rabbim sizlerden razı olsun kardeşim
hatmimiz devam ediyor dualarınızı eklayin
CEVŞEN'İ KEBİR HATMİ BAŞLIYORUM DOSTLARIM DUALARINIZ VE AMİNLERİNİZLE KATILIN
(98 mesaj) (42 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YA MÜTEKEBBİR Sonsuz büyüklük ve azamet sahibi
YA LATİF Lutfu keremi bol olan
YA AZİM Kendisine büyük ümitler beslenen
YA TEVVAB C.C. Bütün tevbeleri kabul eden
YA MUCİB C.C. Kullarının dualarına cevap verenEY YÜCE RABBİM BU GÜZEL İSİMLERİNİN HÜRMETİNE BİZLERİN GÜNAHLARINI AFFET
BİZİ İMANINDAN AYIRMA LÜTÜF VE KEREMİNİ BİZLREDEN DE ESİRGEME ALLAHIM
DERTLİLERE DEVA BOÇLULARA EDA HASTALAR ŞİFA VER.EVLAT İSTEYEN BÜTÜN
KARDEŞLERİMİZİN HASRETİNİ DİNDİR YÜZLEMİZİ GÜLDÜR
KALPLERİMİZ NURLANDIR RABBİM.BİZLERİ YOLUNDAN AYIRMA RABBİM
SENDEN BAŞKA DULARIMIZI KABUL EDECEK YOKTUR
ŞU ACİZ KULLARININ DUALARINI KABUL BUYUR RABBİMTLAY KARDEŞİM ALLAH SENDEN DE RAZI OLDUN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN
RABBİM İKİ DÜNYADA DA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNDUALARINDA BENİ DE UNUTMA GÜZEL KARDEŞİM
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN HAYIRLISI İSE EŞİMİN BANA DÖNMESİ İÇİN DEĞİLSE ONSUZ AYAKTA DUARBİLMEM KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN SAĞ SALİM OLABİLMEM İÇİN DUALARINI BEKLİYORUM KARDEŞİM AMİN.
hasbinallahi venığmel vekil rabbim yar ve yardımcımız olsun kendisinden başka hicbirşeye bizleri muhtac etmesin inşaallah dualarıma ekleneceksiniz tabiki kardeşlerim ağızlarınıza yüreklerinize sağlık hayırlı cumalar
ALLAH KABUL ETSİN
ALLAHIM seni, kulun ve resulun MUHAMMED'i o kadar çok seviyorumki sen hep kalplerimizde ol ve tüm inananlara rahman ve rahim ismin ile yardım eyle,bağışla ve ne olur bizi sevgilin MUHAMMED ile kevser havuzunda buluştur…senin ismi azamların öyle güzel, içimize serinlik ve iyilik veren yüce isimler ki kainat,iman,cennet-cehennem ve insanlık onlarda gizli…
BENİM HEPSİNE İHTİYACIM VAR ALLAHIM.
Allah : Varlığı zorunlu olan ve bütün övgülere lâyık bulunan, yaratan, yapıp eden, ezeli, ebedi olan, eşsiz ortaksız kudret.
Afüvv : Affeden, hataları ve günahları bağışlayan.
Ahad : Zatında varlığında tek olan.
Âhir : Sonu olmayan.
A’lâ : En yüce.
A’lem : En iyi bilen.
Âlim : Tüm bilgilerin kaynağı olan, her şeyi gereğince bilen.
Aliyy : Yüceliğin kaynağı ve sahibi. Ulu.
Azîm : Ululuğun kaynağı ve sahibi, çok yüce.
Azîz : Kudret ve onurun kaynağı ve sahibi. Çok güçlü, çok onurlu.
Bâri : Var eden, bir model olmaksızın canlıları var eden.
Basîr : Görme gücünün kaynağı, en iyi şekilde gören. Her şeyi gören.
Bâtın : Gözle görülemeyen, her şeyde kendinden bir güç bulunan.
Bedî : Var eden, yarattıklarını ahenk ve güzelliklerle donatan.
Berr : İyilik ve lütfu sonsuz olan.
Câmi : Toplayıp düzenleyen, kıyamet günü hesaba çekmek için mahlukatı toplayan.
Cebbâr : İradesini her durumda yürüten, yaratılmışların halini iyileştiren.
Ekrem : Cömertlerin cömerdi. Cömertliği sonsuz.
Evvel : İlk. Başlangıcına zaman belirlemek söz konusu olmayan.
Fâlık : Yarıp parçalayarak ortaya yeni bir şey çıkaran, tohum ve danelerin içinden yeni ürün çıkaran.
Fâtır : Yaratan. Birtakım varlıkları yarıp parçalayarak yeni varlıklara ve yeni oluşlara vücut veren.
Fettâh : Açan. Fetih ve zafer lütfeden. Kolaylık sağlayan.
Gaffâr : Dilediğinde günahları beklenmedik şekilde affeden.
Gâfir : Bağışlayıcı affedici.
Gâfur : Sürekli bir biçimde günahları affeden.
Gâlib : Her hal ve şartta galip gelen.
Ganî : Zengin. Zenginliği sınırsız olan. Yanında herkesin yoksul kaldığı kudret.
Haalik : Yaratan, var eden.
Habîr : Her şeyden en iyi biçimde haberdar olan.
Hâdî : Hidayet veren. Doğruya, iyiye ve güzele kılavuzlamada en yüce kudret.
Hâfiy : Lütufkâr.
Hâfız : Koruyan ezberinde tutan.
Hafîz : Koruyup gözeten. Her şeyi kontrol ve gözetimi altında tutan.
Hakîm : Tüm hikmetlerin kaynağı. Her yaptığında mutlaka bir hikmet bulunan.
Hakk : Gerçeğin kaynağı ve belirleyicisi. Her yaptığı ve emri gerçeğe en uygun olan. Hakkın ve hukukun kaynağı ve belirleyicisi.
Halîm : Davranışlarında yumuşak ve şefkatli. Sertlik ve katılıktan uzak olan.
Hallâk : Yaratışı sürekli olan.
Hamîd : Her türlü övgünün sahibi ve muhatabı olan.
Hasîb : En iyi ve en hassas biçimde hesap soran.
Hayy : Sürekli diri. Hayatın kaynağı. Kendisi için ölüm söz konusu edilemeyen.
İlah : Tapılmaya layık tek kudret. Yüce, eşsiz.
Kaadir : Kudretin kaynağı ve sahibi.
Kaahir : Yarattıkları üzerinde hüküm ve egemenlik kuran.
Kadîr : Gücü her şeye ulaşan, her şeyde hissedilen.
Kâfî : Hem kendisine hem de yarattıklarına yeten. Kullarının her türlü istek ve ihtiyaçlarına cevap veren.
Kahhâr : Gerçeği örtüp, buyruklarına karşı çıkan inkarcıları kahrı altında ezen.
Karîb : Çok yakında olan. Kullarına şah damarlarından daha yakın olan.
Kavî : Gücü bizzat kendinden olan.
Kayyûm : Kudretin kaynağı.
Kebîr : Tüm büyüklük ölçülerinin kavrayamayacağı şekilde büyük olan.
Kerîm : Lütfu hep işleyen, cömert.
Kuddûs : Tüm kutsallıkların kutsadığı, tüm varlığın tespih edip yücelttiği.
Latîf : Gözle görülmeyen.
Mâlik : Sahip olan.
Mecîd : Cömertlik ve ululuğun kaynağı.
Melik : Güç, saltanat ve yönetimin en yüce sahibi.
Melîk : Güç ve saltanatı dilediği şekilde dağıtan.
Metîn : Her hal ve tavır karşısında sebat ve dayanıklılığını koruyan. Güçlü, zorlu.
Mevlâ : Koruyup gözeten, destek veren. Sevdiklerinin her hal ve şartta yanında bulunan.
Mucîb : En iyi şekilde, en kısa zamanda cevap veren.
Muhît : Her şeyi çepeçevre kuşatan.
Muhyî : Yaratan, hayat veren. Ölüleri dirilten.
Mukît : Yarattıklarının gıda sistemlerini, beslenme tarzlarını belirleyen ve her birinin gıda edinmesini sağlayan.
Muktedir : Her şeye gücü yeten, kudretli.
Musavvir : Şekil, renk ve desen veren. Görünüş kazandıran, görünüşü ahenkli kılan.
Müheymin : Hükmü altında tutan. Kâinatın bütün işlerini gözetip yöneten.
Mümin : Güven veren, vaadine güvenilen.
Müsteân : Darda ve zorda kalanın başvurduğu yardım dilediği kudret. Kendisinden yardım ve destek istenen.
Müteâl : Aşkın, yüce. İzzet, şeref ve hükümdarlık bakımından en yüce olan.
Mütekebbir : Ululuk ve yüceliğin kaynağı olan. Kibre ve böbürlenmeye sapanları hizaya getiren.
Nasîr : Yardım eden.
Nûr : Işık. Işığın, aydınlığın, yol gösterişin, erdirişin kaynağı ve yöneticisi olan.
Rab : Besleyip, terbiye edip eğiten.
Rahîm : Rahmet ve merhameti sınırsız olan. Bağışlayan, esirgeyen.
Rahman : Rahmeti sonsuz olan. Bağışlayan, esirgeyen.
Rakîb : Kontrol eden, gözleyip gözetleyen.
Raûf : Acıma, şefkat ve esirgemesi sınırsız olan.
Refî : Yücelten, izzet ve şeref veren.
Rezzâk : Yarattığı tüm varlıkların rızklarını fazlasıyla veren.
Samed : Tüm ihtiyaçların, niyetlerin, övgülerin, yakarışların yöneldiği eşsiz kudret.
Selâm : Esenlik, barış ve mutluluğun kaynağı.
Semî : En iyi şekilde işiten, duyan. Her şeyi işitip duyan.
Şâkir : Şükredenleri duyup ödüllendiren.
Şehîd : En yüce tanık. Her şeyi görüp gözetleyen.
Şekur : Bütün şükürlerin yöneldiği kudret. Az iyiliğe çok mükâfat veren.
Tevvâb : Tövbeleri çok kabul eden. Tövbe nasip eden. Kendisine yönelenlerin bu yönelişlerini karşılıksız bırakmayan.
Vahhâb : Bağışı sınırsız olan. Sürekli ve sınırsız bir biçimde bağışta bulunan.
Vâhid : Sıfatlarında, özelliklerinde tek ve biricik olan.
Vâris : Bütün mülk ve saltanatların sonunda kendine teslim edildiği kudret. Dilediğini dilediğine mirasçı kılan.
Vâsî : Varlığı sürekli genişleten. Yaratışı ve yarattıklarını dilediği şekilde artırıp genişleten.
Vedûd : Sevginin kaynağı olan. Seven. Sevdiren. Tüm sevgilerin en son ve en yüce gayesi olan.
Vekîl : Gücü ve yönetimi kullanan. Güvenilip dayanılan.
Velî : Dost, yardımcı. Destek veren.
Zâhir : Her şeyde tecelli eden. Tüm yarattıklarında, kendisinden görülebilir izler, işaretler bulunan.
YA Vekîl : Gücü ve yönetimi kullanan. Güvenilip dayanılan.
Yarabbim haksın birsin teksin. Tüm sıkıntılarımızı gider Senden başkasına muhtaç etme. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
ya Tevvâb : Tövbeleri çok kabul eden. Tövbe nasip eden. Kendisine yönelenlerin bu yönelişlerini karşılıksız bırakmayan.
Ya Allah, sen benim Rabbimsin. Senden gayrı hiçbir ilah yoktur. Ben senin kulunum, gücüm yettikçe senin ahdin ve vaadin üzerindeyim. İşlediğim şeylerin şerrinden sana sığınıyorum. Bana olan nimetlerini de, günahlarımı da itiraf ediyorum. Artık beni yarlığayıver. Şu bir gerçektir ki: günahları senden başka yarlığayacak yoktur.amin amin amin....
İLKNUR ARKADAŞIMIN DUASI
YA GAFFAR : DİLEDİĞİ KULLARININ GÜNAHLARINI BAĞIŞLAYAN
allahım yapılan hatmi kabul buyur bu hatmin ve isimlerin hürmetine caresizlikle sana actığımız ellerimizi geri boş cevirme tüm amin diyenlerin ve benim dualarımı kabulbuyur . aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
hatmimizi busabah seher vaktinde dualıcam kardeşlerim rabbim izinverirse dualarınızı eklemeye devam edin not etmeye devam ediyorum
dua ve selamla18 yıl önce gönderildi # -
YA GAFFAR YAGAFFAR...SEN BENİM GÜNAHLARIMI BAŞLA....BİLİREKE VEYA BİLMEYERK YAPTIĞIM TÜM GÜNAHLARIMI BAGIŞYLA....GÜNAHLARIMDAN DOLAYI KESİLEN RIZKIMI GERİ VER YA GAFFAR....ARTIK GÜNAH İŞLEMEKTEN ARTIK ŞEYTANA UYMAKTAN SANA SIĞINIRM...BENİM GİDECEK TEK KAPIM SENSİN..BENİM SIĞINACAK TEK VELİM SENSİN..GÜNAHLARIMDAN SANA SIĞINIRM....TLAY KARDŞM BENİM DUALARINDA OLMAK İSTRM....ALLLAH RAZI OLSUN...PEYGAMBER EFENDİMİZE CENNETTE KOMŞU OLASIN...DUALARINDA OLMAYI İCİMDEKİNİN KABUL OLMASINI ÖYLE COK İSİTYRM Kİ.....AMİNN AMİN YA RABBBB AMİN ..BİZ ZAVALLI BİZ GÜNAHKAR KULLARINI BAĞIŞLAA...AMİN.
ya allah ya rahman ya rahim ya melik ya reşit ya mukaddim ya muhsi ya vedüt elvahid,el vahidül ehad, ya ganiya muğni ya kerim ya nafi ya allahım,yüce rabbim sen rahman ve rahimsin birsin kainatın sahibisin ol dersen oldurursun.hakkımızda hayırlısını ver şerden koru bizleri utandırma namerde değil merde bile muhtaç etme ,senden başkasına el açtırma allahım yardım et içine düştüğümüz şu zordan sen çıkar hayırlısıyla
dipsiz bir kuyu gibi çıkmaz bir sokak gibi darda ve zordayız her yönden allahım sen yüreğimizi biliyorsun endişelerimizi korkularımızı kederlerimizi.....
allahım arın kardeşim gibi bütün isimlerine ihtiyacım var onun dediklerine katılıyorum ve amin diyorum amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
YA HALİM(yarattıklarına son derece yumuşak muamele eden)
RABBİM önce bütün hastalara acil şifa versin.. gönlümdeki dileklerimi kabul etsin ve burdaki kardeşleriminde duasını kabul etsin. amin. KArdeşim ALLAH sendende razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
rabbim hepimizin kalbindeki isteklerimizi bu hatim hürmetine nasip etsin amin
YA KARİB , YA RAKİP , YA HABİB, YA MUCİB,YA HASİB,YA TABİB,YA BASİR,YA HABİR,YA MÜNİR,YA MÜBİN ............
33 lahavle vela kuvvete illa billahil aliyul azim
33 yunus peygamberimiz(h.z) nin duası
33 ismi azam
100 salavat
rabbim hatmimizi dualarımızı katında makbul kıl senin hürmetine senden diledik gönlümüzdeki dileklerimizi hayra cevir hayırlarımıza hayırlarla cevap ver
hasbinallahi ve nığmel vekil ve nığmel mevla ve nığmel nasır aminnnnn18 yıl önce gönderildi # -
DERİN KARDEŞİMİZİN ELİFİ VE BÜTÜN HAKSIZLIĞA UĞRAYANLAR İÇİN
100 YA ADL
rabbim haksızlığa uğrayan , hakkı yenen, zulme uğrayan , bütün kardeşlerimize sen adaletinle cevap ver yollarını sen ac aminnnn18 yıl önce gönderildi # -
ŞİFA BEKLEYEN BÜTÜN DUA DOSTLARIMIZ İÇİN
33 YA ŞAFİ
rabbim bütün şifa bekleyen kardeşlerimize bu güzel isminle tecelli et
hatmimize ve dua mız onlarıda katıyorum
dua ve selamla18 yıl önce gönderildi # -
şimdiye kadar zikredilen rabbimin güzel isimleri ve edenler;
YA MUCİB : MERVE
ER RAHMAN : DERİN
EN NUR : SENNURUM
YAZELCELALİVELİKRAM:FETTAN
EL VEDUD : TUUBA
EL VEKİL : TUUBA
EL MÜHEYMİN :SUSKUNKIZ
EL FETTAH :SİMAL
EL HAY :ZEZ
EL HADİ :YEKRUYE
EL HADİ :KIZKARDEŞİM
EL VEHHAP :KARDEŞİM
YA REZZAK :GELİNİMİZ
YA SEMİ : :) :)
YA SAMED :ZEYNEP
YA RAHMAN :ZEYNEP
EL MÜCİB :HAZİRAN
EL TEVVAP :GÜLEYSA
YA ŞAFİ :KAGAN
YA ŞAFİ :DİLARA
YA SEMİ :DİLARA
YA ALLAH :DİLARA
YA MÜCİP :DİLARA
YA EVVEL :TLAY
YA AHİR :TLAY
YA HAY :CANANCAN451
YA KAYYUM :CANANCAN451
YA GAFFAR :ASYANUR
EL MÜHİT :HANDANEMRU
EL MÜKTEDİR :HANDANEMRU
EL MÜSTEAN :HANDANEMRU
AL FALIK :HANDANEMRU
YA MUSAVVİR :ARZUREM
ya VEDUD :YERALKARACA
YA SETTAR,YA MÜLEVVİN,YAMUAVVİN, YA MUAZZİM: TLAY
YA GAFFAR : ARMAGAN
ES SELAM, EL HAFIZ,EL AFFUV,EL CAMİ : TALİA
YA GUDDÜS,YA HAKEM,YA ADL,YA KAYYUM,YA HAY,YA GANİY,YA MUĞNİ :DEVA82
EL MUĞNİ : SELİN
YA MUZEYYİN , YA MUHEVVİN,YA MÜBEYYİN,YA MÜLAKKİN, : TLAY
EL HAMİD : ESRA
MALİKÜL MÜLK,EL BERR,YA BATIN,YA EVVEL,YA AHİR,YA ZAHIR,YA BATIN : DİLEK-23
YA MÜMİN,YA MUHEYMİN,YA MUKEVVİN : TLAY
EL GAFURU : YLDZ
YA MUTEKEBBİR,YA LATİF,YA AZİM,YA TEVVAB,YA MÜCİB : ELİT29
ESMA-ÜL HÜSNA( bütün isimler ve anlamları) : ARIN
YA VEKİL : SUDE MERAL
YA TEVVAP: SEVGİ
YA GAFFAR: ARKADAŞIM İLKNUR
YA GAFFAR: KAANM
YA ALLAH,YA RAHİM,YA MELİK,YA RAŞİT,YA MUKADDİM, YA MUHSİ, YA VEDUT,YA VAHİD,YA VAHİDÜLEHAD,YA GANİ,YA MUĞNİ, YA KERİM, YA NAFİ : MUHTACM
YA HALİM : NUR
YA KARİB,YA RAKİB,YA HABİB,YA MUCİB,YA HASİB,YA TABİB,
YA BASİR,YA HABİR,YA MÜNİR,YA MÜBİN : TLAY
YA ADL : DERİN KARDEŞİMİZİN ELİFİ VE BÜTÜN HAKSIZLIKLARA UĞRAMIŞLAR İÇİN
YA ŞAFİ : ŞİFA BEKLEYEN BÜTÜN DUA DOSTLARI İÇİN
rabbim kabul buyursun.allahc.c izin verirse hatmimiz bu sabah seher vaktinde dualanacak dualarınızı eklemeye devam edin dua ve selamla18 yıl önce gönderildi # -
YA BEŞİR: KULLARINA ENGÜZEL MÜJDELER VEREN
rabbim hatmimizle birlikte sana acılan ellere bu güzel isminle tecelli et yürekleri sevincle dolduran müjdeler ver rabbim. sen dilediğini dilediğine verensin rabbim gönüllerimizi senin yoluna döndür aminnn
Aminnn.Yine çok güzel dua etmişsin.Allah razı olsun.
allah kabul etsin kardeşim allah senden de razı olsun böyle bi seferberlik başlattığın için okurken benim yetenek sınavım için de dua edermisin 1 aydan az kaldı çok zor durumdayım :( kazanamazsam diye düşünmeye başladım şimdiden
sizlerinde yüreklerine sağlık kardeşlerim
rabbi yessir vela tuassir rabbi temmin bil hayr bu senin için dilek23 kardeşim rabbim bu dünyada ve ahirette verdiğin bütün sınavlarda yanında olsun merhametiyle dokunsun yollarına o isterde ne olmazki yüreğini ferah tut en hayırlısını verecektir sana istemesini bilelim yeterki sabırla lutufluların en güzelinden isteyelim bütün dua edenler gibi sende duamda olacaksın alahın izniyle dua ve selametlikle18 yıl önce gönderildi # -
YA MUCİB : MERVE
ER RAHMAN : DERİN
EN NUR : SENNURUM
YAZELCELALİVELİKRAM:FETTAN
EL VEDUD : TUUBA
EL VEKİL : TUUBA
EL MÜHEYMİN :SUSKUNKIZ
EL FETTAH :SİMAL
EL HAY :ZEZ
EL HADİ :YEKRUYE
EL HADİ :KIZKARDEŞİM
EL VEHHAP :KARDEŞİM
YA REZZAK :GELİNİMİZ
YA SEMİ : :) :)
YA SAMED :ZEYNEP
YA RAHMAN :ZEYNEP
EL MÜCİB :HAZİRAN
EL TEVVAP :GÜLEYSA
YA ŞAFİ :KAGAN
YA ŞAFİ :DİLARA
YA SEMİ :DİLARA
YA ALLAH :DİLARA
YA MÜCİP :DİLARA
YA EVVEL :TLAY
YA AHİR :TLAY
YA HAY :CANANCAN451
YA KAYYUM :CANANCAN451
YA GAFFAR :ASYANUR
EL MÜHİT :HANDANEMRU
EL MÜKTEDİR :HANDANEMRU
EL MÜSTEAN :HANDANEMRU
AL FALIK :HANDANEMRU
YA MUSAVVİR :ARZUREM
ya VEDUD :YERALKARACA
YA SETTAR,YA MÜLEVVİN,YAMUAVVİN, YA MUAZZİM: TLAY
YA GAFFAR : ARMAGAN
ES SELAM, EL HAFIZ,EL AFFUV,EL CAMİ : TALİA
YA GUDDÜS,YA HAKEM,YA ADL,YA KAYYUM,YA HAY,YA GANİY,YA MUĞNİ :DEVA82
EL MUĞNİ : SELİN
YA MUZEYYİN , YA MUHEVVİN,YA MÜBEYYİN,YA MÜLAKKİN, : TLAY
EL HAMİD : ESRA
MALİKÜL MÜLK,EL BERR,YA BATIN,YA EVVEL,YA AHİR,YA ZAHIR,YA BATIN : DİLEK-23
YA MÜMİN,YA MUHEYMİN,YA MUKEVVİN : TLAY
EL GAFURU : YLDZ
YA MUTEKEBBİR,YA LATİF,YA AZİM,YA TEVVAB,YA MÜCİB : ELİT29
ESMA-ÜL HÜSNA( bütün isimler ve anlamları) : ARIN
YA VEKİL : SUDE MERAL
YA TEVVAP: SEVGİ
YA GAFFAR: ARKADAŞIM İLKNUR
YA GAFFAR: KAANM
YA ALLAH,YA RAHİM,YA MELİK,YA RAŞİT,YA MUKADDİM, YA MUHSİ, YA VEDUT,YA VAHİD,YA VAHİDÜLEHAD,YA GANİ,YA MUĞNİ, YA KERİM, YA NAFİ : MUHTACM
YA HALİM : NUR
YA KARİB,YA RAKİB,YA HABİB,YA MUCİB,YA HASİB,YA TABİB,
YA BASİR,YA HABİR,YA MÜNİR,YA MÜBİN : TLAY
YA ADL : DERİN KARDEŞİMİZİN ELİFİ VE BÜTÜN HAKSIZLIKLARA UĞRAMIŞLAR İÇİN
YA ŞAFİ : ŞİFA BEKLEYEN BÜTÜN DUA DOSTLARI İÇİN
ESMAÜL HÜSNASIZ AMİN DİYEN KADEŞLERİM
MERLİN23,RECAYİ,PINAR,MEVARA,HATİYCEGİBİ,MAHZUN
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN ADIYLA18 yıl önce gönderildi # -
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN ADIYLA(hatmimizin duası)
la ilahe illallahü vahdehüla şerike leh lehül mülkü velahül hamdüve hüve ala külli şeyin kadir elhamdülillahi ve subhanallahivela ilahe ilalallahü vallahü ekber velahavle vela guvvete illa billahil aliyyül azim
ey llahım ey yüce rabbim
bizi cehennem ateşinden koru,bizi ondan kurtar ey gaffarve mücir isimleriyle günahlarımızı bağaşlayan ve bizi cehenneminden koruyan allahım,affınla ve fazlınla bizlere afiyetler ihsan eyle,bizi affet ve iyi kullarınla birlikte mukaddes diyarın ve cennetine bizi dahil et.
allah'ım,senden,hz.muhammed'e(s.a.v.)ve ashabına, onun sevapları sayısıncaselat ve selam eylemeni istiyorum.Bunu cevşende zikredilen güzel,şerefli, letafetlive celalli isim ve sıfatlarının hakkı için senden istiyoruz.
ey kendinden başka ilah olmayan rabbim,sen bütün kusurlardan ve noksan sıfatlardan münezzehsin ve uzaksın. yine sen hertürlü olgun ve güzel sıfatların sahibisin,bu sıfatların hikmetlerinin faydalarını bizlere nasipet. bizleri kurtar
seni sana layık şekilde medh ü sena edemem.sen kendini nasıl anlatıyorsan bende seni öyle kabul ediyorum. ya allah,ya rahman,ya rahim,ya ğafur.ya şekür.....
allah'ım zatın için saydığın güzel isimlerin, yüce sıfatların ve eksiksiz kelimelerin hakkı için senden istiyor ve yalvarıyoruz isimlerini tektek belirtiğim (yukarda yazılı olan) hatmimize katılıp amin diyen kardeşlerimin,katılamayanların ailelerimizin sevdiklerimizin ve bütün müslümanları bağışla
ya rabbi bizlere öyle bir merhamette bulunki, senden başkasının merhametine ihtiyacımız olmasın yarabbi, dünyevi ve uhrevi ihtiyaclarımızı karşıla
ve arzu,istek ve hacetlerimizi yerine getir.
ya rabbi ömrümüüzü tamamlayıp dünyadan ayrılırken bizi saadet,şehadet,iyilikler ve ebedi müjdeler ihsan eyle
ya rabbi, h.z muhammet mustafa(sav)efendimize o'nun layık ve müstehak olduğu şekilde rahmetler eyle. yarabbi,bizi biran bile nefsimizin ve mahlukatından birinin eline bırakma.
yarabbi bizleri ıslah et , gaflet arız olmayan nazarınla bizleri koru.
ey celal ve ikram sahibi allahım onsuz olmayan desteğinle bizi muhafaza eyle sarıp sarmala.
yarabbi, cinlerin , insanların ve şeytanın şerrinden , felaketlerden , hastalıklardan, kederlerden,mutsuzluktan,muhtaclıktan, haksızlıktan,bela ve musibetlerden bizleri muhafaza eyle.
ya rabbi bizi hertürlü şer ve kötülükten muhafaza eyle.yarabbi sonsuz rahmetinle bizi, dünyada ve ahirette selamet,afiyet,huzur,sağlık ve hayırlarla rızıklandır.
yarabbi efendimiz hz.muhammed'e(sav),ehlibeytine,ve ashabına selatü selameyle
rabbim hatmimizi katında makbul kıl hatmizile birlikte dergahına gönderdiğimiz dualarımızı dileklerimizi kabul eyle (tektek ismen söyledimsizleri burda kardeşlerim)biz sana geldik rabbim hersıfatını söylerken içimizden gecirdiğimiz dileklerimize bizi en kısa sürelerde kavuştur.olmazlarımızı oldur zorluklarımızı kolaylaştır sen herşeye gücü yeten dilediğini dilediğine verensin rabbim
yarabbi hatmimiz yuzusuyu hürmetine bizleri katında duaları ve dilekleri kabul olan salih kullarından eyle bizleri kendine dost edin rabbim bize kim yüz cevirirse cevirsin kim zulmederse etsin yeterki sen bize yüz cevirme bizi bırakma bizi yolundan ayırma
rabbim bu hatimle birlikte tektek ismini o güzel isimlerini zikredek sana gönlümüzdeki arzularımızı actık muhakkakki sen bunları bilensin gönlümüzdekileri hayra cevir hayırlarımıza hayırla cevap ver biz senden gelen herşeye hakıyla teslim olduk sen herşeyin en iyisini bilensin
yarabbi cevşenül keirde yer alan o güzel isimlerin,sıfatlarının ve aminlerimizin hikmetinden faydalanmayı hepimize nasip et.
rabbim sen merhametlilerin en merhametlisi sevgilerin en güzelisin hasta dertli gönlümüze dokun rabbim hayatımızı senin nızam ve düzenine sok
rabbim mahşer günü gelip cattığında yukarda isimlerimiz nasıl senin isimlerinle yanyana dizilmişse öyle seslen bize ogün aynen bu sıraya koy rabbim bizi
rabbim hatmimizde eğer yanlış okumalar yapmışsak sen merhametinle düzelt doğru kabul buyur hatmizle bizlikte bizlere hayır kapıları ac gönlümüzü sevincle doldur ,şifa bekleyenlere şifa,rızık bekleyenlere rızık , vuslat bekleyen lere vuslat , herkimin ne muradı varsa hakıyla erdir rabbim
rabbim bizleri dualarımızdan secdelerimizden kelamımız kitabımızdan imanımızdan ayırma.içimizdeki en hayırlı amin yüzüsusyu hürmetine dualarımızı kabul et
başta efendimiz hz muhammed(sav) olmak üzere,bütün peygamberi izam hürmetine,başta cebrail,mikail,israfil,azrail olmak üzere ütün melaike'i kiramın hürmetine ,başta ismi azamın olmak üzere en güzel isimlerin hürmetine,başta kur'an-ı kerim olmak üzere, bütün kelamların kitapların hürmetine, başta arş-ı la olmak üzere kabe-i muazzamave bütün mübarek makamların hürmetine ; hatmimizi,dualarımızı,niyetlerimizi,dileklerimizi,secdelerimizi,tövbelerimizi,şükürlerimizi,sana sığınışlarımızı katında kabulbuyur hayırkapılarımızı sonuna kadar aac rabbimmmm
(duamız daha uzundu ama buraya sığmazdiye kısaltım kardeşlerim:) allah razı olsun aminleriniz ve dualarınızla çoştum)
VELHAMDÜLİLLAHİRABBİLALEMİN
İSMİAZAMTERCÜMANIDUASI
İSMİ AZAM DUASI
33 YUNUSPEYGAMBERİMİZİN DUASI
33SELAVAT
33 KELİME İ TEVHİT
33 HASBİNALLAHİ VE NIĞMEL VEKİL
33 ESTAĞFİRULLAH
33 TEKBİR
33 YAŞÜKÜRALLAH
33 SUBHANALLAHİVEBİHAMDİHİ
33 LAHAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYÜL AZİM
KENZUL ARŞ DUASI
ABDUR KADİR GEYLANİ H.Z. NİN DUASI
TAHİYYAT
33 İSMİ AZAM
RABBİM HATMİMİZİN VE DUALARIMIZIN KABULÜNE VESİLE KILSIN
NEDİLEĞİNİZ VARSA HAYIRLARLA VE DUALARLA AMİNNNNN DİYORUM KARDEŞLERİM
NACİZANE DUALADIM KABUL EDİN HAYIRLI SABAHLAR18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH TÜM RAZI OLDUKLARINI SANA VE HATİMDE NEFESİ OLANLARA VE AMİN DİYENLERE VERSİN İNŞALLAH AMİİİİİN
HER KİMİN DİLİNE DÖKÜLEN AKLINDAN GEÇEN NE MURADI VARSA MEVLAM YÜCE İSMİ ŞERİFLERİNİN HATRI VE HÜRMETİ İÇİN MUCİZEYLE OLMAZLARIMIZI OLDUR KABUL EYLE KABUL EYLE KABUL EYLE
AMİN AMİN AMİN ECMAİN18 yıl önce gönderildi # -
amin kardeşim amin hatme ikl katılanda sendin dasına amindemekte ilk sana nasip olduğu yüreğine sağlık kardeşim dua ve selamla
Aminnn.Allah tekrar razı olsun senden böle bişi düşünüp başlattığın için.
=) evet öyle oldu Rabbim en güzel nimetleriyle mükafatlandırsın sizleri ... ama bu hatimde ne okunuyor nasıl oluyor ben de okumak isterim
çevşen i kebir diye kücük bir dua kitabı var kardeşim onu oku kitapcılara sorarsan mutlaka verirler rabbim sanada nasipetsin ben okurken herbirkelimede gönlümdeydiniz kardeşim hepimiz için okudum rabbim okumuş saysın senide aminnnnn dua ve selamla
amin alıp okumak isterim inşallah amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.