mukaddercim Allahım bin kere razı olsun.recep abim.idil kardeşim,deryam,cennetim ALLAHIM bin kere razı olsun hepinizden şu mubarek cumalar hürmetine RABBİM sizleri dara düşürmesin,her işinize hayırlı sebebler versin amin amin.
DUA DOSTLARIM BU KEZ SÜHEYLAMIZ İÇİN (ALA)LÜTFEN.sizleri çok seven ablanız.
(131 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bende şim 100 taneyi bitirdim...KALDI....3250.....ADET..
18 yıl önce gönderildi # -
ŞENGÜL KARDEŞ ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN .VESİLE OLDUNSANIRIM RECEPKARDEİŞN 10 TANESİNİ DÜŞMEDİK.KALAN......3240......ÖYLEMİ?
HAKLISIN Mukadderciğim.ben bir yandan tefriciye okuyorum diğer taraftan yazılanları okudum karıştırmış olacağım.Allahım razı olsun.hesap şimdi tamam.canım kardeşim benim.
Benden 10 daha
220 aldım kalan 3000 şengül canım kardeşim allah kabul etsin biraz uzak kaldın ama inşaallah artıkburdasın ben yazılarını aradım allah aemanet ol fatma istanbul
bende 100 alıyorum allah kabul etsin kardeşlerim
KALAN.....3900...ADET....Fatma ablam Filiz kardeşim RABBİM şu mubarek Cumalar hürmetine ne muradınız varsa versin beni öyle mutlu ettinizki hepiniz Allahımda sizleri hep sevindirsin inşallah AMİN AMİN AMİN.
Bende 100 tane alayım. Filizin aldığıyla enson 2900 dü, ben 100 aldım, 2800 kaldı.Rabbim cümlemizin okuduklarını mübarek etsin AMİN AMİN AMİN
AY ÇOK AFEDERSİNİZ.....KALAN ....2900....ADET
şengülcüm 2900 kaldı sanıyorum, yanlışlık olmasın.
BENDE 100 adet şimdi bitirdim.KALAN.....2800....ADET TEFRİCİYE.
sanırım bir göz doktoruna gitme vaktim geldi....:):) yakın yazıları okuyamıyor karıştırıyorum.
:)
Bende almıştım 100 tane iki üç mesaj önce. En son 2700 kaldı.18 yıl önce gönderildi # -
evet şimdi okudum bitanem Allah razı olsun.son KALAN.....2700....ADET
canlarım 2800 kallmış sudemeral okuyunca...100 şengül okudu. kaldı 2700..tamammı!!!
150 de benden kaldı....2550.........
Sağol mukaddercim, Şengül ablamla sayı önemli olduğu için dikkat ediyoruz sanıyorum:) Öpüyorum ikinizede. Rabbim razı olsun.
ben de akşam namazından sonra okurum.sayısını okuyunca söylerim.çalıştığım için gündüz okuyamıyorum.
şengül ablam numaran telsimse alabilirmiyim şimdi
bebeğim prensibim nedeniyle vermicem...çok özürdilerim bitanem seninle hiç bir ilgisi yok.burdasın demek çooookkkk sevindim hep burda kal süheylam.
50 daha benden..kalan 2500
100 benden kalan 2400
BEN DE 50 ADET ALIYORUM
fatma abla ile kalan 2350
200 benden....KALAN.....2150....
ben 20 tane daha okuyorum kalan .......2130
canım dostlarım süheylamız için açılan elleriniz dua okuyan yürekleriniz dert görmesin....AMİN...süheylamız bu üzgün bize katılamıyor sanırım. fakat Allahımızın izni ile düzelcek..
30 daha okudum.KALAN.....2100
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.