.Allah razı olsun hepinizden.selam ve dua ile...
ben döne 25 yaşındayım evliyim ankaralıyım çerkezim özellikle belirtmek istedim
ev hanımıyım nışanlanınca işten ayrıldım
bende size yeni katılanlardanım sizlerle tanıştığıma öyle sevindeimki anlatamam
herşey gönlünüzce olur inş.benimde bazı sıkıntılarım var banada dua edermisiniz.bzen çok bunalıyorum sonra mevlam neyler neylerse güzel eyler diyip rabbime sıgınıyorum...
rabbim hepinizi korusun...18 yıl önce gönderildi # -
SELAMUNALEYKUM COK DEGERLI DUA DOSTLARIM.ZOR GUNLER GECIRDIM AMA COK SUKUR RABBIME HEPSI GERIDE KALDI.GECMISI ASLA UNUTMA O SENIN EN IYI OGRETMENINDIR.GELECEKTENDE UMUDUNU ASLA KAYBETME.
PARLAYANYILDIZ GELECEĞİNDE ADIN GİBİ HEP PARLAK OLSUN İNŞALLAH. TÜM DUA DOSTLARIM ALLAH HEPİNİZİN HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN TEZ VAKİTTE FERAHA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH.AMİN.
KARDEŞLERİM TÜM DUA DOSTLARI HEPİNİZİN YAZISINI BİRER BİRER OKUDUM..BEN DE KAAN...ANKARADA KAMUDA CALIŞIYRM..28 YAŞINDAYIM..BENDE BURDAKİ TÜM GÖNÜLDOSTLARININ KALBİNDEN GECENİ CENABI HAKKIN KABUL ETMESİ İCİN DUACIYIM..COK CALKANTILI HIZLI BİRHAYATIM OLDU..AMA RABBİM YOLUNA BENİDE (SANIRIM VAKTİ ZAMANI BUYMUŞ) BİR AYRILIK ACISI SONRASI SOKTU.VE O GÜZEL NURLU YOLDAN RABBİM BENİ AYIRMASIN...SİZLERİ TANIDM...GERCEKTEN COK SEVDİM...İLİŞKİM BİTTİĞİNDE COK ÜZÜLDÜM YIPRANDIM AMA O İNSAN BANA HEP GÜNAH İŞLETTİ..AMAŞUAN RABBİMİN YOLUNDAYIM...ALLAH YOLUNDAN AYIRMASIN ŞEYTANA NEFSİMİZE YENİK DÜŞÜRMESİN..BAZI ACILAR COK BÜYÜK ŞEYLEREHAYIR OLURMUŞ YA DUA DOSTLARI İNANIN FAZLA DETAYA GİRMİYRM AMA BENCANLI ÖRNEĞİYM....BENDE HAYIRLI BİR EŞ İSTYRM ARTIK..YANLIŞ İNSANLARLA KARXILAŞTIRP SINAMASIN RABBİM....AMİNNN
DUA DOSTLARIM BEN NERMİN 41 YAŞINDAYIM İSTANBULDA OTURUYORUM KAMUDA ÇALIŞIYORUM EVLİYİM İKİ KIZIM VAR BİRİ SİZLERİN DUALARIYLA BULUNDU VE YUVA KURUYOR,BÖYLE OLMAINI İSTEMEZDİM AMA KISMET BUYMUŞ HAYIRLISI OLSUN TESADÜFEN BU SİTEYİ GÖRDÜM VE ÜYE OLDUM SİZLERLE TANIŞTIĞIMİÇİN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HER ZAMAN YANINIZDAYIM
merhaba dua dostlarım ismim sevgi 44 yaşındayım kızm 23 oglum 28 yaşında iki evladım var bende bu siyeyi tesadüfen buldum sizlerle karşılaştırdı rabbim şükürler olsun rabbimden dilegim beni ve ailemi islamı geregince evlatlarımla ve eşimle yaşamak çocuklarımında hayırlı birer eş bulup mutlu saglıklı birer yuva kurmaları rabbim bizleri hidayetine erdir ölüme hazırlanma idrakı ver amin sizlerin dualarına muhtacım dualarınızı eksik etmeyin benden sizler dualarımdasınız selamla...
32 yaşındayım üniversite mezunuyum ama şuan doğru dürüst bir işim yok çok dardayım kardeşlerim Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin
CUMANIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM HAYIRLI RIZIK KAPILARI AÇSIN YÜZÜNE KARDEŞİM
selam bacım , ben yusuf , iskenderundayım. yaşım 29 , teknikerim , yakında ülke dışına çıkacağım , benim nişanlım sözlüm yok ama dağlar kadar borcum var , Allah sen ve nişanlın hakkında hayırlısını nasip etsin. kimbilir belki sen şimdi evlisindir de. senin için fatma 1 fatiha okuyacak sende benim için okurmusun. selam ve dua ile
ben yeliz ist de yasıyorum 26 yasındayım bir firmada muhasebesindeyim 1 ay önce sevdigimden ayrıldım va canım cok acıyo dün iş cıkısı işyerimde calısan abi dedigim birinin az kalsın kurtulamasaydım tacizine ugruycaktım ilk defa böle bişi basıma geliyo her sey üst üste geliyo allah beni bi
sınavdan geciriyo sanırım ama dün basıma gelen olay beni cok sarstı insanlar öle bi hale gelmişki söyliycek bişi bulamıyorum lütfen benim bu sıkıntılardan kurtulmam icinde dua edermisiniz sevdigim kişiyi cok özledim canım acırken bu olay basıma gelince iyice sarsıldım allah herkesin yar ve yardımcısı olsun18 yıl önce gönderildi # -
CANIM KARDŞM...BENİM RABBİM SENİ KORUSN...ŞERDEN KÖTÜ İNSANLARDAN MUHAFAZA ETSİN..DİKKT ET..KENDİNE..İŞALLAHH HAYIRLISI İLE BİRLEŞCEKSİN YELİZCİM....İŞALLAHHH....HATASINI ANLICAK..RABBİM İCİNE GÜZELLİKLER KOYACAK...BU ZOR GÜNLERDE SABRET..SABRETMEK KADAR ZOR BİŞEY YOK AMAMÜKAFATIDA BALDAN T ATLI KARDŞM...İŞALLAH O MÜKAFAATA NAİL OLAN KULLARDAN OLURZ.....COK DUA ET....HAYIRLISINI DİLE..BENİM HİKAYEMİ BİLİYSNN...DİMİ
bende merve 24 yaşındayım optisyenim Mevlama sonsuz şükürler olsun Rabbim eksikliklerini göstermesin ki her şeyimden mutluyum
bi mutsuzluğum var ki sevdiğim kişiden karşılık bulamıyorum ama onu 4 yıldır usanmadan seviyorum ve artık sabrım zorlanıyor içim çok acıyor
Allah'ıma onu hakkımda hayırlı eylemesi için duacıyım sizlerin de duanıza muhtacım
kimseler bilmiyor iyiki siz varsınız içimi döküyorum burada
Allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
rabbim tez vakitte hayırlısınla dularımızı kabul etsin aminnn
26 yaşında kayseride yaşıyorum / mali Muhasebe departmanında müdür olarak çalışmaktayım.TÜm arkadaşların ALLAH c.c. hudan istedikleri nefsani dualarının huzurda kabul buyurulmasını canı gönülden niyaz ediyorum...
SeLAMeTLe..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.