ne demek kardeşim isim yazdıramayanlarıda kattım merak etmeyin isimlerinizi ezberlemiştim çünki
kim ne istiyorsa yazın arkadaşlar kuran okucam handan
(148 mesaj) (54 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sizde bu geceki duamda olucaksınız inşallah ne diye edim dua?
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun sevgili handanemrullah ismim Arzu sevdiğimin ismi Ekrem onu çok seviyorum şu an ayrıyız,ona kavuşmayı ve onunla mutlu bir yuva kurmayı istiyorum benim için dua edersen çok mutlu olurum.Rabbim kabul eder inşallah.
Handanemrullak kardeşim, gönlün isterse ben de dualarından nasiplenmek isterim..
Maddi ve manevi sıkıntılar içerisindeyim..
ALLAH RAZI OLSUN...KARDEŞİM HAYIRLI BİR EŞ İÇİN DUA İSTİYORUM...YÜREĞİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL...
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM
BENIM DUAM
YA MURADIMI VERSIN YA CANIMI ALSIN O GÜZEL DOST
IKISINE DE RAZIYIM
LÜTFEN DUA EDIN
ALLAH RAZI
OLSUN
BENIM DILEGIM KAVUSMAK18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsn....dualarında olmak dileğiyle..rabbim kimin gönlündün n egeciyorsa hayırlısı ise versin işallah...dua dostları sevgili kardşlerimin
sevgili kardesim öncelikle allah razi olsun senden. benim tek istedigim artik sevdigimin bana geri dönmesi onsuz hersey cok zor.sorunlarim vardi ve bana destek olan tek insan oydu ama artik yok ve bu sorunlari tek basima kaldiramaz hale geldim :(
allah dualarini kabul etsin canim...
s.a dualarınızda olmayı kaçırdık ama kısmet birdahakine inşallah allah razı olsun hepinizden rabbim dualarınızı en kısa zamanda hayırlı bir şekilde kabul etsin
Allah kabul etsin.
HANDANCIM NASIL KAÇIRMIŞIM BİZLER İÇİN YAPTIĞIN BU GÜZELLİĞE KATILIP AMİN DEMEYİ AMİN TÜM YÜREĞİMLE BEN AMİN DİYORUM AMA ADIMI YAZDIRMASAM BİLE YÜREĞİNDE ZATEN YAZILIDIR DİYE GÖNLÜM RAHAT AMİN AMİN AMİN ALLAHIMIN RAHMET KAPILARININ AÇIK OLDUĞU SAATE DENK GELMİŞTİR İNŞALLAH ALLAHIM SANA AÇILAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM SANA MUHTACIZ BAŞKASINA ETME SENDEN BAŞKASINA ETME HİİİÇ KİMSEYE AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
kimse birşey kaçırmış değil güzel kardeşlerim merak etmeyin hergün kontrol ediyorum yazımı elime kağıt kalem alıyorum kim ne istiyorsa tek tek yazıyorum akşam okuyorum allahım dualarımızı kabul etsin amin..
HANDAN KARDEŞİM, GÖNLÜNDEN NE ŞEKİLDE GEÇERSE BENİ DE UNUTMA KARDEŞİM..
BİLİYORSUN MADDİ VE MANEVİ SIKINTILARIMIN OLDUĞU BİR DÖNEMDEYİM..ALLAH RAZI OLSUN.
EKLEDİM KARDEŞİM ALLAHIMIN İZNİYLE AMİN..
HANDAN KARDEŞİM ALLAH DULARINI KABULETSİN BENDE SEVDİĞİME KAVUŞUP ANNE OLMAK İSTİYORUM.BENİDE UNUTMA NE OLUR.ALLAHIM SENİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN KORUSUN MUTLULUK VE HUZUR VERSİN.
ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM DULARIMIZI KABUL ETSİN DUAMDASINIZ AMİN..
allah razı olsun bu guzel dayanısma için hepimiz için dua eden arkadaslar hakkınızı helal edin zor gunler geçiriyorum du edin sevdigim bana guvensin ben onu inciltecek birsey yapmadım tez zamanda kavusmam yuva kurmam için lokman artık inadından vaz gecsin rabbim hepımızın isini rast gerirsin insallah hepimiz tez vakıtde içimizdeki acılar dualarımızla son bulur allah razı olsun hepiniz için du ediyorum
elms kardeşim tez zamanda hayırlısıyla yuva kurabilmeniz için dua listemdesiniz allahım kabul eylesin amin..
handanemrullah her zaman kontrol edıyomussun ne guzle yaa allah razı olsun benıde unutmuyosundur ıns benıde unutma lutfennn gercekten cok ıhtıyacım varr kotu durumdayım gonul meselesı allah razı olsun rabbım senınde gonlune gore versınnnn
canım benim dualarımdan allahım gönül yarana şifalar nasip etsin gönlündekini muradın eylesin inş hayırlısıyla duamdasın akşam:)amin..
bana cvp verdın hemen allah razı olsun nasıl sevındımmmm teserkur bsende benımdualarımdadasın alllllahh ne muradın varsa versınnnn
amin canım benim amin..
Handan İnşallah sen ve tüm sevenler tez vakitte hayırlı bir şekilde sevdiğinize kavuşursuz. Amin. Allah (C.C.) tüm darda olanlara yardım etsin Amin. Dualarında unutmazsan sevinirim Allah Razı olsun. Yüreğine sağlık.
olmaz olurmusun kardeşim ekledim listeme allahım gönlüne göre versin amin..
aç gündür giremiyoru handanemru dostum allah seninde muradını versin tez zamanda inşallah.dilerim ki sen bukardeşlerin içinde eda kardeşin içinde içindeki muradımı vermesi için banada dua edermisin:( katarmısın o güzel yüreğinle rabbime dilermisin bende sen ve bütün dua dostları kardeşlerim için edeceğim allah hepimizden razı olsun inşallah.
canım benim ekledim senide listeme allahım gönlünüzdeki muratları versin tüm kardeşlerimizin inşallah amin..
HANDANEMRU sevgili kardesim benide ekleyebili misin dualarina?
ben tek dilegim sevdigimin bana geri dönmesini :( ...allah razi olsun senden ve okuyacagim kuran-i kerimi kabul etsin canim...
sen zaten listedesin canım kardeşim
ayy cok sevindim handan´cim allah razi olsun senden...
sevdiginden hic ayirmasin seni daima mutlu olasin :)18 yıl önce gönderildi # -
TÜM SEVENLERİ İNŞALLAH RABBİM AYIRMASIN AMİN..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.