BAZI ŞEYLERİN ÖNCELİĞİ VARDIR; HASTALIK GİBİ...
BAZI ŞEYLERİN DOYULMAZ TADI VARDIR; PAYLAŞMAK GİBİ...
BAZI ŞEYLERİN DE VESİLE KILINMASI VARDIR; GIYABDA OKUNAN DUA GİBİ, SAMİMİ YAKARIŞ GİBİ...
O BAZI ŞEYLERDEN BİRİSİ OLAN OĞLUM İLTER KAĞAN VE YEĞENİM CANBERK'İN HASTALIKLARININ ŞİFA İLE NİHAYETLENMESİ, HASTALIKLARINDAN ESER KALMAMASI DOĞRULTUSUNDA DUALAR VE YAKARIŞLAR BEKLENMEKTEDİR.
ALLAHIM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN.
SELAM VE DUALAR DUA DOSTLARIMA...
BAZI ŞEYLERİN ÖNCELİĞİ VARDIR!...
(82 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
insallah tez zamandan sifa bulurlar.. amin
18 yıl önce gönderildi # -
ilter kagan ve canberk melekler icin zerrin teyzeleri simdi Yasin okuyacak.Rabbim sifa verecek insallah...insallah.
rabbimtez zamanda evladınıza ve yiğeninize acil şifa versin onlar için 151 besmele okuyom işaalah şifa olur kardeş allah yar ve yardımcın olsun*
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.
amin ya şafi18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM RAZI OLSUN SİZLERDEN... RECAYİ AMCALARINDAN,ZERRİN TEYZELERİNDEN, ZGRM DOSTLARINDAN, ZEYNEP ABLALARINDAN VE DUALARIMIZA AMİN DİYEN, YAKARIŞLARIMIZA İŞTİRAK EDEN DİĞER ABLALARINDAN, TEYZELERİNDEN, AMCALARINDAN, ABİLERİNDEN....
MERHABA KAĞAN KARDEŞİM EVLATLAR NASIL İYİDİR İŞAALAH RABBİM ONLARI SARIP SARMALASIN HİÇ ÜZÜLME KAĞAN KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCIDIR OGÜZEL EVLATLARIMIZA ŞİFA VERECEKTİR ONA İNAN EMİNİM ONLARA İÇİMDEN NE GELİYOSA OKUYCAM ALLAHA TEVEKKÜL OL İNAN GEÇECEK RABBİM ONLARA ŞAFİ İSMİNLE ŞİFA VERSİN KARDEŞİM
SAĞOL "NOZGEN" KARDEŞİM. ALLAH RAZI OLSUN.
HEP DİYEGELDİĞİM GİBİ; İYİ Kİ VARSINIZ...
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
Gönlü merhamet ve sevgiyle bir ailesi olduğu için İlter KAĞAN kardeşim çok sanşlı MAŞALLAH.Muhakkak ki siz de seçilmiş anne ve babalarsınız.. Rabbim müsibetlere sabrınızı cennette en iyi makamlara ulaştırarak sizi mükafatlandırsin. Sizlere dünyada ve ahirette iyilik ve güzellikler nasip etsin inşallah.
SAĞOL ZEYNEP ALLAHIM RAZI OLSUN SİZLERDEN...
SAĞOL KAĞAN KARDEŞİM İNAN İÇİM BURKULUYO VE ÇEKTİN IZDIRABINI BİLİYORUM KARDEŞİM SANA İNAN HERGÜN İÇİMDEN BİŞEYLER OKUYOM VE ÜZÜLME DİYORUM VE BUNU SANA SÖYLERKEN BOŞ KONUŞMUYORUM RABBİM ŞİFADIR DEDİMİ YAPTINMI ZEMZEM Lİ SU 41 YASİN OKUT EVLATLARIMA İÇİR 10 GÜN EVLATLARIM DİYOM ARTIK İÇİMDEN BİRİ OLDUN SANA TEK TAVSİYEM MORALİNİ DEVAMLI YÜKSEK TUT ALLAHA EMANET OL
RABBIM ACIIIIL SIFALARINI O MELEKLERIN ÜZERINE YAGDIRIP HER BIR YANLARINI NURLA KUSATSIN INSA'ALLAH amin
Rabbim acil şifalar versin inşallah yavrularınıza. 100 Ya ŞAFİ okuyorum inşallah şifa olsun... Size de sabır versin Allah-u Teala...
ALLAHIM RAZI OLSUN BİNLERCE KEZ... NOZGEN KARDEŞİM DAHA ÖNCEDEN AKTARMIŞ OLDUĞUN İSİM VE ÖNERİLER AKLIMDA. İLK FIRSATTA TEMAS KURACAK VE ÖNERİLERİ UYGULAYACAĞIM İNŞALLAH...
DUA DOSTLARIMDAN DUALARININ DEVAM ETMESİNİ RİCA EDİYOR, SELAM VE DUALARIMI YOLLUYORUM...
....
kardeşim...
7 Ayet-el Kürsi ile...
İnşallah sürecek yakarışlarımız daha çok...
inşaallah kardeşim...
Onlar şifa bulana dek...
Rabbim kabul buyursun inşallah...
inşallah kardeşim...
Hiç eser kalmamacasına bir şifa...
inşallah kardeşim...
Allah yardımcınız olsun...
İnşaallah kardeşim...
Rabbim onları size sapasağlam bağışlasın...
Sapasağlam...18 yıl önce gönderildi # -
Şifa ayetleri abdestili olarak yazılıp suya konup içilirse hastalıklara şifa olur.
“Şifâ âyetleri” şunlardır: Tevbe sûresi, ondördüncü âyetinin sonu, Yûnüs sûresi, elliyedinci âyetinin ortası, Nahl sûresi, altmışdokuzuncu âyetinin orta kısmı, İsrâ sûresi, seksenikinci âyetinin baş tarafı, Şü'ârâ sûresinin sekseninci âyeti, Fussilet sûresi, kırkdördüncü âyetinin orta yeridir. (66)
M. Masum hazretleri buyuruyor ki:
Ayet-i kerimenin, duânın tesir edebilmesi için, okuyan ve okunan kimsenin buna inanması ve okuyanın Ehl-i sünnet itikadında olması, Allahü teâlânın rızası için okuması, kul hakkından sakınması, haram yememesi şarttır amin amin amin..allahım acil şifalar lutfet ya rab amin..
ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH...
SAĞOLUN VAROLUN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM EVLATLARINIZI SİZE BAĞIŞLASIN AMİN
7 AYETEL KURSI 7 YUNUSUN DUASI 1 FATIHA OKUYORUM YA SAFI YA SAFI YA SAFI RABBIM COCUKLARINIZA TEZ VAKITTE SIFALAR VERSIN HIC GORMEMISE DONDERSIN COCUK DEDINMI AKAN SULAR DURUR SEN KABUL BUYUR YA RABBI AMINNNN LEMAN
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM ŞİFA İÇİN 10 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM
rabbim şifa versin rabbim afiyet versin yavrunuza 100 ya şafii okudum kabul buyurun....
Ben de İlter Kağan ve Canberk meleklerimiz için 1000 Ya Şafi ile iştirak etmek istiyorum. Rabbim kabul etsin. Şifa versin. Amin. Tez zamanda iyileşmiş resimlerini meleklerimiz topiciğinde görmek istiyoruz. İnşAllah
Selam ve dualarımla..
RABBİM RAZI VE HOŞNUT OLSUN SİZLERDEN VE DUALARINIZ GİBİ GÜZELLİKLER YAŞAMINIZDAN HİÇ EKSİLMESİN.
3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.18 yıl önce gönderildi # -
RECAYİ, ZEZ, ZGRM, ZEYNEP, NOZGEN, GARİPGÜL,BADSABA, AYSE1, HANDANEMRU, EVLA, YARALKARACA, ARZUREM,SEVGİ, TURKAN, NESLHAN............. ...................
HANGİNİZE TEŞEKKÜR EDEYİM BİLEMİYORUM...SAĞOLUN VAROLUN VE VARKALIN VE DE DUALARINIZDA ŞİFA YAKARIŞINA YER VERMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN.
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
rabbim yardır kardeşim allah tez zamanda şifa larını vercek işaalah onları senin ve sıcak ailenin güzel niyet leriniz yüzüsuyu hürmetine rabbim sarıp sarmalasın şifalarını bügünden yarına bırakmasın kardeşim benim duam böyle rabbim kabul etsin işaallah
SAĞOL DUA DOSTUM. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH.
1 fatiha
1 ayetel kürsi
3 ihlas
allahümme ya safi celle celaluhu
rabbim tez zamanda sifasini verir insallah..gecmis olsun..18 yıl önce gönderildi # -
……………
Senin canın yandığında,benim yüreğim yanar
hangi acı büyüktür bilemem oğlum,
her gülüşünde,yüreğimde güvercinler uçar,
sevincim üşür diye,havaya salamam oğlum.
…….
(Dursun YÜKSEK)DUALARINIZDA YER ALMAK UMUDUYLA ALLAHA EMANET OLUN....
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.