Rabbim Yüceler yücesi Allahım tüm semaya açılan eller yüzü suyu hürmetine,Allah aşkı ile yanan gönüller yüzü suyu hürmetine ,tüm yetimlerin yüzü suyu hürmetine,günahsız kullar yüzü suyu hürmetine tüm dua dostlarımın dualarının hayırlı olanlarını katında makbul eylesin.Gece 12 de Allahı zikreden kardeşlerim inşallah dualarınız yaradan katında hayırlısı makbul olsun,yüreğiniz huzur,haneniz nur,rızkınız bereketli olsun.İnşallah diyen kağanımıza,dilaramıza bu dualar şifa olsun.Amin Allahım ne olur kabul eyle.
GECE SAAT 12'DE HEPİMİZ İÇİN DUA EDERMİYİZ (derin)
(69 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH AMIN DIYEN DILLERI CEHENNEMDE YAKMASIN, CENNETTE SELAMLASMAYI HEPIMIZE NASIP ETSIN
DIN DÜSMANLARINI HIDAYETE ERDIR YA RAB
GÜNAHLARIMIZI BAGISLAYIP HUZURUNA TEMIZ GELEBILMEYI HER BIR KARDESIME NASIP ET
HER IKI CIHANDA AZIZ EYLE
HER IKI CIHANDA AFIYETTE KIL
BIZLERE SENI SEVECEK YÜERKLER VER
HAYIR KAPILARINI AC BIZLERE
SANA LAYIK KULLAR OLMAYI NASIP EYLE
amin amin amin
bi rahmetike ya erhamerrahimin18 yıl önce gönderildi # -
aminnn...
18 yıl önce gönderildi # -
bende dua ettim şimdi bitirdim duamı döndüm aranıza.Allah inşallah şu acizliğimizi yalvarmayla ona gösterişimizi,duayla açılan ellerimizi kalplerimizi kabul eder arkadaşlar.
amin
ALLAHIM SİZDEN RAZI OLSUN BÜTÜN DUALARINIZA BİNLERCE AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Yarabbim!Zatının celaline saltanatının büyüklüğüne yakışır şekilde sana hamd ederim.
Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh
Allahım seni çok seviyorum ve yine çok sevdiğim yeri göğü onun hürmetine yarattığın habibin,Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine senden diliyorum.
Bizleri öncelikle rahmetine Peygamber Efendimizin şefaatine nail eyle.Sen esirgeyensin,bagışlayansın bizi gibi aciz kullarını affet Yarabbim.Kalplerimizi nurunla aydınlat.Bizlere hayırlı yaşam,hayırlı amel,hayırlı ölüm ver Allahım.
Bizlere kabir azabı çektirme,cehennem ateşinde yakma Yarabbim.Sırat köprüsünden geçmemizi nasip et,amel terazimizin sağ tarafının ağır gelmesini nasip et,amel defterimizin sağ tarafımızdan verilmesini nasip et.Sevdiklerimizle diğer cihandada salih kullarla komşu olmayı nasip et.(Peygamber Efendimize komşu et diyemiyorum biz kimiz ki ona komşu olacağız!)
Vatanımız milletimiz zorda kalmasın sen yardım et Allahım.Ülkemizin bekası için görev yapan bütün kolluk kuvvetlerini sen koru Yarabbim.Malımız,canımız,namusumuz,akıl ve ruh sağlığımız önce sana emanet.
Dertlilere deva,hastalara şifa,borçlulara edalar nasip et.Ailemi ve Ümmedi Muhammedi sağlıklı,mutlu,huzurlu,afiyetli kıl Allahım.Anamızın,babamızın,kardeşlerimizin eksikliğini gösterme.Bu dünyada olmayanların ruhuna rahmet et yakınlarına sabır ver Yarabbim.
Yiyeceği,içeceği,evi,yurdu,işi,eşi,aşı olmayanlara sen hayırlısı ile ver yardım et Allahım.
Bizleri şeytanın şerrinden ve kötü niyetli kullarının şerrinden koru Yarabbim.Bizlere iş,aile,sosyal,özel hayatımızda mahcup etme,afiyetler ver Allahım.Nefsimizden sana sığınırız Yarabbim bizi nefsimizle,birbirimizle imtihan etme.Ümmeti için ağlayarak senden şefaat dileyecek Peygamber Efendimiz (S.A.V)e yakışır ümmet olmayı,hayırlı kul,hayırlı evlat olmayı nasip et bizlere.Savaşta olan müslüman kardeşlerimize ve zorda olan tüm kullarına sen yardım et Allahım.İnancı olmayanlarıda ıslah et.
Sitedeki arkadaşlarımın,dua dostlarımın ve sana el açmış yalvaran gönüllerin duasını kabul et Allahım.Hakkımızda herşeyin hayırlısını ver.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞALLAH...
HERBİRİMİZİN GÖNLÜNDEKİ HAYIRLI MURATLARINI VERİR,İHTİYAÇLARINI GİDERİR,
DARDA KOYMAZ, DERT VERİP DE DERMAN ARATMAZ İNŞALLAH...
CÜMLEMİZE SALİH AMELLERLE, GÜZELVE İYİ KALPLERLE VAKTİ ZAMANI GELDİĞİNDE BU ÖMÜR DEFTERİNİ KAPATIP, ONUN YANINA ALNI AK, KALBİ PâK BİR ŞEKİLDE DÖNMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH...ONDAN GELDİK,ONA DöNECEĞİZ...RABBİM İMTİHANLARIMIZDA KOLAYLIKLAR NASİP EDER İNŞALLAH....
AMİN!!!18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH KATILAN KATILMAYAN VESİLE OLANDAN RAZI OLSUN.YA RABBİ YA RABB YA RABBİ SENDEN GELEN GELEN HERŞEYE MİLYONLARCA KERE HAMD OLSUN.SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ.
HASTA OLAN KARDEŞLERİMİZE ŞİFA
BORÇLU OLANLARIMIZA EDA
BEKAR KARDEŞLERİMİZW HAYIRLI EŞ
EVLİ OLANLARIN YUVALARINA HUZUR
VE GÜNAHLARIMIZIN AFFINI İSTİTİYORUZ.SANA SIĞINIYORUZ RABBİM.
AYRICA ELİF KARDEŞİMİZ VE ONUN DURUMUNDAKİ ARKADAŞLARIMIZIN KARDEŞLERİMİZİN KURTULUŞUN
DİLİYORUZ.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.