okurum ablam hemen başlıyorum
DUA DOSTLARIM BU KEZ SÜHEYLAMIZ İÇİN (ALA)LÜTFEN.sizleri çok seven ablanız.
(131 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım razı olsun bitaneciğim canım kardeşim benim. bende birazdan hepimiz için YASİN-İ ŞERİF LER okuyacağım inşallah.Allahımdan dilerim ne duan varsa Rabbim şu vakitlerde kabul buyursun amin.hasan farukcuğumu öperimmmmmmmmmmm o benim hayatım ve canım :):)
18 yıl önce gönderildi # -
şengülablam allah razı olsun senden niye okudunuz neye yarayacak hiçç bir dileğim hiç bir duam yok
:)Ablacım okudum bitirdim Allahım razı olsun okuyan herkesten ve başta senden.Rabbim ALA krdeşimin de tüm sıkıntılarını gidersin inşallah.
BİSMİLLAHİRRAH MANİRRAHİM.senin göğsünü açmadıkmı?...yükünü üzerinden atmadıkmı?...ki o senin belini bükmüştü...ve senin şanını yükseltmedikmi?...muhakkak ki güçlükle beraber bir kolaylık vardır...elbette güçlükle beraber bir kolaylık vardır...öyle ise boş kaldınmı hemen İBADETE KOYUL...ve ancak RABB'İNE rağbet et.İNŞİRAH SÜRESİ.
BÜYÜK ALLAHIM (SÜHEYLA )kızımız için okuduğumuz tefriciyeleri kabul eyle.YARABBİ!! DİLE GETİRDİĞİMİZ HERTÜRLÜ EŞSİZ HAMD VE SENA ANCAK SANA MAHSUSTUR...YARABBİ OKUDUĞUMUZ TEFRİCİYELERİ DERGAI ULÜHİYYETİNDE KABUL EYLE.YARABBİ!! BİZ ANCAK SANA KULLUK EDERİZ ANCAK SENİN İÇİN NAMAZ KILAR YALNIZ SANA YALVARIR ANCAK SANA KOŞAR VE BİZİ SANA YAKLAŞTIRACAK ŞEYLERİ KAZANMAYA ÇALIŞIRIZ İBADETİMİZİ SEVİNÇLE VE ARZU İLE YAPARIZ YASAK ETTİKLERİNİ YAPMAZ VE AZABINDAN KORKARIZ SENDEN BİZLERE RAHMET VE İHSANININ BOL OLMASINI DİLERİZ .EY BAĞIŞLAMASI BOL RABBİM AYIPLARIMIZI ÖRT KALPLERİMİZİ PAK EYLE HASTALARIMIZA ŞİFA DERTLİLERİMİZE DEVA BORÇLULARIMIZA ÖDEME KOLAYLIĞI VER YARABBİ GÖRÜŞÜMÜZ KIT GÜCÜMÜZ ÇOK AZ BU YÜZDEN RAHMETİNE TARİFSİZ DERECEDE MUHTACIZ EY HERŞEYE KADİR GÖNÜLLERE ŞİFA VEREN ALLAHIM KİMSESİZLERİ YOKSULLARI SANA ÇOK ÇOK MUHTAÇ OLANLARIN DERTLERİNE DEVA EVLERİNE BOL RIZIK VER ALLAHIM 4444 KERE BU TEFRİCİYEYİ OKUYAN KARDEŞLERİME HEM AHİRET HEM DÜNYA ZENGİNLİĞİ VER NE MURATLARI NE DUALARI VARSA YÜCE DERGAHINDA KABUL EYLE...BÜYÜK RABBİM SÜHEYLA KIZIMIN KALBİNE FERAHLIKLAR VER O BİŞEY DİLEMEMİŞ FAKAT SEN ONA ŞAH DAMARINDANDA YAKINSIN RABBİM ALANIN GÖNLÜNDEN NE GEÇİYORSA KABUL ET.AMİN AMİN AMİN.ELHAMDÜLİLLAHİ RABBÜL ALEMİN.
amin allah kabul etsin
ŞENGÜL KARDEŞİM RABBİM SENİ HİİİİİÇ DARDA BIRAKMASIN...!!!
Sengul Ablacim, Allahim sizden bin kere razi olsun...
Butun dilekleriniz kabul olsun insaallah
Yarabbim sizi aramizdan eksik etmesin insaallah
Sizin dualariniza her zaman ihtyacim varAmin amin amin
ALLAH KABUL ETSİN
AMİN ALLAH KABUL ETSİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.