AMİN AMİN AMİN. Mevlam tez zamanda meleklerimize şifanı ver Ya Rabbelalemiyn. Aminnnnn.
BAZI ŞEYLERİN ÖNCELİĞİ VARDIR!...
(82 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YA RABBEL ALEMİYN...SEN BÜYÜKSÜN, SEN BİLİRSİN, SEN DUYARSIN...
ŞİFA VERECEK OLAN ANCAK VE ANCAK SENSİN...
SANA DOST OLANLAR HÜRMETİNE...
AZİZ PEYGAMBERİMİZ HÜRMETİNE...
KUR'AN-I AZİM ŞAN HÜRMETİNE...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN HASTALIKLARIN DEVASI,BÜTÜN DERTLERİN DERMANI,
SENİN KATINDA SAKLIDIR...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
DERTLİ BEDENLERE VE RUHLARA SEN ŞİFA VER YARABBİ!!!
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!AMİN AMİN AMİN
ŞİFAYA DEK DUALARINIZDA YER ALMAK UMUDUYLA RABBİME EMANET OLUN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
DÜNYADA EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEYLERDEN BİRİ ÇOCUK SAHİBİ OLMAK. YEĞENLERİMİ SEVEREK BU DUYGUMU TATMİN EDİYORUM. DÜNYADAKİ EN GÜZEL ŞEY ÇOCUKLAR. EN MASUM ŞEY. ALLAHIN BİZLERE VERDİĞİ EN GÜZEL NİMETLER. ONLARI MEVLAM KORUSUN. ONLAR ALLAHA EMANET OLSUN. ALLAHIM SEN HASTA ÇOCUKLARIMIZA ŞİFA VER ONLARI İYLEŞTİR. TERTEMİZ SAĞLIKLI OLSUNLAR. BİZE ONLARIN ACISINI GÖSTERME. ALLAHIM SEN KAGAN KARDEŞİMİN ÇOCUKLARINA ŞİFA VER. AMİN.............
18 yıl önce gönderildi # -
"...DÜNYADAKİ EN GÜZEL ŞEY ÇOCUKLAR. EN MASUM ŞEY. ALLAHIN BİZLERE VERDİĞİ EN GÜZEL NİMETLER. ONLARI MEVLAM KORUSUN. ONLAR ALLAHA EMANET OLSUN. ALLAHIM SEN HASTA ÇOCUKLARIMIZA ŞİFA VER ONLARI İYLEŞTİR..."
RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN....
KARDEŞİM RABBİM ŞAFİ İSMİYLE MELEKLERİMİZE NAZAR EYLESİN .....
SİZLER İÇİN 20 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM RABBİM ŞİFA VESİLESİ EYLESİN.....
SELAM İLE...
A.S. SAĞOL "DUA DOSTUM" ALLAHIM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN.
SELAM VE DUALARIMLA18 yıl önce gönderildi # -
Ya şafi YA ŞAFİ ya şafi
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "Rabbim acil şifalar versin.
Allahümme Rabbena.Ezhibi'l-be'se,işfi,ente'ş-şafi.La şifaen illa şifaüke,şifaen la yuğadiru sekamen.
Ya Şafi!18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN DOSTLARIM. RABBİM KABUL BUYURSUN.
raabbim yardımcınız olsun hastalıklarından eser kalmasın inşallah 10 ayetel kürsi hediyem olsun
"O, yaratan, yoktan var
eden, şekil veren Allah'tır. Güzel isimler O'nundur.
Göklerdeki ve yerdeki her şey O'nu tesbih eder. O,
mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir..."Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!18 yıl önce gönderildi # -
''Ey insanların Rabbi olan Allah'ım ,sıkıntıyıgider,şifa ver ,çaresini gönder,Sensin tek şifa veren,yok Senin şifandan başka şifa.Hhastalık bırakmayan bir şifa ile Ya Rab (şifa ver) amin...
"O, yaratan, yoktan var
mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir..."Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!Aminnnnnnnnnnnnnnn
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.
amin ya şafi18 yıl önce gönderildi # -
Ben bu bölümü henüz farkettim kağan kardeşim afedersin..duam ilter kağanladır..
insallah allahin izniyle tez zamanda sifa bulurlar. mevlam sabrinizi bol versin
Allah Teala(C.C) acil şifalar versin.Amin.99 Ya Şafii,1 Ayet-el Kürsi,3 İhlas onlar için.
RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN "DUA DOSTLARIM"
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
7 Ayetel Kürsi ...
Rabbim Tez zamanda hiç eser kalmamacasına,
cümlesininkiyle beraber şifasını versin inşallah...
Amin!!18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHU TEALA TEZ ZAMANDA DUALARIMZI KABUL ETSIN KAGAN HASTALIGINDAN BIR AN ONCE HIC ESER KALMADAN IYILESSIN INSALLAH YUREGINIZI FERAH TUTUN KARDESIM ALLAH BUYUK ALLAHUMME YA SAFI
"O, yaratan, yoktan var
mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir..."Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!SELAM VE DUALARIMLA...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.