Degerli içimin parçası dua dostlarım bu gece saat 12de hepberaber tek yürek tek kalp gönülden dileklerimiz için el açıp dua edermiyiz..
GECE SAAT 12'DE HEPİMİZ İÇİN DUA EDERMİYİZ (derin)
(69 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Tamam ben varım Allah'ın izniyle.
18 yıl önce gönderildi # -
Hemen bi duyuru hazırlıyım.
:) Tamam canım kardeşim..
VAR MISIN YOK MUSUN =)
TÜM YÜREĞİMLE VARIM RABBİMİZ YARADANIMIZ KABUL ETSİN AMİİİİİN
BEN DE VARIM ALLAH NASİP EDERSE.
ah be derin kardeşim sen dersin de biz nasıl etmeyiz tabiki ederiz sağol can karedş sağol herşey gönlüne göre olsun.amin
Tamam kardeşlerim saat 12de tek yürek olup niyetlerimiz hacetlerimiz için duadayız..
Tüm yüregimle bende burdayim 12 yi geciren kabak olacak :-))
DEĞRLİ DOSTLARIM KATILAN ARKADAŞLAR ZAHMET OLMAZSA VEDE BİR MAHSURU YOKSA YILDIZ ABLANIN MÜŞKÜLÜ İÇİN DİYE İSMEN DUA EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.ALLAH RAZI OLSUN HİÇ BİRİNİZİ DARDA BIRAKMASIN.
bende varım
Tabiki ederiz kardeşim yıldız ablanın müşkülü için tamamdır..
Ederim yildiz abla ne demek!!!!!!! ...neyse derdin Rabbim en kisa zamanda afiyet versin seni ve sevdiklerini sevindirsin.Rabbim yar ve yardimcin olsun.
o zaman herkes saatlerini ayrlasın:):) bende burdayım Allahın izniyle
İŞAALAH HEP BERABER
Tüm dua dostlarım nacizane bişey söyliycem 12'5 kala çıkalım 5 dakika içimizi komple boşaltalım içimizde ne varsa atalım bomboş olsun yürek,yogunlaşalım o enerjiyi hepimiz hissedelim 12de de tam duaya başlıyalım..
YA NASİB...........
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA RAHMAN YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH18 yıl önce gönderildi # -
VAR MISIN? YOK MUSUN?
yarışma gibi olmuş:)varım varım varım
tabi inşallah bi aksilik çıkmazsa:)
____________-
mucize-net
Bu cümle Merve kardeşime ait gerçi böyle bir yarışma olduğunu duymuştum ama Merve kardeşim sebeptir :)18 yıl önce gönderildi # -
Gazamız mübarek olsun :) . Umutsuzluklar, vesveseler savulun dua ordusu geliyor.
Ya Rabb seni vekil kıldık şüphesiz sen bizi zelil etmezsin.
Ya Yabb Sen bizi hakkıyla kul olanlardan eyle.
:)
'Gazamız mübarek olsun :) . Umutsuzluklar, vesveseler savulun dua ordusu geliyor.'
şavaş mı çıktı ne :)
Rabbim hayırlarda buluştursun inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN YASİN KARDEŞİM AMİN.AMİN AMİN.
Yıldız ablam Allah razı olsun.
Sizi ismen anacağım Rabbim sizle olsun.
tamam bende varım dostlarım içten yürekten Rabbimize seslenmeye bende varım.
Maşallah Maşallah Rabbim el açanlarımızı çogaltsın amin amin amin..
böyle güzel dua dostları el açıp dua eder de ben mahrum kalırmıyım sizlerden dua almaya ve dua etmeye bende varım
bende varım arkadaşlar allah kabul ederse dualarımızı edelim.......ben daha yeni old için bilmiyorum özl bir duamız oluyor mu?
İçinden nasıl geliyosa öyle dua et kardeşim özel bi dua yok özel olan birbirimize el açıp yakarmamız olucak o saatte kalbin ve niyetin bizle olsun yeter..
RABBİM VESİLE OLANDAN VE KATILANLARDAN RAZI OLSUN DARDA BIRAKMASIN.
BEN DE VARIM.
AÇILAN ELLERİN SAHİBİ DOSTLARDAN RİCAM OLACAK; DUALARINIZIN NERESİNDE OLURSA OLSUN SAMİMİ BİR HALDE CANI YÜREKTEN VE HEP BİR GÖNÜLDEN;
"YARABBİ GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN PEYGAMBERLERİN, EVLİYALARIN, AÇILAN ELLERİN YALVARAN GÖNÜLLERİN, SENİ TESBİH EDEN YÜREKLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İLTER KAĞAN'IN HASTALIĞINI ŞİFA İLE SONUÇLANDIR, ŞİFA SENDENDİR, ÖYLESİNE ŞİFA VER Kİ İLTER KAĞAN'IMIZDA HASTALIKTAN ESER KALMASIN. AMİN AMİN AMİN"
DER MİSİNİZ?
DİYENLERDEN DEMEYENLERDEN HATIRLAYANLARDAN UNUTANLARDAN ALLAHIM ŞİMDİDEN RAZI VE DUALARIMIZ KABUL OLSUN....
Deriz tabi canım kardeşim ne demek hepimiz için hepimiz burdayız için gönlün rahat olsun..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.