100 okudum KALAN......2000.........
DUA DOSTLARIM BU KEZ SÜHEYLAMIZ İÇİN (ALA)LÜTFEN.sizleri çok seven ablanız.
(131 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
200 daha okudum...KALAN.....1800....
18 yıl önce gönderildi # -
Allahım bin kere razı olsun mukadder kardeşim senden ve hepiciğinizden...amin amin.
70 daha okudum... kalan...1730
şengül ablam bugün o kadar kötüyüm ki ayakta zor duruyorum öncelikle allah hepinizden razı olsun allah ne muradınız varsa versin şengül ablam bana bu yaptığını belkide ablam veya arkadaşlarım yapmazdı senin çok hakkın var üzerimde nasıl ödeyeceğimi gerçekten bilmiyorum şuan bu yazıyı yazarken ellerim titriyor seni çok ama seviyorum canım ablam
canımsınnnnn alam benim .çok iyi oldu karşılaştık bende şimdi girdim sitemize.seni çok seviyorum ve hepimiz seni çooook seviyoruz sen bizim tatlı alamızsın herkezin dualarına koştun koştun:):) bak şimdide bütün ablaların sana seferber oldu senin kendini iyi hissetmen için canım alam.
Süheyla seni çok iyi anlıyorum insan böyle durumlarda çok kötü bir halde oluyor. senin yaşadığını ben de yaşadım ama o zamanlar böyle dua edecek kimsem yoktu kolum kanadım kırılmıştı senin gibi ancak bir süre sonra kendime gelebildim de dualara başladım ben çok kötü durumdaydım sevdiğimden ayrılmıştım başkasıyla sözlenmişti ama şimdi nişanlıyız sorunum var ama o da gidecek Rabbimin izniyle. bak çok şükür yalnız değilsin her şey çok iyi olacak inşallah umutsuzluğa kapılıp duanın kabul olmayacağını düşünme hep olacak diye düşün ki olsun.
200 tane daha okudum.KALAN.........1530
Herşey aynı mı Ala , bi değişiklik falan var mı ablacım
Allahım razı olsun Cennetciğim Sedefciğim.Süheylamız yavaş yavaş kendine gelicek inşallah.Allahım sen ala kardeşimizin hep yanında ol AMİN AMİN AMİN.
Abla ben 50 tane okudum akşam namazından sonra .
fatih abi ile..kalan..... 1480
allahım SENDEN her daim razı olsun kardeşim fatih.Allah seni bir an önce sevdiğine kavuştursun iyi yürekli kardeşim benim.Allah bütün sıkıntını gidersin.amin.
100 daha alıyim ....KALAN 1380........
Mukadder Abla bişey dicem ordasınmı
EVET BURDAYIM FATİH
Hani paket hazırlamıştım ya sana
50 Ayetel Kürsi
50 Fatiha
50 İhlasAkşam namazından sonra buraya 50 tefriciyye okurken . Senin paketide gönderdim . Hem sana hem senanura hem ailenize :)
ALLAH RAZI OLSUN KOCAMAN YÜREKLİ KARDEŞİM BENİM ALLAH NE İSTEĞİN VARSA KABUL ETSİN SENİ İKİ CİHANDA MESUT ETSİN DAHA NE DİYEYİM SANA YA AĞLATTIN BENİ....
ne güzel sevinten ağlamak . senanurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ordamıııı
SENANUR BURDA CIVIL CIVIL
80 daha okudum.bu günlük bukadar Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim.KALAN..........1300.....
ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN KARDEŞİM HAYIRLI GECELER
Allah kabul etsin Ablam .
Mukadder Abla öptü fatih abisi senanuru
HAYIRLI GECELER SENANUR EL SALLIYOR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM
HAYIRLI GECELERRR
ÖZÜR DİLİYORUM NE OKUDUĞUNUZU ANLIYAMADIM YANİ ''TEFRİCİYEMİ'' NEDİR??? BİLSEM BENDE SİZE ORTAK OLMAK İSTERİM
HOŞGELDİN ARAMIZA.TEFRİCİYE OKUYORUZ KARDEŞİM..KALAN...............1300.......
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
11.ADET BENDEN.
KALAN......................1289.ADET.
100 ben aldım KALAN...1189......
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.