SAĞOL VAROL VE VARKAL. ALLAHIM RAZI OLSUN KARDEŞİM...
GECE SAAT 12'DE HEPİMİZ İÇİN DUA EDERMİYİZ (derin)
(69 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BAZEN İSMEN SAYIYORUZ BAZEN UNUTUYORUZ AMA MEVLA YÜREĞİMİZİ BİLİYOR DEĞİL Mİ TÜM DUA DOSTLARIM ADI ALTINDA DAİMA DUALARIM İSMEN DE İLTER DUALARIMIZDA ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
burda gece degil ama bende katilayim
Tabiki recayi kardeşim gönül ve niyet önemli saat önemli diil kalbini kat yeter bize..
SAĞOL DUA DOSTUM "MERVE" ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN VE ALLAH DARDA KOYMASIN...
bende varım:)
bendee edıcemmm vaktını bole gusel ısler agzından dua eksık etmeyenn tum kardeslerım ıcın allah gonullerınden yollarından ısıgını eksık etmesınn.allah hepımıze tum el acanlara yuregı yemız olup onunla dolu olanlara sıfalar bereketler hayırlar versın.
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama böyle içtenlikle ve samimiyetle dualara ortak olmanız çok hoşuma gitti sizinde bildiğiniz gibi bizler birbirimiz için ettiğimiz dualarda günahsız ağızlara sahip olduğumuz için dualarımız kabul oluyor banada dualarınızda yer verin ne olur rabbim günahlardan ve kötü gözlerden korunmak için hakkımda hayırlı bir kişiyle mutlu bir evlilik yapmayı nasip etsin (isteyen herkese nasip etsin)AMİN
Tüm dua dostlarım için okuycaz fatma-betl kardeşim için gönlün rahat olsun,ben çıktım duaya başlıyorum..
GECENİN BU VAKTİNDE OĞLUMDAN DUYDUĞUM "İNŞALLAH" KELİMESİNİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİZLERLE... NE KADAR GÜZEL BİR KELİME BU "ALLAHIN İZNİYLE"
allahın izniyle bende varım... rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
rabbim bize indiracegin her hayra muhtacız... amin amin amin.....18 yıl önce gönderildi # -
aminnnn. basliyor!!!!!!!!!!!!!!!!
AMİN AMİN AMİN "İNŞALLAH"
Ey Yüceler Yücesi Sultanımız! Şu anda ellerimi açmış cemaatinin hissiyatını onlar namına Sana takdim ediyorum. Benim günahkâr sesime, günah dolu ifadelerime değil, şu allah diyen seslerin duruluğuna, heyecandan çatlamak üzere olan gönüllere bak Ya Rabbi. Bunların ötesinde, bizim Seninle olan alakamıza, Sana karşı olan sevgimize değil, Senin sevdiğin kullarına olan alakan ve sevgin hürmetine bizleri mağfiret ve merhamet eyle, beraatımızı tamam eyle Ya Rabbi.
Kur'an'ın kalbimizde ma'kes bulmasını kolaylaştır, hizmetlerimizi de makbul eyle Ya Rabbi. Şu başlattığın aşkı söndürme, içimizde olduğu gibi dışımıza da tezahürünü lütfeyle.. Halkımız içinde öyle mütecelli olmaya muvaffak eyle Ya Rabbi. Bizi bir daha beraatımızı almak ve içimizi inşirahla doldurmak için huzuruna geldiğimiz gün çok daha değişik ve başka şekilde gelmek şerefiyle şeref yâd eyle Ya Rabbi.
Cihanın çeşitli yerlerinde yeni gelişmelerin olduğunu duyalım ve bunların şükrünü eda etmek için iki büklüm huzuruna gelelim. Minarelerden hakiki manasına uygun Allahu Ekber nidalarının yükseldiğini duyalım.. göz yaşlarımızı Ceyhun ederek huzuruna koşalım.. iki büklüm rükua varalım.. bu az oldu diye secdeye kapanalım.. gözyaşlarımıza muhtaç seccadeleri ıslatalım.. ve pek çoğumuz bu neşvenin içimizde hasıl ettiği mevcelenme ile canı dudağına gelmiş, kalbi durmuş insanlar olarak ruhumuzu teslim edelim.. inşirah, beşaret ve beşaşet içinde şadırvanların temiz güvercinleri gibi kanat çırpalım, Sana yükselelim.. Bedrin aslanları gibi, Uhud'un kaplanları gibi, cihan tarihinde benzerine az rastlanan harika nesiller gibi olma yolunda bir hayat sürelim.. Bizi bu gece yaptıgımız dualar hürmetine türlü lütuflarla şerefyâb eyle Ya Rabbi. amin amin amin........
ben hepnz için dua etmeye başladm 'kagan' senin oğlun içinde... rabbim dualarımızı kabul eder inşallah... amin amin amin
AMİN. ALLAH CC SİZLERDEN RAZI OLSUN TAM 00:00 DA RAHMAN BU DUAYA GÖRÜP KATILMAMI NASİP EYLEDİ YA , BU NE GÜZEL TEVAFUK BÖYLE...RABBİM YAŞANTIMDA BÖYLE TEVAFUKLARI ARTIRMANI DİLİYORUM.
ALLAH CC SİZLERE HER İKİ CİHANDA AF VE AFİYET VERSİN..SİZLERİ YOLUNDAN AYIRMASIN...AMİN
ALLAHIM KABUL BUYURSUN. EL AÇAN YAKARAN GÖNÜLLERİ DARDA BIRAKMASIN, HASTALARIMIZA ŞİFA İHSAN EYLESİN.........
VE ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUA DOSTLARIM...
SELAM VE DUALARIMLA18 yıl önce gönderildi # -
BEN DE FATİHALARIMLA BERABER DUALARIMI ETMEYE BAŞLADIM BİLE....HEPİMİZİNKİ DE BİİZNİLLAH KABUL OLUR İNŞALLAH...İLTER KAĞANIMIZI ASLA UNUTMAK OLMAZ...
GECENİN BU VAKTİNDE, RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
BULUNDUĞUM ŞEHİRDE ŞU AN YAĞMUR YAĞIYOR. ALLAH RIZASI İÇİN HEPİMİZE GÖZYAŞLARIMLA DUA ETTİM. ALLAH HERBİRİMİZİN DUASINI HAYIRLISIYLA KABUL ETİSN. HAYIRLININ DA HAYIRLISINI BİZE İHSAN EYLESİN. HERBİRİMİZN YÜREĞİNDEN GECEN BİRBİR TÜRLÜ SUAYI ALLAH KABUL ETSİN. AMİN AMİN AMİN.
ALLAH'IM SEN BİZİ GÖRENSİN İŞİTENSİN
TÜM DOSTLAR BİR OLMUŞ BİRBİRİ İÇİN DUA EDİYOR
SEN SEV HEPSİNİ HEPİMİZİ SEN RAZI OL BİZLERDEN ALLAH'IM
SENİN KAPINDAN BAŞKASINA GÖNDERME BİZİ
GÜNAH İŞLEMEKTEN GÜNAHA YAKLAŞMAKTAN GÜNAHI GÜNAH GÖREMEMEKTEN MUHAFAZA EYLE
İKİ CİHANDA SIHHAT VE AFİYET VER
BAŞTA İLTER OLMAK ÜZERE TÜM HASTALARA ŞİFA BORÇLULARA EDA GÖNÜL DERTLERİNE HUZUR VE HER NE TÜRLÜ DERT VAR İSE DEVA SENDENDİR SEN VER BİZLERE YA RABBİ...BİZE BU İMKANI VEREN SİTEMİZİN KURUCULARINA BU TOPİCİ BAŞLATAN DERİNİME YÜREĞİNDEN GEÇENİ DÜNYA VE AHIRETTE ÖNÜNE SUN YA RABBEL ALEMİN
DİLİMİZLE SÖYLEDİĞİMİZ GÖNÜLDEN DİLEDİĞİMİZ TÜMM NİYETLERİMİZİ HAYR EYLE HAYR EYLE HAYR EYLE
HERŞEY SENDENDİR SEN KABUL EYLE YA ERHAMERRAHİMİN
AMİN AMİN AMİN ECMAİN18 yıl önce gönderildi # -
rabim hepimizin yardımcısı. olsun tüm günahlarımızı ,hatalarımızı ,yanlışlarımızı affetsin .hastalara şifa,sıkıntıda olanları feraha çıkarsın .dertlilere deva .borçlulara borçlarını ödemeleri için yardım etsin . .üzerimize rahmet yağsın .nur yagsın .bereket yagsın .hayırlar yagsın dualarımızın kabul olması için 3 ihlas bi fatiha okudum amin ,amin.
GECENİN BU VAKTİNDE OĞLUMUN HASTALIĞININ ŞİFA İLE NİHAYETLENMESİ İÇİN EL AÇAN ADINI ANAN DUA DOSTLARIM SİZLER İÇİN HİSSETTİKLERİMİ AKTARMAM İMKANSIZ...
İYİ Kİ VARSINIZ....
ALLAHA EMANET OLUN.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim
İlter KAĞAN kardeşimize acil şifalar nasip et, ona öyle bir şifa nasip et ki, bedeninde hastalıktan eser kalmasın.Anne ve Babasına da dünyada ve ahirette iyilik ve güzellikler nasip et, aile saadetlerini arttır.Onları sevdiklerinden eyle...
amin18 yıl önce gönderildi # -
Önce hepimizin bilip bilmedigimiz günahlarımızın bagaşlanması için dua ettim temiz bi agızla duaya oturmak için,sonra 12de oturdum duaya Peygamber efendimiz s.a.v e selam ve salat ettim,sonra hepiniz içinin kocamaaaaaaannnnn yürekten dua ettim kardeşlerim..
Rabbim yaptıgımız duaları katında kabul etsin tez zamanda yüzlerinizi güldürsün amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
YA İLAHİ!
Şuan sana ellerini açmış Aman dileyen kullarının dualarını kabul et, kimin her ne sıkıntısı var ise lütfunla muamale et.Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda nasip et.Haksızlığa uğrayan kullarına sen yardım et.
Evlenmek isteyen kardeşlerimize hayırlı imanlı eşler nasip et, mutlu ve huzurlu yuvalar kurmayı nasip et. Yuvasında huzuru bozulmuş olan kulları na da yardım et cümlesinin aile saadetlerini arttır,
amin18 yıl önce gönderildi # -
herkes icin cevsen okudum ve duasini yaptim Allah kabul buyursun.. kimin ne muskulu. SIKINTISI var ise allah tez zamanda afiyetler bahsetsin. amin
aminnnnnnnnnnnn kardeşim bende sizler için isim isim dua ettim bugünlük benden sizlere
100 besmele-i şerif
100 estağfurullah
100 subhanallah
100 allahu ekber
100 allahümme salli ala seyyidina ve ala ali seyyiddina muhammed
100 zülcelali vel ikram
100 rabbi yesir vela tuassir rabbi temmim bil hayr
nacizane kabul edin arkadaşlar yüreklerinize gelsin benden18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun gönlüne yüregine saglık kardeşim..
Dilegim yüregine saglık Allah razı olsun,hepiniz için cigerim patlıyana kadar dua ettim Rabbim katında kabul etsin amin amin amin..
Allah cümle dua dostlarımızın dualarını kabul etsin ve dualarımızı birbirimize rahmet ve afiyet vesilesi kılsın, hiçbirimizi duasız ve dostsuz bırakmasın
hepimizi darlıkta ve bollukta kendisine dua edenlerden kılsın amin amin amin18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.