Derdi olup,derman arayan tüm hastalarımıza şifa olsun diye ..
100 Şafi ...
Mevlamız hepimizin dualarını kabul eder inşallah...
Amin!
TÜM HASTALARIMIZ İÇİN DUA EDELİM DOSTLAR
(133 mesaj) (64 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
tüm hastalarımıza acil şifalar inşallah
1 yasin
1 vakıa
1 mülk
1 esmaül hüsna
1 kenz-ül arş
1 hacet duası
1 şifa ayetleri okuyorum allahım kabul etsin inşallah amin..17 yıl önce gönderildi # -
5 adet SİTEDEKİ TÜM DOSTLARIMIN HASTALARINA ACİL ŞİFA NİYETİYLE
Ebu Said el-Hudri-r.anh- buyurur ki:
Cebrail Aleyhisselam, Resulullah –s.a.v- Efendimizin yanına geldi ve ‘’Ya Muhammed! Hasta mısın?’’ diye sordu. ‘’Evet’’ cevabını alınca Cebrail Aleyhisselam şu duayı okudu:
* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’17 yıl önce gönderildi # -
* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’ALLAHIM TÜM HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR VERSİN VE KORUSUN...
17 yıl önce gönderildi # -
tüm dua edenlerin duasına(aminnnn)Allah tüm hastalarınıza şifa versin.
Tüm dua eden kardeşlerimin duasına AMİN..
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan bütün hastalara şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan bütün hastalara şifâ vermesini istiyorum!
Amin YA ŞAFİ17 yıl önce gönderildi # -
allahim hasta kullarina sifalar ver amin
arkadaslarım bende allahım bır mucıze derken sıkıntılarımdan boguldugumda ,arayısım benı buraya getırdı. ve bulundugum yerın adıda mucıze net. bu durumdan cok etkılendım. sonra yıllar once dua nın ehemmıyetını konusurken gonlu guzel bır ınsanla "evren dua uzerıne kuruludur." demısatı cok etkılenmıstım. sımdı burada boyle bır dua halkasının bır parcası olmak nasıp oldu bana da .
su ana kadar edılen tum dualara yuregımden ümit tasarak amin dıyorum.. allah dualarınızı kabul etsın ınsallah.
rabbım hıc kımseye kaldıramayacagı yukle ımtıhan etmesın ınsallah.. hasta olam kardeslerımıze "şafi"adı hurmetıne sıfa versın rabbım.. dermanı olmayan hastalıklarla karsılastırmasın korktuklarımıza ugratmasın.. hastası olanlara sabır versın hastalarına acıl sıfalar versın.ben ne dıyım kı. allah dualarını kabul ettıgı duaların arasına katsın cumle dualarımızı.
merhabalar tekrar17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH'ım bütün hastalara acil şifalar ver ve onların başında çaresizce bekleyenlere sabır ver ALLAH'ım AMİN
Amin YA ŞAFİ17 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ OLAN
İSİMLERİ BİR İSMİNDE TOPLANAN BÜYÜK ALLAH
BİZİM TEK OLAN RABBİMİZ
BÜTÜN HASTALARIMIZA ŞİFA VER
SAĞLIK AFİYET VER ALLAHIM17 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH...
Canım Oğlum
Kelebekler güzeldir
Yazık olur,elle tutulmaz oğlum
Bazen gözlerinle sevmesini bileceksin
Yıldızlar uzaktır,varılmaz oğlum
Ama hayale sınır yok
Kapa gözlerini düşle
Yüreğinde hissedeceksin
Oğlum oğlum,canım oğlum
Gerçekler unutulmaz,kalmaz hep sır
Geçse de bin asır
İnan oğlum,herşeyi sende öğreneceksinÇiçekler dalında güzeldir,koparma
Bırak sevgiyle atsın,tamiri olmaz sonra
Sakın oğlum,kalp kırma
Dedim ya hayale sınır yok,kapa gözlerini hisset
Birbirimizi hissedebiliyorsak
Düşünebiliyorsak aynı anda
Ne yazar
Ne çıkar be canım oğlum
Dağlar,okyanuslar olsa da aramızda
Sen damarlarımdaki kanda,sen bu canda
Sen aldığım her nefeste,açan çiçekte
Mavi gökyüzü,yüzüme vuran güneştesin oğlum
Ben babayım
Senden kopmam,kopamam ki
Gün gelecek,sende anlayacaksın tüm olanları
Sende öğreneceksin,inan ki
Günahlar,yalanlar ortaya çıkmazmı sanki
Gerçekler unutulmaz,kalmaz hep sır
İnan oğlum,geçse de yüzbin asır…(Gürsel İLERİ)
ALLAHA EMANET OLUN...
SELAM VE DUALARIMLA...17 yıl önce gönderildi # -
Allahım Tüm hastalarımıza şifa versin İnşallah.AMİN
……………
Senin canın yandığında,benim yüreğim yanar
hangi acı büyüktür bilemem oğlum,
her gülüşünde,yüreğimde güvercinler uçar,
sevincim üşür diye,havaya salamam oğlum.
…….
(Dursun YÜKSEK)DUALARINIZDA YER ALMAK UMUDUYLA ALLAHA EMANET OLUN....
SİTEDEKİ TÜM DOSTLARIMIN HASTALARINA ACİL ŞİFA NİYETİYLE
Ebu Said el-Hudri-r.anh- buyurur ki:
Cebrail Aleyhisselam, Resulullah –s.a.v- Efendimizin yanına geldi ve ‘’Ya Muhammed! Hasta mısın?’’ diye sordu. ‘’Evet’’ cevabını alınca Cebrail Aleyhisselam şu duayı okudu:
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’17 yıl önce gönderildi # -
7 Ayet-el Kürsi....Amin.Şafi sıfatınla tüm hastalarımıza tez zamanda şifa ver Rabbim.
AMİN AMİN AMİN....
"Allahümme ente'l-melikü'l-hakku'llezi lâ ilâhe illâ ente yâ Allah ve Selâmü ya Kâfi"
"Yâ Şifae'l Kulûb" "Yâ Şifae'l Kulûb" "Yâ Şifae'l Kulûb" Kulûb"
7 Ayetel Kürsi ...
Rabbim onlara tez şifalar versin kendi katından...
hastalıklarından hiç eser kalmamacasına iyiliğe eriştirsin...
Dertlerinin dermanına ulaştırsın onları.
Sevdiklerine, yakınlarına da güçlülük versin...
ilter kağan gibi nice hastalar sapasağlam olsunlar inşallah...
Amin!17 yıl önce gönderildi # -
amin.amin.allah şifa versin herkese
İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH. RABBİM RAZI OLSUN SİZLERDEN GÜZEL YÜREKLİ GÜZEL DUA DOSTLARIM...
Ya Allah!
Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku için 'lailaheillallah' ı,
Her keder ve üzüntü için 'maşa'allah'ı,
Her bir nimet için 'elhamdulillah'ı,
Hayret verici her şey için 'subhanallah'ı,
Her bir günah için 'estağfirullah'ı,
Her darlık için 'hasbiyallah'ı,
Her musibet için 'inna lillahi ve inna ileyhi raciun'u,
Her bir kaza ve kader için 'tevekkeltu alellah'ı
Her bir itaat ve isyan hareketi için 'la havle vela guvvete illa billahil aliyyul aziim'i, hazırladım.
Ey Rabbım! Bize arttır da eksiltme, bizi şereflendir de hor ve hakir kılma, bize ver de mahrum bırakma, bizi seç de üzerimize ihtiyar etme.
Bizden razı oluver bizden kabul eyle. Ey Kerem sahibi! Ey esirgeyenlerin en merhametlisi! Duamı kabul eyle. Hamd alemlerin Rabbın'a mahsustur.17 yıl önce gönderildi # -
YA RABBEL ALEMİYN...SEN BÜYÜKSÜN, SEN BİLİRSİN, SEN DUYARSIN...
ŞİFA VERECEK OLAN ANCAK VE ANCAK SENSİN...
SANA DOST OLANLAR HÜRMETİNE...
AZİZ PEYGAMBERİMİZ HÜRMETİNE...
KUR'AN-I AZİM ŞAN HÜRMETİNE...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN HASTALIKLARIN DEVASI,BÜTÜN DERTLERİN DERMANI,
SENİN KATINDA SAKLIDIR...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
DERTLİ BEDENLERE VE RUHLARA SEN ŞİFA VER YARABBİ!!!
ACİLEN DİNDİR ACILARINI...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!AMİN AMİN AMİN
derin'e gönderdiği dua için çok teşekkür ediyorum .Allah razı olsun
tüm şifa bekleyen hastalarımız için okuyorum
tüm dualarımızı Allah kabul etsin inşallah17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH 'IM TÜM HASTA KULLARINA HAYIRLI ACİL ŞİFALAR NASİP EYLE...AMİN
ALLAHIM HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR VER. DERMANSIZ DERT VERME YARABBİM. SEN BÜYÜKSÜN. HİÇ KİMSEYİ DARDA KOYMA ALLAHIM. SEN BİZLERE HAYIRLI SAĞLIKLI ÖMÜR VER. HASTA OLANLARIMIZA HAYIRLI KAPILAR AÇ. AMİN. AMİN. AMİN.
AMİN YA RAB. AMİN YA ALLAH. AMİN YA ŞAFİ...
AMİN AMİN AMİN17 yıl önce gönderildi # -
100 ya Şafi şifa niyetine amin
Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike.
Ya Şafi!17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.