şimdi burda nasıl desm isim vermek uygun olurmu kardeşim şahıs ismi benim adıma sorun olmaz ama bilemem doktorumuz izmirde vede çok tanınmış biri nerden diyeceksin ben kendim kalp rahatsızlı geçirdim ve 6 aylik tedavi sonucu şuan sizle yazışıyorum mahsur yok diyosan ismini vere bilirim
TALEBELERİMLE BERABER HATİM İNDİRCEM HEPİNİZİ BEKLİYORUM nozgen
(116 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun kardeşim benide katarsan sevinirim dualarına rabbim cümlemizi tez zamanda muratlarına erdirsin dualarımızı makbul kılsın inşaallah aminnnn
18 yıl önce gönderildi # -
tlay kardeşim nedemek katmamak hep beraber işaalah
nedemek passha kardeşim katıcam allahın izniyle
BENİM AÇIMDAN HERHANGİ BİR MAHSURU YOK. İZMİR'DEN BAZI TIP ADAMLARI İLE GÖRÜŞMELER YAPILDI.
kardeşim şifa nerdedir bilinmez ama dedine derman aramayan derdini bulamaz ismi cüneyt türkoğlu araştır sor ve kararını ver buraya gelecek olursan her konuda yardımcı olurum allahın izniyle ben tavsiye ediyorum kardeşim evladımıza acil şifa kuranı kerim hatmi indittirirsen çok faydasını görürsün SANA TAVSİYEM KAAN KARDEŞİM EHİL KİŞİLERE 41 YASİN HATİMİ OKUT EVLADIMIZ BU SUDAN 10 GÜN İÇSİN SONA BANA DÖN SONUCU MERAKLA BEKLİCEM HER HASTALIĞIN İLACI KURANDIR BUNU SAKIN UNUTMA DUALARIM SİZİNLE *ZEMZEM BULURSAN DAHA İYİ OLUR
KAAN KARDEŞİM CVPBIMI ALDINMI
SAĞOL KARDEŞİM. SELAM VE DUALARIMLA. UNUTMADAN DUALARINIZDA OĞLUMUN ŞİFAYA KAVUŞMASI ADINA YAKARIŞ VE TEMENNİLERE YER VERMENİZ DİLEĞİYLE...
İŞAALLAH KARDEŞİM UNUTMAM DÜNYADAKİ EN GÜZEL NİMET SAĞLIK RABBİM EVLADIMIZA ACİL ŞİFA VERSİN ŞAFİ İSMİNLE KARDEŞİM
HAYIRLI AKŞAMLAR NOZGEN KARDEŞİMM.SİTEDEKİ ESKİ OLANLAR BELKİ HATIRLARLAR EŞİMLE ARAMIZDA BAŞKA BİR KADIN YÜZÜNDEN AYRIYIZ.2 ÇOCUĞUMM VAR BU YÜZDEN MADDİ MANEVİ SIKINTIMIZ HAT SAFHADA.ÇOCUKLARIMA HEM ANNE HEM BABAYIM.ZOR DA OLSA YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ÇOCUKLAR ÇOK PERİŞAN.ALLAHIM NE OLUR HANGİ GÜNAHIM YÜZÜNDEN YAŞIYOSAM BU AYRILIĞI NE OLUR BENİ AFFET DİYE DUA EDİYORUM SÜREKLİ. SİZDEN RİCAM DUALARINIZA BENİ VE ÇOCUKLARIMIDA ALIN VE O KADINDAN EŞİMİ KURTARINN.NE OLUR İNŞALLAH KISA ZAMANDA BABAMIZ DÖNSÜNN ARTIK. ALLAH SİZDEN RAZI OLSUNN İNŞALLAH.AMİN.
KARDEŞİM İŞAALAH ALLAH EŞ VE İŞ AYRILI VERMESİN BİLİRİM DUA EDİCEM BİRAZ KURANI KERİM OKURSAK FAYDASINI GÖRECEKSİN EV VE YUVANIN TEKRAR BİRLEŞMESİ İÇİN NE GÜZEL AYTLERİMİZ VAR BEN OKUCAM SİZLER İÇİN HATİCEE KARDEŞİM ONA BAKARSAK HEPİMİZİN GÜNAHI ÇOKTUR ÖYLE DÜŞÜNME RABBİMİN İMTAHANIDIR ELBELT ZOR GEÇER AMA BEN ŞUNLARI BİLE YAZIYORUMKİ BENİM GEÇTİĞİM İMTANLARDAN RABBİM KİMSEYİ GEÇİRMESİN İŞAALALH DÜZELİR
ALLAH RAZI OLSUNN KARDEŞİM.İNANIN SÜREKLİ KURANDAN BİŞİLER OKUYORUM AMA BİRDE O AYETLERİ SİZDEN ALABİLİRMİYİM . NE ZAMAN NE KADAR OKUYCAM .ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN. AMAİM.
nozgencicim allah senden gani gani razı olsun gitmene çok üzülüyorum.arada siteye uğramanı isterim...
banada duanı esirgemezsen çok sevinirim.bende gönlümdeki muradıma ermek istiyorum tez zamanda...
size ne kadar teşekkür etsem azdır, banada hakkınızı helal ediniz..18 yıl önce gönderildi # -
ESRA KARDEŞİM HOŞGELDİN SENİUNUTURMUYUM HİÇ EDİCEM SANA VE TÜM DUA DOSTLARINA
HATİCE KARDEŞİM DUHAN SÜRESİ VE FETİH VEDE ASHABI KEYF SÜRELERİNİ OKURSAN İYİ OLUR
allah razı olsun beni sevindirdin rabbimde hep senin yüzünü güldürsün amin
SİZİN GÜLDÜRSÜN HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN MEVLAM SENİ ESRA KARDEŞİM
SOĞOL KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN.HEMEN OKUYCAM.NE OLUR DUADAN UNUTMAYIN.ARTIK O KADINDAN KURTULMAK İSTİYORUMM.EŞİMİN BANA VE ÇOCUKLARINA DÖNMESİNİ İSTİYORUMM. ALLAHTA SİZİ HER NE SIKINTINIZ VARSA KURTULMANIZ DİLEĞİMLE 10 YUNUS AS DUASI HEDİYE EDİYORUM KABUL EDİN LÜTFEN. AMİN.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM İŞAALAH HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ
Allah senden razı olsun.o dua eden kardeşlerimizden de razı olsun.iki dünya da da iyilikler versin.benim de nacizane bi isteğim;okulumu bitirip hayırlı bir yuva kurmak istiyorum.ve islama uygun bi yaşantı sürmek istiyorum.Rabbim inşallah o günleri nasip eder..maddi durumumuz iyi Allaha şükür,daha da iyi olcak ilerde,bende bi sürü hayır işinde bulunmaya niyet ettim.ama bunu gerçekleştirmem için benim gibi düşünen hayırlı bi eşe ihtiyacım var.Rabbim inşallah nasip eder.dualarında beni de unutmazsan çok sevinirim.Allaha emanet olun.sen de dualarımdasın..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. inşallah.kardeşim.
TUUBA KARDEŞİM OLUR İŞAALAH NEDEN OLMASIN RABBİM HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN EDERİM TABİ NEDEN ETMİYEYİM SİZİN GİBİ GÜZEL İNSANLARA
NOZGEN DOSTUMUZ, siz bu sitenin önemlilerindensiniz :(((
bilgileriniz bizim içn çok önemliydi, en yakin zamanda, tekrar buralara ugramaniz dualarimla, sizin tertemiz yüreginizden ve melek günahsiz kardeslerimizin dualarinda beni ve sevdiklerimi de eklerseniz çok sevinirim
ismim Libas, aileme ve Atiye ile Fatma ya da isteyebilirmiyim
ALLAH karsiniza hep en hayirlisini versin INSA'ALLAH
ALLAH okudugunzda harcadiginiz her bir nefes için, o kadar ve fazlasi bela ve musibetten korusun, o sayida ve fazlasi hayir bah$etsin, o kadar ve fazlasi, hayirli muradlarinizi size nasip etsin
ALLAH her iki cihanda afiyet, ahirette RABB'e doya doya bakanlardan eylesin
yavurnuzun aciiiil sifaya kavusup size piril piril bakmasi için
1 Yasin Fatiha Ihlas yolluyorum
amiiiin18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL KARDEŞİM GARİPGÜL ALLAH RAZI OLSUN ELİMDEN GELDİ KADAR DUA VE HATİM İNDİRME ÇALIŞIYOM SADECE 2 GÜNÜM BOŞ ONA SIĞDIRMA ÇALIŞIYOM NEDİYEYİM ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK MEMNUN OLDUM
SİZLERDEN BÖYLE GÜZEL ŞEYLER DUYMAK ÇOK GZL DUALARIM DUALARINIZLA
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
SIZ ZATEN HAFIZSINIZ yanlis hatirlamiyorsam, RABBIM in ayetleri içinizde kaniniza islemisken RABBIM hiiiiiiç birakmasin sizi
bende basladim ama yapamiyorum bocaliyorum kendi kendime, ALLAHa verdigim sözû tutabilmem içinde ayri bir dua istiyorum
ALLAH RAZI OLSUN
sizlerin var oldugunu bilmek bize huzur veriyo
ALLAH yuvanizi, cennetin dünyadaki $ubesi eylesin INSA'ALLAH
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
aminnnnnnnnnnn allah kabul etsin binlerce kez rabbim sizden razı olsun ben de sizden mart ayında gireceğim yetenek sınavım için dua istiyorum bunu kazanmak istiyorum nolur bana da dua edin heyecanımı alsın rabbim bana başarıyla alnımın akıyla çıkmak nasip etsin amin amin amin yaptığınız hatimler iki cihanda da önünüzde bulunsun (dilek)
SAĞOL KARDEŞİM ELİMİZDEN GELDİ KADAR YAPIYOZ BİLDİKLERİMİ UNUTMAMA ÇALIŞIYOM ALLAH RAZI OLSUN GARİPGÜL KARDEŞİM CUMALARINIZ MÜBAREK OLSUN
SAĞOL KARDEŞİM ELİMİZDEN GELDİ KADAR YAPIYOZ BİLDİKLERİMİ UNUTMAMA ÇALIŞIYOM ALLAH RAZI OLSUN GARİPGÜL KARDEŞİM CUMALARINIZ MÜBAREK OLSUN
TABİ DİLEK23 KARDEŞİM OLUR NEDEN OLMASIN OKURUM AALAHIN İZNİYLE CUMA MÜBAREK DUALARIN KABUL OLSUN İŞAALAH
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.