...
3 AYETEL KÜRSİ OKUDUM KARDEŞİM ŞU AN...
.....
BAZI ŞEYLERİN ÖNCELİĞİ VARDIR!...
(82 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.ŞİFA VEREN ANCAK SENSİN RABBİM YA ŞAFİ AŞKINA ŞİFA VER.AMİN...
18 yıl önce gönderildi # -
BU ÇAĞRIMA SES VEREN DUA DOSTLARIMDAN RABBİM RAZI OLSUN....
ALLAH EVLATLARINIZI SİZE BAĞIŞLASIN NE HİSSETTİĞNİZİ ANLAYA BİLİYORUM BENİMDE EVLATLARIM VAR ALLAH KİMSEYE ÇOCUĞUNUN AĞRISINI ACISINI GÖSTERMESİN AMİNNNN
amin amin
SAĞOLUN VAROLUN. RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN İNŞALLAH.
7 AYETEL KÜRSİRABBİME...
YAVRULAR İÇİN...
SAPASAĞLAM OLSUNLAR İNŞALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
BU GECE YAPTIĞINIZ DUALAR İÇERİSİNDE OĞLUM İLTER KAĞAN VE YEĞENİM CANBERK'İN SAĞLIKLARINA ULAŞMALARI, HASTALIKLARININ ŞİFA İLE NİHAYETLENMESİ AMACINA YÖNELİK YAKARIŞLARA YER VERMENİZİ İSTESEM..... SİZLERİ FAZLA YORMUŞ, ÇOK ŞEY İSTEMİŞ OLMAM İNŞALLAH...
ALLAHA EMANET OLUN...
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
Senin canın yandığında,benim yüreğim yanar
hangi acı büyüktür bilemem oğlum,
her gülüşünde,yüreğimde güvercinler uçar,
sevincim üşür diye,havaya salamam oğlum.ilter Kagan bu gecede sifa istegim Meleklerden biri olacak,hep oluyor iciniz rahat olsun ve ben inaniyorum burda tüm dostlar dualarda yer veriyor ....gene inaniyorumki iyilesecek.böyle inanarak dua ediyorum. ..."Rabbim sen ilter Kagan basta olmak üzere ...senden sifa bekleyen hasta meleklerine yar ve care ol Rabbim..Anne babalari o hastane köselerinde ,umutsuz ve sensiz birakma Rabbel alemin senden baska caremiz ,senden baska kapimiz senden baska Vekilimiz yok.Sen Ol dersen hersey en güzel layigi ile eksiksiz olur.Aminnnnnnnnnnnnnnnn"
1000 Ya Şafi benden güzel meleklerimize, Rabbim şifa versin.
Acaba durumları nasıl şuan iyiye doğru gidiyorlar mı? İnşallah bu soruyu sormuş olmam sizi üzmemiştir, merakımı mazur görün.Selam ve dua ile.
RABBİM RAZI OLSUN ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH BELİRLİ BİR AŞAMAYA GELMİŞ BULUNUYORUZ VE RABBİMİN İZNİYLE HASTALIĞINDAN ESER KALMAYACAĞINA DA İNANIYORUZ...
ALLAHA EMANET OLUN VE SAĞOLUN DUA DOSTLARIM...18 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ (CC)
Yarabbim İlter Kağan'a acil şifalar nasip et. İki cihanda yar ve yardımcıları ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİNFatiha okuyorum rabbimşifa vesilesi kılsın inşaallah. AMİN AMİN AMİN
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ (CC)
Yarabbim İlter Kağan'a acil şifalar nasip et. İki cihanda yar ve yardımcıları ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİNFatiha okuyorum rabbimşifa vesilesi kılsın inşaallah. AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN.
ALLAHIM HER İKİ CİHANDA GÜZEL YÜREKLERİNİZ GİBİ GÜZELLİKLER NASİP EYLESİN SİZLERE...18 yıl önce gönderildi # -
Es'elü'llahel-azim.Rabbe'l-arşi'l-azim en yeşfiyeke.
(Arş-ı azimin Rabbi olan Allahü Azimüşşandan sana şifalar ihsan etmesini dilerim.)Allahümme Rabbena.Ezhibi'l-be'se,işfi,ente'ş-şafi.La şifaen illa şifaüke,şifaen la yuğadiru sekamen.
(Allahım,sen bütün insanların Rabbisin.Bu hastanın ızdırabını gider.Şifa ver.Şifayı veren sensin.Senden başka şifa yaratan yoktur.Ancak senin şifan vardır.Bu kulunada hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle.)Rabbim bu mübarek gecenin okunan duaların hürmetine başta oğlunuz İlter Kağan,yeğeniniz Canberk meleklere ve tüm hastalara,hastalıklarından eser kalmayacak şekilde şifalar versin.Amin.
SAĞOL DUA DOSTUM SARA. ALLAHIM KABUL BUYURSUN. RABBİM DERT VEREREK DERMAN ARATMASIN İNŞALLAH...
ALLAHA EMANET OL.18 yıl önce gönderildi # -
CUMA DUALARINIZDA YER ALMAK UMUDUYLA...
ALLAHIM RAZI OLSUN...18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun
acil şifalar ve afiyetler versin
gücünüzü kuvvetinizi direncinizi arttırsın amin amin amin
hayırlı cumalar18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL KARDEŞİM DUA DOSTUM. ALLAHIM RAZI OLSUN VE DUALARINIZI KABUL BUYURSUN...
ALLAHA EMANET OLUN.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa ihsan etsin inşallah
Rabbim Nafi ismi hürmetine hastalıktan beri kılsın inşallah
Rabbim rahmetiyle selamet ihsan etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM acil sifalar nasib etsin ilter kagan ve canberke RABBIM bu mubarek saatte okunan dualarin ve tespihlerin yuzu suyu hurmetine safi ismiyle sifa olsun yavrulara
HASBIN ALLAHU VE NIMEL VEKIL HASBIN ALLAHU VENIMEL MEVLA
ELIF ALLAH MIM MUHAMMED TEZ SELAMET SELAMIN KAVLEN MIN RABBIR RAHIYM18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM RAZI OLSUN SİZLERDEN. HAYATINIZDA; YÜREĞİNİZ GİBİ GÜZELLİKLER VE İYİLİKLER HAKİM OLSUN İNŞALLAH... İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ BURDAYIZ.
ALLAHA EMANET OLUN.
"Ey matemlilerin dostu,bize yar ol.
Ey çaresizlerin çaresi,bize çare ol."AMİN YA ALLAH
AMİN YA RAB
AMİN YA ŞAFİ
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim tez zamanda acl şifalar versin inşallah.
SEVGİLİ DUA DOSTLARIM;
OĞLUMUN KALBİNDE ROMATİZMAL ATEŞE BAĞLI OLARAK MİNİMAL MİTRAL VE AORT YETERSİZLİĞİ TEŞHİSİ DOĞRULTUSUNDA ŞİFA ARAYIŞIM MALUMUNUZDUR.
SİZLERDEN RİCAM, ÇEVRENİZDE DAHA ÖNCEDEN MİTRAL VE AORT YETMEZLİĞİ HASTALIĞI GEÇİRMİŞ VE TAM ŞİFA BULMUŞ DETAYLI HASTA ÖYKÜLERİNİ YARARLANMAK AMACIYLA AKTARMANIZDIR.
DUALARINIZIN YANISIRA BU KATKININ DA ÖNEMİNİ VURGULAR SELAM VE DUALARIMI İLETİRİM.
ALLAHA EMANET OLUN.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM BU ARAYIŞLARINIZI SONUÇSUZ BIRAKMASIN İNŞALLAH...
3 AYETEL KÜRSİ ŞU AN OKUDUM...
ÇABALARINIZA KALBEN İŞTİRAK ETTİĞİMİZİN BİR UFACIK SİMGESİDİR...
BU GÜN ÖĞLEDEN SONRA ÖZELLİKLE YAVRUNUZ İÇİN 1 YASİN-İ ŞERİF OKUYARAK DUA ETMEYE NİYETLİYİM...
İNŞALLAH BU YAZDIKLARIMIZ MORALİNİZİN YÜKSEK OLMASI İÇİN, BİR NEBZECİK DE OLSA KATKI SAĞLAR...18 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH. RABBİM RAZI VE HOŞNUT OLSUN SİZDEN DUA DOSTLARIM. BU ŞİFA ARAYIŞIMDA SİZLERİN DUALARI VE TEMENNİLERİ MORALİMİ YÜKSELTECEK UNSURLARDANDIR. RABBİM BENİM VE SİZLERİN ÇABALARININ SONUNDA ŞİFA NASİP EYLESİN.
ESSELAMÜALEYKÜM
3 AYETEL KÜRSİDE BEN OKUDUM KARDEŞİM
ALLAHIMIN TEZ ZAMANDA HAYIRLI ŞİFALAR VERMESİ DİLEĞİYLE...
SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM... RABBİM RAZI, YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
DUALARINIZIN DEVAM ETMESİ DİLEĞİYLE ALLAHIMA EMANET OLUN...
"EY ALLAH'IM
BUGÜN SANA DUA EDENLER İÇİNDE
KİMLERİN DUASI MAKBUL OLDUYSA ONLARIN HÜRMETİNE
SANA NELERİN HÜRMETİNE YALVARDILARSA ONLARIN HÜRMETİNE
NELERİN HÜRMETİNE DUALARINI KABUL ETTİYSEN ONLARIN HÜRMETİNE
KAPINDA AĞLAŞAN YETİMLER HÜRMETİNE
YARDIM BEKLEYEN MAZLUMLAR HÜRMETİNE
GÖZLERİNİ GÖKLERE DİKEN MUHTAÇLAR HÜRMETİNE
SECDELERLE SANA YAKLAŞANLAR HÜRMETİNE
SENİN İÇİN AĞLAYAN BÜTÜN GÖZLER HÜRMETİNE
DUALARIMIZA İCABET ET
ÖLMÜŞLERİMİZE VE YAŞAYANLARIMIZA RAHMET ET
ADALETİNE GÜÇ YETİREMEYİZ RAHMETİNLE BİZLERE MUAMELE ET
DERTLERİMİZE DERMAN DARLIKLARIMIZA BOLLUK VER
KEREMİNLE EY KEREM EDENLERİN EN KEREMLİSİ
EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ"
OĞLUM İLTER KAĞAN'A VE TÜM DUA DOSTLARIMIZIN HASTALARINA ŞİFA İHSAN EYLE...
(DUA DOSTUM CİHAN KARDEŞTEN ALINTIDIR)AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.