Dua istenmezmi handan kardesim benimde göbek adim handan:-))
ismim Zerrin ben sadece aile bireylerimin dualarinin kabulünü istiyorum...Rabbim hepimizin dualarini kabuletsin cocuklarimizi ,sevdiklerimizi ve dua dostlugundaki her kardesimi korusun,dualarimizi kabul buyursun indinde.Gene sitede hastalarimiz var,hasta minik meleklerimiz o kardeslerimize sifa olsun okunan kuranlar...Rizk istiyenlere rizk ,care arayanlara care olsun insallah Allah senden de gani gani razi olsun.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kim ne istiyorsa yazın arkadaşlar kuran okucam handan
(148 mesaj) (54 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ağzınaa yüreğine sağlık kardeşim akşam duamdasınız allahımın izniyle lütfeyler kabul eder inşallah amin..
18 yıl önce gönderildi # -
ya kardeşim ailemde çok sıkıntılarda babamın işleri bi türlü rast gitmiyor onlarıda dualarında bulundurursan çok sevinirim...
tabiki bulundurucam arzu kardeşim allahım ayıpsız aydınlığına çıkartsın sizi inşallah amin..
son yarım saatimiz arkadaşlar:)
Gönlümdekinin biranönce artık ve hayırlı bir şekilde olmasını diliyorum.adım ayşenur.
amin güzel kardeşim dualarımdasınız amin..
Rabbim senden ebeden razı olsun handan kardeşim. Aileler arasında hiç bir tatsızlık ya da kırgınlık çıkmadan en hayırlı en yakın zamanda evlenmemz için dua edersen çok sevinirim.(Münire ve Kemal)
Rabbim açtığın ellerini boş çevirmesin inş.18 yıl önce gönderildi # -
amin...amin..amin...sonsuz defa amin...
Bu güzel siteyi hazırlayan kardeşlerimizin ettiği tüm hayırlı dualar kabul olsun inş. Dün çok yalnız hissediyordum kendimi bu siteyi tanıyana kadar ama şimdi benim için dua eden kardeşlerim var Allah hepinizden razı olsun...
hepinizi tek tek ekledim okuma listeme kardeşlerim allahımın izniyle inşallah tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olur amin..
amin amin amin...
allah razı olsun kardeşim rabbim kelamı ve okudukların yüzüsuyuhürmetine her iki cihanda verdiğimiz sınavlarda yanımızda olsun bizleri günahlarını farketib tevbe eden nimetlerini farkedip şükreden duaları ve secdeleri makbul salih kullardan eylesin
okuduğun kran tlavetinin hikmetlerinden faydalanmayı cümlemize nasip etsin gönüllerimizdeki duaları ve dilekleri kuran hürmetine ve aminler hürmetine kabul buyursun allah razı olsun kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
allah sizdende razı olsun kardeşim ağzınıza yüreğinize sağlık allahım 2 cihandada yüzünüzü güldürsün inşallah amin...
allah razı olsun kardeşim rabbim katında kabul buyursun
yaradanım sen bizleri günahlarını farkedit tövbe edenlerden nimetleri farkedip şükredenlerden duaları ve secdeleri makbul olan salih kullardan eylesin
rabbim sığınmalarımızı kabul buyursun
okuduğun kuran tlaveti hürmetine dileklerimizi dualarımızı katında makbul buyursun
gönlümüzdeki muratlarımızı hayra cevirsin hayırlarımıza hayırlarla cevaplar versin
olmazlarımızı oldursun zorluklarımızı kolaylaştırsın duanın sonuda bize müjdeler verip sevindirsin dileklerimiz kabul olsun inşaallah
allah razı olsun kardeşim aminler yüzüsuyu hürmetine rabbim seni her iki cihanda hidayete eren kullardan eylesin
aminnnnn
hasbinallahi venığmel vekil ve nığmel mevla ve nığmel nasır 7 adet sana hediyem kardeşim
dua ve selamla
ya vehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap yavehhap ya vehhap ya vehhap18 yıl önce gönderildi # -
Allah CC razı olsun değerli kardeşim.. Eksik etmesin Rabbim senin dualarını üzerimizden.. Allah CC sana her iki cihanda af ve afiyet versin
AminEmine ablanın yuvasının huzuru için
yengem ve ben (Arzu) için şifa
Ali kardeşimiz için hayırlı saliha bir eş ve Ali kardeşimize dini islam yolunda olması için dua...(namaz kılmayı istiyor)
İki tane yaşlıya bakan Fatma ablamızın ne sıkıntısı varsa kolaylık..
Dilek kardeşim ve Meral ablam için şifa
Özgür ve Zeki kardeşim için hayırlı bir eş
Tüm dua dostlarım için her ne sıkıntıları varsa kolaylık ve hayır diliyorum
diliyorum Rabbimden..Allahım geri çevirmesin Amin...
birde kardeşim ailemin huzuru ve dualarının kabulu için dua edersen çok sevinirim.arsızlıkmı yaptım:))
saol kardeşim benim,malum elifim melegim cezaevinde biran önce çıkması için,o güzel yüreginden benim içinde niyet edersen sevinirim..
dilara kardeşim dualarımdasınız inşallah tlay kardeşim ne demek tabiki ederim derin kardeşim meleğinizede çok dua edicem allahım sabrınızı artırsın inşallah amin..
Nette yoktum kaçırdım,ama tüm dua dostlarımın niyetleri için Rabbim tez zamanda versin binlerce kez amin amin amin..
canim allah razi olsun senden nekadar temiz yüregin var senin
ben sevdigim kisi can bana geri dönmesini istiyorum adim benim funda
ALLAH kabul etsin dualarini18 yıl önce gönderildi # -
RABBİMMM duaları kabul olan salih kullarından bizleride eglesin nurunla nurlandırsın iki cihanda darda koymasın cennetini cemalini nasip eglesin ALLAH senden razı olsun
degerli kardeşim çok saol çok güzel bişe yapmışsın allah kabul etsin inşallah
benim sıkıntım sevdigimden ayrıyım o soguk davranıyo ona kavuşmak istiyorum tıpkı eski günlerde ki gibi ben onu çok seviyorum ve çok acı çekiyorum günden günede kötü oluyorum
(asuman&muhammet)barışmamız için dua edersen çoooook sevinirim.ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN
A.E.O
AMİİİİİİİİİİNNNN18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşımın annesi asiye güler rahmetli onun adınıda geçermisiniz ALLAH kabul etsin amin amin amin
Yarabbim tüm dostlarımın sıkıntılarını gider dualarını kabul et. Handan kardeşimizden de razı ol. AMİN AMİN AMİN
ECMAIN GÜZEL KARDEŞİM AMİN..
hayırlı bir işe girmek istiyorum ve hayırlı bir yuva kurmak istiyorum dualarında benide anarsan sevinirim.allah razı olsun. rabbim tüm dileklerini kabul etsin inşallah.
AKŞAM DUALARIMDASIN KARDEŞİM ALLAHIM KALBİNDEKİ TÜM DİLEKLERİNİ LUTFETSİN SANA İNŞALLAH AMİN..
sağol kardeşim allah razı olsun
merhaba ben kaçırdım evden nete giremediğim için yazılarınızı okuyamıyorum,dualarınızdan mahrum kaldım dostlar
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.