sana nasıl dua edim haziran
kim ne istiyorsa yazın arkadaşlar kuran okucam handan
(148 mesaj) (54 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun dua ederken benim muradım dediğim furkanın bana geri dönmesi ve araması için dua edersen sevinirim benden de 3 ihlas bir fatiha 100 tevhid allah kabul etsin allah kabul etsin amin am,n amin
18 yıl önce gönderildi # -
sağol güzel kardeşim allah razı olsun allah sevdiklerimizle bağlarımızı koparmasın inşallah amin..
allah bin kere razı olsun kardeşim senden okuduğun kuranlar hürmetine gönlünün muradını versin sanada duandan bende nasiplenirsem çok memnun olurum kardeşim 1 ay sonra yetenek sınavına giricem katiplik için çokk iyi geçmesini istiyorum rabbimin izniyle de kazanmak istiyorum
buna vesile olursun inşallah okuduğun kuranla allahım senin de olmazlarını oldursun düğümlerini çözsün katında makbul insanlardan eylesin seni kardeşim dua ve selametle kal18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun canım kardeşim güzel temennilerin ve duaların için amin..duamdasın canım hiç üzülme allahımın izniyle kazanacağına eminim ben allahım çalışanın emeğini zayi etmez emekleriniz zayi olmaz inşallah amin..
O güzel gönlün hep güzelliklerle dolu olsun inşallah.Bende hayırlı, imanlı, güzel ahlaklı, bir eşle evlenip; huzurlu, mutlu bi evlilik yapmak istiyorum ve birde içimdeki korkulardan emin olmak iztiyorum.
Senden Allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun inan ki kazanmış kadar mutlu oldum benim için birinin dua ettiğini bilmek bile yeter bana allah senden razı olsun müsait olduğumda sana güzel bir duada bulunucam kardeşim allaha emanet ol
listeme ekledim kardeşlerim isimlerinizi :)
canim kardesim ALLAH razi olsun
benim ismim Libas
öncelikle senin dualarinin kabul olmasini istiyorum
sonrada hakkimizda hayirlisini istiyoruz
günahlarimizin affi, her iki cihanda afiyet, hayili yuva
ailemi, Atiye ve Fatma isimlerini de katarsan çok sevinirim
ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN
her bir nefesin için, sana hayirli kapilar açsin
ALLAH YAR VE YARDIMCINN OLSUN
amin18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim listeme ekledim aynen amin...
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BEN DİYORUMKİ DUA DOSTLARININ NE KADAR DARDA VE ZORDA OLAN VARSA TÜM KARDEŞLERİMİZE GİTSİN SAYGI VE SELAM İLE ALLAH KABUL ETSİN
allah razı olsun sizin meleğiniz hastaydı sanırım oda dualarımda olucak amin..
ALLAH RAZI OLSUN :))))))))))))))
amin..
okdudum duanı handan kardeşim senin ve emrullah için rabbim kavuştursun hayırlara vesile kılsınbu kadar insanı sevindirdin rabbimde seni sevindirsin inşallah allah senden razı olsun ettiğin dualriçin rabim saan daha çok verirsin amin
Sevda kardeşim o samimi dualarına benide katarmısın. Rabbim yar ve yardımcın olsun..Amin..
tabi katarım snada okurum ama akşama okuyabilrim okurum hatta bu akşma
yukarıya yazdım ablacım bir bakarsın yanlışım varsa sen düzeltirsin
allah razı olsun hepinizden sevda kardeşim allah kabul etsin dualrını dualarımızı amin..
saat 18 e kadar süremiz var bekliyorum
handan kardesım oncelıle kaldırdıgın o ellerı rabbım gerı cevırmesın tum duaların kabul olsun ve allah senden razı olsun bızlerı de unutmadıgın ıcın benım adım leman esımden ayrılmak uzereyım gıttı ve hıc bır haber alamıyorum ve cok merhametsız benım ıcınde yuregınde ve dua anda yer verırsen sevındırırsın benı allah onu bana yaptıgı zulumlar ve haksızlıklar ıcın 3 yasında kızımı hasta ettıgı ıcın pısman hemde cok pısman etsın handan kardesım tesekur ederım leman
ALLAHRAZI OLSUN BEN ARTIK ATANMAK İSTİYORUM ÖĞRETMENLİK YAPMAK İSTİYORUMM NERE OLURSSA OLSUN DOGUNUN EN ÜCRA KÖŞESİ OLSA BİLE RAZIYIM BU SUBAT ATAMALRDA OLSUN ARTIK.. İSMİM FATMA UMARIM BÜTÜN DUALRIN KABULL OLURR
leman kardeşim çok üzüldüm ben inanıyorumki eşiniz eninde sonunda doğru yolubulup sıcak yuvasına dönücektir allah'ımın izniyle inşallah bizde dualarımızla size yardımcı olmaya çalışacağız akşam duamdasınız allah yardımcınız olsun amin..
fatma kardeşim allahım hayırlı yerlere hayırlı atamalar nasip eder inşallah duamdasınız amin..
ALLAH SUPHESIZ KI HERSEYI GORENDIR HANDAN CIM ALLAH NE MURADIN VARSA VERSIN AMINNN NE MUTLUYUM KI SIMDI BENIM ICIN DUA EDECEKSIN
canim kardesim oncelikle allah senden razi olsun. ben kocam ahmetin en kisa zamanda hayirlisiyla yanima gelmesini istiyorum. gercek adim kamile. allah kabul etsin AMIN AMIN AMIN
umarım kardeşim geç kalmadım emin ol diğer kardeşler gibi dualara çok ihtiyacım var ve beni çok iyi anlarsın çünkü hemen hemen derdimiz aynı...adım arzu sevdiğimin adıda turgay birbirimizi çok seviyoduk ne olduysa ayrıldık ve bi türlü barışamadık ne olursun hayırlısıyla bana geri dönsün diye dua et gerçekten çok mutsuzum ve şuan başka biriyle diye biliyorum ama sevmiyor sadece aramızdan çıksın...canımsın unutma beni ben hep bu acıda olanlara dua ediyorum ALLAH MURADIN VERSİN
yaral kardeşim duamdasınız allahımın izniyle amin..
seda kardeşim (kamile) allahım sabır versin kardeşim eşnizin en kısa zamanda yanınıza dönmesi için duamda olucaksınız allahımın izniyle kabul olur inşallah amin..
arkadaşlar saat 19'a kadar uzattım haberiniz olsun dua isteyenleri bekliyorum tek tek isimde yazabilirsiniz
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.