100 tane okudum...KALAN......1089.....
DUA DOSTLARIM BU KEZ SÜHEYLAMIZ İÇİN (ALA)LÜTFEN.sizleri çok seven ablanız.
(131 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Kadir ağbiciğim Mukadder kardeşciğim.Allahım razı olsun Rabbim sizi hiç darda bırakmasın.amin amin amin.
18 yıl önce gönderildi # -
100 tane de ben aldim
kaldi 989 tane18 yıl önce gönderildi # -
selam dostlar bende kardeşim için 11 adet okudum rabbim kabul etsin inşallah
Aika kardeşim Rabbim sizden sonsuza dek razı olsun canım dua kardeşim benim.
canım deryaaaaammm seni çokk seviyorum tatlı kızım benim.Allahım senden binlerce kez razı olsun.
Sengul Abla Allah asil sizden razi olsun
Bu sitedeki herkesin yardimina kosmaya calisiyorsunuz
Insaallah Allah'im dualarimizi kabul eder en kisa zamanda ve Ala kardesimizin dilekleri gerceklesirAmin amin amin
KALAN......978......
ŞENGÜL KARDEŞ BUGÜN GİDEBİLİRSEM BİR DAVETE İSTERSEN ORADA BİRAZ DAĞITAYIM.ÇOK GÜZEL İNSANLARIN YANINA UĞRAYACAĞIM İNŞAALLAH. 50 TANEDE OLSA ÇORBADA TUZLARI BULUNSUN
mukadder kardeşim Allahım yoldaşın olsun.Rabbim razı olsun çok iyi olur eğer öyle bir imkan olura kimin kime duası geçeceği belli olmaz derdi babaannem gideceğiniz güzel insanlar hürmetine Rabbim kabul ederde şu kızanımızın alanın yürekciği ferahlar.dün gece rüyamda gördüm elimi ve yanaklarımı öptü ve bize teşekkür etti ala.
Sengul abla rüyanı duyunca ürperdim ne güzel sizin gibi insanların olması. Kalbin ne kadar iyi senin, Allah sana dünyada selamet, ahirette saadet versin. Ben de şimdi 20 tane okuyorum kaç tane kalmış oluyor bilmiyorum mukadder kardeşiminkiyle hesaplarsın.
KALAN....958..ADET TEFRİCİYE.
58 ADET daha aliyorum
kalan.... 900 adet18 yıl önce gönderildi # -
200 adet daha.KALAN.....700....adet.
50 adet daha kaldi..... 650 adet
Allahım senide hep iyilerle karşılaştırsın AİKACIM allahım seni sevsin ve sevindirsin.amin.
Amin ablacigim amin cumlemizi insaallah...
Simdi biraz disari cikmam gerekiyor, gelince eger daha kalmissa okunacak yardim ederim ablacim18 yıl önce gönderildi # -
250 okundu..
KALAN...400.18 yıl önce gönderildi # -
ŞENGÜLCÜM 100 DAHA ALLIYORUM
KALAN..300.
bende şimdi 100 tamamladım.KALAN...200...
100 tane ben aliyorum
kalan 100 adet18 yıl önce gönderildi # -
MUKADDER KARDEŞİM.DİLERİM RABBİMDEN BÜTÜN KALBİMLE ALA KIZIMIZ İÇİN,SENİNDE İÇİNDE BULUNDUĞUN O ALLAH DOSTLARININ GÜZEL İNSANLARIN RABBİM HER MURATLARINA NAİL ETSİN RABBİM SİZLERİ EN ÇOK SEVDİĞİ KULLARIYLA BERABER MUAMELE ETSİN.ALLAHIM BİN KERE RAZI OLSUN.KARDEŞİM BENİM.O GÜZEL ALLAH DOSTLARINA BENDENDE MERHABA!!! HER ZAMAN DUALARIMDA OLACAKLAR BİLSİNLER.
SON KALAN 100 BEN ALIYORUM....
AİKA KARDEŞİM RABBİM SONSUZA DEK RAZI OLSUN SENDEN.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BEN ŞİMDİ AĞLIYORDUM .NEDEN DERSEN ŞEHİT CENAZESİNİ İZLİYORDUM VE AİLESİNİ RABBİM SABIRLAR VERSİN ONLARA .ŞEHİTLİK NASİP OLMAZ HERKESE ONLARADA DUA EDELİM KARDEŞİM ŞİMDİ DIŞARI ÇIKIYORUM CANIM SONRA İNŞAALLAH GÖRÜŞÜRÜZ HAKKINI HELAL ET ARKADAŞIM......
ALLAHIM MUKADDER KARDEŞİMDEN SONSUZA DEK RAZI OL. AMİN.
Allah razi olsun sizden de Sengul Ablacim
Bitirdik herhalde hayirlisiyla degil mi Ala kardesimiz icin olan 4444 taneyi okuyup?18 yıl önce gönderildi # -
Ablam yetişemedimama son 100 taneyi okumadıysan ben alayım sen bayağı yorulmuşsundur canımsın benim
HIDIRELLEZ DE DILEK DILEME NASIL OLUYOR..GUL DIBINE OLMASI SARTMI?BILENINIZ VARMI ACABA?
CANIM MFDem 50 tane kaldı şimdi eğer okuyabilirsen ŞU MUBAREK EZANLARDA rabbim senden razı olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.